Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én rohannék haza annyi zsével😄
w77d
õ is leizzadt azért

w77d
hát egen, de nem gondolta hogy az a 10 perc ennyit ér 😊

CopyKing92
az egész nem ér annyit, viccelsz? XDD (mármint a Tesco..) XDDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Rage47
3 milkával járkálni a tescoban 😄
Lunki88
Ott helyben szívrohamot kaptam volna... <#merges2>
w77d
hát igen, bár a táska sem a legjobb. Apám járt úgy 2 éve, hogy a tescoban a kis rekesz részbe rakta a táskáját,de közbe fogta az autóstáska bõr fülét. amíg õ valamit nézegetett valaki levágta a táskát a bör fülrõl és elvitte. Fater meg mikor észrvette hogy csak a bõr fület fogdossa seggre ült. 3milla volt a táskában, mivel a bankból jött de elötte beugrott hazafelé vásárolni. Sosem kapták el a tettest, pedig apám azonnal riadóztatott mindenkit...

CopyKing92
én mert el hagytam a pénztárcámat XDDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Doom 4
NA jó az az összes pénz 3000 Forint.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Morphin
az zsír...én ilyenkor azt sajnálom,hogy az iratokkal késõbb sokat kell ba$zakodni...meg darabja 4ezer ha jól emlékszem.
am. péntek 13. hát tegnap vágtam el elõször az ujjam,meg égettem meg a konyhán...(meló) szal annyira nem volt lucky<#idiota><#hehe>

házhoz szállítást meg nem kérek,mert sose tudom ki lesz itthon,és 1000ft-ért inkább bemetrózok a kálvinra...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

már bocs de ki az a hülye aki minden pénzét a diákjában tartja? 😊

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doom 4
Na ez nem az én napom :S Ma akartam haverral elmenni de ma néztem hogy hétvégén nincs nyitva, + elhagytam a diákomat bérletemmel együtt amiben benne volt minden pénzem+ másik oszt társam 2000 Forintja is. Szóval ez a nap nem nagyon akar összejönni. :S És érdekes tegnap péntek 13. tök jó napom volt. Ellenben ma...

elitehun
Házhoz szállításnál úgy van ha pl hétfõn 14:00-ig leadod a rendelést akkor másnap 17:00-ig kiszállítják. Nekem pont 17 óra elõtt 5 perccel hozták.
látom nem csak én vagyok egyedül aki megrendelte most a játékot 😄 remélem Hétfõn hozzák
Morphin
Akkor, majd kedden megrendelem...remélem lesz még...vagy hétfõ és majd szólok apunak, a környéken dolgozik úgyis.

xNoodlex
Én ma hajnalban rendeltem õket és a visszaigazoló e-mailben hétfõ volt az átvételi határ, de határidõ utána is elmehetsz még érte csak már nem biztos, hogy ott is fogod találni..

Mindenesetre én elmentem értük ma.

elõlapok hátlapok

Szóljatok, ha lesz valami zombi ölõs SG-s összejövetel. 😊

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Morphin
Rendeltem már CD Galaxisból,de nem vágom...ha most megrendelem,akkor ráér átvenni szerdán is? Mert legközelebb akkor megyek csak belvárosba.Lehet inkább felhívom õket...

Morphin
Jogos...akkor megrendelem.

elitehun
Sztem megéri mert az összes ismerõsöm aki átszik l4d-el azt mondta hogy csak akkor veszi meg a 2-õt ha lemegy az ára 4k-re. Ami nem fél év múlva lesz
Morphin
Megéri még megvenni az elsõ részt? Mert ez tényleg nevetséges ár...vajon fél-egy év múlva is játszanak még ezzel a játékkal?

xNoodlex
Hmmm, Orange Box is 2000.. Még tovább bõvítem a listát. 😄

xNoodlex
No akkor én is bõvítem a My Games listámat.

w77d
hehe én még a megjelenés elsõ hetében vettem 12ezerért XXXXD

Doom 4
Gyorsabb voltam XD néztem is, hogy még nem linkelték. Én tuti megveszem ^^ most már.

Már annyi. Most akartam linkelni, megelõztél. aki ennyiért se veszi meg, az ássa el magát

Doom 4
Most látom hogy aLeft 4 Dead 2000 Forint lesz!

XeeN
Nincs ilyen lehetõség.

Tudtok account name csere lehetõségrõl? Gondolok arra az esetre is, hogy új accountot kreálok és a cd keyt újra beregisztrálom az új account névhez. Steam, flyordie, honfoglalo, e-mail stb. - mindegyikhez más a felhasználónevem, szeretném egyesíteni õket..
Hát nem tudom, ez a kép fogad.
Survival

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bertino
akkor mennie kell.

kikapcsoltam

bertino
tûzfal.

Ma felraktam megint a L4D-t, de egyszerûen ha rákerestem egy lobby-ra, azt írta nincs, semmilyen játékmódból. Holott azt írta 15000 játszanak most L4D-et. Akkor mi lehet a gond?

Szintén rákattanok idõszakonként...

jaja, nem úgy, mint CS-ben<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

armageddon666

hali,megtetszett a játék,egy haverom nemrég vette meg eredetiben,és nagyon jónak tûnik,és lenne pár kérdésem:
-érdemes-e megvenni az 576-nál 4500-ért,tehát a játék "szavatossági" ideje az mekkora? azaz meddig lesznek még magyar szerók stb...
-sok különbség van a warezolt,és az eredeti szerverek közt?
Mondom,eléggé megtetszett a gém,és ha pozítív válaszokat kapok,akkor karácsonyra lehet megveszem!! Üdv!!!

Szavatossági idõ 😊 És kérem szépen ezért éri meg VALVEnek csinálni a TF2es extra updateket 😊 mert azok bizony kitolják a szavatossági idejét a játéknak... Pl. én nem sûrûn játszom vele, de mikor jön egy update akkor mindig rákattanok... nem vagyok egyedül ezzel... így mindig van player, és így aki késõbb akarja megvenni nyugodtan megveheti, hisz lesz kivel játszania 😊

@

angelslie
Te meg hülye vagy megint 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Krinyo
Látod nem volt hiábavaló a suli, tudsz te magyarul 😄

armageddon666

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de csak a te kedvedért: végigvisszük sikeresen a kampányt.

@

Krinyo
hova viszed ki, az erkélyre?

armageddon666
harmadszor már nem volt bekapcsolva O.o szal nekem nem kapcsolt vissza 😊

amúgy véleményem megváltozásához inkább a trailer/intro segített hozzá 😄 megnéztem még van 4szer 😄 nagyon jó 😄 ja meg mikor kivisszük a demót az is...

@

Rage47
érdemes egyébként játék indítása után benézni a video optionsban, mert egy bug hatására, mindig visszakapcsolódik a multicore rendering.
armageddon666
na 😄 nem térítettél meg jó? 😄 egyszerû hangulatváltozás... tegnap morcos napom volt 😊 meg szarul volt beállítva ez a szar -.-
---
de ha nem találja unalmasnak a játékot, szimplán nem elég tartalmasnak, akkor nagy pozitívum, hogy látja hogy foglalkoznak vele, hogy van support 😊 és minden évben több új tartalom....

@

õt csak Evanescence-l tudod megzsarolni 😞

Rage47
Beszélgess velem, és te is megtérülsz 😄
Blacksheep333
Ha valaki egy játékot unalmasnak talál, nem hiszem, hogy pár új fegyver és pálya miatt megváltozik a véleménye.

Az operációs rendszeren is túl...

igaz, de én úgy gondoltam, hogy pl valaki elején megnézte a játékot... hát drága is... uncsi is... nem kell (biztos volt ilyen idióta aki ezt mondtaXD)

Aztán késõbb megnézi
hmmm olcsó... és tele van már extrákkal... ideje megvenni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Blacksheep333
Ezt már kifejtettem.
imho ilyenkor nem azért veszik meg sokan a játékot mert jujj kijött egy class update, hanem mert, ahogy írtad ilyenkor mindig ingyen hétvége és leárazás van. Tehát nem azért veszik meg, mert adtak ki hozzá DLC -t.
Te hallottál már ilyet: "Na én addig nem veszem meg ezt a játékot, ameddig nem jön hozzá egy DLC!"

Az eladások, a miatt ugranak meg, mert bárki ki tudja próbálni a játékot és ráadásul akciósan meg is veheti.

Az operációs rendszeren is túl...