Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
no comment.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
Nem, mert még mindig úgy gondolom hogy nem ér annyit amennyi 😊 viszont lehet hogy mégis megveszem 😄

@

Krinyo
Ezt kb mindenre el lehet mondani ami pénzbe kerül...

"A TF2-höz pakoltak csomó DLC-t nem tudom minek, biztos szeretnek ingyen dolgozni"

Azért ezt gondold át mégegyszer
Kihoznak egy csomó újítást, az ember látja havernál mennyire kiráj, plusz olvas róla híreket... ráadásul csomó árleszállítás is van, ami tovább növeli a játékosok számot... szóval ilyenkor még még még többen veszik
nah és arról még nem is beszéltem, hogy amikor class update van, akkor ingyen hétvége is😊 Akkor az ember letölti, megjön a kedve és megveszi, mert olcsó (már)

És igen, dolgoznak rajta... de nem olyan sokat, és ez a munka nagyon is sokszorosan megrétül ilyenkor😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

angelslie
Na most tökéletesen megfordult a véleményed <#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

armageddon666
Na kipróbáltam megint a demót...
Steam Cloud nem mûködik vagy mi a fene? Teljesen más beállítások voltak mint az 1ben... vagy akármelyik másik steames játékban...

Szal AA-t lejjebb vettem, shadereket feljebb, multicore kikapcs, irányítás kicsit átszabva, így azért más volt a látvány...

Ami változott a véleményemben:
-Zenékrõl talán mondtam hogy rosszak. Ezt részben tartom, van 1-2 háttérhang ami gyengébbre sikerült, viszont van pár odacsapós hangulatos...
-Végre szemtanúja lehettem a leszakad-a-kar-de-továbbjön sebzési rendszernek... Igazából mielõtt megjelent az 1 már így képzeltem el, de ott nem jött be... Így hogy tapasztaltam (és elég sokszor) mindjárt más 😊
-Láttam oldalról is a Spitter köpését... valószínûleg a multi-core-szaggatás meg a rossz szög miatt láttam shoopdawhooposnak... így most egy fokkal jobb volt... nem mondom hogy kurvajó, de enginetõl sajnos már több nem telik 😞
-Ma valahogy pozitívabb napom van, karaktereket is többet hallottam, bár még nem eleget, és nem olyan gázok... majd teljesbe meglátjuk milyen lesz... Alapvetõen jók a karakterek, a szinkronjukkal volt bajom. "At least I didn't catch the flu" 😊 Szóval azért ebben is van jó szöveg 😊 Gondolom teljesben több lesz. Sajnos az 1 demóját már nem tudom felidézni.
-Machete! 😄 Ez korábban kimaradt nekem 😄 Kicsit OP egyébként... meg a gitár is :\ Tepsi meg gyenge.

Remélem nem írtam negatívumnak tegnap a világosságot. Nekem speciel tetszik 😄 nem értem miért kell a nemzombikkal egybõl a sötétet párhuzamba állítani 😊

Szóval alapvetõen most másodszorra egy pozitív képet sikerült alkotnom a játékról 😊 remélem gyorsan lejjebb megy az ára. Vagy ha más nem, tudom már mit kapok Karácsonyra 😄

Ami viszont még mindig nagyon illúzióromboló: Boomer-Bile Bomba :\ Oké hogy színesíti a játékot, meg plusz taktikai lehetõség, ezt értem, meg jó is, de... nah, szal illúzióromboló...

Illetve az új zenék között van pár ami nagyon nem jön be, de ez meg hála a Source motornak könnyen kiküszöbölhetõ... csak jó alternatívát találni/csinálni nehéz 😊 úgyhogy az lesz belõle hogy megszokom...

@

armageddon666
Tegnap beszéltem Rage papával és rájöttem, hogy itt egyébként értelmes emberek vannak csak SZÁNDÉKOSAN nem akarja senki megérteni a másikat 😊

@

angelslie
Nem mondtam, hogy szólj hozzám 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Akkor beszélünk egy év múlva. 😊

Why so serious?

