Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belõled lesz valaki.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vlki segítene?^^
Amúgy Skidrow fájlokkal vagyok..^^
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
@
"Our source for the L4D DLC being released on Thursday appears unreliable... we're looking into it."
http://twitter.com/valvenews
persze a legtöbb oldal biztosra vette
remélem azért legalább holnap kijön 😄
van az a fánkmennyiség!
a bojkott steam group egyes tagjai árulónak tekinti õket kb.
szal mégiscsak jó lesz a L4D2, mert még a legnagyobb ellenzõk is megtértek😄
a képet elnézve sok fánk fogyott 😄
Engem is kevésbé érdekel, hogy hogy játszok/játszunk, mint amikor még waroztunk, de azért még mindig szeretek nyerni! 😄
Az operációs rendszeren is túl...
Szal most így állok L4D-hez, elég nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek egy meccset...
Hm, kicsit gondolkoztam, talán az egy jó megoldás lenne warozásra (vagy lehetne akár szerverbeállítás is), hogy mindig a _kevesebb_ pontot elért csapat jöjjön _hamarabb_ pályaváltásnál. Mert az elég vicces azért, hogy azzal, hogy jól csinálja az adott csapat, az a "jutalma", hogy õk kapják a suprise-buttsechs-tank-round-ot...
Vagy ez direkte "esélykiegyenlítés" jelleggel van úgy, ahogy?
Na azt nem hiszem el, hogy az átlagpublic skill egyik napról a másikra ennyit fejlõdik. Szal mi van, jött ki új csít pakk?
Egyébként sima ügy "elképzelni", hogy hogyan lehet ilyet: nem szór a fegyver. CS-ben alap csít, ahogy hallom, ez a játék is ugyanúgy Szórsz, úgyhogy gondolom nem lehetetlen. Sznájpersörétes, ahol minden pellet ugyanoda megy?
Másik fele, hogy azt sem hiszem, hogy amikor körbe hörgünk hárman, akkor így belövi pontosan az irányt hangból.
Még az is simán lehet, hogy tényleg véletlenül igazi csapatokat fogtunk ki, csak õk is mixelt klánteggel, meg nevekkel jöttek, mint ahogy mi szoktuk. Ebben az esetben nem is érdekel a dolog. Public néptõl viszont nem hiszem el azt, ami az utóbbi héten ment.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nem hiszem, hogy mindig lelõttek volna 'egy lövésbõl' a levegõben (a 10bõl 8 túlzás), velem egyszer fordult elõ (igaz nem mindig játszom veletek).
Hunterrel meg van amikor szarul csináljátok (nem néztem ki). Fent vagytok a tetõn nem ugrottok, de gugoltok és akkor hörög a hunti, a túlélõk meg jóhogy tudják honnan fog jönni az ugrás, menet közbe is végig azt sasolták honnan jön a hang. Láttam specbõl.
Az egy lövés meg valszeg makk volt, nem birok elképzelni egy ilyesmi fajta a csítet. (lehet, hogy már kevés volt a hp-d ezért elég volt egy lövés)
Régen mikor gyakrabban játszottam és formában voltam nekem se jelentett gondot a hunter leszedése ha tudtam honnan jön.
A te esetedet Huba (#4925), nem tartom lehetetlennek. Miért ne lehetne a csapatba 1 netán 2 profi, aki ha odafigyel leszedi a huntereket?
Már lassan 1 éve kint van a játék, a casual játékosok már rég megunták, akik meg versenyszerûen ûzik azok meg maradtak. Természetesen folyamatosan jönnek új játékosok, de szerintem nõtt a "játszani tudó" játékosok aránya.
Az hogy kikaptunk 4 olyan csapatot, amikben volt egy-kész összeszokott ember (vagy az egész csapat) és tudtak játszani (felõlem profik is lehetnek) szerintem csak szerencse.
Nem mondanám, hogy már csak profik játszani, mert vannak még lámák is, bõven.
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De hát középkori ezért neked már nem jó...
Sci-fi... Mass Effect? Arról szépeket mondanak.
@
Szerinted mi?
Why so serious?
Legtöbbet coop-ot nyomom, ezért alapból arra gondolok, sorry!<#worship>#worship>
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910