Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
A pálya death toll volt? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasCar16
death toll expertet akartunk játszani, lett belõle

dead air versus Oo 😄Ddd

deadairversus

#acm

bertino
szal... jó kérdés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
magától kéne indulnia szinkronizálás után.

Nagylaci
Hát meg ennél a játéknál annyira a multi a tuti, hogy a single player része gyakorlatilag semmit sem ér! (Mondhatni nincs is neki) 😊 Ez egy kizárólag multiplayerre kihegyezett FPS a single csak azért van, hogy legyen... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Jim Morrison
De hogy mondjam meg neki, hogy ne szinkronizáld inkább futtasd?<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

figyelj ha megvetted a jétékot szerintem innen bárki szívesen megadja a steam ID-ját, aztán lesz majd társaságod, meg majd belerázódsz.

Maak
Igazabol nekem mindegy a szerver hol van, tarsasag kellene, valahogy ugy erzem ennel a jateknal is a multi a tuti...gondolom itt is vannak taktikak mindket reszrol,

steamen csatlakoztam mar a ket l4d-es csoporthoz csak meg senkit nem ismerek<#szomoru1>, Pedro nickel vagyok fent

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SimaSuna
elkap a Hu ter..fetrengek a földön, kiabálok mint a sírós ribi...
ott állnak tõlem 3m-re..és csak lövöldöznek elõre..sehol senki de lövöldöznek, engem meg marcangol az a fax Hunter -.-
Nagylaci
Amúgy nem fontos magyar szervereken játszanod! Keress minél több magyar ismerõst aztán igyekezz velük játszani. Akkor a szerver mindegy is.
Ja és a korodbeliek is játszanak... 😄 És bár alapvetõen Zero -nak igaza van, azért sajna sok az olyan tizenéves akitõl falra lehet mászni. Csak mint máshol is. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maak
igen😊, addig azert eljutottam, hogy nem ez a warez topik<#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

bertino
szinkronizál.

Jim Morrison
Még mindig nem indul a LEFT 4 DEAD!
Elindítom, kiírja, hogy preparing to lunch aztán semmi. Azon a helyen, ahol ki szokta írni, hogy Downloading ott most olyat ír ki, hogy Syncing!
Mi lehet a baj?<#help><#help><#help>

dronkZero
Eredeti a játékod? A szerverek nem törtek, úgyhogy lehet ez a gond.

Az életkor teljesen vegyes. És egyébként nincs feltétlen összefüggésben az intelligenciával...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ne ide warezoljatok már.

Maak
hi

kiprobaltam, eddig csak a single-t, egesz fasza, lattam magyar szerok is vannak de nem enged fel, mi lehet a hiba?

mas kerdes, korombeliek is toljak ezt vagy ez is a tinik jateka?😄

zomgzerg
skidrow, csak ne az uninstallerrel szedd le mert az elbassza a fontokat, hanem egyszeruen torold.

Hali.
Valahol a neten lehet még találni a játékból olyan demot ami nem virusos, nem cseszi el a betûkészleteket a win-ben és mûködik? A steamen már nem találom, de szeretném kipróbálni hogy mégis milyen.

zoviet
Hehe, ilyenkor nem rossz UK-ban élni! 😊 Itt a Steam-en 13.49 font, ami 340es árfolyammal számolva kb. 4600 Ft. Nem rossz! 😊

Magh
Na erre már vártam egy ideje.

Rage47
game.co.uk
bordy
kár h 300huf manapság egy €, különben lehetne olcsóbb is. alszok rá 2-t még.

Prince23
Steamen keresztül?
apropó steamen h a búsba kell tölteni gémet? mert én csak megrendelni tudom, úgy mint a cdgalaxisban.

Rage47
én meg 7-ért vettem uk-ban:p
itthon többet semmit nem veszek...
Prince23
Höh érdekes, most .11.900- felment az ára. anno én 10.790-ért vettem. biztos megtudták a játékról szóló multis dícsõítéseket.és hopp

zomgzerg
durva hogy ~14k eredetileg 😊

LEFT 4 DEAD 50% LEÁRAZÁS!!!
MOST €22,49
EREDETILEG MEG: €44,99

FORINTBAN MOST KEREKITVE 7000FT!!!

Rage47
jah jöhetne még több is ilyenbõl 😄
Speedstick
asdasdasd. tom h értelmes hozzászólás de am nemgáz. xD sztm elég nagy csak lehetne hosszabb is.

SimaSuna
nebánd Francis-t 😊
Prince23
Ha már ilyen vidi, sztem a Witch megkellett volna erõszakolja Francist XD

Rage47
ezen jót röhögtem 😄D
dronkZero
Battlefieldben is rendszeresen elhagyta a tankját waron... 😛

Nohab
No és Uwu? Õ is el szokott tévedni és megkérdi, hogy merre kell menni, persze cifra káromkodással fûszerezve. 😊
Blacksheep333
Kivéve a plázákban meg az egyéb bevásárlóközpontokban, ott eléggé otthon érzik magukat. 😄

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Na jó, de õ nõ. A nõk bárhol, bármikor eltévedhetnek, szokj hozzá. 😄

Blacksheep333
Sok ember még így is eltéved. (deko)

Az operációs rendszeren is túl...

