Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Azért ezt gondold át mégegyszer
Kihoznak egy csomó újítást, az ember látja havernál mennyire kiráj, plusz olvas róla híreket... ráadásul csomó árleszállítás is van, ami tovább növeli a játékosok számot... szóval ilyenkor még még még többen veszik
nah és arról még nem is beszéltem, hogy amikor class update van, akkor ingyen hétvége is😊 Akkor az ember letölti, megjön a kedve és megveszi, mert olcsó (már)
És igen, dolgoznak rajta... de nem olyan sokat, és ez a munka nagyon is sokszorosan megrétül ilyenkor😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Steam Cloud nem mûködik vagy mi a fene? Teljesen más beállítások voltak mint az 1ben... vagy akármelyik másik steames játékban...
Szal AA-t lejjebb vettem, shadereket feljebb, multicore kikapcs, irányítás kicsit átszabva, így azért más volt a látvány...
Ami változott a véleményemben:
-Zenékrõl talán mondtam hogy rosszak. Ezt részben tartom, van 1-2 háttérhang ami gyengébbre sikerült, viszont van pár odacsapós hangulatos...
-Végre szemtanúja lehettem a leszakad-a-kar-de-továbbjön sebzési rendszernek... Igazából mielõtt megjelent az 1 már így képzeltem el, de ott nem jött be... Így hogy tapasztaltam (és elég sokszor) mindjárt más 😊
-Láttam oldalról is a Spitter köpését... valószínûleg a multi-core-szaggatás meg a rossz szög miatt láttam shoopdawhooposnak... így most egy fokkal jobb volt... nem mondom hogy kurvajó, de enginetõl sajnos már több nem telik 😞
-Ma valahogy pozitívabb napom van, karaktereket is többet hallottam, bár még nem eleget, és nem olyan gázok... majd teljesbe meglátjuk milyen lesz... Alapvetõen jók a karakterek, a szinkronjukkal volt bajom. "At least I didn't catch the flu" 😊 Szóval azért ebben is van jó szöveg 😊 Gondolom teljesben több lesz. Sajnos az 1 demóját már nem tudom felidézni.
-Machete! 😄 Ez korábban kimaradt nekem 😄 Kicsit OP egyébként... meg a gitár is :\ Tepsi meg gyenge.
Remélem nem írtam negatívumnak tegnap a világosságot. Nekem speciel tetszik 😄 nem értem miért kell a nemzombikkal egybõl a sötétet párhuzamba állítani 😊
Szóval alapvetõen most másodszorra egy pozitív képet sikerült alkotnom a játékról 😊 remélem gyorsan lejjebb megy az ára. Vagy ha más nem, tudom már mit kapok Karácsonyra 😄
Ami viszont még mindig nagyon illúzióromboló: Boomer-Bile Bomba :\ Oké hogy színesíti a játékot, meg plusz taktikai lehetõség, ezt értem, meg jó is, de... nah, szal illúzióromboló...
Illetve az új zenék között van pár ami nagyon nem jön be, de ez meg hála a Source motornak könnyen kiküszöbölhetõ... csak jó alternatívát találni/csinálni nehéz 😊 úgyhogy az lesz belõle hogy megszokom...
@
@
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Why so serious?
Az operációs rendszeren is túl...
Why so serious?
Az érdekel NEM egyenlö a megveszemmel.
Why so serious?
Nekem jó így, hogy nincs meg a játék. A demoval játszottam, ami alapján elmondhatom, hogy majd valamikor megfogom venni.
"Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe. "
Mondtam én egy szóval is, hogy ne warezolj? Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy támogatja-e a fejlesztõket vagy nem, csak annyit mondtam, hogy aki warezol az legalább maradjon csendben.
Why so serious?
Why so serious?
L4d2 beismerem jó, de annyit nekem nem ér meg NEKEM, amennyiért most adják.
Majd talán késöbb, nem fogok sírni mert nem lesz meg még egy jóideig... A pólóért meg igen ha nem lenne meg <#gonosz1>#gonosz1>
#5396: A hobbimra persze szánok annyit, ha éppen van pénzem egyáltalán.
Azt meg nem kell hangoztatni, hogy nem kell látogatni a topikot, úgy tudom nem csak annak van joga itt lenni aki megvette.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Teljesen fölösleges. Az a lényeg megvegyék a játékot, nem az, hogy hosszabb ideig játszanak vele. Ez nem havidíjas játék.
3. A L4D1-nek akkora eladásai voltak, meg annyi ingyen hétvége, akcióval, hogy akit egy picit is érdekelt a játék az simán megvette. Ha valaki nem érdekli a játék, akkor nem veszi meg csak azért mert kapott új tartalmakat... Szóval nem hiszem, hogy olyan nagyot ugrottak volna az eladások. Inkább adtak a játéknak egy folytatást.
1. Jóarcnak tûnnek
2. Meghosszabbítja a játék élettartamát
3. Minden DLC szerû classupdate elég sok bevételt termel... olyankor megugranak a vásárlások 😊
Egyébként igen... jobb húzás lett volna 2 év múlva kiadni... de legyen egy év mostantól 😊
de szerintem hagyjuk is a témát 😊 szerintem nem ér annyit amit kérnek érte, és ártól eltekintve is jobban bejön az 1... de az igazi a 2 ötvözése lenne...
@
Akármelyik játék topicjába benézek, megy a sírás, hogy jajj ilyen drága, jajj ilyenekre nincs pénzem. Akkor warezoljátok le azt maradjatok csendbe.
Telebasszák a játékot újításokkal, ti meg: hááát ez jöhetett volna DLC-ként, hisz megígérték...
A TF2-höz pakoltak csomó DLC-t nem tudom minek, biztos szeretnek ingyen dolgozni, de több ilyen példa NINCS.
Megmondták, hogy egyes újítások nagy átdolgozásokat igényelnek és ezért adják ki új játékként. De le merem fogadni, ha csak 2 év múlva adnák ki, akkor mindenkinek akkora orgazmusa lenne, mint egy ház. (micsoda hasonlat 😄)
Why so serious?
Why so serious?
<#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
aztán megjelenik a talajon a bugyborékoló neonzöld sav...
@
Doom 3mon meg Condemneden ilyedtem meg néha utoljára
A left 4 dead egy jó kis zombis eksöngém😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx