6126
-
#4800 ne itt varezoljatok!! -
Neoncsoves #4799 wtf?
magától patcheli a játék az eredetit, szóval a szerverek is automatán frissülnek... úgyhogy minden a legfrissebb patchel megy -
#4798 Még annyi hogy a legtöbb szerver ma már 1.3-as ugye? Tehát fent van a legújabb peccs is -
nagyi87 #4797 hi! szedtem le kampányokat a játékhoz, .vpk-kat, és elinditanám de azt irja ki angolul, h ez az addon már telepitve van:S
pedig angyon nem:S
szerintetek? -
#4796 én is kösz az infót de sikerült elindítanom, felraktam egy gf 5200as kari driverét és lowon akadás mentesen megy csak néha kicsit sokat tölt -
#4795 kösz az infót.. -
#4794 AthlonXP 3200+ - X1650Pro - 2GB DDR Memóri az én konfigum . 2,2Ghz-s proci igazábol proci limitem van a vga még elmegy. -
#4793 sehogy se fog menni. az utolsó valve játékok amik támogattak ilyen kártyát az orange boxban voltak, utána már mindenképp dx9es kell. -
#4792 Gondoltam csak nem tudtam hogy leírják-e benne :) -
#4791 Hali, nekem elég gyengusz gépem van és hát olvastam a neten hogy amit írnak gépigény az nem a minimális. na és én is megpróbáltam, feltettem és bejön van hang meg minden de kép semmi még az intrónak sincs képe. Gépem: 2.4Ghz , 512 Ram , Geforce 4200Ti nem támogatja a 2.0ás shadert, de a játék low grafon se. olvastam olyat hogy lehet valamit bajlódni hogy felrakok egy újabb vidi kari driverét. de nem ez a lényeg hanem hogy tudtok segíteni? vagy mi lehet a baj? Totall4don is leírtam de ott még nem tudtak segíteni -
#4790 miért ne? jobbnak hangzik mint az alap kampányok -
#4789 Részletek a Crash Course DLC-ről sokat nevárjatok -
PunkZoli #4788 lenne pár kérdésem, konzol parancs érdekel (pontos)
van e olyan parancs,
-amivel a zombik nem látnak(ai) //nem gond, ha sv cheatses
-amivel zombikat teszek le, és én adom meg az irányukat, esetemben egy kör közepére akarok 4 túlélőt, akiket ugye "nem" vesznek észre, a zombik a kör közepe felé merednek... majd ugye az előző parancs visszaírására támadnak
-amivel boomer nélkül tudok homályos hányásos nézést előidézni
-amivel bár nincs célpont agresszíven néznek
???
előre is kösz, lehet megspórolok egy csomó időt, hátha tudtok segíteni
-
#4787 játékhoz adnak használati utasítást. -
#4786 Akkor hiba volt megrendelnem Fieldy k5-ösét? XD
Egyébként köszönöm szépen -
#4785 Nem kell semmit sem leszedned, berakod a lemezt és feltelepül a Steam.
Csinálsz magadnak egy accot, és telepíted a játékot, ennyi. -
#4784 azt vágom de az a link a kezdőoldalra visz és fingom sincs mit szedjek le. Ezért kérdeztem hogy pontosan mi kell -
#4783 4777 többi faszt meg szard le :) -
#4782 Most komolyan. Akarok venni egy játékot erre nem lehet elmondani hogy milyen ki***aszott program kell hozzá -
#4781 Nem, még kell hozzá Fieldy K-5-öse -
#4780 Ez nem valami csalás? És bocsi de nem lehetne pontosabban hogy milyen progi kell? -
#4779 Csak ez az 1 program kell multihoz? -
#4778 left 4 dead aimbot 3.2 -
Neoncsoves #4777 STEAM
itt megtalálod -
#4776 Még anyi hogy kell valami külön program a játszáshoz? -
#4775 Én majd most fogom megvenni mert valahogy rám jött ez a gyilkolós hangulat :D -
#4774 Várunk titeket!
Közösség kialakulóban, több mint 20 felhasználóval! Csatlakozz te is! Légy a legjobb a magyarok közt :DDDDDD
Reklámduma mi? xd -
#4773 nézzed : jadam92 de már nem l4d zek 2-3 honapja :D -
dupcsik #4772 áttojóztam az összes mappát a steam mappa csak a platform mappában van
ezekbe meg nincs ilyen, már az első inditásnál ezt adta -
#4771 az nem rossz -
#4770 vannak oldalak ahol olcsón adják a cd kulcsokat már a megjelenéstől, pl onlinekeystore.com vagy g2play.net, vmikor február táján volt 11 euros akciójuk asszem, de egyébként se vészes -
#4769 Francis nem bírta a kiképzést. A stressz kikészítette, és inkább felakasztotta magát!
BTW: Most olvasom Stephen King -től a A Mobil c. könyvet és valami eszméletlen jó. Csak ajánlani tudom. info -
Neoncsoves #4768 Indul az event 10 perc múlva! -
#4767 akció kb fél évvel a megjelenés után volt max, szal nem tolhattad annyit :P
Mi a nick-ed megnézem mennyi a játszott idő :D -
felfeküdt a plafonra -
#4765 én is.. csak én akciósan vettem annyiért.. -
#4764 DEjó :DD -
#4763 ez jó :D:DD szegény Bill :D -
Neoncsoves #4762 LOL -
#4761 Az az ablaktörlés! :D