6126
-
Neoncsoves #3800 Nincs semmilyen DLC, csak azt hitte :) de má megbeszéltem vele, ne hurrogjátok le. PLÍZ -
Neoncsoves #3799 mivan?:D -
#3798 Nem is tudtam hogy kijott a patch. Ez a death toll versusban tok jo. -
PunkZoli #3797 jó nekem nem kell magyaráznod, van rajta egykét játékom:D viszont ez nevetséges ez az euro átváltás, pláne az, hogy steamen drágább, mint boltban.
hol itt a logika? anyagköltséget simán levehetnének, úgy is sokkal jobban megéri -
#3796 tényleg ?
és szerinted miben különbözik a kettő ? :DDD -
#3795 Ha a Setam működésképtelen, akkor a L4D is az, ugyanis a játék multi része (a netes legalábbis) rendkívüli módon támaszkodik a Steames "friends-re" ill profilra. Ha nem működik az a Steam szerver(pl karbantartás...) amelyik a Te profilodat tárolja, nem tudsz játszani. Kb három hete szombaton is ez volt a helyzet, néhányunkat egész nap nem léptetett be. (Természetesen nem program hiba okán, ugyanis más user/pass kombinációkkal be lehetett jelentkezni.) -
#3794 Ez a valve sara, a steam nem fejleszti a L4d-et. -
#3793 Elvileg 21-én jön újítás a lobbyhoz is. Reménykedjünk, hogy jó lesz.. -
Neoncsoves #3792 Unokáink már rendesen tudnak majd L4Dzni -
#3791 a legszarabb igazából az, hogy tul sokmindennel meg tul sok project-el foglalkoznak, nyilván nem elegen.
ha elegene lennének, rendbe raknák a játékot, hát már csak arra mennyit vártunk, hogy kiadják... számtalanszor eltolták, ugye.
helyre fog ez jönni, csak steam tempóban. -
#3790 Na igen. Nem ártana tudni, hogy ez a lobby-s baszakodás kinek a sara. Lehet, hogy a Steam-nek az égvilágon semmi köze hozzá... Csak úgy össze van nőve ezzel a Source-szal, hogy igen nehéz kibogozni így játékosként, hogy ki kivel van, meg mi minek a hibája... -
#3789 A Synergy nekem nagyon felbaszta az agyam. Az elején sikerült elindítani és csak játék csatlakozáskor fagyott le, de később a főmenü betöltésénél fagyott le, de az csak egy mod.
Ez a lobbys cucc tényleg szar. Csinálhatnának vele valamit. -
#3788 Elég sok játék kapható rajta. Sokszor vannak nagyon jó akciók. Nem kell elmenned a boltba megvenned a cuccost, magától fel patcheli a játékokat, nem kel félni, hogy elhagyod a DVD -t vagy a CD kulcsot és a játék védelmekkel sem kell szenvedned, ráadásul bárhol, bármikor letudod őket tölteni és játék közben sem kell Alt-Taboznod, ha valaki rád ír. -
#3787 Na ezaz, hogy kicsit túl sűrűn jönnek ki gondok. Ez a lobby-rendszer a játék kiadása óta, fél éve(!) szar. Illetve _néha_ szar. De szerintem egy megbízhatatlanul működő dolog sokkal rosszabb, mint egy stabilan szar.
Kb az esetek felében-kétharmadában működik gond nélkül. Így mindig próbálkozunk vele. Aztán van, hogy nem megy a searchkey, van, hogy minden ok nélkül valakit lekúrogat nosteamlogon-nal, aztán ezek a tegnapi anomáliák, stb.
Ha stabilan szar lenne, és egyáltalán nem működne, akkor már rég átszoktunk volna egy másik megoldásra, hogy játékot találjunk. De nem, nem stabilan szar, csak néha.
Szerintem ennél idegesítőbb dolog nincs.
Kb mint az a fasszopás a Synergy-vel, hogy _egyszer_ tudtunk egymáshoz csatlakozni, aztán soha többet. -
PunkZoli #3786 hja, kb akkor lenne elnézhető, ha gyorsabb ütemben újítanának, bővítetnének rajta, nem évente egy két ilyen szar írjunk a community oldalra egy két szart a másikról dologgal -
#3785 Tegnap a Friends se ment egy ideig. Írta is, hogy valami karbantartás van. Szerintem az ilyenek el lehet viselni, hisz (szerintem) a Steam rengeteg dologban ellensúlyozza ezeket. -
#3784 Egyébként ma rettentő jófej a Steam.
3an vagyunk, szeretnénk versusozni.
