Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
Most akkor szegínyt elütöttétek?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

woy
jó kép ?

aki nem nézne át a másik topicba:
25%os leárazás van L4D2re😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LasCar16
azért mert hülyeségeket írtál

#acm

angelslie
Ti kezdtétek a 2röl beszélést itt, ez meg nem az a topik, ennyi 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

az elsõ részt megvetted, de a 2-at warezolod, és nem kéne, hogy itt arról szóljon a téma, hogy síránkozol mennyire szar a 2.

angelslie
Honnan is veszed hogy nekem warez? Akkor tájékoztatlak hogy hivatalos megjelenés elött megvettem már boltban, szóval nem hiszem hogy nem lenne itt hely nekem

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

TF2<#wow3>

Nekem más rémlik de biztos így van. 😄

Why so serious?

böröczk
egér nélkül

Kumiho #2179

böröczk
Hát ja, Hard Raint már csukott szemmel viszem végig expert realismben ( 0 hangerõvel ). <#idiota>

Kumiho #2179

Lunki88
Jó annak aki kijátszotta magát az elsõvel. 2 hónapja már hogy megvettem a játékot de nincs kivel játszani (random emberekkel meg nem hogy versust, de még coopot se lehet rendesen lejátszani). Aztán még a laptopom is megadta magát 2 év (és persze garancia lejárta) után, úgyhogy most meg azért nem játszok... xD

Most a régi gépemen elkezdtem tanulgatni a hammer map editort, alap szintû pályákat már össze tudok vele hozni(jee 😄). Kérdés hogy megéri -e megtanulnom vagy felesleges mert most már mindenki a 2.részhez vár új mapokat? Bár valahol olyat olvastam hogy mûködnek az 1 pályái a 2-vel. Ha valaki tud valami jó kis magyar oldalt, ahol foglalkoznak a hammerrel azt megköszönném.
Ja, marha könnyû, egyszer el is vittük második pályáig hard rainen amikor feladtuk. De bizakodom, hogy egyszer meglesz a 3. pálya is... 😊

Why so serious?

SötétBarom
Miért? Expert-Realism túl könnyû már? 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Igen. Minden cég emberei imádnak ingyen dolgozni -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

várj karácsonyig... hátha

Morphin
bazz nem is jó topikba írtam...^^
gondolom akkor már nincs 7ezerért máshol...?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

elõrendelésben ha 4 packot vettél haverokkal, az fejenként 7k-ra esett...

Morphin
Hol 7ezer srácok?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

nos igen... de ezek jöjjenek mindmind dlc-be😄

azért én csak létrehoznám a helyetekben az elsõ húsz rész külön topikját elõre, hogy lehessen villogni vele a napköziben 😄
figyi, akkor beszélj a játékról! nem kell ez a 'nem éri meg' duma, mert neked warezos van, sajnálod rá a pénzt és kész. minek jössz ide sírni?

böröczk
Jaja, meg patchek, és pl én még a friendly fire-t durvítanám a realism módban : D

Kumiho #2179

SötétBarom
Rengeteget ki lehetne még ebbõl hozni, hiszen zombis FPS mint olyan nem nagyon létezett eddig. (Road to Fiddler's Green-en kívül, az meg elég halvány volt).

Téli éjszakai pályák hóviharral, jármûvek, rengeteg poén fegyver, amit nem sütöttek még el, megzombult állatok, élethû (farcry szerû) tûzmodellezés, több uncommon infected.. Egy harmadik részben még bõven lesz elég újítás. Azon túl már nem nagyon lenne nekem sem ötletem.

angelslie
Figyi csak, ez itt az 1 topikja, na ne akarj már elzavarni

na elég ebbõl a buziságból, magánügye mindenkinek, hogy sajnálja-e a pénzt erre a játékra vagy nem. mondtam már, hogy maradj az offban ezzel a szöveggel, ide azok járnak akik kibírtak azt a nem nagy összeget egy éves mulatságért, ne akard már megmondani, hogy milyen hülyék vagyunk. nekünk így a jó, törõdj bele. és tuti jönni fog 3 is, baj? az elsõ rész meg szerintem kurvára nem kidobás most sem, játszák még sokan, ráadásul 2ezer forint.

téma lezárva.

amúgy észrevettétek, hogy a 2 topic már most összeolvadt?😄
itt is a 2rõl beszélünk már egy ideje😛

Igazából az ám a helyzet, hogy bármikor ki lehet találni új infectedeket, új típusú finálékat, meg teljesne új játékmódokat is amire aztán rá lehet fogni, hogy nem férne bele egy DLC-bõl. Persze ha a 3. rész is annyival többet nyújtana mint a második rész az elsõhöz képest akkor azért is hajlandó leszek fizetni.

Why so serious?

jaja, egyszerûen már nem tudom mit lehetne belerakni... max új fegyverek, pályák meg szereplõk... de azért nem érdemes új részt kiadni (most jönnek a fikázások, hogy a 2. részben is csak ennyi az újítás... pedig nem)
szóval ez a maximum amit ki lehet hozni... jöhetnek a dlc-k😄

böröczk
Jajj, Te vagy az a tömény értelem a többi topicból.
Köszönjük, hogy megosztod velünk, nem veszed meg a játékot, így legyen teljes a napunk máskor is.
További destruktív hozzászólásokra szerintem itt nincs szükség.
PS: Egyáltalán miért lenne szívfájdalom, ha lenne 3. rész? Hiszen úgyse veszed meg, akkor meg mi a halálért rágod magad, és bosszantasz minket?
Tõlem jöhet 4. rész is, ha tripla olyan jó lesz, mint a második. És így tovább. Csak ennyi fantázia még a valve-be se szorulhat sajnos, hogy kategóriájában egy ilyen játékból ennyivel többet tudjunk kihúzni.
A második megfelel az elvárásoknak szerintem, jóval többet hoz, mint az elsõ rész.

