Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
am. péntek 13. hát tegnap vágtam el elõször az ujjam,meg égettem meg a konyhán...(meló) szal annyira nem volt lucky<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
házhoz szállítást meg nem kérek,mert sose tudom ki lesz itthon,és 1000ft-ért inkább bemetrózok a kálvinra...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Mindenesetre én elmentem értük ma.
elõlapok hátlapok
Szóljatok, ha lesz valami zombi ölõs SG-s összejövetel. 😊
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Survival
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hali,megtetszett a játék,egy haverom nemrég vette meg eredetiben,és nagyon jónak tûnik,és lenne pár kérdésem:
-érdemes-e megvenni az 576-nál 4500-ért,tehát a játék "szavatossági" ideje az mekkora? azaz meddig lesznek még magyar szerók stb...
-sok különbség van a warezolt,és az eredeti szerverek közt?
Mondom,eléggé megtetszett a gém,és ha pozítív válaszokat kapok,akkor karácsonyra lehet megveszem!! Üdv!!!
Szavatossági idõ 😊 És kérem szépen ezért éri meg VALVEnek csinálni a TF2es extra updateket 😊 mert azok bizony kitolják a szavatossági idejét a játéknak... Pl. én nem sûrûn játszom vele, de mikor jön egy update akkor mindig rákattanok... nem vagyok egyedül ezzel... így mindig van player, és így aki késõbb akarja megvenni nyugodtan megveheti, hisz lesz kivel játszania 😊
@
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
amúgy véleményem megváltozásához inkább a trailer/intro segített hozzá 😄 megnéztem még van 4szer 😄 nagyon jó 😄 ja meg mikor kivisszük a demót az is...
@
---
de ha nem találja unalmasnak a játékot, szimplán nem elég tartalmasnak, akkor nagy pozitívum, hogy látja hogy foglalkoznak vele, hogy van support 😊 és minden évben több új tartalom....
@
Az operációs rendszeren is túl...
Aztán késõbb megnézi
hmmm olcsó... és tele van már extrákkal... ideje megvenni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
imho ilyenkor nem azért veszik meg sokan a játékot mert jujj kijött egy class update, hanem mert, ahogy írtad ilyenkor mindig ingyen hétvége és leárazás van. Tehát nem azért veszik meg, mert adtak ki hozzá DLC -t.
Te hallottál már ilyet: "Na én addig nem veszem meg ezt a játékot, ameddig nem jön hozzá egy DLC!"
Az eladások, a miatt ugranak meg, mert bárki ki tudja próbálni a játékot és ráadásul akciósan meg is veheti.
Az operációs rendszeren is túl...