Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez most nem ide tartozik. :)
Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként meg 10000Ft ma már nemigen pénz... 10-15 éve is ennyibe kerültek a játkok...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szolj ha még egyszer szarakszik és megnézem ujra, de én a fentiekre tippelek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nemmondod.
de adsl vagy kábel vagy mi a bánat ? :D
ha jó a csapat akkor élvezetesebb mint mikor szarnak a fejedre :/
@
@
Jó lesz, már várom. Azt mondták tavasszal jön, ha szerencsénk van nyár elejére meg is kapjuk...
összhangba voltunk...40perc alatt végigvittük a DeadAirt és 4000+ zombi halt meg :D
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ja és steamen mikor belépek a közösségbe, mindig be kell jelentkezzek. és ismerõsöket látom h játsszák a deadet.
Már csak az, ahogy ott kolbászoltak a repülõtéren, meg amit csináltak, meg az egész hangulat... tisztára azt hittem a Bioterror-ban vagyok. Aztán feltûnt az elsõ Boomer és szertefoszlott ez a hangulatom, egyrészt mivel lehányt és semmit sem láttam, másik meg hogy a Bioterror-ban nem voltak ilyen hájpacni tagok. De az öltönyös zombik nagyon vissza tudták adni a film hangulatát. Bár nem tudom ebben a játékban minden második fertõzött öltönyt hord. <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
4442 : 3988
No Mercy (Full)
izgalmas, szoros meccs volt. :)
Mikrofos...hekkereket hívnak...majd javítanak, service pakk 300 :)
19:00
BT vs A4D
4684 : 4371
21:00
BT vs smg
3346 : 3769
Húzós este volt... :)