6126
  • Lunki88
    Még szerencse hogy nem olyan addiktív mint a wow. :) Bár ez is egyéntől függ.
  • w77d
    ez így nem kóser. megint elkéstem a melóból a játék miatt XD
  • w77d
    nah megoldódott a problémám, feltettem a legújabb ATI drivert :)
  • dronkZero
    Eheh, ja, az aranyos, amikor már kettesével jönnek a tankok... :P
  • Neoncsoves
    omfg!
  • Blacksheep333
    Új rekord Survival módba The Terminal-on: 22.54.90!
    A következő rekord döntésről majd csinálok videót is! :)
  • tototto
    nekem a totalos enm mutat szervert a másik kettőért köszi, ha valakinek van még magyar szerveres groupja szoljon :)
  • w77d
    nah jah, de én versus mániás vagyok :D

így sajnos élvezhetetlen lett a játék :(
  • Rage47
    Ezekben a groupokban vagyok, amiknek van szervere is:
    Left4Dead.hu, TOTALL4D, BooB Heaven - Zombiland (HU)
  • werkfilm
    nem elég 1 survivor körre annyi?
  • tototto
    nekem teljesen jó egyszer se dobott még ki
    amugy előző kérdésre visszatérve egyik a totall4d group abba beléptem de mi a másik?
    de én a totall4dnél nem látok szervereket amit kidobna a játék ugy mint orosznál, vagy nekünk nincs is ilyesmi?
  • tototto
    köszi na ezt nem is tudtam hogy van browser is, nem értem alapból miértnem látszódik :)
  • w77d
    az mitől lehet, hogy amióta felpeccselte magát a játék, kb 15 percenként kidobál az asztalra??
  • werkfilm
    lépj be a 2 magyar groupba, + konzolba openserverbrowser
  • tototto
    hogy lehetne azt megcsinálni hogy a magyar szervereket belistázza a játék mint steam csoport szerver?
    egy orosz csoportba meghivtak és a játék annak rendje és módja szerint kiis listázza a szervereit
    de már unom az oroszokat magyar szerókra kéne felmenni, valahogy nem lehet legalább kedvenceket csinálni ?
  • gabeone
    Kösz
  • Prince23
    Kurvára kiüti a szememet :D
  • werkfilm
  • gabeone
    hello,

tudtok linket adni magyar szerverekhez? Nagyon hálás lennék érte!
  • Prince23
    Nekünk is már meglett a gold, persze nem az összes mapon, nekem asszem 2-3 goldom van eddig.
    Az eddigi legjobb teljesitményem közel 15 perc. De másoknak állítólag van 30 perc is.
  • bertino
  • Speedstick
    Tegnap meglett a gold. :)
  • Prince23
    Na proáf :(
  • XeeN
    Kijött egy űj patch. A Terminálos bugról tudtam, a többiről viszont nem. Nem biztos, hogy jó ötlet a csapat idő helyett az egyéni idő mérése. Attól tartok így többen kezdenek majd önálló akcióba, csak magukkal törődve.
  • bertino
    pedig jobb nincs nála.
  • Blacksheep333
    Nincs neki konkurencia az a baja. Majd ha jön a Windows Games Live vagy mi a pöcs a Windows 7-el, na, akkor majd megtudjuk mi az igazán szar. :D
  • Prince23
    ja bakker...ezé nem jó eza steam...hiába vanank jó dolgok
  • Neoncsoves
    nektek is szarakodik a steam?
  • dronkZero
    Ja, persze ha minden egyes paraméter módosítása után leül a stáb, és két napig "teszteli", akkor nyilván nem halad.

