6126
-
BAk3R #5561 "a játék hatására a még nem annyira szívem csücske 1. részt is jobban megkedveltem"
lehet, azért mert a 2-vel nem tudsz játszani? :) -
#5560 :D
Olyan meg hisztizzen nekem, aki a korhatár miatt nem is játszhat vele. -
xxxpaulxxx #5559 szerintem ebbe nem nagyon fognak tudni belekötni:D
én 9K-ért vettem a játékot... sose költöttem még ennyit játékra de úgy érzem ez most megérte:D
Eleinte féltem hogy csalódni fogok, de a francokat... a játék hatására a még nem annyira szívem csücske 1. részt is jobban megkedveltem:) -
#5558 Mi? Hogy eladnak valamit 7ezerért, amivel én 100 órán át jól szórakozom? Wow. Mozijegy 1000ért nem szánalmas? Esetleg egy óra fallabda 2500-ért? Esetleg paintball kb 5-6 ezerért 2-3 órára? -
#5557 Hát szerintem meg szánalmas már ez. -
#5556 Pár hónapnál úgyse húzza tovább egy játék sem, szal nem gond :) Én szívesen benevezek a harmadikra is. A kettőben van már vagy 30 órám + a demo, és még lesz sok. 100 óra fun 7000 forintért biznisz. Akinek nem, az vegyen rubik kockát és tekergesse évekig, van akinek az szakít. -
#5555 Lehet a 2.rész sorsa is az lesz mint az 1-nek... -
#5554 A versus módban tudod irányítani majd a zombikat. -
#5553 Úgy érti, mint amikor beakad a CD a... -
PunkZoli #5552 multi core renderinget kapcsold ki settingsben -
#5551 nem is kell CD hozzá O.o -
szakacsgergo333 #5550 és hogyan lehet zombival tolni?
-
szakacsgergo333 #5549 helló van egy kis hiba az eredeti l4d el olykor akad de nem az a szokásos lag hanem mint amikor bakad a cd a lejátszóba pls segítsetek!!! thx -
xxxpaulxxx #5548 én meg ma hallottam havertól, hogy ő már játszik a 4el, ami magyarországon játszódik:O:O:O
Mellesleg: "jobb, ha inkább a múlt héten megjelent második résszel foglalkozunk, amihez már meg is érkezett az első hibajavítás. "
annyira kijavították, hogy azóta el se indul -
Neoncsoves #5547 Megbízható forrás.
aztán meg névtelen akárki... :D:DD -
#5546 ez már vicc.... hány bőrt karanak lehúzni erről még?? -
#5545 És ebben már biztos 3 néger lesz :D (a 4. rész címe meg Left 4 Black)
-
#5544 Half Life topikbol :/ -
gabeone #5543 Hello, mindig kidobnak a szerverek a következő hibaüzenettel: Server not able to authenticate use with steam. Tudjátok mi a megoldás? Köszi! -
xxxpaulxxx #5542 az elosztást a játékos végzi lobby-ban "stipi-stopi" alapon
aztán ha játék közben kilép, az újonnan belépő játékos az ő helyét foglalja el -
#5541 Versus mode. 4 zombi, 4 túlélő vagyis 8 játékos, de asszem kevesebb is elég. Bár az elosztást nem tudom a szerver vagy a játékos végzi-e. -
xxxpaulxxx #5540 mind a 4en meg kell vegyétek
ami 2000 pénzbe kerül -
wolfdavid #5539 hali elkezdtem nemrég a L4D 1-et és nagyon bejött igaz csak singlepl.-be nyomtam.És az lenne a kérésem h nem tudná-e valaki elmagyarázni hogyhogyan lehet ugy jaccani h 3 haverommal együtt a zombik ellen.
köszzi.
[email protected] msn és email ha esetleg olyan sok lenne a leirása.kösz -
#5538 rossz honfitársakkal toltad -
#5537 Nem szívesen mondom ezt, de néha én már jobban szeretek külföldiekkel játszani mint honfitársaimmal. :) Megesett velem olyan mikor magyarokkal toltam hogy rohantak előre, én hátramaradtam és mindig elkapott egy smoker vagy hunter, és nagy sokára vették észre hogy jéé valaki hiányzik, majd segítettek de aztán megint ugyanez lett, amíg be nem írták hogy láma aztán kiszavaztak. -.- -
xxxpaulxxx #5536 kedvencem:D -
#5535 Ja meg néha előfordul h megmentesz vkit 3-4szer de ő utána forditott esetbe elsőre otthagy megdögleni:) Főleg Survivor tmáknál... -
#5534 Amúgy azt észre vettem, hogy a külföldiek nagy része úgy bunkó ahogy van! Én a STORMLINE servern még mindig sokkal jobban szeretek játszani magyarok között és ott ismernek is meg azokkal a srácokkal már össze szoktam. Mondjuk ma nem ment szal mentem eredetire ^^. -
#5533 Én is megvettem 2k-ért a dobozost. Szerintem megéri megvenni. Játszák még sokan. De szerintem megveszem a 2-t is. Nagyon tetszik. -
#5532 remek! :D
telepítés, aztán majd délután ki is próbálom -
#5531 meg...én rég játszottam vele, még mikor az első orosz warez megjelent...most megvettem, és nincs olyan hogy ne találnék lobby-t...sőt rengeteg van még délelőtt is! még mindig egy jó pörgős game...nem mondanám hogy nagyon félelmetes,sőt(bár vannak érdekes helyek,full sötétben)...de az adrenalint elő tudja csalogatni elég rendesen...már csak egy mikrofonos fülest kéne vennem... -
#5530 többen mint a kettővel... -
#5529 szevasztok!
csatlakoznék a "porosodott" left 4 dead bandátokhoz
a héten én is megvettem kemény 2k-ért, remélem megérte.
-
#5528 Hát pár ezren biztos. Főleg, hogy most akciós és sokan megveszik, és a most nyitott community oldala is beindul. Szerintem sokan vannak úgy, hogy a 2-t csak akkor veszik, meg ha ott lesz az ára, mint az 1-nek. De szerintem ezzel sokan így vannak. -
Peakman #5527 Megéri megvenni az 1-et? Egyáltalán játszanak még ezzel? -
xxxpaulxxx #5526 kokodzsámbo -
#5525 rambo!:| -
xxxpaulxxx #5524 kalambo?:D -
#5523 LOL -
#5522 kamuzol