6126
  • jocco
    Á még örüljünk, hogy nem gomboltak le még pár ezer forintott ezért a kiegészitöért, mint ahogy konzoléknál szokás. Viszont igy meg ugy nézki nagyon nem eröltetik meg magukat, ami nem lenne baj ha nem egy teljes játék árát kérték volna el egy HL2 mod-ért :(
  • dronkZero
    Ja. Kurvajó. Már ha azt akarod nézni nem pedig a feliratokat. Egyrészt az a kurvanagy főcím is olvashatatlanná teszi két ember nevét a lobbiban, másrészt az a retkes fény is a felső kettőét, és bónuszként minden harmadik körbefordulásra az egész képernyőt.

Arról nem is beszélve, hogy negyedórákat üldögélve a lobbiban milyen kibaszottul kurvára idegesítő ez a villogás.

Kicserélem. Remélem ezért a módosításért a VAC kibannol örökre...
  • PunkZoli
    nektek is eltüntették az ikonját a my games nél?:D

amúgy nekem update óta kurvasokat fagy a game :\
  • Prince23
    Pedig jó kis menüje van, már nem azé'
  • Blacksheep333
    Azt hitték, hogy ettől a Survival módtól olyan orgazmusunk lesz, mint még soha...
  • bertino
    nekem frissítés óta eltűnt a game ikonja a játéklistából.
  • bertino
    ezekszerint.
  • Blacksheep333
    Jesszusom, ma hogy felbasztam magam.
    Ezek az "új" VS mapok nagyon szarok. Rengeteg háztetőre nem lehet felugrani, mert "láthatatlan fal" van. Van olyan amelyiknek még le sincs modellezve a teteje. Hunterral nagyon felidegesített.
    Nem igaz, hogy még ezeket se bírták normálisan megcsinálni.
    Kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak a valve-nál. Ennyire kevés ember lenne ráállítva a L4D -re?
  • Rage47
    "How To Get The Old L4D Menu Back [No More Blinding Lighthouse!]
    Navigate to the following folder
    Steam\SteamApps\common\left 4 dead\left4dead\media
    For restoration purposes, make copies of l4d_background.bik and l4d_lighthouse_bg01.bik
    Rename l4d_lighthouse_bg01.bik to something else
    (I renamed the copies and put them in a "Backups" folder within the media folder.)
    Change the name of l4d_background.bik to l4d_lighthouse_bg01.bik.
    Your menu is now the original, enjoy."
  • dronkZero
    Azért a jó kibaszott kurva anyját annak, aki kitalálta ezt a szájbatekert világítótornyot háttérnek...
  • Blacksheep333
    Nem, ez hülyeség.
    TF2 -ben is voltak olyan custom map-ok amiket betettek official-ba, hogy az Xbox-osok is tudjanak rajta játszani.
    Szerintem azt gondolták, hogy ezekkel el lesznek a játékosok egy darabig, és inkább majd a kövi patch-be adják ki, hogy abba is legyen tartalom.
    Bár jelenleg ez a Lobby system nem is igazán kompatibilis a mostani costum mapokkal, hisz lobbyból nem lehet kiválasztani a letöltött pályákat, csak console ból lehet letölteni.
  • dronkZero
    Az, hogy eddig nem féltek...
  • PunkZoli
    félnek tőle, hogy a custom contentek rávernének a mostaniakra, mi ebben a melepő?
  • Blacksheep333
    Jah, most már a kurva annyukat!
    Már lassan fél éve kint van a játék és nem adtak ki SDK -t! Bezzeg ilyen hülyeségekre, mint Survival mod meg új menü háttér van idejük...
  • Neoncsoves
    azért az SDK nekem bassza a csőröm.. igérték és sehol nincs
  • BAk3R
    faszaság, hogy végre megjelent, de tényleg nem egy nagy kunszt. már ahhoz képest amennyi ideje ezt vártuk, és, hogy őszinte legyek pár tök új kampánynak igazán tudnék örülni.
  • Prince23
    Nekem tetszik... csak aza frány arany kitüntetés lenne meg :S
  • bertino
    hát túl pepecselős ja, viszont itt már télleg csak rajta kell tartani az ujjad az egér bal gombján, semmi más.
    viszont maximális tulélő feeling az biztos, főleg, amikor már 2 tank jön egyszerre...

nem tudom mi tartott ezen ilyen sokáig, hogy kiadták visznt :(
  • bertino
    20 ? ilyenről emlékeim szerint sose volt szó...
  • dronkZero
    Nem mondom, hogy nem örülök ennek a DLCnek, de nem volt szó SDKról, meg HÚSZ pályáról Survival módban? Ha jól számoltam, akkor az a húsz az olyan 16.

Na mindegy...
  • Rage47
    jah, pepecselés az egyetlen negativuma jelenleg számomra
  • Neoncsoves
    hát... és az SDK hol van???
  • PunkZoli
    kevés, szar
  • werkfilm
    jó ez a mode de meguntam 1.5 óra alatt, túl pepecselős szarakodós az előkészület, másodpercekért nem éri meg
  • Rage47
    Mozgásban az igazi:)
  • Prince23
    Itt az új menű! Tádám:

• Prince23
    Kijött a DLC!
    Brutális nagyon... last stand:D
  • bertino
    :|
  • vérpocok
    Azt hallottam hogy a survival packban lesznek új zombik. Igaz ez?
  • werkfilm
    liveon ms hozza a szabályokat, biztos csak ilyenkor lehetett felrakni, steamen meg sose szoktak csúcsidő közelben updatet kiadni, majd pár óra múlva.
  • Rage47
    link
  • Prince23
    360-ra már tölthető a DLC
    ez tiszta szégyen már, hogy nem a steam kapta meg először... ez valve?
  • dronkZero
    Ehehe, lámák. :D Mióta is játszotok a játékkal?

Ha a Boomer a pálya elején _egyedül_ megöleti magát, akkor jó eséllyel következő spawnnál jó eséllyel Hunter lesz. (Vagy marad Boomer)

Ez az egyik alap taktika, hogy bekamikázol pálya elején a Boomer, aztán négyen egyszerre elkapják a négy túlélőt.

Későbbiekben a pályán is el lehet ezt érni, de már nehezebb, és rengeteg idő. Kb háromszor lehet megpróbálni egy pályán,mert végigszaladnak, amíg megy a Boomeres tökölés.
    Sztem nem éri meg erre gyúrni.
  • Neoncsoves
    Nem cheat, hanem bug
  • Prince23
    Valamit nem értek, most próbáltam ki újra a versust. És van olyan rész, ahol HÁROM HUNTER EGYSZERRE támad minket. Ezt baromira nem vágom, sztem csalnak. ja és volt, hogy tank is kisérte a hunt támadást. De túléltük szerencsére, nagy nehezen. Én meg nemrég léptem ki.
  • Neoncsoves
    egy napon adják ki mindkettőre a dlc-t-.- ezt hányszor elpofázták hogy nem fogják csúsztatni se a PC-st, se az XBOXost, egyszerre kijön mind2.
  • Prince23
    Xbox360-ra, pc-re a rá következendő napon jön ki, tehát egy nappal később.
  • Scouser
    este 22:00 körül már töltheted
  • Prince23
    A fenébe is, most olvastama destructoid-on, hogy nem ma lesz pc-re a survi pack, csak xbox360-ra!:(( ez annyira kiábrándító, főleg a valve-re nézve, hiszen ez egy kifejezetten pc-s remek (l4d)
  • Prince23
    Ma lesz a nagy nap :) (hátha)