Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Szerintem feleslegesen koptatod a billed, ez az internet, fikagépek gyûjtõhelye 😊 Én meg leszarom és megveszem a haverokkal, mert minõségi szórakozást nyújt, ami nagyon kevés játékról mondható el mostanában.
bulba
Én is valami hasonlóra gondoltam. Abból ha pár új pályát meg fegyvert DLC-ként kiadnak, abból az EA-nak semmi haszna nincs. Viszont ha egy új játékot csinálnak amit az EA forgalmaz, akkor mind2 cég jól jár.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

terribad
igazából a microsoftot és a buta faszfej patchet is 10 dollárért letöltõ konzolos amerikaiakat kell utálni, a valve elkurvulása annak a folyamatnak az eredménye, ea csak felszedi az eldobált pénzt a földrõl, és lubickol benne a valveal együtt.

bloody fucking murder

...de most akkor a Valvét kell utálni vagy az EAt vagy mindkettõt? Esetleg délutánra valami harmadikra lesz kenve a dolog? 😊
Ja és mint tudjuk az EA a Gonosz földi manifesztációja és minden rossz forrása a Valve pedig a tipikus példája a jellemtelen cégeknek, akik egy kis kenõpénzért a Matteltõl rózsaszín masnikat is tennének a zombikra akár.
terribad
azért talán tudják hova kell lerakni az asztalra 100 millió dollárt hogy lehetõvé váljon a mielõbbi forgalmazása egy új terméknek :]

bloody fucking murder

Tudtommal az EA-nak csak annyi köze van az egészhez, hogy a dobozos verziót õk terjesztik, tehát túl sok beleszólásuk nincs az egészbe, sõt, gyak. semennyi.
bulba
Az EA a játék forgalmazója, gyanítom õk forszírozhatták az új rész kiadását...
De az biztos, hogy én is rettenetesen csalódott vagyok és ezek után 15x meggondolom hogy, vegyek-e játékot ilyen "majd jönnek hozzá ingyen letölthetõ dolgok" alapon

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

érdemes benézni a hivatalos steam fórumán az elsõ és második rész topicjába, megy a felháborodás ott is rendesen. továbbá a l4d 2 fórumban a bojkottáld a left 4 dead 2-t topic egyre népszerûbb..remélem észhez tér a valve vagy valami

én is így gondolom
ezek nem hátrányosak, ha azok lennének, akkor hegedûvel vagy vonóval is lehetne zombit ölni
amúgy innentúl kezdve leshetjük, hogy bármi plusz is megjelenne az elsõ részhez a továbbiakban..ahelyett, hogy ezt turbóznák tovább, egy dlc gyanánt, mert amit eddig olvastam a 2. részrõl, kb beleférne mind egy letölthetõ tartalomba. én komolyan nem értem most a valve-t..azt meg kétlem, hogy a válság ilyen mélyen érintené õket, hogy mégegyszer kiadják majdnem ugyanazt.

Blacksheep333
Inkább csak linkelem.

Az új boxnak említettek egy Oranger Box nevet, meg Blue Box. Fogadok ezek bizti benne lesznek: Ep3, Portal 2, L4D2

Az operációs rendszeren is túl...

Krinyo
ajjaj, több a hátrányos helyzetû 😄

Rage47
hát ez lol😄 komolyan kamuszaga van az egésznek. pedig nem az
tototto
a l4d miatt gondoltam a zöldre mert hát volt már orange meg black 😄

tototto
link
ez még egy modnak is kevés számomra nem hogy egy új játéknak, a hangok ugyanazok a szörnyek ugyanazok istenem de szánalmas ez a valve

hát én ezt valahogy még mindig nem tudom elhinni..azért megvárom, hogy mit hoz az E3. de ha tényleg így 1 évre az elsõ részre máris kijönne a 2, hát nem tudom. még az sdk-val is van mit tenni, bug is van jó pár, meg bõven lehetne még vele mit kezdeni, erre 2. rész? leírja magát a valve nálam attól félek..mondjuk az 1. rész így is egy nagyon remek játék és biztos nyomni fogják sokáig a 2. résztõl föggetlenül is. meg ilyen, hogy nappal van? mer a trailerben az volt, kicsit átmegy valami gagyi rajzfilmbe itt vagy nemtom, de akár kurva jó is lehet majd, passz...lássuk mit hoz az E3.

böröczk

Kumiho #2179

GREENBOX? fû is járna hozzá?

Remélem nem keletkezett emiatt egy fekete lyuk vagy valami még rosszabb... 😄
armageddon666
na egy olyan GREENBOXot megvennék 😊

@

armageddon666
hát hogy mondjuk 2db #4294-s hsz van, mert gonosz voltál és PONT AKKOR írtál mikor én, csak a tied felülírta az enyém, a fórummotor meghalt, és az én hszem eltûnt az éterben xD

