6126
-
nnorbika2 #5681 Hali
Ezek az add-on campaign map-ek hogy működnek? Letöltöm az internetről, és utána be kell másolni valahová? Vagy magátol települ, vagy hogy?
előre is köszi a válaszokat! ja, és melyik add-on map-ek a jók? -
#5680 csak tízet?! legyél kitartóbb :D -
kri555 #5679 Legalább 10 képet próbáltam XD -
#5678 Próbálj más képet -
kri555 #5677 Hogy kell beimportálni a graffitiket ?Mindig azt írja ki h "A képfájl sérült"
Miért van ez
Előre is kösz a segítséget -
xxxpaulxxx #5676 üvegpadló rulez:D -
#5675 Én meg több órát töltöttem el eddig a pályaszerkesztővel mint a játékkal, és még egy normális mapot (úgy értem ami nem igénytelen fércmunka) nem sikerült összeraknom. :D De figyeljétek a topikot, mert ha egyszer sikerül egy elfogadhatót összetákolni azt itt linkelem be elsőnek. :D -
#5674 Nem tart vissza senki se ! De egyedül nem olyan könnyü játszani főleg az addon campaign mapokon nem ! Mert szedtem le egy pár király addon hadjáratot ! Köztük is a kedvencem a Silent Hill map !
Ezért is keresek vérbeli pro hardcore ganereket akivel lehetne tolni multiba ! xD -
xxxpaulxxx #5673 hát ki tart vissza?:D -
#5672 Na én is megvettem a Cd Galaxisnál a Left 4 Dead 1-et !!
És én is kiprobálnám multiban ! Steamen wesker260 néven vagyok ! -
#5671 ábdét -
Hellsing47 #5670 esetleg van 2 ráérő ember aki tudna jönni játszani? :)
2.kampány az elejétől, experten -
#5669 1990 ft az elso resz a cd galaxisban.en is megvettem,estetol jatek! -
Drall #5668 Ok ok. Akkor majd ha látsz Steam en akkor írj rám azt nyomhatjuk. Jövő hét keddtől esténként általában fent leszek. Amúgy ha jól sejtem többen is felvettek innen szal ti is keressetek nyugodtan. -
#5667 Én benne vagyok. -
Drall #5666 Üdv. mindenkinek!
Nem rég vettem meg a L4D 1 et és szívesen kipróbálnám másokkal co-op ban. Akit érdekel a dolog vegyen fel Steam en. Itt az acc om: bbalazs87 -
#5665 Én nem a magyarításról beszélek (francnak se kell :D), hanem a sima angol feliratokról, amikor a karakterek dumálnak meg a zombihörgések stb. Tehát ezek a feliratok nem jelennek meg, egyedül az introt feliratozza angolul. -
#5664 Hmm... most tűnik fel, hogy magyarról szó sem volt. Bocs. -
#5663 A Left4Dead első részéhez nem volt hivatalos magyarítás, külön lehet letölteni a steam.magyaritasok.hu-ról. Ha ez már fenn van, akkor működnie kellene. Bár annak idején mintha az intro videó pont nem lett volna feliratos, nálad meg csak az... érdekes. -
#5662 Hát akkor végképp nem értem mi lehet a probléma. Pedig a 2.-ik részben működnek a feliratok csak itt nem. Mondjuk nem egy eget rengető probléma de egy kissé zavar. :P -
#5661 Pedig az a megoldás. -
xxxpaulxxx #5660 pedig úgy lehet -
#5659 A feliratokat hogy lehet úgy beállítani hogy kiírja játék közben mit szövegelnek a karakterek? Mert az audio résznél hiába rakom full captions-re akkor se feliratozza, csak az introt. -
Hellsing47 #5658 most tudna valaki jönni játszani? -
sgamez #5657 Erre valaki nemtud megoldást? -
#5656 én is benne lennék. -
#5655 Mi ketten nyomtuk végig experten, és a finálékat leszámítva meg lehet csinálni akkor is, ha nincs 4 ember. :) -
#5654 Vegyél fel steamen, én is benne vagyok. -
Hellsing47 #5653 nemgáz mert én is leginkább csak este érek rá 9-10körül suli és egyéb dolgok miatt :)
#5652: ment pm -
sgamez #5652 Beszállok az expertbe írj hogy mikor vagy küldd privbe a steam neved, felveszlek -
#5651 Én nemrég vettem meg steam-en a game-et én játszanék bár a singleből kiindulva nem vagyok nagy player meg 3 műszakba melózok nem sok idöm lenne de szívesen játszanék! -
Hellsing47 #5650 vannak még itt akik elkezdenék az egész játékot a legelejétől expert-en? :) -
sgamez #5649 Eredeti -
#5648 vásárolt vagy warez ? -
sgamez #5647 Nekem ilyen hibát dob ki mikor a Last Stand mapot tölteném be: classname missing from entry ez mi? -
#5646 grat. -
#5645 ... -
#5644 konkrétan nem peccsel szemvedtem hanem egy nem official kieggel :D -
#5643 ez hülyeségnek hangzik nem gyengén. -
#5642 Pontosan, ez minden játéknél így van steamen. Neked nem kell telepítgetned :)