6126
-
#3920 Még szerencse hogy nem olyan addiktív mint a wow. :) Bár ez is egyéntől függ. -
#3919 ez így nem kóser. megint elkéstem a melóból a játék miatt XD -
#3918 nah megoldódott a problémám, feltettem a legújabb ATI drivert :) -
#3917 Eheh, ja, az aranyos, amikor már kettesével jönnek a tankok... :P -
Neoncsoves #3916 omfg! -
#3915 Új rekord Survival módba The Terminal-on: 22.54.90!
A következő rekord döntésről majd csinálok videót is! :) -
#3914 nekem a totalos enm mutat szervert a másik kettőért köszi, ha valakinek van még magyar szerveres groupja szoljon :) -
#3913 nah jah, de én versus mániás vagyok :D
így sajnos élvezhetetlen lett a játék :( -
#3912 Ezekben a groupokban vagyok, amiknek van szervere is:
Left4Dead.hu, TOTALL4D, BooB Heaven - Zombiland (HU) -
#3911 nem elég 1 survivor körre annyi? -
#3910 nekem teljesen jó egyszer se dobott még ki
amugy előző kérdésre visszatérve egyik a totall4d group abba beléptem de mi a másik?
de én a totall4dnél nem látok szervereket amit kidobna a játék ugy mint orosznál, vagy nekünk nincs is ilyesmi? -
#3909 köszi na ezt nem is tudtam hogy van browser is, nem értem alapból miértnem látszódik :) -
#3908 az mitől lehet, hogy amióta felpeccselte magát a játék, kb 15 percenként kidobál az asztalra?? -
#3907 lépj be a 2 magyar groupba, + konzolba openserverbrowser -
#3906 hogy lehetne azt megcsinálni hogy a magyar szervereket belistázza a játék mint steam csoport szerver?
egy orosz csoportba meghivtak és a játék annak rendje és módja szerint kiis listázza a szervereit
de már unom az oroszokat magyar szerókra kéne felmenni, valahogy nem lehet legalább kedvenceket csinálni ? -
gabeone #3905 Kösz -
#3904 Kurvára kiüti a szememet :D -
#3903 -
gabeone #3902 hello,
tudtok linket adni magyar szerverekhez? Nagyon hálás lennék érte! -
#3901 Nekünk is már meglett a gold, persze nem az összes mapon, nekem asszem 2-3 goldom van eddig.
Az eddigi legjobb teljesitményem közel 15 perc. De másoknak állítólag van 30 perc is. -
#3900 -
#3899 Tegnap meglett a gold. :) -
#3898 Na proáf :( -
#3897 Kijött egy űj patch. A Terminálos bugról tudtam, a többiről viszont nem. Nem biztos, hogy jó ötlet a csapat idő helyett az egyéni idő mérése. Attól tartok így többen kezdenek majd önálló akcióba, csak magukkal törődve. -
#3896 pedig jobb nincs nála. -
#3895 Nincs neki konkurencia az a baja. Majd ha jön a Windows Games Live vagy mi a pöcs a Windows 7-el, na, akkor majd megtudjuk mi az igazán szar. :D -
#3894 ja bakker...ezé nem jó eza steam...hiába vanank jó dolgok -
Neoncsoves #3893 nektek is szarakodik a steam? -
#3892 Ja, persze ha minden egyes paraméter módosítása után leül a stáb, és két napig "teszteli", akkor nyilván nem halad.
