6126
-
#5641 tényleg, mint a L4D-nél... köszi, akkor már veszem is meg... -
#5640 volt már olyan, hogy steam-en vett játékot nem tudtam felpeccselni, mivel betelepítette a steam mappán belül százfelé.... ezt szeretném elkerülni :)
-
#5639 Ja, másik fele meg, hogy a Steam úgyis frissen tartja a játékokat, úgyhogy ha véletlenül vásárlás után az 1.0-t töltené-installná, akkor még mielőtt elindíthatnád, úgyis megpeccseli tökmagától, addig nem is engedi futtatni. -
#5638 Általában igen. Ha meg nem, akkor megpeccseled. Nem értem a dilemmát... -
#5637 srácok tudtok steam kérdésben segíteni?? A steamen vásárolt játékok mindig a legfrisebben peccseltek? Meg akarnám venni Steam-en a COmpany of Heroest és a kiegészítőjét. Ha megveszem, akkor sztetek a legutolsó patch is rajta lesz már a DX10-es??? -
#5636 Event beizzítva, gyertek minél többen. -
#5635 Emberek, holnap este egy SG-s versus? -
#5634 Mármint az l4dmaps.com-on még jópár van készülőben. :) -
#5633 Sőt, még készülni is fognak hozzá új kampányok, nemrég néztem. -
BAk3R #5632 Felesleges amúgy várni ilyen kampány dlc-re, rengeteg kampány meg mindenféle pálya van az l4dmaps.com-on, és nem egy teljesen fasza közülök, ezekkel szerintem simán el lehet lenni. -
#5631 És itt megemlíteném, hogy például emiatt is jó biznisz az ingyenes DLC/update... Ugye meghosszabbítja a játék élettartamát, és egy olyan játékot amire van valamiféle garancia hogy sokáig játszanak vele, azt jobban megveszik az emberek :) -
#5630 Na steam-en megvettem én is! -
Pio #5629 Ilyesmi válaszra számítottam, hisz a CS1.6-tal is a mai napig többet játszok, mint a CS:S-sel... :) Köszi szépen az infót, akkor szerintem beruházok. -
xxxpaulxxx #5628 mindig is fognak vele játszani mert Valve játék;) -
#5627 dehogynem!
én 2 hete vettem meg, elég nagy a forgalom szerintem -
Pio #5626 Sziasztok! Akik még játszanak az első résszel azóoktól kérdezném, hogy sokan játsszanak még vele? Könnyű online játékot találni?
Csak mert az ára igen kedvező jelenleg, de ha már a kutya se játszik vele inkább nem veszem meg... -
#5625 steamen az ára most 22,99€ helyett 5,74€ kb 1500ft körül (épp hogy olcsóbb mint nálunk a dobozos) -
#5624 Na mégegyszer! :D -
#5623 Na az nagyon frusztráló tud lenni... Az ilyenek veszik el az ember kedvét a játéktól.
#5620 Már csak egy sörösüveg kéne a jobb kezébe. xD Pont úgy néz ki mint az a ruszki jómunkás, aki a sárból kel fel egy riportnál. :D Ő az. :DD -
#5622 Ma is olyan faxokat istenem... Crash Crouse vagy mi tökömöt nyomtuk versusba első pályát nyertük a másodiknál meg ugye mi voltunk elsőre a túlélők ketten meghaltak ketten maradtunk aztán én földre kerültem az utolsót meg elkapta 1 smooker kb. 3 másodperc kellet és be tud menni az autóba. Aztán mikor mi lettünk az infectedek mindenki kilépet ketten maradtunk fertőzöttek így automatikusan mi nyertünk... Mi ketten meg csak néztünk hogy mifax van most? -
#5621 Most akkor szegínyt elütöttétek? -
#5620 jó kép ?
-
xxxpaulxxx #5619 aki nem nézne át a másik topicba:
25%os leárazás van L4D2re;) -
#5618 azért mert hülyeségeket írtál -
#5617 Ti kezdtétek a 2röl beszélést itt, ez meg nem az a topik, ennyi :D -
BAk3R #5616 az első részt megvetted, de a 2-at warezolod, és nem kéne, hogy itt arról szóljon a téma, hogy síránkozol mennyire szar a 2. -
xxxpaulxxx #5615 innen -
#5614 Honnan is veszed hogy nekem warez? Akkor tájékoztatlak hogy hivatalos megjelenés elött megvettem már boltban, szóval nem hiszem hogy nem lenne itt hely nekem -
xxxpaulxxx #5613 TF2 -
MrAndree #5612 Nekem más rémlik de biztos így van. :D -
#5611 egér nélkül -
#5610 Hát ja, Hard Raint már csukott szemmel viszem végig expert realismben ( 0 hangerővel ). -
#5609 Jó annak aki kijátszotta magát az elsővel. 2 hónapja már hogy megvettem a játékot de nincs kivel játszani (random emberekkel meg nem hogy versust, de még coopot se lehet rendesen lejátszani). Aztán még a laptopom is megadta magát 2 év (és persze garancia lejárta) után, úgyhogy most meg azért nem játszok... xD
Most a régi gépemen elkezdtem tanulgatni a hammer map editort, alap szintű pályákat már össze tudok vele hozni(jee :D). Kérdés hogy megéri -e megtanulnom vagy felesleges mert most már mindenki a 2.részhez vár új mapokat? Bár valahol olyat olvastam hogy működnek az 1 pályái a 2-vel. Ha valaki tud valami jó kis magyar oldalt, ahol foglalkoznak a hammerrel azt megköszönném. -
MrAndree #5608 Ja, marha könnyű, egyszer el is vittük második pályáig hard rainen amikor feladtuk. De bizakodom, hogy egyszer meglesz a 3. pálya is... :) -
#5607 Miért? Expert-Realism túl könnyű már? :DDDD -
#5606 Igen. Minden cég emberei imádnak ingyen dolgozni -.- -
xxxpaulxxx #5605 várj karácsonyig... hátha -
#5604 bazz nem is jó topikba írtam...^^
gondolom akkor már nincs 7ezerért máshol...? -
Neoncsoves #5603 előrendelésben ha 4 packot vettél haverokkal, az fejenként 7k-ra esett... -
#5602 Hol 7ezer srácok?