Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az elsõ részt nagyon vártam, nagyon rá is kattantam, zombik hentelése, kooperatív, királyság. Aztán így egy év játék után elmúlt a varázsa... Jön új Battlefield is év elején...
Gyõzzetek meg, megéri?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nem😛
Hanem a 2 hatására jobban megkedveltem ezt a zombiölõsdit😄
lehet, azért mert a 2-vel nem tudsz játszani? 😊
Olyan meg hisztizzen nekem, aki a korhatár miatt nem is játszhat vele.
én 9K-ért vettem a játékot... sose költöttem még ennyit játékra de úgy érzem ez most megérte😄
Eleinte féltem hogy csalódni fogok, de a francokat... a játék hatására a még nem annyira szívem csücske 1. részt is jobban megkedveltem😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mellesleg: "jobb, ha inkább a múlt héten megjelent második résszel foglalkozunk, amihez már meg is érkezett az elsõ hibajavítás. "
annyira kijavították, hogy azóta el se indul<#gonosz1>#gonosz1>
aztán meg névtelen akárki... 😄😄D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
aztán ha játék közben kilép, az újonnan belépõ játékos az õ helyét foglalja el
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ami 2000 pénzbe kerül
köszzi.
[email protected] msn és email ha esetleg olyan sok lenne a leirása.kösz
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
telepítés, aztán majd délután ki is próbálom
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
csatlakoznék a "porosodott" left 4 dead bandátokhoz <#idiota>#idiota>
a héten én is megvettem kemény 2k-ért, remélem megérte.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"