Ha én csinálok lobbyt, akkor azt nem látja senki. Se ismerősök, se a public nép.
Ha God csinál lobbyt, akkor látni épp lehet, de mindenki failed to join-t kap, a public nép is. Megjelenik a neve, ott van 3-5 másodpercig, aztán kilép.
Ha Uwu csinál lobbyt, akkor minden oké, épp csak szervert nem talál, amikor már indítani kéne...
Kicsit kurvaannyát.
Ilyen fílingem van:
:D -
#3783 Ja, tavaly óta nem coopoztam. Ez amúgy is versusban az igazi. Nincs is jobb annál, mint mikor a BH első pályáján már az első kanyarban megesszük őket... :P -
#3782 Inkább machete!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=W8cCzltPD6Y]"Machete, they f*cked with the wrong mexican!"[/URL] :D -
#3781 De itt semikorsem biztosítja ki/húzza fel a fegyvereket csak shotival. Azt vágom ha marad golyó a tárba akkor nem kell újra felhúzni, de a L4D -be ha kilövöd az összes golyót akkor sem húzza fel. -
HBK #3780 friendly fire 1et sebez?hát nézd meg experten egyetlen egy jólirányzott headshottal:) -
#3779 Nem az alapötlet erőltetett szerintem, hanem a megvalósítás. Az megtelő karika, meg ahogy beleerőszakolták ezt a késleltetést a játékba, az nem tetszik. Na meg hogy csak néhány ütés után kezdi, és nem is tudod pontosan, hogy mikor. Pl ütsz kettőt, vársz 3 másodpercet, ütsz még kettőt, akkor lutri, hogy a következő ütés már büntis lesz, vagy még nem. -
Neoncsoves #3778 sztem nem nagyon erőltetett, te valós életben ha 5-6szor megütnél fegyverrel így egy zombit (embert...) aminek van súlya (lehet akár 60-70kiló is) sztem 5-6 ütés után kifáradnál, kivéve ha valami kigyúrt akárki vagy. De ez max Francis esetében lenne igaz h 8at tudna ütni pl... -
#3777 3. Fegyvernek fain lenne lézerkard. :D Én vagyok az apád! -
#3776 Hm, hát igen, szerintem halálba realizálni ezt a játékot teljesen felesleges.
Tegyük fel, hogy ezt mind megcsinálják (modban, pl). Halálreálisan cserél tárat, meg úgy működnek a fegyverek.
Ehhez akkor tedd hozzá, hogy a friendly fire 1-et(!) sebez golyónként, meg hogy ha leütnek a földre, akkor kapsz hirtelen még 300 HP-t.
Az összkép nem lesz sokkal reálisabb szerintem. (Ha meg a HP-t is megrealizálod, akkor az már nem a L4D, nem csapatjáték.)
ACOG, meg reflexirányzék sztem a fílinget cseszné el nagyon. Azért ezek mégiscsak civilek, talált fegyverekkel, nem egy SWAT osztag, CQBre felszerelve...
A ragasztószalagos tár BF2-ben aranyos. CSAK fordítgatja a karakter a tárat. Tehát ha kiürül, megfordítja. Kiürül az is, tárazásanimáció ugyanaz, megint csak megfordítja. :P ÉS véges számú tár van nálunk... No comment. :)
Egyébként meg amúgy is rohadt gyors a tárazás M16-nál... Én kb 10x vagyok lassabb airsoftban. :P
Ja, nem kibiztosítja, hanem felhúzza a fegyvert. :) Az meg M16-nál attól függ, hogy maradt-e golyó a tárban. Ha maradt, és úgy cserélsz, akkor nem kell felhúzni, mert az utsó lőszer a csőben maradt.
(Ha megnézed a GRAW2-t, ott erre figyeltek. Legalábbis arra, hogy marad-e golyó a tárban. Olyankor 31 töltényt ír tárazás után, ahogy azt kell.)
America's Army-ban néz ez ki jól, ott az "arcunk előtt" húzza fel a fegyvert, lenyílik a hüvelykivető nyílás fedele, és látni, ahogy az első golyó a helyére kerül... :)
Tárazás közbeni ütés miért fáj neked ennyire? :) De mondjuk butíthatták volna ezzel a túlélők ütését, mert ez a jelenlegi 4-5 ütés utáni belassítás nagyon mű, nagyon erőltetett. -
#3775 Reálisabb fegyverek. Az m16 -ba csak 30 golyó és ha kifogy akkor újratöltés után tényleg biztosítsa ki, mint az auto shotit.