A rohadékok már az eredeti kiadás előtt másfél évvel is gamplay videókat nyomattak, aztán mégis meddig kellett várni...
  • dronkZero
    Sztem fordítva, a pálya kb egy hónap, a mod egy hét. A modhoz gyakorlatilag semmi újdonságot nem kellett csinálniuk, csak a HUD-ot. Volt már konzolparancs eddig is végtelenített hordára, meg bármi spawnolásra. Nem hiszem, hogy a szkriptet összerakni olyan nagy meló lenne...
  • Rage47
    Steamen nemrég lett olcsóbb, igaz a Ft gyengülése miatt ez nem számít sokat:D
  • Lunki88
    Hát ez szar ügy, és én még azon gondolkodtam hogy megveszem a játékot de így áhh... Majd ha jönnek ki új mapok meg zombik (na meg ha olcsóbb lesz végre) akkor. :P
  • Neoncsoves
    attól még 10-15 embert ráállíthatnának az L4D frissítésekre...
    tiszta szégyen bazmeg, ismerek nem 1 embert aki 1 hét alatt faszányos fegyvermodellt hanggal, mindennel meg tudna csinálni... ezek meg 5 hónapja nem voltak képesek csinálni egyetlen egyet se... a mapot még énis átírtam volna 1 nap alatt (ha lenne eszközöm hozzá), nem nagy cucc 1-2 texturát megcsinálni, meg odahelyezni egy "létrát" infectedeknek, meg random witch+tank script... (és ezek az emberek FIZETÉST kapnak, nem is keveset. és ezt bírják ideokádni a pofánkba. Last Stand szintű mapot szerintem 1 hét alatt simán összerakna 1 tapasztalt SDK-s, a Survival mod az télleg nem rossz, de 1 hónapnál többet nem igényelt, SZTEM.
  • armageddon666
    kiadták L4D-t... most visszatértek/térnek kicsit Team Fortress 2-höz, illetve valószínűleg elég izmosan ráálltak az Episode 3-ra... amihez pedig kell az energia, mert egyrészt fő projektje a valvenak szerintem a HL széria, másrészt ez egyfajta lezáró rész is lesz ha minden igaz (sajna... nem akarok HL3-t ... jöjjenek epizódok ^^), tehát ütnie kell keményen...

• dronkZero
    De most komolyan, ennyi idő alatt én egyedül átalakítottam volna 10 koop pályát versusra, úgy, hogy még közben a pályaszerkesztőt is megtanulom kezelni.

Egyszerűen botrányos, hogy ennyi idő alatt ezt sikerült csak kifosniuk magukból...

Persze, jó, meg nagyjából semmi gond, de bazmeg ez nem munkatempó...
  • Rage47
    én sem értem a valve-t, nagyon lassan haladnak, de ez nem is lenne baj, csak a rengeteg "munka" eredménye mindig alulmúlja a várakozásainkat.
  • Blacksheep333
    Azé háborgok, mert ha akármelyikünk ilyen munkát adna ki a keze közül a ki lenne rúgva.
    A lobby system még mindig nem működik, az új hátteret is elbaszták (de nagyon), semmi új mappot nem kaptunk, csak a last standet, ami még egy fél pályával se ér fel. Ami 2 pályát meg áttettek VS –be azt is rosszul. Ez a Survival mód meg csak a casual játékosok igényeit elégítik ki. Valamint még mindig nincs SDK, pedig már fél éve kint van a játék.
    A Valve-től nem ezt várnám el, de már rájöttem, hogy csak túl vannak hype olva.
    A HL 1-2, meg a TF2 és a Portal odabaszott, de ennyi. A CS-t és a TFC-t nem ők csinálták és még csak nem is az ő ötletük volt. A Left 4 Dead jó játék, de mérföldekkel jobb lehetne.
    Szerintem az a baj, hogy a Valve elkönyvelte egy Casual játéknak, vagy nem tudom.
    Valszeg’, csak a szar kedvem miatt látom ilyen pesszimistán a dolgokat.
  • BAk3R
    nem is az, de ennyi idő után valami tartalmasabbat is összehozhattak volna. vagy legalább ezt a survivalt normálisan, mer ez nem egy nagy durranás. csináltak volna még 2 új kampányt inkább.
  • Scouser
    Fasznak háborogtok! Ingyen kaptatok ti is egy új játékmódot meg lehet használni még 2 pályát versusban is. Mi ebben a rossz azt nem értem...
  • dronkZero
    Na jó, ennyi erővel minden játék "csak" egy Source-mod. De ennyi erővel meg pl a Vegas2 meg a Mass Effect meg csak egy UT3 mod.