6126
-
#5280 báááázmeg XXXXXXXD -
#5279 xdnem hangosabb ez a soundpack mint az eredeti hunter? mert ha igen reméljük a nem bannol a VAC érte :$ -
#5278 Fexek bazmeg :DAS:D?A_ -
Neoncsoves #5277 -
#5276 :DDDDDD -
#5275 :DD -
Neoncsoves #5274 -
#5273 Felnősz, megkomolyodsz :D?SADd
Missed -.-
-
#5272 Pihenj :) -
#5271 de azért egy warnt ez megérdemelne -
#5270 a neved minősít téged, de majd felnősz kicsit és megkomolyodsz -
#5269 Nem nagyon. -
#5268 -
#5267 Sziasztok! Lenne 1 olyan kérdésem, hogy nem eredeti játékkal lehet nyomni multin? -
#5266 TE IGENHÜLYE. Azér használ csítet, hogy ne tartson 4 órát a videó elkészítése :|||| -
#5265 én szórakozás céljából játszok csak, a csalásokat semmilyen formában nem értem mire jó, gizda dolog nyoni a tűzgombot, ugy hogy mindneki meghal, temeg nem sebződsz, lehet kinőttem már ebből ez az én hibám
nekem az a szórakozás ha van kihívás egy játékban, ezt nem tudnám élvezni -
#5264 tiszta horror :D
sírás
egyre több
egyre hangosabb
meghal hirtelen 2 karakter
:DDd -
#5263 Nyugi, ha végtelen lőszerrel nyomták, akkor mindenkinek az volt (még versusnál is, és az eredményt nem menti el).
Soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik már akkor morognak, amikor szórakozás céljából használ valaki kódot.
Félreértések elkerülése végett megmutatom, hogy milyen szórakozásra gondoltam. Az egyik haverommal nyomtam és igen volt mindenféle kód.
1.
2.
3.
4.
5. -
csoli31 #5262 Mi csak szórakoztunk (magyarán hülyültünk) egy kicsit, és nem nyomtunk végig egy kampányt sem csalással, mert abban tényleg semmi izgalom nincsen! Remélem így már világos (hogyha netalán félreértetted volna)?! -
#5261 hát az életét nem néztem mert nem az volt a lényeg, kurva izgi lehet igy csalással a játék, aimbotot is használjatok ugy még izgibb.. -
csoli31 #5260 Ezt hívják kifogyhatatlan lőszernek (beleértve a pipe-ot, vagy a molotovot is). Amúgy ha jobban megfigyelted volna az élete sem csökkent, pedig őt is ütötték a zombik. Amúgy tegnap mi is szórakoztunk az első résszel ugyan így (örök élet, és kifogyhatatlan lőszer). -
#5259 Gondolom valami csít, amúgy ugyan az mint az egyben: egyszere csak egy darab eldobható akármi lehet nálad. (boomer bile pl kurva nagy :D) -
#5258 ez valami bug hogy eldobja a pipet és van nála mégegy vagy ennyire árkád lett hogy mindenki 100 bombával szaladgál? :D -
#5257 milyen poén lett volna, ha már a No Mercy végén odabassza a helikoptert a túlélők meg csak néznek, persze ameddig tudnak mert már ott az újabb tank XXXD -
Neoncsoves #5256 Fertőzött volt a pilóta :) -
#5255 ahhhamm -
#5254 mert zombi lett -
#5253 ezekszerint Zoey lőtte le a pilótát? XD
A kérdés az hogy vajon miért? a hülyéknek nem volt elég a No Mercy? XXXD -
#5252 Mondj faszábbat! :P -
#5251 Sokféle variáció van :) gondolom a többi kampány elején is... de ezt nektek kéne tudni, sztem kicsit többet toltátok mint én :D csak gondolom HC módban, akkor meg nem figyel az ilyenre az ember :( -
#5250 Hmm ez érdekes.. eddig én csak azt hallottam amit leírtam :D
Igaz csak 3szor játszottam a Crash Course-t.. -
Neoncsoves #5249 azt mondja Francis Zoeynak, hogy: "Lelőheted mégegyszer ha akarod" -
#5248 ezekszerint több verzió is van... hallottam már olyat is, hogy azt mondta hogy utál gyalogolni, erre Zoey mondta hogy nemrég még azt mondtad hogy utálsz repülni. Aztán van az a verzió amit most hallottam, hogy Bill mondja hogy nem kellett volna lelőnie a pilótát. Erre odamegyek Francis-al a pilótához a fal mellett és megszólal hogy nézd zoey itt a pilóta, ha kell mégegyszer lelövöm XD én ezeket tudtam kihámozni.... -
#5247 Francis elkezdi hogy "Szeretem a helikoptereket", erre Zoey megszólal hogy "Te mi?"
Mivel furcsa hogy valami tetszik Francisnak, hiszen mindenre azt szokta mondani hogy utálja (I hate stairs, i hate vans.. stb.)
Utána már nem tudom mit beszélnek, nem figyeltem :) -
#5246 srácok nem tudjátok mit mondanak a túlélők a Crash Course elején?? valami olyasmit hogy az a hülye Francis lőtte le a pilótát? XD -
PunkZoli #5245 még mindíg nem az igazi:D -
#5244 Az nem érdekel. Az egyet is egyetlen haverral nyomtuk egy évig coopban, szal -.-
G E C I J Ó ! ! ! :DDD
Főleg a pipe bomb :DDD -
PunkZoli #5243 szóval azt mondod, hogy a megjelés után egy hónappal a 3millió játékosból nem csak 15ezer fog napi szinten játszani? :D -
#5242 Demo alapján gecijó :) Nem viccelek. GECIJÓ:DDDDDD -
Neoncsoves #5241 looooooool
de durva :D