Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangulaton meg szerintem rengeteget dobnak a filmes effektek ( link ) amiket nem tul sok mas helyen lattam.
'Lefogadom, az a lényege, hogy ezzel el is eltakarják a csúnyácska grafikát, aztán meg jön a duma, hogy ettõl olyan "filmes"...'
Hat, ez pedig nem csak olyan hulye duma, hanem tenyleg ettol olyan filmes. Azert ugye, mert a filmeknel is hasonlo utoeffekteket hasznalnak, szoval ez nem annyira kamu.
A jatek meg veres, de ha jatszottal vele par percet akkor ezt te is tudod.
Bocs, de sztem csak ossze-vissza beszelsz.
Nekem is tetszett a Crysis, a grafikán túl is... CryEngine2 (ugye?) eddig messze a legjobb... és ha nem lenne bugos akkor jó is lenne 😊 Mert azért a mostani gépeknek már simán vinnie kéne... Ellenben CryEngine3 (ugye?) már multi-platform motor lesz :S szóval kíváncsi leszek rá.
UnrealEngine3 meg nagyon ellenszenves motor nekem... Nem tetszik... Ki tudnak belõle jót is hozni, de valahogy nem az igazi :S
@
BattleTag: zydar#2910
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Valóban vannak gagyi megoldások mint például a háttér (elmosott lap), vagy a fû, de szerintem a látványvilág, meg a hangulat ezt kárpótolja.
A végtagok nem szakadnak? Kezek, lábak csak úgy röpködnek. Ha a csapattársak sebzésére gondolsz az meg milyen lenne, ha belelövök valakibe, leszakad a lába aztán meg kúszva jön tovább? LOL 😊
Errõl jut eszembe a l4d 2 nappal is fog játszódni, hát nem tudom hogyan illik bele egy zombis játékba a napfényes környezet. szvsz ez nem jó ötlet!
Ez a Film Grain is csak egy ideig fellinges. Meg amúgy is egy idõ után fáj tõle az ember feje és a szemet is fárassza. Lefogadom, az a lényege, hogy ezzel el is eltakarják a csúnyácska grafikát, aztán meg jön a duma, hogy ettõl olyan "filmes"...
5 éves motortól ma már semmit nem várok, dobják ki! Csináljanak szebbet, jobbat!
Ne érjük be a gyengével, ha lehetne jobb is.
Az operációs rendszeren is túl...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az ID nagyot nõtt a szememben, mikor bejelentette, hogy a Doom 4-nek külön lesz konzolos szar grafja és külön PC -re über graf, ami oda fog vágni, mint anno a 3. Remélem a többi fejlesztõ is követni fogja ezt a példát, hogy attól függetlenül, hogy konzolra gány graffal adják ki a játékot, attól még PC -re fel lehetne turbózni.
Olvastam olyat, hogy csak 4-5 év múlva jönnek az új generációs konzolok. Ez azt jelenti, hogy még addig ugyan ezt a grafot kell szopnunk. Én már nagyon unom ezeket, fõleg az UT3 Engine, na azzal már tényleg ki van a t*köm!
Sokan le TechDemo-zák a Crysis-t, le merem fogadni, hogy fõleg, azok akiknek még minimum grafikán is szaggat és már az elején abbahagyták. Szerintem (és még mások szerint is) nagyon jó játék.
És igen, én élvezem, hogy ha egy játék szép! Most írhatjátok, hogy bizony engem csak a grafika érdekel és arra verem minden este, de nem. Tolok én régebbi és/vagy csúnyább játékokat is (most pl az AVP2 -t)!
Összesítve: Engem az zavar nagyon, hogy a játékok grafikája megakadt egy szinten és egy 2 éves játékot nem bírnak überelni, miközben simán tudnának szebbet csinálni, ha akarnának!
FLAME ON!!! <#mf1>#mf1>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A karakterek baromira ki vannak dolgozva, ficeg rajtuk minden, a texturak elesek es az animaciok is szvsz nagyon profin meg vannak csinalva.
ezt a választ vártam... 1 embernek sikerült. hurááá
Left 4 dead, normalis gepen, grafikaval felhuzva baromira szep es elethu.
A karakterek baromira ki vannak dolgozva, ficeg rajtuk minden, a texturak elesek es az animaciok is szvsz nagyon profin meg vannak csinalva.
A jatekelmeny meg ismerosokkel jatszva fergeteges.
Meg ha neked vmiert nem is tetszik, akkor sem ertem miert mondod, hogy szar, me azert attol baromira messze van.
tudod nem azért vettem egy fasza gépet mert szarral akarok játszani...
meg vegyél vissza az arcodból mert nem nyerõ
bloody fucking murder
te inkább erre válaszolj ha lehet. kössz
left 4 dead ot szeretném kipróbálni, jó mókának tünik. de nagyon érzékeny vagyok a grafikára 😄
fel lehet húzni azért szépre ?
mert amit néztem jutubon videókat hát ott nem valami szépek
Bár ahogy ismerjük õket tuti nem Nov 17. -én fog kijönni. Mikor ragaszkodtak õk az elõre bejelentett dátumhoz?😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Még az oké hogy új karakterek na de az hogy két nem fehére ember is van benne meg hogy a csajt cserélik le. Hát az biztos nem fog annyira tetszeni mint az elsõ rész :S
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
@
bloody fucking murder
@
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
TF2nek az a szerencséje, hogy nincs benne nõi karakter ezért nem igazán ihletett még meg senkit. Nade most, hogy láthattuk a scout anyját... 😊