6126
  • werkfilm
    steam games menüben jobbklikk rajta, properties, launch optionsbe írd be:
    -autoconfig
    ha nem indul akkor ezt:
    -w 800 -refresh 60
    és ne állíts be túl nagy felbontást legközelebb.
  • dupcsik
    szasztok skacok!
    ezt adja a játék inditáskor:
    hf: 30khz-70khz
    vf: 50hz-160hz
    pirossal meg ezek: 72khz 72hz
    mit kell vele csinálni
    köszi a segitséget
  • Krinyo
    Lehet hogy 3k-ba került de mi már 1 éve élvezzük a játékot :D
  • Neoncsoves
    Kombájnt akarok új fegyónak
  • Prince23
    Má egy hónapja tudtam, hogy a DA 6.1 az fasza versusba :D Nem úgy mint pl a dead city. Azt valahogy nem komálom azt a mapot.
  • Neoncsoves
    nekem 12k-ba került
  • xNoodlex
    Gondolom hosszabb pályák lesznek és az első pálya se olyan rövid bemelegítő jellegű lesz mint a mostaniakban.
  • Rage47
    Death Aboardot megnéztük ma Versusban, tök jó pálya

Valve meg kiszúrja a szemünket 2 mappal a köv. DLC-ben... ja bocs, majdnem 3:D

Cheat Faliszek:

“It’s a two map campaign with a finale, so it’s almost a three map campaign. Obviously if the teams are bad and get wiped quicker then it goes quicker."
  • CopyKing92
    nemis 12 rongyba került... te kis huncutt... csak 3 ezer :D
  • Neoncsoves
    aki benne van a groupba jön játszani. tudod hogy valami normális társaság kialakuljon a magyar scene-ben :P
  • Rage47
    s ez mit takar?
  • Neoncsoves
    Holnap (08.07) 20:00kor első public event!
    Bővebb info eventeknél vagy itt.
  • Neoncsoves
    Zárojelben megjegyezném, hogy arra is gondoltam, hogy source recorderrel felvennék pár public eventet majd, és vidit csinálnék belőle, meg screenshotokat is csinálnék... és mindig lenne a public eventről egy report... meg persze warjainkról is /ha lesznek még valaha/
  • Neoncsoves
    Elindult a uss. public group!

Mindenki aki szeretne beléphet. Terveket el lehet olvasni a weboldalon.
    Semmi önreklám nincs, csak szeretnék egy normális hunscene-t úgy ahogy összehozni. Minden ötletet/tanácsot/segítséget szívesen fogadok... pl: hogy lehet megcsinálni az őű betűket a weboldalon :D
  • Nohab
    Ha képeket akarsz inkább ezt az oldalt nézd. Itt minden van: minősítés, képek, videók, leírások, vélemények és a készítők neve is, ha lenne kedvenced.
  • Nohab
    *kórház

• Nohab
    Death Aboard: jó, csak egy kicsit sok fps-t eszik.

Blood Hospital: átlagos (amikor legutoljára néztem még nem volt utolsó horda). A pálya logikátlanul lett felépítve, pl.: egy lakószobából a padlón átesve egy korház patológiáján találod magad.
  • ZsirosKenyer
    ha vki kipróbálta írhatna véleményt + jöhetnek shotok is
  • Rage47
    Találtam pár új kampányt, ha valakit érdekelne.
    link
  • Rage47
  • Neoncsoves
    Már nem egyszer van az, hogy normálisan leirok valamit, werkfilm meg bepofázik, vagy 1 szóval elintézi (vagy 2vel): "nem érdekel" "és?" és társai. kibaszott irritáló. ha ugyanigy válaszolna minden alkalommal mint most, akkor nem lenne bajom vele
  • werkfilm
    telepítsd 2 kattintással, aztán a játék menükben addon campaigns rész single meg multiplayerben is van.
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Letöltöttem egy pályát PVK formátumban, de nem tudom, hogy mit kell vele kezdeni. Mi a teendő?
  • werkfilm
    kiadható DLC-ként, csak számolj utána. ha egy "üres" kampányért most elkérnek 7 dollárt, mondjuk fegyverekkel meg modellekkel lenne 10-12 egy, akkor bőven 50 körül lennénk ha mind az 5 új kijönne (+ ez a crash és már 60, és ki tudja hol állnánk meg), vagyis ugyanott mint most novemberben leszünk. persze pc-n kiadhatnák ingyen, ahogy a tf2-vel is teszik, mert itt nincs ki közbeszóljon, de van egy olyan érzésem a 3 millás eladásból kiindulva, hogy ez egy olyan valve game lett amiben nem itt van az l4d nagyobb tábora, hanem a 360 körül, ahol már más diktál. ha ott új game van, akkor nyilván pc-n is, mert az viszont nem lenne jó ha a konzolosok kezdenenének bojkottálni.

