Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyit ,hogy ingyenes lesz. omg
kezdenek kicsit felbaszni agyilag, fél éve kinnt van és semmi extra nincs hozzá... szerintem még maguk sem tudják mit akarnak kiadni, ezért ködösítenek
De asszem ez a játék nekem nem való éjszakára :D
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Vga-m: Geforce 9600GT
Ramom meg van 4 giga
Nem tudom ide írhatom-e de van egy olyan gondom hogy ma felraktam a játékot és amint elkezdek játszani ilyen kb 10 másodperces belehúzások vagy inkább mondjuk ûgy megállások jelentkeznek.
Valaki tudna segíteni ez miért lehet?
@
Van egy olyan teória is, hogy X idõn belül kell végigvinni, vagy csak X -szer halhatsz meg. Ebbe nem vagyok biztos csak egy feltevés, amit egy klántárstól hallottam.
Az operációs rendszeren is túl...
Én nagyjából addig nem hagytam abba egy pálya experten erõltetését, amíg meg nem lett, így nem vesztettem el a fonalat, hogy melyik kell még... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Két vagy három ilyen esetet láttam már, azóta, meg a Lamb2Slaughter-es bug tudatában már nemigen mozgatnak az achievementek, nincs kedvem addig ismételni újra és újra ugyanazt, amíg végül hajlandó lesz megadni...
Talán majd ha tutira kijavítják. Addig csak felidegesít...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
.jpg)
Sokkal okosabbak nem lettünk, de már nagyon várom! :)
am
DirectX frissítés, VGA driver frissítés
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
hogy elinditom a játékot akkor a hang az megy meg hallom ahogy a menübe kattingatok de csak fekete képernyõ van elõttem mit tudok csinálni mert a minimum sõt a ajánlott rendszerigény is megvan hozzá 128 as videókarim van és az jónak kell legyen légyszives ha valaki tudja az mondja el köszönö elõre is Hali
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
-Dead Air, Death Toll VERSUS Kampány
-Source SDK (Left 4 Deadhez)
-Survival MOD (Hány zombihordát képes túlélni a 4 túlélõ, vagy percbe mennyit? nem tudom)
És még van slusszpoén is... Ez után az ellenfél szétröhögte magát azon, hogy mekkora láma vagyok, a csapattársaim meg agyonszidtak, hogy minek játszom ha ennyi eszem van! :D
Nagyjából az ilyenek miatt nem játszanék kompetitíve ezzel mert ha ez velem egy "tétmeccsen" történik meg abból jó eséllyel uninstall lenne...
@
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
@
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
@
ha van szemcsid :D