6126
-
#3960 jah -
#3959 Nektek is rossz most a steam? -
PunkZoli #3958 hát a red orkesztra szerintem nem volt egy nagy eresztés -
#3957 Ezt lehet e tolni onlineba is?
mármint a modokat. lehet hülye kérdés:D -
#3956 jó lesz, és csak 12 euró a steamen, tartalmilag meg mintha többet nyújtana a left4deadnél :) csak nincs ai director, lehet előbb ráunnánk. ennyiért megéri, red orchestra után vakon is ettől a teamtől. -
#3955 beteg egy játék:D -
#3954 A Red Orchestra is jo game volt van lesz, a Tripwire új játéka a L4D rajongóknak is befog jönni szerintem csekkoljátok
video -
#3953 Én rá találtam a Resident Evil 3 mod-ra elég durva egy mod lesz !
De még nincs kész mert Work in Progress-en van még !
Aki játszott a Resident Evil 3a-l az ismeri ezeket a pályákat !
Ugyanis ezek a pályák lesznek benne !
Raccoon City Streets
Raccoon City Police Department
Clock Tower
The Hospital
The Park
The Factory
-
#3952 ja, nem ritka eset. nem csalás sztem -
#3951 olyan létezhet, hogy versusban a 4 infected csapattagból 3 hunter lesz egyszerre?? Minket most így szivattak meg. nem lehet, hogy valam új fajta csalást találtak ki megint?? -
#3950 sokat nem survivoloztam, de 1-nél már tapasztaltam ezt sajnos. -
PunkZoli #3949 nektek volt már olyan, hogy survivalban megvolt több map goldra de nem jegyzi az achievementeknél? -
#3948 Még az az igazság, hogy rá se kerestem :D Engem nem nagyon izgat, de attól még szurkolok nektek, hogy meglegyen :) -
#3947 Gondolom te se találod :) -
#3946 Gugli :) -
#3945 Most!! Azonnal!! Akarom!! -
#3944 link? -
Rodman6 #3943 Már letölthető a Resident Evil 3 mód a játékhoz, teljes Raccoon City! Brutálisan jó! (a 2 rész feldogozása is hamarosan elérhető lesz) -
chooselee #3942 Ennél már csak a halálos orrvakarás jobb! :) -
#3941 :D -
Neoncsoves #3940 naja muszáj volt szarnom egyet 2 map után :D -
#3939 -
#3938 Elég szorult helyzetben voltunk, főleg Bill, íme a videó.
link -
#3937 Tudod, van az a szólás a véleményről, meg a segglyukról, meg hogy ki kiére kíváncsi... -
#3936 Ja, annál meg aztán tényleg nincs jobb, amikor a játékban a _csapattárs_ faszláma. Klánban alap, hogy nem az. -
#3935 Ja, sokkal jobb, amikor a faszláma seggfejek lelépnek az első pálya első körének végén, mert ki merészeltünk érni a pályáról.
Waron legalább nincsenek büdös köcsög buzi ragequitterek. Azok legalább teljes versus meccsek, elejétől végig. Public versusra a 4v4 miatt alkalmatlan.
Egyébként sokat fejlődött 1.0 óta warnak kedvezően, és warozásra még azt a pöcs lobbit is ki lehet hagyni.
Mondanám, hogy aki ezzel publicozik, az egy gyökér, de én is publicozom. Viszont rühellem, mint a szart. -
Neoncsoves #3934 Én látom a potenciált az L4D warozásban, akinek nem tetszik annak: qss :) -
#3933 én sem tudtam elképzeni a klánozást, de kipróbáltam, de egész jól megvagyunk -
#3932 Versusba pedig ez a lényege. A klánság. -
#3931 klánozni CS 1.6 / CS:S meg CoD-ban kell...
nem L4D-ben...ez badarság...
-
#3930 Akkor már legyen E.P. - Erős Pista. Elvégre magyarok vagyunk. :D -
PunkZoli #3929 ezt osztom, na de klánozni?:D ne vicceljünk már, alkalmatlan a játék arra
e.t meg igen, sokkal jobb, sokkal cukibb -
#3928 szerintem tök jó haverokkal néha összejönni, nem ismeretlen núbokkal elcseszni az idődet, akik csak felbosszantanak. -
#3927 Egyesült Túlélőszakasz
ETSz... vagy... E.T.
hmm... ez jobb mint az USS :D -
PunkZoli #3926 aki ezzel a játékkal klánozik az egy gyökér:D
ráadásul magyarként uss-kedni pluszban lesajnálható
poruljartal gyerek meg írja: " mikor átszerkesztem a méretét olyanra mint amit akart nem teszi be :(("
na én is kipróbáltam, mert miért ne és nekem sem engedi betenni a képet...
szerintem hagyd a faszba nem kell spray
-
#3925 Ma alakult meg egy magyar vonatkozású klán, melynek neve: United Survivors Squad, azaz uss.
Shade-ból vált ki. -
#3924 css nekem mindent benyelt aztán átméretezte... újabbakkal nem próbáltam -
#3923 Amiket támogat felbontásban az 256, 128, 64, 32, 16, 8, 4, 2 pixel... Na most ha be akarsz tenni egy képet akkor annak magasságra és szélességre is pl. 256x256 kell lennie különben nem fogadja el a játék. Legalábbis nekem így jó volt. Jpeg, bmp, tga asszem ezeket kezeli. -
#3922 hi, sparyt hogy tudok betenni? mert folyamatosan szopat, és mikor átszerkesztem a méretét olyanra mint amit akart nem teszi be :((
természetesen eddig csak jpg, bmp-t próbáltam a kellő pixelekkel, de nem megy -
#3921 Az is egyéntől függ, hogy a wowtól függő leszel-e. Van ismerősöm akinek simán van élete, jól keres, családot alapít, és wowozik.