Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
25%os leárazás van L4D2re😉
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Why so serious?
Kumiho #2179
Most a régi gépemen elkezdtem tanulgatni a hammer map editort, alap szintû pályákat már össze tudok vele hozni(jee 😄). Kérdés hogy megéri -e megtanulnom vagy felesleges mert most már mindenki a 2.részhez vár új mapokat? Bár valahol olyat olvastam hogy mûködnek az 1 pályái a 2-vel. Ha valaki tud valami jó kis magyar oldalt, ahol foglalkoznak a hammerrel azt megköszönném.
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
gondolom akkor már nincs 7ezerért máshol...?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Téli éjszakai pályák hóviharral, jármûvek, rengeteg poén fegyver, amit nem sütöttek még el, megzombult állatok, élethû (farcry szerû) tûzmodellezés, több uncommon infected.. Egy harmadik részben még bõven lesz elég újítás. Azon túl már nem nagyon lenne nekem sem ötletem.
téma lezárva.
itt is a 2rõl beszélünk már egy ideje😛
Why so serious?
szóval ez a maximum amit ki lehet hozni... jöhetnek a dlc-k😄
Köszönjük, hogy megosztod velünk, nem veszed meg a játékot, így legyen teljes a napunk máskor is.
További destruktív hozzászólásokra szerintem itt nincs szükség.
PS: Egyáltalán miért lenne szívfájdalom, ha lenne 3. rész? Hiszen úgyse veszed meg, akkor meg mi a halálért rágod magad, és bosszantasz minket?
Tõlem jöhet 4. rész is, ha tripla olyan jó lesz, mint a második. És így tovább. Csak ennyi fantázia még a valve-be se szorulhat sajnos, hogy kategóriájában egy ilyen játékból ennyivel többet tudjunk kihúzni.
A második megfelel az elvárásoknak szerintem, jóval többet hoz, mint az elsõ rész.
Kumiho #2179
Why so serious?
Amúgy meg ha így haladnak tuti nem hagyják abba a 2nél, jön majd szépen a 3 is..
2: Az a 7000 forint az kurva nagy kiadás egy évben valóban, nem is értem, hogy van erre pénzünk...
Why so serious?
Ja aki nem vette meg az 1-et annak igen. De most az 1 egy egyszerü kidobásnak tünik már. Nem fogom megvenni a 2-t, mivel már a 3-at is bejelentették.
De gondolom ti azt is megveszitek majd <#wow3>#wow3> Örülök hogy van ilyesmire pénzetek
Why so serious?
Vonjuk már össze az összes COD topicot is, lécci lécci lécciii.
Majd moderálom én a kettõét <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Why so serious?
Tele van csomó jópofa és hasznos újításokkal.
Charger, Splitter, újfajta eventek, dinamikusan változó pályarészek, Boomer Bile, Melee weapons, több fegyver, sokkal faszább csonkítás.
És a pályák is jobban ki vannak dolgozva.
PL: Van olyan Finálé, hogy egy szétbombázott hídon kell végigrohanni, és szembe jön a horda. A másikban egy kocsit kell betankolni 13 kannával, amik szét vannak szórva a Finale területén.
Az meg hogy 3 hónap múlva jön a BF:BC2 nem nagy probléma. Most is párhuzamosan tolom a L4D2-t a COD:MW2-vel és még az is lehet, hogy a BC2-t is megveszem.
Az operációs rendszeren is túl...
Tedd fel a kérdést a L4D2 Topicba is, õtt imho nagyobb eséllyel gyõznek meg. 😄
BTW: Mikor lesz a 2 topic összevonva?
Az operációs rendszeren is túl...
#5573 "realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész"
ezt te sem akartad ennyivel elintézni, ugye?
-Realism: csapattársaidnak nincsenek körvonalai,akkor amikor spec. inf társat kapott el azt sem jelzi, zombiknál pedig fejre kell célozni..., witch sebzése sokkal nagyobb, szóval ez az igazi túlélõ hangulat, minden pillanatban figyelni kell és maximálisan össze kell dolgozni...
-hülyeség ennyi idõ alatt nem lehet megunni, még ki sem ismertétek pár kampány után de egybõl sírtok, annyi újdonság van meg taktikai lehetõség, fõleg vsben h az hihetetlen, fegyverek változatosak, ezzel sincs most probléma, a kempelésnek vsben vége, és akkor még ott van a scavange, ami szintn szórakoztató, és kemény ellenfelek ellen igazi kihívás, sokkal több ez a játék mint az elsõ rész, és ezért lesz ez megunhatatlan (ugyebár vannak még beígért pályák,dlc-k)
summázva: érdemes beruházni rá, mert ez egy összetettebb játék az egyhez képest...
#acm
Én megvettem 7 ért ,de azt kell mondjam kár volt, mert akikkel survivaloznék ,azok nem vették meg... és egyszer végignyomtam a kampányokat és annyi.
Scavenge meg szintén a pajtikkal lenne jó.
realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész