6126
-
#5240 Hehe...
Szórakoznak a targoncával, közben meg nem tudják, hogy mi vár rájuk. Zombiapokalipszis, négy vadbarom felrobbantja a benzinkútjukat, stb... :P :D -
#5239 Szerintem Steamen is lesz rá valami nagy % off mikor kijön a 2. -
Neoncsoves #5238 attól még h 90%ban olyan mint az 1, sokban különbözik. videokon ahogy lejött nekem, más a sebzés is kicsit. melee weaponok is durvák nagyon, na meg most 5 kampány van, új spec infectedek. jön a suli, hamar itt lesz nov 17/18 :D -
#5237 tuti h dicsérni fogják :) -
#5236 multkor ismerősnek vettem 1990ftért saturnban, lesz ez is annyi ha másnem g2playen link
de ha nagyon dicsérik mert annyire hűdeüberdejo (amit kétlek mert kb 90%ban az első rész) az első 50%os akcióban karácsonykor áldozok rá :D -
#5235 én 200 forintot adok érte -
#5234 2k nem lesz mostanában. a l4d1 is 3-4k -
#5233 én se veszem meg majd ha lemegy egy dlc árára talán akkor, 2000hufot talán megér :) -
#5232 Egyelöre nem :)
Majd ha megnyerem valahonnan, vagy valakitöl megkapom ajándékba :D:D
Mert megvenni nem fogom.. -
#5231 dehogynem -
#5230 Remélem nem pártol át mindenki a második részre. -
#5229 valamikor.. xdd -
#5228 de rég l4d-ztem...falamikor ujra kéne pussolni -
#5227 Most néztem meg Rage blogján a L4D2 trailert... nem is tűnik olyan rossznak mint gondoltam :D lehet mégis megveszem majd... nem mintha az eggyel olyan sokat játszottam volna... -
#5226 death aboard fináléban akkora pofont kaptam a tanktól hogy kifagytam xD
természetesen localhost volt... -
#5225 Én is csatlakoztam a közösséghez :D , de nem igazán vágom ki milyen néven van ott. Én (HUN)Lunky néven tolom. -
#5224 Ja tényleg. hát ezért volt ismerős a neved tegnap :D -
#5223 a fórumhoz egyébként semmi köze ennek az SGnek :) -
#5222 http://steamcommunity.com/groups/tfsgteam -
#5221 Olyan is van?:D
Akkor belépek és felveszek pár embert, néha jönnék én is l4dezni :D -
#5220 vagy rajtam keresztül
vagy SG groupban -
#5219 [SG] Arm@geddon >
ha így megtalál a rendszer -
#5218 Még ilyet!:D -
#5217 Neked mi is a neved steamen? -
Neoncsoves #5216 Jaja :D OLYAN IZGALMAS VOLT :D -
#5215 Huhh... Na egy izgalmas versuson vagyunk túl :) Ugye Neoncsoves? Rage? :D -
#5214 Tényleg nagyon faxa kampány ez a Suicide Blitz, megéri letölteni. Épp most játszottuk végig pár haverral. -
#5213 Nem hiszem, nincs még CS-em. -
#5212 fu de érdekes a pali -
#5211 Louis hangja :O
-
#5210 ez gecijó :D
törlöm is a sima regem :\ -
#5209 steam probléma, van ilyen néha. -
#5208 Köszi Rage;).
Most meg egy másik probléma merült fel. Tegnap ment a versus, de ma nem. Ha már elkezdődött a meccs max 1 perc múlva ezzel dob ki: "Server not able to authenticate user with Steam. -
#5207 nekem premiummal maxon szedte.
csinálj egy 10perces mailt, ezzel beregelsz és mindig lesz kredited, h a továbbra is regelgetsz:)
Zzen: Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons mappába kell rakni a .vpk fájlt, amit letöltöttél -
#5206 Baaaz... regeltem L4Dmapsra, hogy legyen Premium letöltésem, aztán kiírja hogy van 3 kreditem... mekkora átbaszás... amúgy meg kurva lassú -.- -
#5205 Hogy is kell ezt a mapot "felinstallálni"? Vista-n asszem dupla katt és felrakta, de win7 nem nagyon akarja. Hozzárendeltem a steamet erre elindította:). H kellene? -
#5204 Mi is játszunk rajta. Simán hozza a "gyári" kampányok szintjét! Sok egyedi ötlet ill. saját hangok. Szvsz megérdemelne egy kicsit több hírverést. -
#5203 na ez lol
holnap vs lesz akkor -
#5202 és müxik versusban
+ dedikált szerókon is fennvan -
#5201 miccsoda map! ezt látnotok kell!
itt a linkje