6126
  • dronkZero
    Meg, de fogalmunk sincs, hogyan, mi eredetivel játszunk. Fejlécben van egy "OFF" felirat, klikkelj rá, kérdezd ott, ott tanyáznak a warezosok.
  • dronkZero
    Nem fogsz tudni játszani velük, mert te be tudsz majd lépni Steamre, ők meg nem.
    Illetve ha felteszed a hamachit, akkor lehet rá esély, de az sem 100%, mert az eredetihez már kijött egy tucatnyi peccs, a krekkelt hamachis verzió meg ha jól sejtem akkor még mindig 1.0.
  • andris003
    de nekem nem eredeti :SS és nincsen olyan fül és attol hogy nem eredeti meg lehet csinálni valahogyan ???
  • werkfilm
    ea úgysem engedi hogy pc-n sokkal olcsóbban adják mint konzolon, ott meg nem lehet nem teljes áron kiadni valamit
  • PunkZoli
    hát erre kénytelenek lesznek rájönni remélem...
  • Prince of Máté
    Az lenne jó húzás, ha a L4D tulajok féláron juthatnának hozzá a L4D2-höz.
  • Nohab
    1. Lehet "szervert" csinálni a gépedre, addig amíg te is benne vagy magában a játékban, de akkor nem ártana egy gyors internet is.
    2. Kétlem, hogy hozzád tudnának csatlakozni,de majd valaki pontosít ebben.
    3. Ez egy saját vélemény: Nemsokára megjelenik a második rész is, így lehet a várakozással jobban járnál. Bár hallottam egy olyan hírt, hogy a L4D-et teljesen(!) kompatibilissé teszik a L4D2-vel. A hír végére, azért az oda volt írva, hogy nem ígérnek semmit, de megpróbálják. Szerintem ezzel akarják visszalopni magukat a bizalmunkba.
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Lehet nem ide kéne írnom de mégis ide írom. Szóval szeretném megvenni a játékot mert mondták sokat hogy nagyon jó és a kérdésem hogy ha nekem meg lesz eredetiben a játék tudok szervert csinálni ahova jöhetnek a haverok is? És ha igen akkor ők fel tudnak jönni ha nekik nem eredeti a játék mert azt mondták hogy hamachin meg mitudoménmin keresztül jáccanak de én utálom az ilyen vacakolást szóval legyetek szívesek válaszolni nagyon köszi!
  • zzeN
    Viszont nem mondta h gyárival nyomja...
  • Loufee
    1.) Steam
    2.) My Games
    3.) Jobb katt az l4d-re
    4.) Properties
    5.) General fül
    6.) Set launch option
    7.) Oda: -console
    Ilyen van. :))
  • MrAndree
    nincs "ojan"???????
  • andris003
    general nekem nincsen ojan :SS nekem csak ojan van hogy choose icon
    nem tom mi aszar van n nekem nincsen ojan :SSSSS
  • CopyKing92
    kötöjelkonzól -console xP
  • CopyKing92
    katt. steamen belül az ikonra jobb alul -> properties -> general -> set launch oprions... (írbe)-console -> szevasz:P
  • andris003
    de pls segítsél már lécci
  • bertino
    menj vissza az iskolába.
  • andris003
    de hol van a properties és mikor rá katintok nem találom a set launch options-t nem ir ki nekem semmi ijesmit
  • zzeN
    Steamben jobb klikk a my games-re, properties, set launch options, és beírod h -console.
    Ja és tanulj meg helyesen írni.;)
  • andris003
    hogylehet beálitani a consolt?? hatudtok segiteni irjátok ide vagy a msn em [email protected] mejik biletyüvel lehet megnyitni?? köszke
  • Rage47
    felvettelek steamen, velünk is játszhatnátok...:)
  • LasCar16
    Sziasztok! valaki el tudná nekem küldeni az M16 modell file-ait

PM és megbeszéljük
  • böröczk
    No zsír, vegyetek fel barát listára bátran, legutóbb random felvettem left4dead.hu-s groupból kb 10 embert, eléggé kétkedve, gyanúsan tekintettek rám meg a másfél hetes regisztrációmra, dehát eddig közelébe nem lestem steamnek, mivel szükség nagyon nem volt rá : D
    Szóval mink is megvagyunk 4en, bár egy tagunk most költözéses nethiány okából kifolyólag egy darabig nem lesz.

B.
  • ProEvoFan
    működő moddokat tudnátok nekem linkelni? thx!
  • ultrapulse
    "Válasz 'CopyKing92' üzenetére (#4652)"

Úgyhogy Szisti01, nem neked szólt :)
  • Szisti01
    na, már jó
  • Szisti01
    nekem szól?
  • ultrapulse
    Muszáj mindenhova ilyen szarokat beszúrni ?
  • Szisti01
    nem akar betölteni az off topic
    XD
  • CopyKing92
    most vettem KF-et :P kicsit alza a topic fel kéne kelteni +.+ XDD
  • Solid Snake
    Én most vettem meg a játékot ennyi pénzért vétek lett volna ott hagyni a polcon!
  • CopyKing92
    ez a nem a silkroad takaroggyá :)
  • xxxpaulxxx
    már itt is?:D
  • MrAndree
    Hogy mondod kérlek?
  • bkvkbk
    Szerintem ez nagyon jo játék ez a Silkroad, sok lv lehet benne fejlődni 100 lv-t szerint megári letölten nah gg .. xD
  • Blacksheep333
    edd meg
  • PunkZoli
    idd meg
  • werkfilm
    vedd meg
  • Viktor99
    vedd meg
  • Krinyo
    vedd meg
  • Szisti01
    nem szóltam, most vettem észre az off topicot