6126
-
#3840 :D -
#3839 -
#3838 azért sem rondítom el a bannert 60pixeles piros "OFF TOPIK" kiírásssal... -
#3837 fail. -
#3836 Hát ez süllyedt. -
szapor #3835 az a baja hogy nem origi? :S -
#3834 Vegyétek meg origibe vagy ne játssz a haverral :D -
szapor #3833 Vki segitene? :( -
szapor #3832 jó lenne ha volna megoldás :( -
szapor #3831 Hy!Mért van az hogy a haverommal szeretnék jáccani steamen és erre amikor lobbyt szeretne ő vagy akár én csinálni akkor vmi Connection ... lost szöveggel kidob vissza a menübe? megoldás van? -
#3830 Jaaaaajdejéééézusom, komolyan szite fizikailag fáj nézni ezt a kontrollerrel szerencsétlenkedést a videóban... :P -
#3829 Miért mindenhová ezt az elbaszott Zoey-s képet rakják be? :P :D -
#3828 Csak holnap valszeg nemtom kipróbálni -
Neoncsoves #3827 ez az 1 nap hamar eltelik :) -
#3826 Már nagyon várom, főleg az új módot. -
#3825 Már nem volt fent sajna :/ -
#3824 DLC holnap! -
Neoncsoves #3823 Igen, tényleg holnap jön a peccs, meg pályák, meg minden :)
a demolejátszást majd megoldják -
#3822 Jaja, az vicces volt. Kár, hogy ezen múlt a végeredmény... :P
Na meg azt a demót sem nézzük már meg többször.
Ja, igen, akit esetleg érdekel: úgy veszem észre, hogy adott demót csak ugyanazzal a verzióval lehet lejátszani, amivel készült. Legalábbis az előző peccs óta nem lehet lejátszani a régi demókat. (1.0.1.0. engine buildet hiányol, és már 1.0.1.1.)
Tényleg, holnap jön a peccs, meg pályák, meg minden? -
#3821 Jaja, az AI tank néha utánad ugrik. :D
Egyébként ott fent le lehet lökni a tankot is. Van egy hely ahova beteszel egy gázpalackot vagy mit, és amikor a tank elmegy mellette, meglövöd és a tank elkezd tántorogni és leesik. :D
Egyszer az egyik waron úgy szoptuk be, hogy mindenki lógott lefele az épületről, kivéve én, és le voltak hányva. Aztán miután kinyírtam a rájuk érkező hordát elkezdtem felszedni egy embert, de ő még mindig le volt hányva. Jött egy kósza zombi és gondoltam nem hagyom abba a felkeltést úgyis arra fog menni, akit éppen keltek, mert még mindig le volt hányva. A zombi nem tudott hozzáférni a lehányt, kapaszkodó emberhez tőlem és ezért elkezdett tolni, és én is leestem. :D
Na akkor ment a LOL -ozás az ellenfél részéről is, mert ha az az egy zombi nem jön, akkor megnyerjük a pályát.
Ez most így leírva nem nagyon érdekes, de élőben és a demot visszanézve szakadtunk a röhögéstől.
Asszem Zero, meg Huba is ott volt. :) -
#3820 Egy élmény, pont most szakadt meg a kapcsoltam, így leírom ide, mi történt velünk, vagyis pontosabban velem :D
Kórházas pálya, negyedik pályarész, fennt vagyunk az építkezés részlegnél... pont jön egy Tank a befejezés előtt... erre én (mivel láttam, hogy utánam jött, két méter volt köztünk) leestem az épületről szándékosan (hátha túlélem szituval), és mi a poén? leugrott a tank XD
Szóval megkönnyítettem a srácok dolgait, és sikeresen túléltük... nagy lol-ozás fogadta képernyőnket, ultra lol, hyper lol, megalol. Ez bizony az volt:) és mindez szakértő nehézségi szinten
Szal van egy trükkje, annála résznél. -
#3819 Gyerekek ha valakinek így lopják el az accountját az meg is érdemli... -
#3818 az ilyeneket elszoktam küldeni melegebb éghajlatra -.- -
#3817 Off:
Hát ezt nem Hiszem el! Feljövök a gépemhez és egy Chat ablak ugrott fel. V*de*sm*rt grouptól jön, hogy chatelni akar velem valaki. Leokézom, majd a következő üzenet fogad :
Never tell your password to anyone.
Automatic Message System Hello.I am from Valve Support team , we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned
Automatic Massage System. Ez a feladó neve. Még jó, hogy nem adom meg az adataimat :)
Ez eddig a legkomolyabb amit kaptam :). Szóval figyeljetek oda, ne mám ellopja az Accotokat! -
#3816 szevasztok. david 4 left szobának megtudjátok mondani a jelszavát meg a pontos cimét? -
#3815 egeh, ez 100%ig igaz. -
#3814 azért van az account rendszer hogy onnan jelentkezz be ahonnan akarsz. -
#3813 off:
van-e valakinek tapasztalata a steamnek 2 gépen való használatáról ?
egyszerre 1 gépről lennék csak bejelentkezve, de a lényeg az lenne, nem-e bannolják az acc-om ilyesmi
kicsit sok lóvé úszna el. -
#3812 ja most nézem, nem mindegyik az új DLC-t mutatja -
#3811 DLC videók:
vid1
vid2
vid3 -
bariihighzor #3810 steam:bariihighzor
csak azért hogy betudj szólni(:
-
#3809 minek xfirezzünk, meg msn-ezzünk, ha van Steam? -
bariihighzor #3808 aki akar neten jáccani pm me..
xfire:nyisdki
msn:[email protected]
ty:D -
#3807 a steam egy program/szolgáltatás, amit a valve fejleszt/üzemeltet/elteszi a pénzt. -
#3806 nem mondasz hülyeséget, de a Steam véletlenül nem a Valve-é ? :)
végülis ezen felesleges lovagolni, elég szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
de még az is lehet, hogy ugy van, ahogy te mondod, nekem 8. -
#3805 De egyszer se vetetted fel, hogy: "Na, ki akar DT-na vagy DA-on versusozni?" Biztos mikor nincs senki a szerveren, akkor magányosan nyomod. :D
Bertino: A Valve fejleszti a játékokat, míg a Steam kiadja. De ha nem így van szólj! -
#3804 Azmá hekkelt. :P
Valami játék? -
#3803 Nem hekkelt. Már mióta Huba az első ilyenbe beleütközött próbálom nektek elmagyarázni, hogy ilyet én is csináltam a miénkből 2 consolparancs segítségével.
Csak olyankor mindig olyan nagy az izgalom, hogy le se szarjátok mit okoskodok. :D
HLSW -ben betöltöd a pályát és a mod ot átteszed versus-ra. És kész. -
Neoncsoves #3802 vannak "létrák" csak nincs kijelölve! -
#3801 Nem jött ki. De régóta vannak ilyen hekkelt szerverek, ahol lehet tolni DT-t meg DA-t. Csak annyiból szar, hogy nincsenek "létrák" a zombiknak, meg nincs körbekerítve a pálya. Meg egy csomó olyan dolognak nincs tetején textúra, ahová a zombik azért simán feljutnak...