Blacksheep333
Érdekli a játék, meg játszani is szeretne vele, meg is akarja venni, csak nem ennyiért (7 ezer HUF). Inkább megvárja míg egy év múlva lemegy az ára.

Az operációs rendszeren is túl...

Érdekel=játszom vele (megveszem vagy warez). Nem érdekel=nem játszom vele. Érdekel de szerintem DLC, köcsög Valve, meg mindezek csak duma.

Why so serious?

angelslie
Épp azért vagyok itt mert érdekel.
Az érdekel NEM egyenlö a megveszemmel.

Nem warezolod, nem veszed, akkor mit keresel itt? Nem zavarsz, félre ne érts, csak nem értelek. Nincs jobb dolgod, mint egy olyan játék topikjába mászkálni, ami nem is érdekel?

Why so serious?

angelslie
Azért, mert annyira bíztatsz rá 😊
Nekem jó így, hogy nincs meg a játék. A demoval játszottam, ami alapján elmondhatom, hogy majd valamikor megfogom venni.

Blacksheep333
Nem. Miért feltételezed, hogy baj lenne?

Blacksheep333
Magyarázd el légy szíves még egyszer, mert úgy látszik én sem értem.

angelslie
Nem warezolom, baj?

Blacksheep333
Hopsz, elfelejtettem bezárni a "fél kövér tag"-et. Elnézést kérek.

Rage47
<#eljen>
angelslie
Ok, hiába magyarázok úgy látom. De gondolj amit akarsz 😊

Blacksheep333
Magamat idézem:
"Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe. "

Mondtam én egy szóval is, hogy ne warezolj? Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy támogatja-e a fejlesztõket vagy nem, csak annyit mondtam, hogy aki warezol az legalább maradjon csendben.

Ezt értem. És? Amit én mondok az továbbra is fennáll. Rengeteg dolog van amire én mem költenék pénzt. Bármire például ami Evanescence (ha már így elõhoztátok) de nem is megyek be a topikjába, hogy leírjam miért nem veszek semmit ami velük kapcsolatos, és miért költöm a pénzemet sokkal szívesebben L4D 2re. Mert nálam sincsenek ezek egy szinten de nem is találsz meg akkor sehol, aminek köze van Evanescence-hez.

Why so serious?

angelslie

Ja, csak annak marha sok értelme van, hogy félóránként beírjátok, hogy "nem veszem meg, mert ez egy DLC". Majd mindjárt átmegyek Sims topikba és és 10 percenként leírom miért is nem fogom megvenni...

Why so serious?

angelslie
Figy, Evanescence és l4d2 közel nincs egy szinten nálam.

L4d2 beismerem jó, de annyit nekem nem ér meg NEKEM, amennyiért most adják.
Majd talán késöbb, nem fogok sírni mert nem lesz meg még egy jóideig... A pólóért meg igen ha nem lenne meg <#gonosz1>

#5396: A hobbimra persze szánok annyit, ha éppen van pénzem egyáltalán.

Azt meg nem kell hangoztatni, hogy nem kell látogatni a topikot, úgy tudom nem csak annak van joga itt lenni aki megvette.

SötétBarom
Ha a hobbidra nincs két rekesz sörnyi pénzed, akkor csak szánni tudlak. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ha Evanescene pólóra meg mittomén mire összeszedsz pénzt (mert érdekel), l4d2-re miért nem tudsz? Ja, hogy nem akarsz. Jobb lenne ingyé meg 3ezer ft-ért. Ha érdekel valami, arra gyûjtesz. Ha nem érdekel a játék, ne játssz vele. Ha meg érdekel akkor gyûjtsél rá...

angelslie

armageddon666
jah... de akkor meg már nem erre költené az ember azt a 10kt 😊

@

Krinyo
szvsz 10k évente megengedhetõ kiadás

angelslie
Nagy ívben leszarom hogy nem lett DLC, egyszer nem mondtam, hogy úgy kellett volna kiadniuk. ARRÓL beszélek, hogy nem mindenki teheti meg hogy 10ezreket kiad egy játékért amivel idönként leül játszani. Vannak ezerszer fontosabb dolgok, amit fizetni kell. Legyél boldog ha neked legnagyobb gondod, hogy milyen játékot vegyél, és itt vita lezárva.

