Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
faintos kis videó :)

http://www.youtube.com/v/sfFoWG6A0D0&feature=related
dronkZero
Figyelem folyamatosan (20 percenként kb), és ha egy leokézza, akkor a többit visszavonom. Ha mégis becsúszik, akkor a kevésbé köcsöggel ledumálom a halasztást.

De az szinte biztos, hogy egy alkalomra egy ellenfelet kihívni nem fasza, abból nem nagyon lesz meccs.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mi van ha mind leokézza?
-15 pont nem megjelenésért?

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

dronkZero
Na, most már a helyezésünk is a pontszámunknak megfelelõ, 29.-ek vagyunk 1020 ponttal.

Kihívtam ma estére öt klánt, valamelyik csak leokézza...

w77d
azért elképesztõ mennyi barom van a szervereken. Az egyik szerveren egy marha mindíg elõrerohant és meghalt, 3-an meg persze könnyebben murdeltünk meg. Na mondom ok, átmegyek máshova, onnan meg ki8szavaztak..

Blacksheep333
A serverünk moddolt és tirekt a pálya legelejére rakjuk be a tankot. :)
Valamint elvileg szar laggos is, mikozben mindenkinek zöld volt a pingje kivéve 1 embernek akinek néha piros, néha zöld.

Btw: a serverünkrõl kivettük a véres plugint :) Csak funból tettük fel, kipróbálni. Kb másfél napot volt fent.

Az operációs rendszeren is túl...

armageddon666
miért mi volt a meséjük?

@

Blacksheep333
Ha-ha

A kis pöcsök beszopták, megkaptuk a 21 pontot.
Az admin nem hitte el a meséjüket.
Már bánom, hogy nem pontoztam le õket -2 re. :(

Jelenleg a 34. -ek vagyunk ESL Ladderen. :)

Blacksheep333
Age of Chivarly
Ez egy ingyenes mod a Half-life 2 hõz. :D Azért 5 giga a dedikált servere, mert valószínüleg le kell hozzá töltened az SDK -t.
Semmi crack nem kell hozzá. Letöltöd az SDK -t és telepíted.
Ha elsõnek az Age of Chivarly akarod telepíteni, akkor automatikusan felrakja magának azokat az SDK -kat, amik neki kellenek.

Jim Morrison
XD

#3259:<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
MMEKKKORA XXXD

zoviet
Mit nem szeret Francis? <#idiota>

http://uk.youtube.com/watch?v=kc9f-VVQK3k

Nagylaci
No comment... :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

armageddon666
észrevettem én is >.< nagyon durva :S sztem ezt kéne javítani...

@

Nagylaci
Egyébként a patch óta feltûnõen sokszor adja azonnal a pályák elején a tankot. Ez nem pozitívum vagy negatívum, de tényleg így van!
Amúgy egy régi hozzászólásomban írtam, hogy az azonos helyen spawnoló tank is igazságtalan lenne... Erre tessék. Most meg ezért anyáznak amúgy a hivatalos fórumon! Sajna ez sehogyan sem Fair akárhogy nézzük!!!

Más, a szerveren beállítottad az extra mennyiségû vér megjelenítését?! Szerintem elég zavaró ugyanis, de ha a többség gerjed rá... :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

dronkZero
Nagyon hamar kaptuk be minden pályán a tankot.

Az elsõ pályán kint az utcán. Ahol már széles, meg be lehet menni a házba, a sikátorból kijõve.
A második pályán akkor, amikor az elsõ ember leugrott a kezdõhelyrõl az aluljáróba a lyukon.
A harmadik pályán kint a benzinkút elõtti parkolóban.
A negyediken az elsõ lépcsõ után, abban a kis elõtér-félében, ahol íves korlát van, meg fent függõfolyosó.
Az ötödiken viszont nem volt extra tank.

Mi is minden tankot benyaltunk, mi kezdtünk túlélõként, minket _tényleg_ meglepett, õk már készülhettek rá, tudták, hogy egybõl jön.
Aztán a 4. pályán kaptunk végre fegyvereket, összekaptuk magunkat, és lezúztuk, meg ki is jutottunk a végén. De õk meghaltak. Onnantól már õk nem találták viccesnek, meg mindenféle kifogásokat kerestek, hogy laggol, meg fasztuggya. Meg hogy moddolt a szerver.

Utálom, amikor kifogásokat keresnek, mikor csak egyszerûen jobbak voltunk.

Nagylaci
Nem rossz... :) Szerencsétlenek úgy bénáznak, hogy azt már rossz nézni. Viszont milyen alapon akarnak óvni?! Feltételezem, hogy az kevés indok, hogy "Jobbak vótak' a köcsögök!" :D Ha így ment az egész játék az dögunalom lehetett. Utálok nagyon bénák ellen játszani.

dronkZero
Azért lehetõleg ne ez alapján tölts le esetleg fölöslegesen 5 gigát...

Csak azért, mert a dedikált szerverek alapvetõen NEM játszhatóak, viszont az indítófájlon kívül akár egy-az-egyben is megegyezhetnek a sima játékkal. Azt az .exe-t nem adják oda. Viszont gamecoyworldön meg vannak ugye krekkelt exe-k. AKÁR még mûködhet is.

De ha pl linux dedikált szerver, és nincsenek benne kritikus windowsos .dll-ek, vagy valami hasonló, akkor potyára szedted le.