A rohadékok már az eredeti kiadás előtt másfél évvel is gamplay videókat nyomattak, aztán mégis meddig kellett várni... -
#3891 Sztem fordítva, a pálya kb egy hónap, a mod egy hét. A modhoz gyakorlatilag semmi újdonságot nem kellett csinálniuk, csak a HUD-ot. Volt már konzolparancs eddig is végtelenített hordára, meg bármi spawnolásra. Nem hiszem, hogy a szkriptet összerakni olyan nagy meló lenne... -
#3890 Steamen nemrég lett olcsóbb, igaz a Ft gyengülése miatt ez nem számít sokat:D -
#3889 Hát ez szar ügy, és én még azon gondolkodtam hogy megveszem a játékot de így áhh... Majd ha jönnek ki új mapok meg zombik (na meg ha olcsóbb lesz végre) akkor. :P -
Neoncsoves #3888 attól még 10-15 embert ráállíthatnának az L4D frissítésekre...
tiszta szégyen bazmeg, ismerek nem 1 embert aki 1 hét alatt faszányos fegyvermodellt hanggal, mindennel meg tudna csinálni... ezek meg 5 hónapja nem voltak képesek csinálni egyetlen egyet se... a mapot még énis átírtam volna 1 nap alatt (ha lenne eszközöm hozzá), nem nagy cucc 1-2 texturát megcsinálni, meg odahelyezni egy "létrát" infectedeknek, meg random witch+tank script... (és ezek az emberek FIZETÉST kapnak, nem is keveset. és ezt bírják ideokádni a pofánkba. Last Stand szintű mapot szerintem 1 hét alatt simán összerakna 1 tapasztalt SDK-s, a Survival mod az télleg nem rossz, de 1 hónapnál többet nem igényelt, SZTEM. -
#3887 kiadták L4D-t... most visszatértek/térnek kicsit Team Fortress 2-höz, illetve valószínűleg elég izmosan ráálltak az Episode 3-ra... amihez pedig kell az energia, mert egyrészt fő projektje a valvenak szerintem a HL széria, másrészt ez egyfajta lezáró rész is lesz ha minden igaz (sajna... nem akarok HL3-t ... jöjjenek epizódok ^^), tehát ütnie kell keményen...
-
#3886 De most komolyan, ennyi idő alatt én egyedül átalakítottam volna 10 koop pályát versusra, úgy, hogy még közben a pályaszerkesztőt is megtanulom kezelni.
Egyszerűen botrányos, hogy ennyi idő alatt ezt sikerült csak kifosniuk magukból...
Persze, jó, meg nagyjából semmi gond, de bazmeg ez nem munkatempó... -
#3885 én sem értem a valve-t, nagyon lassan haladnak, de ez nem is lenne baj, csak a rengeteg "munka" eredménye mindig alulmúlja a várakozásainkat. -
#3884 Azé háborgok, mert ha akármelyikünk ilyen munkát adna ki a keze közül a ki lenne rúgva.
A lobby system még mindig nem működik, az új hátteret is elbaszták (de nagyon), semmi új mappot nem kaptunk, csak a last standet, ami még egy fél pályával se ér fel. Ami 2 pályát meg áttettek VS –be azt is rosszul. Ez a Survival mód meg csak a casual játékosok igényeit elégítik ki. Valamint még mindig nincs SDK, pedig már fél éve kint van a játék.
A Valve-től nem ezt várnám el, de már rájöttem, hogy csak túl vannak hype olva.
A HL 1-2, meg a TF2 és a Portal odabaszott, de ennyi. A CS-t és a TFC-t nem ők csinálták és még csak nem is az ő ötletük volt. A Left 4 Dead jó játék, de mérföldekkel jobb lehetne.
Szerintem az a baj, hogy a Valve elkönyvelte egy Casual játéknak, vagy nem tudom.
Valszeg’, csak a szar kedvem miatt látom ilyen pesszimistán a dolgokat.
-
BAk3R #3883 nem is az, de ennyi idő után valami tartalmasabbat is összehozhattak volna. vagy legalább ezt a survivalt normálisan, mer ez nem egy nagy durranás. csináltak volna még 2 új kampányt inkább. -
#3882 Fasznak háborogtok! Ingyen kaptatok ti is egy új játékmódot meg lehet használni még 2 pályát versusban is. Mi ebben a rossz azt nem értem... -
#3881 Na jó, ennyi erővel minden játék "csak" egy Source-mod. De ennyi erővel meg pl a Vegas2 meg a Mass Effect meg csak egy UT3 mod.