Nagylaci
Hivatalosan 2008 november 18-án jelent meg, tehát nemhogy fél éve, de még három hónapja sincs kint!!!
Persze ettõl még nagyon kellenének az új pályák... 😊
Egyébként nem is annyira az a fõ gond, hogy rövidek a pályák hanem az, hogy iszonyú lineárisak, ezért néhány játék alatt tökéletesen kiismerhetõek. Ha nem lenne ez a "csõbenfutás" lehetne különbözõ útvonalakkal, taktikákkal kísérletezni.

NiggerKacsa:
Nem tûntek el! ott futnak veled szemben állandóan! 😄 😄 😄

Jim Morrison
Ha nem tûnnének el, akkor nem tudnál továbbmenni a sok hulla miatt...

Sziasztok! azt szeretném meg kérdezni, hogy mit kell be állítani milyenre,hogy ne tûnjenek el a hullák?
dronkZero
Szerintem nem kell mindenbe kasztokat erõltetni. Én jobb szeretem, ha nem egy kötelezõ kaszt határozza meg a csapattársak játékát, hanem inkább a saját játékstílusuk. Tehát hogy nem a játék kényszeríti fix szerepekbe a játékost, hanem maga alakítja ki a játékmódját.

BF, TF, (asszem a CoD is?) kasztos, jól is van úgy. L4D, CS, Crysis meg nem. Jó az, ha van választék.

más a multiplayer élmény... bár szerintem l4d ben is lehetne egy két "kaszt" orientált karakter, akkor sokkal jobban kijönne a csapat orientáltság;
például bill lehetne a töltény felelõs, zoey a szanitéc, a nigger törné fel a kocsikat.. 😄 //szóval értitek, hogy számítson az, hogy mindenkire szükség van. Csak ugye ezt bejátszani lehetetlenség, mert csébõl, tf bõl okulva, az emberek akik játszák hót gyökerek bármilyen játékhoz.

a tfben meg 2-3 pályán játszom már egy éve, igaz nem addikt módon, de ott a tömeg miatt, az embertömeg megalázása nyújt számomra játékélményt 😊
dronkZero
Koopot mostanra én is meguntam, sztem kezdj el versusozni. Ott úgysem az számít, hogy hogy jönnek a sima zombik, meg hogy milyen a pálya, hanem hogy mit csinál az ellenség, meg hogy hogyan véreztetitek ki õket.

TF2-ben hány pálya is volt kiadáskor? 4-5?
Ebben van 20. (versusra 10, meg jön a másik 10) Nem olyan kevés az, csak kampányra van beosztva. Szvsz.

jo ez rendben van, viszont tf2 is van xboxra, és ott még ha jól tudom megvárják ezt az updatet és akkor kapják egy csomagban...
lehet ezért késik ott is.

Viszont az nagyon nincs rendben, hogy csak a nélkülözhetetlen bugfixeken kívül van egy 4 óra alatt letudható játék, és akkor mindenen végig mentetek...
Lenne 7 kampány, a hét minden napjára, akkor nem szólnék egy szót se.
Azért nagy cucc az ingyenesség (PC-n nem), mert XBOX360on minden DLC fizetõs

Na igen, amit korábban egyik haverommal beszéltünk, hogy a tf2 gyakorlatilag sokkal profibb brigád kezében volt, legalábbis látszólag, és nem csak azért mert tonnányi kiegészítés, pálya érkezett hozzá, hanem úgy ámblokk azt sugallta, hogy ott minden rendben van, és egy 5000 forintos játék megéri az árát...
Itt meg 11 rugós gaméhoz nem képesek még kiadni semmi pluszz-t, úgy, hogy a játék nem ér szerintem 5000et se, annyi tartalom nincs benne.

még jó, hogy nyertem egy példányt 😊
zomgzerg
nem kötelezõ, csak régen tõlük az volt a minimum amit kaptunk, hogy évekig rendszeresen legyen bugfix update 1-2 hetente, idõnként meg nagyobb patch új pályákkal. csak aztán jött a steam és a sok pénz annyi befektetéssel hogy kitesznek egy játékról öt képet az oldalukra meg felrakják 25 serverre amit gyakorlatilag ingyen kapnak az ilyen obinet féléktõl és jön az eladásokból x% részesedés, õk meg nagyobbat úgyis csak az új gamekkel kaszálnak évrõl évre (namibehogy véletlenül a karácsonyi vásárlási lázra készül el az episode 3 😄), minek figyeljenek ezek után másra intenzívebben.

zomgzerg
de tudják, csak így sokáig vannak a hírekben, többen veszik meg addig is. css-nél is volt kép az 'új' modellekrõl egyik év végefelé, aztán következõ augusztusban adták ki, addig 25 community update meg interjú hogy jajdesokjódologjönmég.

XeeN
Elég gyorsan múlik nálad az idõ. Ráadásul nem kötelesek kiegészítõkkel elárasztani minket.