Rage47
tök más helyen vannak az új szereplõk
w77d
amúgy a l4d2 története valamilyen módon kapcsolódik az 1-hez? milyen fain lenne mondjuk hogy a 4 új szereplõ hentel monjuk egy épületben, de az ablakon kinézve az utcán mondjuk Francisék írtják a zombikat XD

Blacksheep333
1. A Valve már így is jóarcnak tûnik. (HL széria, CS, TF2, Portal, L4D)
2. Teljesen fölösleges. Az a lényeg megvegyék a játékot, nem az, hogy hosszabb ideig játszanak vele. Ez nem havidíjas játék.
3. A L4D1-nek akkora eladásai voltak, meg annyi ingyen hétvége, akcióval, hogy akit egy picit is érdekelt a játék az simán megvette. Ha valaki nem érdekli a játék, akkor nem veszi meg csak azért mert kapott új tartalmakat... Szóval nem hiszem, hogy olyan nagyot ugrottak volna az eladások. Inkább adtak a játéknak egy folytatást.

armageddon666
Miért dolgoztak "ingyen"?
1. Jóarcnak tûnnek
2. Meghosszabbítja a játék élettartamát
3. Minden DLC szerû classupdate elég sok bevételt termel... olyankor megugranak a vásárlások 😊

Egyébként igen... jobb húzás lett volna 2 év múlva kiadni... de legyen egy év mostantól 😊

de szerintem hagyjuk is a témát 😊 szerintem nem ér annyit amit kérnek érte, és ártól eltekintve is jobban bejön az 1... de az igazi a 2 ötvözése lenne...

@

Blacksheep333
Akkor ne vedd meg, bazdmeg.
Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe.

Telebasszák a játékot újításokkal, ti meg: hááát ez jöhetett volna DLC-ként, hisz megígérték...
A TF2-höz pakoltak csomó DLC-t nem tudom minek, biztos szeretnek ingyen dolgozni, de több ilyen példa NINCS.
Megmondták, hogy egyes újítások nagy átdolgozásokat igényelnek és ezért adják ki új játékként. De le merem fogadni, ha csak 2 év múlva adnák ki, akkor mindenkinek akkora orgazmusa lenne, mint egy ház. (micsoda hasonlat 😄)

Már akinek...

Why so serious?

armageddon666
akkor ha már feleannyi lesz és találok másik 3 kockát jó is vagyok <#eljen>

@

angelslie
Arról, hogy még annyiért se éri meg.

Khm, four packban 7k az ára. Mirõl is beszélünk?

Why so serious?

Rage47
pedig nem igy ismertem armat, tf2 topikban mindig egyetértek vele 😄
armageddon666
most komolynak tûnök??

@

armageddon666
most komolytalannak tûnök??

@

bertino
de ez eddig csak neki nem tûnt fel.

<#banplz>

Rage47
ez már hülyeség, te sem gondolod komolyan😊
armageddon666
spitternek nem a képessége a gáz, hanem a megvalósítás... köp egyet, ilyen zöld sugárnyaláb kijön a szájából

aztán megjelenik a talajon a bugyborékoló neonzöld sav...

@

én a deadspacen sem paráztam, nem volt az se félelmetes😊
Doom 3mon meg Condemneden ilyedtem meg néha utoljára

A left 4 dead egy jó kis zombis eksöngém😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bertino
a nyavajgás neki könnyebb.

armageddon666
Ezért a felháborodás 😊

@

armageddon666
azt nem mondtam hogy ingyenes legyen 😊

@