6126
-
xxxpaulxxx #5601 nos igen... de ezek jöjjenek mindmind dlc-be:D
-
PunkZoli #5600 azért én csak létrehoznám a helyetekben az első húsz rész külön topikját előre, hogy lehessen villogni vele a napköziben :D -
BAk3R #5599 figyi, akkor beszélj a játékról! nem kell ez a 'nem éri meg' duma, mert neked warezos van, sajnálod rá a pénzt és kész. minek jössz ide sírni? -
#5598 Jaja, meg patchek, és pl én még a friendly fire-t durvítanám a realism módban : D -
#5597 Rengeteget ki lehetne még ebből hozni, hiszen zombis FPS mint olyan nem nagyon létezett eddig. (Road to Fiddler's Green-en kívül, az meg elég halvány volt).
Téli éjszakai pályák hóviharral, járművek, rengeteg poén fegyver, amit nem sütöttek még el, megzombult állatok, élethű (farcry szerű) tűzmodellezés, több uncommon infected.. Egy harmadik részben még bőven lesz elég újítás. Azon túl már nem nagyon lenne nekem sem ötletem. -
#5596 Figyi csak, ez itt az 1 topikja, na ne akarj már elzavarni -
BAk3R #5595 na elég ebből a buziságból, magánügye mindenkinek, hogy sajnálja-e a pénzt erre a játékra vagy nem. mondtam már, hogy maradj az offban ezzel a szöveggel, ide azok járnak akik kibírtak azt a nem nagy összeget egy éves mulatságért, ne akard már megmondani, hogy milyen hülyék vagyunk. nekünk így a jó, törődj bele. és tuti jönni fog 3 is, baj? az első rész meg szerintem kurvára nem kidobás most sem, játszák még sokan, ráadásul 2ezer forint.
téma lezárva. -
xxxpaulxxx #5594 amúgy észrevettétek, hogy a 2 topic már most összeolvadt?:D
itt is a 2ről beszélünk már egy ideje:P -
MrAndree #5593 Igazából az ám a helyzet, hogy bármikor ki lehet találni új infectedeket, új típusú finálékat, meg teljesne új játékmódokat is amire aztán rá lehet fogni, hogy nem férne bele egy DLC-ből. Persze ha a 3. rész is annyival többet nyújtana mint a második rész az elsőhöz képest akkor azért is hajlandó leszek fizetni. -
xxxpaulxxx #5592 jaja, egyszerűen már nem tudom mit lehetne belerakni... max új fegyverek, pályák meg szereplők... de azért nem érdemes új részt kiadni (most jönnek a fikázások, hogy a 2. részben is csak ennyi az újítás... pedig nem)
szóval ez a maximum amit ki lehet hozni... jöhetnek a dlc-k:D -
#5591 Jajj, Te vagy az a tömény értelem a többi topicból.
Köszönjük, hogy megosztod velünk, nem veszed meg a játékot, így legyen teljes a napunk máskor is.
További destruktív hozzászólásokra szerintem itt nincs szükség.
PS: Egyáltalán miért lenne szívfájdalom, ha lenne 3. rész? Hiszen úgyse veszed meg, akkor meg mi a halálért rágod magad, és bosszantasz minket?
Tőlem jöhet 4. rész is, ha tripla olyan jó lesz, mint a második. És így tovább. Csak ennyi fantázia még a valve-be se szorulhat sajnos, hogy kategóriájában egy ilyen játékból ennyivel többet tudjunk kihúzni.
A második megfelel az elvárásoknak szerintem, jóval többet hoz, mint az első rész. -
xxxpaulxxx #5590 ezt a nagy kiadás-nem nagy kiadás dolgot már lemeccseltük... én is azt hittem nagy kiadás aztán most érdekes nem hiányzik az a pénz:) -
#5589 Az élet kemény. -
Neoncsoves #5588 12 hónap. havi 1ezer az már 12ezer... én összetudtam spórolni... -
MrAndree #5587 Évente 7000 forint azért nem nagy kiadás, már bocs. Az már más kérdés, hogy szívesebben költöd a megtakarított pénzedet másra, ez a Te teljesen érthető döntésed természetesen. -
#5586 Ok, lehet számodra nem nagy kiadás de nekem az sajnos.
Amúgy meg ha így haladnak tuti nem hagyják abba a 2nél, jön majd szépen a 3 is.. -
Neoncsoves #5585 hol jelentették be? pár hülye fasz kitalálta és kiírta hírnek az már bejelentés? te jóisten... -
MrAndree #5584 1: Nem jelentették be a hármat. Lehet be fogják de még nem jelentettek be semmit.
2: Az a 7000 forint az kurva nagy kiadás egy évben valóban, nem is értem, hogy van erre pénzünk... -
#5583 Megéri?
Ja aki nem vette meg az 1-et annak igen. De most az 1 egy egyszerü kidobásnak tünik már. Nem fogom megvenni a 2-t, mivel már a 3-at is bejelentették.
De gondolom ti azt is megveszitek majd Örülök hogy van ilyesmire pénzetek -
MrAndree #5582 Moderálhatod, de aztán ne legyen terror meg elnyomás vagy ilyenek. :D -
#5581 Bazi sok értelme lenne összevonni két különböző játék topicját.
Vonjuk már össze az összes COD topicot is, lécci lécci lécciii.
Majd moderálom én a kettőét -
MrAndree #5580 Remélem semmikor ugyanis felesleges a két topicot összevonni. -
BAk3R #5579 "Mikor lesz a 2 topic összevonva?" nagyban segítené a dolgot, ha a 2-esben megadnák a mod jogot így másfél hónap után. -
#5578 Az első részt már én is untam, de a 2 tudott újat, mutatni és simán élvezem. Azt mondtad, hogy a L4D volt a legnagyobb üzlet, amit játékra költöttél, annyit játszottál vele. Szerintem ha csak fele annyit fogsz vele játszani, akkor is simán megéri. Megvan az első rész hangulata, ugyan olyan jó érzés infecteddel szopatni a népet és szerintem túlélővel sokkal élvezetesebb nyomulni mint az első résszel.
Tele van csomó jópofa és hasznos újításokkal.
Charger, Splitter, újfajta eventek, dinamikusan változó pályarészek, Boomer Bile, Melee weapons, több fegyver, sokkal faszább csonkítás.
És a pályák is jobban ki vannak dolgozva.
PL: Van olyan Finálé, hogy egy szétbombázott hídon kell végigrohanni, és szembe jön a horda. A másikban egy kocsit kell betankolni 13 kannával, amik szét vannak szórva a Finale területén.
Az meg hogy 3 hónap múlva jön a BF:BC2 nem nagy probléma. Most is párhuzamosan tolom a L4D2-t a COD:MW2-vel és még az is lehet, hogy a BC2-t is megveszem. -
#5577 Ha nem veszed meg buta vagy!
Tedd fel a kérdést a L4D2 Topicba is, őtt imho nagyobb eséllyel győznek meg. :D
BTW: Mikor lesz a 2 topic összevonva? -
xxxpaulxxx #5576 amíg nem indult most el sok ideig a 2, addig néha egyeztem... hát komolyan bugyutának éreztem a 2höz képest:D -
#5575 emberek, szerezzetek barátokat steamen, nekem ez megvan...
#5573 "realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész"
ezt te sem akartad ennyivel elintézni, ugye?
-Realism: csapattársaidnak nincsenek körvonalai,akkor amikor spec. inf társat kapott el azt sem jelzi, zombiknál pedig fejre kell célozni..., witch sebzése sokkal nagyobb, szóval ez az igazi túlélő hangulat, minden pillanatban figyelni kell és maximálisan össze kell dolgozni...
-hülyeség ennyi idő alatt nem lehet megunni, még ki sem ismertétek pár kampány után de egyből sírtok, annyi újdonság van meg taktikai lehetőség, főleg vsben h az hihetetlen, fegyverek változatosak, ezzel sincs most probléma, a kempelésnek vsben vége, és akkor még ott van a scavange, ami szintn szórakoztató, és kemény ellenfelek ellen igazi kihívás, sokkal több ez a játék mint az első rész, és ezért lesz ez megunhatatlan (ugyebár vannak még beígért pályák,dlc-k)
summázva: érdemes beruházni rá, mert ez egy összetettebb játék az egyhez képest... -
BAk3R #5574 szerezz új pajtikat! vagyunk páran a 2-es topicban. -
PunkZoli #5573 szerintem várj egy akcióig
Én megvettem 7 ért ,de azt kell mondjam kár volt, mert akikkel survivaloznék ,azok nem vették meg... és egyszer végignyomtam a kampányokat és annyi.
Scavenge meg szintén a pajtikkal lenne jó.
realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész -
#5572 Meg pl mi az a "realism" játékmód? -
xxxpaulxxx #5571 yup! -
#5570 battlefield is metál lesz, de ez is metál, megéri a lóvét -
#5569 Ehh, megvegyem a 2-t, vagy ne? Nagy dilemma...
Az első részt nagyon vártam, nagyon rá is kattantam, zombik hentelése, kooperatív, királyság. Aztán így egy év játék után elmúlt a varázsa... Jön új Battlefield is év elején...
Győzzetek meg, megéri? -
xxxpaulxxx #5568 #5560 -
#5567 Te kis hülyegyerek :DAD:?D:?A_ -
#5566 -
BAk3R #5565 ne gyere már itt ilyen szövegekkel! egyrészt had döntse már ezt ő el, másrészt fullra más az élmény egy eredeti left4dead-el, mint az összevissza haxolt warezoddal! erről ennyit, menj ezzel a szöveggel az offba! -
#5564 100 órán át... Már akit. -
xxxpaulxxx #5563 őőőő
nem:P
Hanem a 2 hatására jobban megkedveltem ezt a zombiölősdit:D -
Ez már fáj.