6126
-
#5761 L4D2 előtt 38 ezer Player volt, most már csak 4-5 ezer, de haverokkal tökéletes ha 4en megvagytok. -
tumpi #5760 Helló!Haverokkal gondolkozunk hogy beruházzunk egy left 4 dead-be. azt szeretném kérdeni mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket, érdemes megvenni? úgy értve hogy sokan játszanak még vele vagy már nem annyira ? köszi a válasz ! -
csoli31 #5759 Akkor ott pont azt kell csinálni amit írtam (csak a házat behelyettesíted az oszloppal). -
SzocsA #5758 #5756 : igen
már leszedtem a tréninget. ott akadtam el amikor egy oszlopon kell felmászni. -
#5757 Hunter Traininget kapd le INNEN és tudod gyakorolni. -
csoli31 #5756 Most konkrétan arra gondolsz mikkor egy ház falának a segítségével feljutsz a tetejére? Mert ha arra akkor hátat fordítasz az épületnek, nyomva tartod a guggolást, és a hátramenetet, és elkezdesz felfelé ugrálni (felfelé nézve). Én így szoktam. -
SzocsA #5755 hunterrel hogy kell falat mászni ? nem sikerül hiába csinálom úgy mint a videón! -
MrAndree #5754 Ja tényleg. De amúgy is az egész Bucsek hibája volt. Illetve később rákentük. :D -
#5753 De, csak későn dobtam XD Vikinek meg amúgy is csak 20 élete vót, amit a smokerke gyorsan lekapott. -
MrAndree #5752 No igen, már ha jó helyre megy. Vagy ha épp van nálunk, mert emlékeim szerint a múltkor természetesen éppen nem volt. :) -
xxxpaulxxx #5751 persze h nem -
#5750 az max experten vagy ha 40 életed van. de am nem visz le annyit vs ben sztem -
csoli31 #5749 Nem majd 200 pipeot, hogy minél hatásosabb legyen. Hogy biztosak legyünk a dolgunkban, és a föld összes zombiját kiirtsuk. -
#5748 írd be launch optionsbe, hogy -console, lesz a játékban automatikusan, majd ott rögtön be is állíthatod, melyik billentyűvel hozd elő bármikor.. -
SzocsA #5747 konzolt melyik billentyűvel hívom elő?
-
#5746 négyet! -
xxxpaulxxx #5745 mittomén... tegyük fel hogy kettőt raktok le:D -
#5744 :DDD
Pipe az jó ötlet, főleg pl amikor a No mercy csatornás részénél le kell ugrani, és egyet visszahúz a smoker. Pipe kidob, és már jöhet is le a visszarántott. -
csoli31 #5743 Egy pipe bombától ugyan mért halnának meg, ha még lazán volt vagy 60 életük?! -
#5742 Én molotovval csináltam ezt a nomercy fináléban, csak akkor saját magunkat nyírtam ki. xD -
xxxpaulxxx #5741 jah, meghal a 3 hunter és a 4 túlélő isXD -
csoli31 #5740 Láttam youtube-on videót, hogy az egyszerre támadás ellen is van ellenszer. Egy pipe bombát előkészítenek mikkor már sejtik hogy egyszerre lesznek letámadva, és a megfelelő pillanatban maguk alá dobja az egyik túlélő. Ezáltal a 3 hunter meghal, és már csak a smokert kell elintézni. -
#5739 akkor lehet főleg jól megcsinálni, ha hárman együtt vannak, egyik kicsit külön, mert ha hunterek egyszerre ugranak, akkor a többi ugye hátrahőköl, és nyert ügy : D na meg persze tényleg full egyszerre kell nyomulni, különben egyből leütik a huntert.. -
#5738 Nekem 1x volt olyan 3 hunter + én smooker de sarok mögöt witch is volt. Nekem nem kellet semmit csinálnom csak nézem :D -
#5737 No ja, vagy egy jól időzített 3 hánter + 1 szmóker : D -
harvypoker #5736 alapvetoen a smoker eleg keveset sebez szoval erdemes vele a lehanyt embert elkapni és nezni ahogy korbealljak a zombik :D
kiveve persze ha 3-1 a lehanytak aranya akkor ertelemszeruen azt kell elkapni aki lat
amugy meg erdemes boomerrel gyakorolni mivel nelkule a tobbi infected haszontalan levernek azonnal ha csak nem valami nagyon noob elkoborlos csapat ellen nyomod -
#5735 há nem feltétlenül kell lehányni mindet, elég egyet, az addig vaksi, el van foglalva a zombihordával, moccanni se tud, többit meg szépen elkapja két hánter, egy szmoker, és game over. : D (még rímelt is : P) -
#5734 Ja. Ez ilyen.
Öt fegyver van, plusz a pisztolyok. (UZI, pumpálós shotgun, M16, autoshotgun, sniper)
Egyébként meg ne várd, hogy frissen belekezdve a játékba úgy menjen neked, mint annak, aki már több, mint egy éve naponta tolja. A boomer az egyik legtrükkösebb infected, kell vele kicsit gyakorolni, mire stabilan megy a négyemberes hányás... Ha négy embert hánysz le, több zombi jön, mintha csak kettőt. És ha a hányás zombihordájának lecsengésekor közéjük robbansz, hiába lesz mind okádékos, több zombi már nem jön. (Tehát érdemes megvárni a horda végét a közéjük ugrással)
Tank totál véletlenszerűen jön, a saferoom ajtajának kinyitásától a pálya utsó 10%-áig bármikor jöhet. Viszont versusban nagyjából ugyanott jön a 2. csapatnak is, mint az elsőnek. Witchcsel ugyanez a helyzet. -
SzocsA #5733 hogy a fa a kell ezzel játszani? csak 4 fegyó van?
ha emberrel megyek és leköp az a dagadt zombi egyből 50 en jönnek rám pedig kilőttük az összes zombit a környéken!
és ha én megyek azzal a dagadt zombival hiába köpöm le az összeset egyszerre, néha sikerül, alig jön egy két zombi!
volt olyan is hogy még el se indultunk és máris TANK jött felénk!
-
#5732 Akkor viszont ütött :D -
#5731 Én már digis mellett vagyok. Szépek a tokok, bár polcom nincs - ha csak nem képletesen értitek :) - és már így se tudom hova pakolni. Igyekszem úgy rakni, hogy amelyik nem CD checkes azt a süllyesztőbe.
De tény, hogy a dobozos verzió régi és amíg patcheli... Állítsátok a szervert Europe - Centralra, néha gyorsabb. Steamről eleve a végső verziót szedi, azaz a GOTY. -
MrAndree #5730 Persze ami olcsó, vagy dobozosan már nem is igen lehet kapni azt én is megveszem Steamen ha úgy van. Csak nem annyira szeretem. -
#5729 Pedig a fórumok pontosan ezért vannak. :) -
#5728 Kb. erről van szó felém is.. Persze ha CS Source-ot 3,75 euróért vesztegetik Steamen, amikor a legolcsóbb dobozos 7000 JMF, ideiglenesen én is le tudok mondani a polcon sorakoztatásról. -
MrAndree #5727 Béke és nyugalom bizony, fórumokon veszekedni amúgy is felesleges. Azért köszi. :D -
MrAndree #5726 Köszi, de ez a kiírás meg legális warez, a digitális meg egy adathalmaz és annyi. :) Világ életemben dobozosan szerettem venni a játékaimat, azok nagyon szépen sorakoznak a polcon, ellentétben egy nyamvadt betűhalmazzal a "My games" listában. Oké, a második rész Steamen van meg mert four packban vettük és így cirka 5000el volt olcsóbb mint a bolti lett volna, úgy már megérte. -
#5725 egyébként nem, nem komoly:D -
#5724 jah... de már rájöttem... kihagytam a kettőspontot... -
#5723 Huhh, ez most komoly? -
#5722 :((