Szal ez csak saját szerény véleményem, és még én sem vagyok benne biztos, csak egy halvány lehetõség...

bertino
hát steam mögött elég komoly technika áll szerencsére.

nálam is csak akkor volt kisebb letöltési lassulás játékok megvétele után, mikor megjelentek, na akkor tény, hogy rendesen belassult, de egy idõ után az is elmult ugye.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Köszi a választ. egyre jobban csípem ezt a steamet. Demókat érdemes letölteni, sokkal gyorsabban jön, mint mondjuk filefronton vagy máshol.

dronkZero
Dedikált szerver. Nem tudsz vele játszani.

Bár lehet, hogy csak egy krekkelt exe kell hozzá, és megy is... :)

Prince23
Steammel kapcsolatos, szal kicsit off.

van nekem a kellékek közt ilyen néven hogy: Age of Chivarly dedicated server, ami 5 giga. azt ha letölteném, tudnék vele játszani?
am nem ismerem a játékot.

dronkZero
net_graph

Asszem. Vagy net_graph 1... Vagy valami ilyesmi.

dronkZero
Osztrák, te! Nem ausztrál... :P :D

Ja, meccsreport:
Braindead Team - Black Death
4004 - 294

Megóvták a meccset, úgy elkentük a szájukat... :P

bordy
azokat ott lent melyik paranccsal lehet kiíratni? gondolom játékbeli cucc az ott.

Blacksheep333
Aki akar egy jót röhögni:demo

Waroztunk egy Black Death nevü Ausztrál klán ellen, és a Finálét tartalmazza a demot. Amikor Túlélõk vagyunk abba semmi poén nincs, de amikor Infectedekkel szopatjuk õket az fergeteges! :D

armageddon666
jahogy Left4Dead topic xD akkor lehet hülyeségeket mondtam :D

@

dronkZero
Egyáltalán miért akarja valaki kikapcsolni a célkeresztet? :D

Bár az igaz, hogy 640x480-ban a zombik karika "célkereszt"-je eléggé baszott nagy...

crosshair 0, crosshair 1
dronkZero
Aim = célozni.
Crosshair = célkereszt.

Innentõl meg konzolparancs-lista a barátod.

armageddon666
crosshair a célkereszt és nemtom hogy lehet de valami parancs 100 hogy van rá, sõt talán beállításokból is lehet... ha más nem akkor cl_crosshairscale nagyonnagyszám (65536 mondjuk) és akkor nagyon pici lesz ^^

@

Speedstick
Hát hogy ne látszódjon a célkereszt. Aim = célkereszt ha jól tudom xD

?wtf
Speedstick
Hogy is lehet megcsinálni, hogy ne legyen aim?:D meg utána hogy lehet visszarakni?thx

w77d
és akkor jön a Tank, akitõl akkora sallert kapnak hogy elszálnak XD

Ja. A zombik nem egy észlények... Képesek heteken át nézni a falat + hasonlók...

Szerintem hatalmas hangulata van amikor egy kihalt utca tele van császkáló zombikkal amik csak úgy vannak...
dronkZero
Szerintem meg pont úgy lenne szar, ha nem lennének tökvakarászós zombik.

Játssz experten, akkor olyan sûrûn jön horda, hogy örülni fogsz neki, ha épp nem jönnek, és céllövölde van pisztollyal.

Vagy játssz versust, akkor meg kifejezetten idegesítõ lesz, amikor el akarsz futni mellettük, aztán mégis megindulnak rád, vagy amikor mennél segíteni a haveroknak, de nem tudsz, mert vakarásszák a hátad.

dronkZero
Szembõl 20. Hátulról 10.

bertino
nah pici szösszenet.
sajna a végét nem tudtam felvenni, pedig olyan szépen elintéztük a második tankot :C

Blacksheep333
Azoknak a hányós, verekedõs, mingyá elalszom zombiknak annyi értelme van, hogy amíg nincs horda, addig is lõjön valamire az ember.
Illusztrálja, hogy tényleg mindenki meg van fertõzõdve a világon és csak úgy hemzsegnek a zombik mindenhol.

ha benzinnel menne akkor aszondom jólvan:D
w77d
azért így sztem életszerûbb, mint hogy már falon keresztül is látnak és mindenki fut feléd mint a hülye...

Bokafix2
Félreértesz, nekem nem az erejükkel van bajom, hanem azzal, hogy iszonyat bambák és úgy kell majdnem mindegyiket csesztetni hogy támadjon. Csak akkor nem bambák ha hordába jönnek. De az nem mindig van.
Úgy meg tök unalom végigtrappolni a városon, hogy minden harmadik azzal van elfoglalva, hogy okád a járda szélén, meg áll a fallal szemben engem meg le se xarnak. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

w77d
viszont az ütés közben töltés hasznos lett :D

bertino
tul erõs nem lehet, szerintem itt a gyorsaságon lenne a hangsuly, ahogy használnák a karakterek.
azt meg azért be lehet lõni optimálisra, hogy éppenhogy megfelelõ legyen.
tökéletes ugysem lesz.
a fegyverek is akkor lennének tökéletesek, ha ujratöltés nélkül lehetne kilõni az összes golyót :)
de ugye nem lehet, mert ujra kell folyton tölteni és ez idõbe telik.

az a gond vele, ha túl gyenge az a baj, ha túl erõs meg szintúgy szar lenne
úgy érted kampány<#buck>

Prince23
Ja meg elkéne 2-3 új hivatalos pálya is...

bertino
a láncfûrészt én is csípném, stílusos eszköz zombik ellen <#idiota>

Prince23
Már elkéne pár új fegyverek. A lángszóró nagyon nagyon hiányzik! Láncfûrésszel egyetemben.