Kumiho #2179

ezt a nagy kiadás-nem nagy kiadás dolgot már lemeccseltük... én is azt hittem nagy kiadás aztán most érdekes nem hiányzik az a pénz😊

SötétBarom
Az élet kemény.

12 hónap. havi 1ezer az már 12ezer... én összetudtam spórolni...

Évente 7000 forint azért nem nagy kiadás, már bocs. Az már más kérdés, hogy szívesebben költöd a megtakarított pénzedet másra, ez a Te teljesen érthetõ döntésed természetesen.

Why so serious?

angelslie
Ok, lehet számodra nem nagy kiadás de nekem az sajnos.
Amúgy meg ha így haladnak tuti nem hagyják abba a 2nél, jön majd szépen a 3 is..

hol jelentették be? pár hülye fasz kitalálta és kiírta hírnek az már bejelentés? te jóisten...

1: Nem jelentették be a hármat. Lehet be fogják de még nem jelentettek be semmit.
2: Az a 7000 forint az kurva nagy kiadás egy évben valóban, nem is értem, hogy van erre pénzünk...

Why so serious?

angelslie
Megéri?
Ja aki nem vette meg az 1-et annak igen. De most az 1 egy egyszerü kidobásnak tünik már. Nem fogom megvenni a 2-t, mivel már a 3-at is bejelentették.
De gondolom ti azt is megveszitek majd <#wow3> Örülök hogy van ilyesmire pénzetek

Moderálhatod, de aztán ne legyen terror meg elnyomás vagy ilyenek. 😄

Why so serious?

böröczk
Bazi sok értelme lenne összevonni két különbözõ játék topicját.

Vonjuk már össze az összes COD topicot is, lécci lécci lécciii.

Majd moderálom én a kettõét <#idiota>

Kumiho #2179

Remélem semmikor ugyanis felesleges a két topicot összevonni.

Why so serious?

"Mikor lesz a 2 topic összevonva?" nagyban segítené a dolgot, ha a 2-esben megadnák a mod jogot így másfél hónap után.

Blacksheep333
Az elsõ részt már én is untam, de a 2 tudott újat, mutatni és simán élvezem. Azt mondtad, hogy a L4D volt a legnagyobb üzlet, amit játékra költöttél, annyit játszottál vele. Szerintem ha csak fele annyit fogsz vele játszani, akkor is simán megéri. Megvan az elsõ rész hangulata, ugyan olyan jó érzés infecteddel szopatni a népet és szerintem túlélõvel sokkal élvezetesebb nyomulni mint az elsõ résszel.
Tele van csomó jópofa és hasznos újításokkal.
Charger, Splitter, újfajta eventek, dinamikusan változó pályarészek, Boomer Bile, Melee weapons, több fegyver, sokkal faszább csonkítás.
És a pályák is jobban ki vannak dolgozva.
PL: Van olyan Finálé, hogy egy szétbombázott hídon kell végigrohanni, és szembe jön a horda. A másikban egy kocsit kell betankolni 13 kannával, amik szét vannak szórva a Finale területén.

Az meg hogy 3 hónap múlva jön a BF:BC2 nem nagy probléma. Most is párhuzamosan tolom a L4D2-t a COD:MW2-vel és még az is lehet, hogy a BC2-t is megveszem.

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Ha nem veszed meg buta vagy!
Tedd fel a kérdést a L4D2 Topicba is, õtt imho nagyobb eséllyel gyõznek meg. 😄

BTW: Mikor lesz a 2 topic összevonva?

Az operációs rendszeren is túl...

amíg nem indult most el sok ideig a 2, addig néha egyeztem... hát komolyan bugyutának éreztem a 2höz képest😄

LasCar16
emberek, szerezzetek barátokat steamen, nekem ez megvan...

#5573 "realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész"
ezt te sem akartad ennyivel elintézni, ugye?
-Realism: csapattársaidnak nincsenek körvonalai,akkor amikor spec. inf társat kapott el azt sem jelzi, zombiknál pedig fejre kell célozni..., witch sebzése sokkal nagyobb, szóval ez az igazi túlélõ hangulat, minden pillanatban figyelni kell és maximálisan össze kell dolgozni...

-hülyeség ennyi idõ alatt nem lehet megunni, még ki sem ismertétek pár kampány után de egybõl sírtok, annyi újdonság van meg taktikai lehetõség, fõleg vsben h az hihetetlen, fegyverek változatosak, ezzel sincs most probléma, a kempelésnek vsben vége, és akkor még ott van a scavange, ami szintn szórakoztató, és kemény ellenfelek ellen igazi kihívás, sokkal több ez a játék mint az elsõ rész, és ezért lesz ez megunhatatlan (ugyebár vannak még beígért pályák,dlc-k)

summázva: érdemes beruházni rá, mert ez egy összetettebb játék az egyhez képest...

#acm

szerezz új pajtikat! vagyunk páran a 2-es topicban.

szerintem várj egy akcióig

Én megvettem 7 ért ,de azt kell mondjam kár volt, mert akikkel survivaloznék ,azok nem vették meg... és egyszer végignyomtam a kampányokat és annyi.
Scavenge meg szintén a pajtikkal lenne jó.

realism meg kb annyi csak, hogy nehezebben halnak a zombik, és kész
dronkZero
Meg pl mi az a "realism" játékmód?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN