6126
-
xxxpaulxxx #5721 [fail]xD[/fail] -
#5720 megpróbáltalak felvenni, de a "WindowsLiveon" és a "Steamen" nem létező accountok :(((
[feher]xD[/feher] -
xxxpaulxxx #5719 Boldogat mindenkinek amúgy! -
xxxpaulxxx #5718 Úgy értettem, hogy üdv a steamen, hogy igen, így működik a steam hogy szépen le tudod tölteni a játékaidat bárhol bármikor:D
Amúgy a nevem az aláírásomban található:) -
booyakasha! -
#5716 Neked is üdv comrade elvtárs ! xD Mi aneved steamen ?
Amugy meg nemcsak a Left 4 Dead van meg Steamen ! Hanem ott van még melette a Killing Floor is meg a GTA IV is habár a Gta 4-et még nem raktam fel !
-
xxxpaulxxx #5715 üdv a steamen:D -
#5714 Sztem peccseltet tölt alapból... -
#5713 ügyes vagy.
kérsz esetleg egy nyalókát ? -
#5712 Na már sikerült megcsinálni lassan le is jön steamröl a játék !
Utána már csak patchelnie kell aztán kész is ! A dvd ami meg van hozzá az levan ...va ! -
#5711 Nem a CD-t vetted meg, hanem a kódot.
A CD csak 1 ajándék, hogy ne legyen üres a doboz. -
#5710 igen, megadod a kódot és már töltheted is. a DVD dísz igazából :) -
#5709 Vgay azt is meglehet csinálni nem hogy steamről szedem le a Left 4 Dead 1-et mivel kaptam hozzá steam kulcsot ! Azt aktvilom és steamen keresztül szedem le ! Hamár egyszer a dvd amit küldtek olvashatatlan !
-
#5708 Nagyszerű ennyit a Cdgalaxiról !
Amit kihoztak nekem dvd-t egyszerűen képtelen beolvasni a dvd iró !
Most szedtem le róla a celofánt a dvd-ról berakom és képtelen beolvasni a dvd-t az iró ! Felpörgeti aztán lelassul felpörgeti megint belassul és elég furcsa hangokat ad ki olvasás közben !
Most kénytelen vagyok megvenni Steamen keresztül még jó hogy tart az L4D akció !
A cdgalaxisról meg annyit hogy 3000 Ft minusz mivel nem Pesti vagyok !
Ha másnál sem képes beolvasni vissza lesz küldve ! -
#5707 légyszi :P -
#5706 Másrészt azért próbáltalak kiosztani, mert egy kedves játékostársamra förmedtél rá jogtalanul, amire a neved mellett lévő korona csillag csillag sem jogosít fel. : D
Béke amúgy. -
#5705 az "játssz" : D És játszom én, ne félts, vegyél fel lécci lécci friends listre : D -
#5704 Szia Brigike. Pls vegyél vissza, nem mindenki olyan mint Te! Semmi paraszt sg-s vérpistás nem volt a mondandómban. (képzelj ide neked tetsző szmájlikat) Miért kell "szépen" elmagyarázni nyilvánvaló dolgokat? Mellesleg mindezt megtehetted volna Te is virágnyelven, de sajnos máshol jártál...
PS=Ui: Vérpistázás helyett inkább játsz!
-
#5703 Ez igaz, de valamiért nekem még mindig jó érzés, ha van valami porosodni való a polcon : D -
#5702 Ez a jó paraszt sg-s hozzáállás, brávó. Miért kell egyből mindenkire gúnyosan ráförmedni? Vérpista.
Szépen is el lehet magyarázni, mi a szituáció.
PS: El is kezdem kiírni a második részt ezesetben, mert az nekem is steames, az első rész dobozos még. -
#5701 Az a vicc az egészben, hogy van backup opció a Steam kliensben. :) Ha egyszer fent van a gépeden a játék, kiíratod vele egy dvd-re és ennyi... -
#5700 mondjuk 5 perc de a frissítések + 20 perc minimum. -
MrAndree #5699 Hát most erre mit mondjak, nekem dobozos van és tegnap bizonyos okokból visszatettem az első részt. 5 perc alatt fent volt. Ha Steamen lenne meg még most is töltené... -
#5698 Egyetértek.
Plusz ha a dobozost veszed meg, ugyanúgy le fogja tölteni a patcheket, mert a DVD gyártása óta kijött már pár, és az is el fog tartani egy jó darabig.
Számomra sokkal praktikusabb a steam, mint a dobozos. Persze a dobozos szép, kapsz kézikönyvet, miegymást, veszek én is néha egyet-egyet, de a valve rendszere nekem kényelmesebb. Oda beregizem a játékot, és minden együtt van, állandóan frissíti a játékokat, könnyen lehet törölni/újra letölteni, nem kell DVD-k után kutakodnom. A CS1.6 volt az első, azóta 20+ játék van rajta, és igazából sosem volt problémám vele. -
#5697 Sry: Kellett... -
#5696 Gratulálok. Ha én most azonnal kifizetem Steam-en kártyával a játékot és elkezdem letölteni, később ér majd le, mint amire Te megrendeled a CD-Galaxistól, és kiviszi neked a futár (nem mindenki budapesti). Ráadásul 1990+kb1000Ft az utánvételi díj, ami köztudottan kevesebb, mint 5.75 euro. Valban megéri a dobozos verzió.
Ui: Az első részből dobozos, míg a másodikból digitális példánnyal rendelkezem. Már azt sem tudom, hol van a DVD, mert csak a CD-Kulcs miatt kellet... -
MrAndree #5695 Ja, veheted Steamen is és ha mázlid csak felennyival fog tölteni lefele mint amennyi a neted sebessége és így 2 óra alatt le is ér. DVDről még 5 perc alatt feltelepítem. :) -
#5694 Bocs:
-
#5693 Dehogy 280! Legfeljebb a pénzváltóknál :) De a bankközi átutalásoknál nem ezt nézik.
271-273 között ingadozik.
Google-ba:
1EUR=?HUF
Vagy:
-
#5692 Most steamen az L4D1 5,75 Euro ! A cd galaxisban meg 1990 FT ! -
#5691 Nem arra gondoltam, hogy azzal valami pluszt kapsz, de mind1..
280 Ft ja, de Valve-éknál mennyi? -
#5690 280 ft most 1 euró. Egyébként a digis verzió jobb. A tokos semmivel sem több, csak egy borító és tok. A Valve-s játékok mellé még csak extra cuccok sem járnak. -
#5689 Azért ha valaki vásárol légyszi küldje el privbe, hogy hány euróért vette és hogy az mennyi HUF volt! -
#5688 Hát 500 Ft különbség van, de akkor már inkább fizetek 500-at pluszba és akkor valami kézzel foghatót vettem. :) -
#5687 Ugyanennyi cdgalaxisnál a dobozos változat... Akkor már inkább azt vegye, aki meg akarja kaparintani.. -
nnorbika2 #5686 OK, nagyon köszi a válaszokat.
Már töltöm is, és ki is próbálom.
Köszi még 1x -
#5685 steamen jó árengedmény van 1 napig -
#5684 Kétszer ráklikkelsz a vpk fájlra, de ha bemásolod Add-on mappába, ugyanaz.. -
#5683 Letöltesz egyet innen, majd 2x ráklikkelsz a fájlra és kis idő múlva kiírja hogy telepítve van. Utána már a játék menüjében ki tudod választani. Csupán ennyi az egész.
Kampányok közül én ezeket próbáltam, és nagyon jók: Death Aboard, Suicide Blitz -
#5682 Most éppen 5,75Euro-ért árulják a Steam-en. Ennyiért ajándék.