Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#acm
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
steamen csatlakoztam mar a ket l4d-es csoporthoz csak meg senkit nem ismerek<#szomoru1>#szomoru1>, Pedro nickel vagyok fent
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ott állnak tõlem 3m-re..és csak lövöldöznek elõre..sehol senki de lövöldöznek, engem meg marcangol az a fax Hunter -.-
Ja és a korodbeliek is játszanak... 😄 És bár alapvetõen Zero -nak igaza van, azért sajna sok az olyan tizenéves akitõl falra lehet mászni. Csak mint máshol is. 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Elindítom, kiírja, hogy preparing to lunch aztán semmi. Azon a helyen, ahol ki szokta írni, hogy Downloading ott most olyat ír ki, hogy Syncing!
Mi lehet a baj?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Az életkor teljesen vegyes. És egyébként nincs feltétlen összefüggésben az intelligenciával...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
kiprobaltam, eddig csak a single-t, egesz fasza, lattam magyar szerok is vannak de nem enged fel, mi lehet a hiba?
mas kerdes, korombeliek is toljak ezt vagy ez is a tinik jateka?😄
Valahol a neten lehet még találni a játékból olyan demot ami nem virusos, nem cseszi el a betûkészleteket a win-ben és mûködik? A steamen már nem találom, de szeretném kipróbálni hogy mégis milyen.
apropó steamen h a búsba kell tölteni gémet? mert én csak megrendelni tudom, úgy mint a cdgalaxisban.
MOST €22,49
EREDETILEG MEG: €44,99
FORINTBAN MOST KEREKITVE 7000FT!!!
Az operációs rendszeren is túl...
Persze ettõl még nagyon kellenének az új pályák... 😊
Egyébként nem is annyira az a fõ gond, hogy rövidek a pályák hanem az, hogy iszonyú lineárisak, ezért néhány játék alatt tökéletesen kiismerhetõek. Ha nem lenne ez a "csõbenfutás" lehetne különbözõ útvonalakkal, taktikákkal kísérletezni.
NiggerKacsa:
Nem tûntek el! ott futnak veled szemben állandóan! 😄 😄 😄
BF, TF, (asszem a CoD is?) kasztos, jól is van úgy. L4D, CS, Crysis meg nem. Jó az, ha van választék.
például bill lehetne a töltény felelõs, zoey a szanitéc, a nigger törné fel a kocsikat.. 😄 //szóval értitek, hogy számítson az, hogy mindenkire szükség van. Csak ugye ezt bejátszani lehetetlenség, mert csébõl, tf bõl okulva, az emberek akik játszák hót gyökerek bármilyen játékhoz.
a tfben meg 2-3 pályán játszom már egy éve, igaz nem addikt módon, de ott a tömeg miatt, az embertömeg megalázása nyújt számomra játékélményt 😊
TF2-ben hány pálya is volt kiadáskor? 4-5?
Ebben van 20. (versusra 10, meg jön a másik 10) Nem olyan kevés az, csak kampányra van beosztva. Szvsz.
lehet ezért késik ott is.
Viszont az nagyon nincs rendben, hogy csak a nélkülözhetetlen bugfixeken kívül van egy 4 óra alatt letudható játék, és akkor mindenen végig mentetek...
Lenne 7 kampány, a hét minden napjára, akkor nem szólnék egy szót se.
Itt meg 11 rugós gaméhoz nem képesek még kiadni semmi pluszz-t, úgy, hogy a játék nem ér szerintem 5000et se, annyi tartalom nincs benne.
még jó, hogy nyertem egy példányt 😊