6126
  • Neoncsoves
    multi-core renderinget OFF-ra
  • bbeni93
    Helo! Teljesen elvagyok keseredve, tegnap megvettem a gamet, de kifagy kb negyed óránként. Reinstall, legfrisebb ATI driver frissítés, Steam-cache fájlok űrítése megvolt. Meg itt lentebb írt valaki olyat hogy a video optionsba valamit diseablere kellett rakni, az is megvolt. Ezután jó is lett 1 óráig ment faján, de most megint ezt csinálja. mi tévő legyek?
  • xNoodlex
    még egy ábdét
  • tototto
    jó igen lehet, de macerás, és sokan azt hiszik hogy majd regelnek egy uj accountot ha ujra szeretnének játszani vele, és aztán koppannak hogy jah ezt csak egyszer lehet regisztrálni :)
    szal jobb megelőzni aki nem ismeri steamet annak lehet hasznos az info
  • Rage47
    de vissza lehet szerezni a jelszót. főleg ha tudja bizonyítani, hogy van gameja.
  • tototto
    a lényeg hogy amelyik account név alá regisztrálod csak az alól fogsz tudni játzsani vele, tehát ha elfelejted a jelszavát akkor buktad a játékot mert csak egyszer lehet regisztrálni a kulcsot, szal erre figyelj és jegyezd meg az account nevet meg a jelszót
  • Dragooon #4714
    köszi a segítséget, működik:)

a lemez jó egyébként, másik gépen simán megy
  • Rage47
    Ez Steam-es játék, csak azzal megy. Egyébként akárhol, akármikor (kivéve ha szerver leállás van)letöltheted Steam-ről, ingyenesen, ugyanis hozzáadódott az accountodhoz.
  • werkfilm
    ha a dvd-ről telepítenéd is a steam kerülne fel és azzal együtt a játék
    ingyen letöltheted ahol akarod.
    rakd fel a steamet, games/activate product, beírod a kulcsot aztán 2 kattintás
    de ha rossz a lemez vissza is viheted ki kell cserélniük.
  • Dragooon #4711
    srácok, lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a játékot csak az olvasó nem akarja beolvasni a lemezt (minden mást beolvas amúgy, másik géppel tökéletesen működne a játék is, nem értem mi baja, mindegy).
    kaptam egy olyan tanácsot, hogy töltsem le steamről cd kulcs segítségével.
    nem vagyok jártas a steames dolgokban, de le tudom onnan tölteni a játékot ha beírom valahova a cd kulcsot, vagy nem (anélkül hogy fizetnem kéne letöltéskor)?
    remélem nem kérdeztem hülyeségek és kapok választ, addig próbálkozom
  • Melkon666
    Zsír, akkor a héten megveszem
    köszi az infót
  • MrAndree
    Mi is mostanában vettük meg, és egyáltalán nem úgy tűnik, hogy kifutóban lenne a játék szóval ettől nem kell félni.
  • Rage47
    sokan játszanak vele
    szerverkereső meg nem igazán van benne, szal üres szerót nem nagyon találsz:D
  • PunkZoli
    állítólag 3millióan vették meg, napi szinten 17ezren játszanak vele egyszerre max

részemről 1hónap alatt kifutott
  • bertino
    "kifutott."

hát ezt meg honnan a búsból vetted ? :)

amúgy meg, ja.
  • Melkon666
    Sziasztok!
    Most, hogy sokkal olcsóbb lett a játék, erősen gondolkozom rajta, hogy megvegyem-e. Viszont azt megkérdezném előtte a biztonság kedvéért, hogy mennyien játszanak még vele... most nem csak a magyarokra gondolok, hanem úgy általában. Persze nem kérek pontos adatokat csak annyit mondjatok, hogy megéri-e megvenni, mivel elég kifutott már a játék és nem akarok úgy járni, hogy megveszem, aztán csak a tök üres servereket bámulhatom. (Botokkal meg ugye nem az igazi)
    Arra is gondoltam, hogy inkább megvárom a második részt... de annyira bejönnek a videók, biztos nagy fun lehet multiban, szal most tanácstalan vagyok
  • Neoncsoves
    L4D Live
  • CopyKing92
    esküszöm KF et jobban updatelik... mint L4D-et pedig 2007 es aztán a KF :D
  • PunkZoli
    és most beletettek 6 hibát, hogy foglalkozhassanak vele:D
    perszeőkmártudjákmelyikértékeketkellvisszaírnianormálra:D
  • Neoncsoves
    foglalkozzanak, de ne ilyen mentalitással
  • Rage47
    legalább foglalkoznak vele^^
  • Neoncsoves
    Micsoda updét ennyi idő után!
  • xNoodlex
    update
  • CopyKing92
    most már a steam server browser támogatja a L4D-t a games nél nem? és oda be írod vagy asszem console ba(asszem): connect xx.xxxx... (a szerócíme)
  • Prince of Máté
    Bannerban lévő magyar szerókra hogy lehet felmenni?
  • Rip
    Ha nem eredeti a játékod (amit gyanítok), akkor menj át az OFF topicba, please.
  • csoli31
    ha eredetid van, akkor akár a play online kampányon belül, a play online-on belül megtalálod. Ha csak simán single-ben játszanál vele, akkor a kampányválasztónál az add-on kampányra kel menni. Nem kicsit kusza a válaszom!De remélem érted a lényeget?!
  • andris003
    de én a játékba sehol sem talaláom hol van ?? a pály amit ELVILEG be tettem azt hol lehet meg találni??
  • Rip
    A "SUCCESFULLY " sikerest ("sikeresen"-t) jelent...
  • bertino
    hála istennek.
  • andris003
    mikor rá katintok valami szar ir ki hogy a TE ADD-ON ..... WAS SUCCESFULLY FOR LEFT 4 DEAD GAME .......... nem engedi felrakni
  • werkfilm
    kettőt kell kattintani a letöltött vpk fájlra.
  • andris003
    hogy lehet plusz pályákat bele rakni pls valaki segítsen részletesen mondja el előre is kössz
  • simon7108
    szoval akk élvezhetetlen lenne:S
  • Rage47
    512 elég kevéske, szaggatni fog
  • CopyKing92
    nemtom nekem 2GB kevés néha xP a Source engine 500MB a többi meg a többi. satöbb.
  • simon7108
    sziasztok
    arra lennék kiváncsi,hogy a haveromnak csak 512mb ramja van és hogy menne e neki minimum beálitásokon?mert minden más megvan neki csak a ram kevesebb:S
    thx a segitséget!
  • Rip
    Jobb klikk az ikonon, ha van, és a target végére írd oda, hogy -console.
  • armageddon666
    biztos lehet törttel is, de mi NEM TUDJUK, MERT NEKÜNK EREDETI VAN, ÉS AZ TELJESEN MÁS MINT A TÖRT... fenn, bannerban, OFF gomb... ott tudnak segíteni :)
  • andris003
    én nem multizni akarok hanem egy nyomorult konzolt és ahoz is eredeti kell?????:SSS de azért kössz