Jók lennének még kiegészítők is, amiket achievementekkel lehetne unlockolni. pl: markolat a fegyver elejére ami, csökkentené a visszarúgást.
hangtompító, hogy amikor megölsz egy zombit lopakodva akkor a többi ne jöjjön rád és VS be ne lásson az ellenfél (bár ez túl imba lenne :D).
összecerlukszolt tárak, mint a MoH:Airborne -ben. Tehát van egy tár a fegyverben hozzá van ragasztószalagozva még egy és így az első tárazás ideje jóval csökken.
reflex irányzék és ACOG távcső is jóféle lenne, de miven nincs benne ironsight ezért értelmetlen. Bár az ACOG -ot még el lehetne képzelni.
Grenade launcher
Bayonet
Ezek már tényleg felborítanák a játék menetét, de a reális tárkapacitás jó lenne. Ki lehetne venni a táratás közbeni ütést is. Esetleg a tárazást fel lehetne osztani fázisokra: tár eldobás, tár betétel és kibiztosítás, ha kell, és amikor ütni akarsz akkor előtte mindig megcsinálja azt a tárazási fázist, és amikor megütötted tárral a kezedben a zombit, akkor utána onnan fojtatja a folyamatot.
Bár ezek csak az én hülyeségeim. A L4D egy arcade játék, és ez maradjon is így. -
#3774 Közelherci fegyvert is el tudnék képzelni, ahol az ütés egyből meg is ölne egy zombit, ellenben nem körben hatna mindenkire, mint most, hanem csak a megcélzott illetőre...
Szerintem a lőfegyverek feleslegesek lennének bele, a már említett CS szindróma miatt.
Esetleg úgy lehetne megoldani, hogy szivatásként lenne 25 fegyver, de az adott pályán véletlenszerűen csak 3 lenne belőle. Aztán ha nem kapunk autoshotit, akkor nem kapunk... Persze Versusban szimmetrikusan ugyanaz a 3 fegyvert kapná az ellenfél is. Főleg akkor lenne szopás, ha pl csak snipert ad, 3 félét... :P
Lángszórót max nagyon korlátozott lőszerrel tudnám elképzelni, egyszerűen túl erős. Ha egy zombit egy gyufányi láng ér, már meghal... Esetleg brutális friendly fire-el lehetne egyensúlyozni...
És? Még mit lehetne bele? -
#3773 Azt várom a legjobban.
Meg egy AK -t az M16 helyére. Nem kell plussz fegyver, csak az AK, akár egy fan által készített letölthető, lecserélhető modellként. -
PunkZoli #3772 kijön az sdk, lesznek rendes kampányok, ha már a valve szarik bele -
#3771 nem sok zombis filmet/játékot láthattál ha csak ilyet tudsz elképzelni :)
csak rossz a valve hozzáállása az elbaszott cs fegyverek után ahol 25ből 4et használnak, hogy akkor annyi elég is. -
#3770 Igen, szükségem lenne még néhány fegyverre. Pl: taktikai atomtöltet, lézerkard, fázisfegyver, rpg, plazmaágyú...
-
#3769 xDDDDDDDDDDDDd -
#3768 úristen aztán várhatunk fél évet a következőre amibe talán már szarnak 1-2 fegyvert vagy új pályát is :/ -
#3767 Úristen srácok, már csak egy hét! -
chooselee #3766 Minden poénnak a fele igazság! :P -
gcsomesz #3765 Igen kedves mindenki.Nekem is küldjétek el a steam felhasználó neveteket és a JELSZAVATOKAT is természetesen, hogy én is tudjak segíteni ha valami gond van és nem élek ám vissza vele, becsület szavamra4 :D :P
Microsoft és Steam és Left4Dead közös támogató csapat fő probléma megoldó osztálya.
Budapest Kossuth utca 1
Öregem Werkfilm remélem ezt csak viccnek szántad, mert ha nem akkor egy akkora bann járna neked hogy fütölsz. Mikor kér már bármilyen steam támogató csapat (?) jelszavat? Szerintem ezt hagyd abba sürgősen, nem szép dolog mások stem id-jét lopkodni. -
HBK #3764 Nod32-t lecsekkolom.köszönöm szépen;O
-
#3763 Tűzfalon ki van engedve a steam / left4dead?
Routered van? Ha igen ki vannak engedve a megfelelő portok?
Nod32 szokott baszakodni a left4deaddel, lehet az a baj.
Ennyi jutott eszembe, remélem segít -
HBK #3762 kurvára-.- -
#3761 kedves HBK,
kérjük küldd el a steam felhasználó neved és jelszavad nekem privát üzenetben és utána nézünk a felsorolt problémáknak.
köszönettel,
a steam támogatás csapata