ha le akarnák húzni a népet, akkor lenne DLC-kbe darabolva kiadva a folytatás.
  • blackparty
    sziasztok! van aki ráér coopzni egyet mert már csak egy ember hiányzik a csapatból:S
  • Krinyo
    Gratulálok, épp most bizonyítottad be hogy a véleményed annyit ér mint a stílusod.
  • armageddon666
    ezt az indoklást nem láttam...
    egyébként ha ez az indoklás akkor gondold végig. hl2 megkapta orangebox enginet, meg még néhány másik... de ki is adtak egy játékot (egy packot) ami először használta azt, és megvetették a felhasználókkal. Ha a l4d2 az dlc lenne, akkor nem lenne az új engine kifizettetve sehogy, senkinél...

TF2 nagyon jó mintapélda arra, hogy a játék nem termék, hanem szolgáltatás... VALVE ilyeneket szeretne a jövőben... L4D-del nem tudom mi ez a kavarás, annyira nem illik a képbe :)

Crysist nem vettél... én sem... de ha vettél volna?
  • Neoncsoves
    Crysist nem vettem, mert CRYTEK!
    Left 4 Dead -et vettem, mert VALVE!
    TF2-ből mertem ki indulni... Az se mai játék.
    Egyébként érdekes. L4D2 azé nem adható ki DLCként mivel vérfrissített motor dolgozik alatta. HL2 mégis megkapta az OrangeBoxos Engine-t. Meg az episodek, meg a Garry's Mod is megkapta. Na most akkor WTF? :)
  • Neoncsoves
    Magyarul olvasható a hír a klánunk honlapján!
  • armageddon666
    Crysis sem volt hosszabb, mint amennyit már elbasztatok/tunk erre a játékra, és az is 12k volt... szal hol a gond?
  • Neoncsoves
    kurva anyád
  • werkfilm
    és?
  • Neoncsoves
    ÚÚÚÚÚ 1 új kampány 3/4 év után! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! most el kéne ájulnunk? amikor több a custom kampány mint a hivatalos. és egyes custom kampányok minőségibbek mint a gyári kampányok. Sőt van custom kampány amihez kb. hetente jön update... és Ők nem kérnek ezért pénzt. Valve viszont elkért 12ezret...
  • MrAndree
    Novembertől szarni fognak az alap left 4 dead-re és nyomják majd a második részt. Amíg jövő novemberben nem jön a harmadik... :)
  • werkfilm
  • werkfilm
    shacknews, de steam oldalon is ott a bejelentés
  • werkfilm
    Having already promised additional downloadable content for the original Left 4 Dead, developer Valve today announced that a new campaign entitled "Crash Course" will be released for the cooperative zombie shooter in September.
    The downloadable add-on will be available to owners of the PC version at no cost

sír még vki?
  • armageddon666
    Nem mindig a legújabb driver a legjobb.

:)
  • CopyKing92
    nem mindíg a leg újabb driver a leg jobb.
  • Rage47
    más játék jól megy??