6126
-
#5200 naja...:D -
MrAndree #5199 Azért majd kipróbálás után értékeljük. :) -
#5198 Meg most Rage adott nekem egy jó kis mapot, amely 94 ponta áll SUICIDE BLITZ néven.
teljes verzió. -
#5197 Death Aboardot szedem, másikat holnap, meg még valami 6t beraktam könyvjelzőnek :D -
#5196 Vienna Calling*
http://l4dmaps.com/ -
#5195 Death Aboard 7.0
Calling Wien -
#5194 Mondanátok pár jó kampányt? Elsősorban versust keresek de sima is jöhet ^^ -
#5193 Nemcsak volt, még most is van ;)
A legnagyobb amiben valaha részt vettem az egy 16v16 volt, és az már tényleg elég nagy káosz volt, nembeszélve a laggról. Pont úgy jó ahogy van, nem kell ide 4-nél több -
MrAndree #5192 Ilyen szerver volt, 8 túlélő 8 infected ellen. -
#5191 És hogy volt 5 túlélő? -
MrAndree #5190 Jó volt az. Amikor 4 hunter tépett négy embert az 5. meg épp ugrott felém akkor megijedtem csöppet. :) -
Neoncsoves #5189 áh a 8v8 nem volt annyira izgi. az inkább ilyen nagyon public érzésű játék volt. -
#5188 Azt hittem, a 8 vs 8 tetszett ennyire, ott is megvolt a csapatmunka : D Négy magyarul pofázott, kettő ruskiul, kettő meg hallgatott : D -
Neoncsoves #5187 Na jön egy kis élménybeszámoló!
Ilyen jót idegenekkel kurva rég játszottam! Tök jó csapatmunka volt az én csapatomban (pedig nem beszéltünk mikrofonon, csak néha beirtuk h mit kéne). Elég szoros meccs volt, de tetszett nagyon. 1ik csapattársam rohadt jól tolta. Tankkal simán kiírtotta mindet. :)
Bár a meccs elején még másokkal voltam, a végére még jobb csapat jött össze. Egyébként sajnos a lobbyban ment a szlovák-magyar vita (...). Egyik poénos szlovák haverom rákérdezett h: hungary? KILL HUNGARY. aztán mondta h viccelt... elkezdtem oltani, hogy szlovákia így meg úgy... na volt fent még egy főköcsög(még 1 szlovák, csak ő nem volt a spanom) az meg elkezdte oltani a magyarokat. aztán mondtam, hogy hagyjuk inkább, játsszunk. elkezdtük a játékot, 2. map után kilépett a szlovák. :D -
#5186 no igen... Először azt hittem UE3... aztán mondom magamban, hogy hmm, ez lehet még ocsmányabb mint eddig hittem, aztán viszont kiderült, hogy régebbi Unreal Engine... viszont ahhoz képest tényleg nagy a gépigénye.
btw, láthattalak téged Counter-Strike Sourceban Optimus? -
#5185 Ilyennel még nem találkoztam, hogy így az út közepébe spawnoljon egy Witch. :D
A KF-et én is kipróbáltam, csak néztem az elején hogy Powered by Unreal de a játékban ennek semmi nyoma. És még szaggat is. A L4D azért 100x jobb nála. Meg szerintem bármelyik más zombis játéknál, multiban is nálam a Quake Wars szintjén van. -
MrAndree #5184 De hogy mekkorát üvölt a srác, az a nem semmi. :) -
#5183 részvétem:D -
#5182 Ez nagyon durva.... Nap mint nap találkozom ilyenekkel... -
#5181 fail:D
-
Neoncsoves #5180 KF akárhogy is nézzük xar. Igénytelen az egész. Ugyanaz a motor mint Red Orchestra-ban, pedig a Red Orchestra nekem tetszik... Szóval valamit nagyonelbashtak a játékkal. EGyébként rohadt unalmas, amikor jön feléd 10 zombi, olyan Duke NUkem 3D feeling, hogy 2D-s valamik jönnek feléd, pedig max grafon toltam. Egyébként hiába a sok pálya, DLC, rohadt unalmas, hogy ugyanazt kell csinálni folyton. 4.-5. játszma után már a főboss se kihívás... -
#5179 KÖszi -
#5178 Nem egyedül játszottam. -
#5177 és az istennek nem bírom elindítani win7en gecc -
MrAndree #5176 De jó kis játék volt az... :) -
#5175 :D:D:D az fav -
#5174 arra jó a terep 2 is. -
#5173 Tipikus közepes játék, néha jó kockulni vele. -
MrAndree #5172 Hát leszedtem így az ingyenes hétvégén de igencsak meggyőztetek, hogy nem érdemes kipróbálnom... -
#5171 rossz topikban véded a KF-t:D -
#5170 Attól eltekintve hogy már öregecske az UT2004 motor, még igénytelen marad a játék... nem csak a grafikával van a gond...
egyébként Source sem mai motor, és még mindig szépes, szal :) nem mentség... -
#5169 passz de az a valve saját cuccosa nem úgy mint az UT2004 es motor. és azért a KF sőt a Red Orchestra is ennek csak ingyenes kiege volt. mára fizetős .. -.- -
#5168 Source mikori? -
#5167 láttad volna 2 nappal ezelött amúgy azt igazán elnézhetnéd mert 2003-2004 es engine :D -
#5166 nekem tetszik, ha testre lehet szabni a dolgokat, meg fejlődünk stb. csak ez a KF-ben nem érdekel, mert igénytelen az egész játék -
#5165 az hogy időigényes mint egy mmorpg. -
#5164 ez hogy jön ide? -
#5163 ja mert költeni kell a fegyóra =D meg a kevlárt javítani meg a perkekben szintet fejlödni -
#5162 Zeroval értek egyet :) 1 estét játszottam vele, mikor kijött. Most is kipróbáltam, de 10 perc után delete :D Nem tud meggyőzni. -
#5161 gecijó lett a KF amúgy csomó fegyver skin és saját szájad íze szerínt formálhatod a karakteredet is. sztem tuti jobb a KF még jó hogy meg vettem annó. :D