@

tototto
Nem lesz itt semmi kedvezmény azoknak akiknek megvolt az elsõ rész, különben azt csinálnák hogy dlcként adják ki a plusz tartalmakat, és esetleg 10dolcsiért meglehetne venni steamen, ez egy teljes árú játék lesz, azért is gusztustalan, mert ugyanazzal a motorral ugyanazokkal a szörnyekkel/fegyverekkel, csak lecseréli a fõszereplõket, betesznek 1-2 új fegyvert esetleg szörnyet és eladják mint folytatás. Ez eddig EAra volt jellemzõ pl a fifákat se értem miért veszi ennyi ember mikor ugyanaz csak a nevek mások.
Én nem adok ki rá pénzt majd jön a warez esetleg, de biztos sikeres lesz mert külföldön mindenki szarja a pénzt és megveszik, ha lesz majd karácsonykor vagy valamikor egy 75%os kedvezmény esetleg akkor fizetek érte.
Ilyenkor bánom hogy megvettem az elsõ részt is, mert a 4 kampányt kb 1-2 óra alatt végig lehet vinni és sajnos hamar megunható az egész, most meg már ellehet felejteni az updateket.
Még talán azt is meglehetne érteni hogy jönne mondjuk egy GREEN BOX a HL2 EP3 hozzá a Portal2 meg a L4D2(mint multi) és ezért kérjenek el 12000-t mert végülis egyik se egy teljes értékû játék, egyik egy kiegészitõ másik egy rövid platform játék a l4d2 meg szerintem inkább dlc mintsem önálló játék.

lol ez hogy jött össze? 😄
armageddon666
kiütöttél és nem is emléxem mit írtam csak azt tudom hogy sokat -.-

@

Nekem amúgy már most jobban tetszik a 2, mint az 1. Viszont szerintem tényleg ne aggódjatok, reménykedjetek, hogy a Valve ad majd valami lehetõséget vagy ha nem akkor is... nem egy olyan játékot tudok mondani, amibõl ezrek játszanak egy már régebbi epizóddal. Nem kell aggódni.
Amúgy ki nyitja meg a left4dead 2 topikot? Lehetne ott folytatni az anyázást 😊
én se...

Rage47
nem értem a valve-t
nem sokáig fog tartani az a látványosság😄

w77d
az a baj a második rész ilyen hamar megjelenésével, hogy agyoncsapja az elsõ részt, pedig még bõven van benne lehetõség. A fejlesztõk és a modeerek is mindig az újabbra figyelnek, és a játékosok nagyrészét is magával vonzza.. a második megjelenése után nagy az esély, hogy óriási lesz a pangás a L4D 1 szerókon... várni kellett volna még az új résszel jó pár évet és inkább a mostanihoz ontani a plusz tartalmakat...

Prince23
sajna, akkor így semmi értelme már nem lesz az elsõ résznek 😞(((( mert a 2. rész jobb, nagyobb, látványosabb lesz és még sorolhatnám

CopyKing92
hát még több pénzt akarnak. nem akarják a kiegészitõt..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Prince23
L4d 2 tréler!

aki lemaradt

Krinyo
köszi

e3.gamespot.com és ott már megtalálod. Most van Microsoft sajtókonf, aztán lesz 22:00-tól EA, hajnali 2kor meg Ubisoft.
Prince23
2009. NOVEMVER 17-én jelenik meg!!! L4D 2

20:09 - Left 4 Dead 2 trailer. November 17-i megjelenés ha minden igaz, kemény láncfûrészes darálós akciót ígér. Egyébként ugyanaz, mint az elsõ pepitában.

forrás: gamekapocs.hu

ez alapján szokásos EA szindróma...

tototto
és figyeljétek meg az lesz a nagy lelkû akciójuk hogy aki elõrendeli l4d2t az megkapja ajándékba az elsõ részt, kapják be a ...

és mikor lesz az? 2009 Decemberében?

Krinyo
nem kell semmit hackelni amint az sdk-s tool továbblép a bétán

tototto
könyörgöm ez olyan mintha az ut-t kiadták volna 10 pályával, én azért vettem meg mert azt hittem mint a tf2 updatek jönnek erre is a kampányok mapok fomájában hivatalosan és nem össze vissza kell hackelni a játékot hogy tudjunk közösen játszani külsõs mapokon

terribad
jah ez gecinagy csalódás
már nincs aki ne adná el a lelkét, blizzard is az episodos szarjaival meg minden karácsonyra játékot kiadunk elvvel, most meg a valve kiad 2 uj fegyvert meg palyakat 50 euroert
fuck this shit

bloody fucking murder

A narkós édes kurva anyádat valve! remélem pokolban fog elégni az egész kibaszott cég! ..!.._O_..!..
Még1x nem adok ki 12ezret a szarjukra... eddig össz-vissz kaptunk 1 nagyobb DLC-t, meg egy beta SDK-t... LOL

Krinyo
Mi a probléma ezzel? Egy befejezett játék most a l4d, modderek meg úgyis csinálnak hozzá mapokat, a 2. részt meg tekintheted kiegészítõnek

Krinyo
hol a live stream?

Ne kiabáljuk el, lehet lesz kedvezmény, ha megvan az elsõ vagy támogatják tovább az elsõt is vagy a fene se tudja... CS1.6-hoz is sûrûbben jön ki update, mint a szorszhoz 😄
tototto
nahát most néztem, elmennek a picsába, megveszi az ember súlyos pénzekért és máris jön a folytatás, epdig biztam benne hogy mint a tf2t ezt is támogatják pár évig uj kampányokkal vagy fegyverekkel, erre tessék kiadnak egy másik részt gondolom azt is 12ért akarják rá sózni a jó népre...

Prince23
Lesz Left 4 dead 2. Ennyi!!
szépen néz kia cinem,atic tréler, an megyke nézni tovább

Jah, most ment livestreamen a trailer, marha jó 😊 Novemberben jelenik meg, pontos dátumra nem emlékszem.... :$