6126
-
#4680 Meg, de fogalmunk sincs, hogyan, mi eredetivel játszunk. Fejlécben van egy "OFF" felirat, klikkelj rá, kérdezd ott, ott tanyáznak a warezosok. -
#4679 Nem fogsz tudni játszani velük, mert te be tudsz majd lépni Steamre, ők meg nem.
Illetve ha felteszed a hamachit, akkor lehet rá esély, de az sem 100%, mert az eredetihez már kijött egy tucatnyi peccs, a krekkelt hamachis verzió meg ha jól sejtem akkor még mindig 1.0. -
andris003 #4678 de nekem nem eredeti :SS és nincsen olyan fül és attol hogy nem eredeti meg lehet csinálni valahogyan ???
-
#4677 ea úgysem engedi hogy pc-n sokkal olcsóbban adják mint konzolon, ott meg nem lehet nem teljes áron kiadni valamit -
PunkZoli #4676 hát erre kénytelenek lesznek rájönni remélem... -
#4675 Az lenne jó húzás, ha a L4D tulajok féláron juthatnának hozzá a L4D2-höz. -
#4674 1. Lehet "szervert" csinálni a gépedre, addig amíg te is benne vagy magában a játékban, de akkor nem ártana egy gyors internet is.
2. Kétlem, hogy hozzád tudnának csatlakozni,de majd valaki pontosít ebben.
3. Ez egy saját vélemény: Nemsokára megjelenik a második rész is, így lehet a várakozással jobban járnál. Bár hallottam egy olyan hírt, hogy a L4D-et teljesen(!) kompatibilissé teszik a L4D2-vel. A hír végére, azért az oda volt írva, hogy nem ígérnek semmit, de megpróbálják. Szerintem ezzel akarják visszalopni magukat a bizalmunkba. -
Sponnyabob #4673 Sziasztok! Lehet nem ide kéne írnom de mégis ide írom. Szóval szeretném megvenni a játékot mert mondták sokat hogy nagyon jó és a kérdésem hogy ha nekem meg lesz eredetiben a játék tudok szervert csinálni ahova jöhetnek a haverok is? És ha igen akkor ők fel tudnak jönni ha nekik nem eredeti a játék mert azt mondták hogy hamachin meg mitudoménmin keresztül jáccanak de én utálom az ilyen vacakolást szóval legyetek szívesek válaszolni nagyon köszi! -
#4672 Viszont nem mondta h gyárival nyomja... -
Loufee #4671 1.) Steam
2.) My Games
3.) Jobb katt az l4d-re
4.) Properties
5.) General fül
6.) Set launch option
7.) Oda: -console
Ilyen van. :)) -
MrAndree #4670 nincs "ojan"??????? -
andris003 #4669 general nekem nincsen ojan :SS nekem csak ojan van hogy choose icon
nem tom mi aszar van n nekem nincsen ojan :SSSSS -
#4668 kötöjelkonzól -console xP -
#4667 katt. steamen belül az ikonra jobb alul -> properties -> general -> set launch oprions... (írbe)-console -> szevasz:P -
andris003 #4666 de pls segítsél már lécci -
#4665 menj vissza az iskolába. -
andris003 #4664 de hol van a properties és mikor rá katintok nem találom a set launch options-t nem ir ki nekem semmi ijesmit -
#4663 Steamben jobb klikk a my games-re, properties, set launch options, és beírod h -console.
Ja és tanulj meg helyesen írni.;) -
andris003 #4662 hogylehet beálitani a consolt?? hatudtok segiteni irjátok ide vagy a msn em [email protected] mejik biletyüvel lehet megnyitni?? köszke -
#4661 felvettelek steamen, velünk is játszhatnátok...:) -
#4660 Sziasztok! valaki el tudná nekem küldeni az M16 modell file-ait
PM és megbeszéljük -
#4659 No zsír, vegyetek fel barát listára bátran, legutóbb random felvettem left4dead.hu-s groupból kb 10 embert, eléggé kétkedve, gyanúsan tekintettek rám meg a másfél hetes regisztrációmra, dehát eddig közelébe nem lestem steamnek, mivel szükség nagyon nem volt rá : D
Szóval mink is megvagyunk 4en, bár egy tagunk most költözéses nethiány okából kifolyólag egy darabig nem lesz.
B. -
ProEvoFan #4658 működő moddokat tudnátok nekem linkelni? thx! -
ultrapulse #4657 "Válasz 'CopyKing92' üzenetére (#4652)"
Úgyhogy Szisti01, nem neked szólt :) -
Szisti01 #4656 na, már jó -
Szisti01 #4655 nekem szól? -
ultrapulse #4654 Muszáj mindenhova ilyen szarokat beszúrni ? -
Szisti01 #4653 nem akar betölteni az off topic
XD -
#4652 most vettem KF-et :P kicsit alza a topic fel kéne kelteni +.+ XDD
-
#4651 Én most vettem meg a játékot ennyi pénzért vétek lett volna ott hagyni a polcon! -
#4650 ez a nem a silkroad takaroggyá :) -
xxxpaulxxx #4649 már itt is?:D -
MrAndree #4648 Hogy mondod kérlek? -
#4647 Szerintem ez nagyon jo játék ez a Silkroad, sok lv lehet benne fejlődni 100 lv-t szerint megári letölten nah gg .. xD -
#4646 edd meg -
PunkZoli #4645 idd meg -
#4644 vedd meg -
#4643 vedd meg -
#4642 vedd meg -
Szisti01 #4641 nem szóltam, most vettem észre az off topicot