Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
de a szerverkeresõvel én sem vagyok kibékülve :S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mennyiért fogják ezt vesztegetni?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az a helyzet, hogy más játék is csinálja.
Lehet, hogy szar a vinyóm? Vagy mi?
A játéknak mennie kéne pedig.
C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT, XP64bit.
Az is igaz, hogy 1600x1200, max grafika (2xAA). Lehet, hogy nagyobb az arcom, mint amit a gépem bírna? (Na jó, visszább veszem próbaképp, de mielõtt feltúrtam maxra, azelõtt is csinálta ezt, meg egyébként amikor épp nem akad meg, akkor meg van minimum 50fps, de sztem több.)
Kurva idegesítõ egyébként, most abba kellett hagynom, annyira szar. Tegnap nem volt ilyen súlyos.
Beugrottam a tetõn, beakadt, fél életemet leették rólam, mire újra meg tudtam mozdulni. Többiek után rohantam, beakadt, megint utánuk rohantam, lelõttem 5 zombit, poénból belelõttem az autóba, hogy legyen már valami (easy vagy normal volt), beakadt, visszajöttem, már ettek meg. Valahogy túléltem, megyünk a kijárat felé, én vagyok elöl, hallom, hogy hunter. Beakad. Mire feleszmélek, már mindenki benn van. Futok uánuk, hátamra ugrik a hunter. 30 életem maradt a végére úgy, hogy nem öltem meg szinte semmit.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ez nem állapot.
Na, kirinyáltam magam, megyek, próbálkozok valamivel.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szerintetek ezek szerint elég processzorból az AMD Athlon64 LE-1640? Ez a legolcsóbb A64 X2 változat. VGA-ból viszont melyek támogatják a Pixes shard 2.0-át?
"Kör vége" gondolom akkor van, ha mind a négy túlélõ meghalt, vagy továbbjutott.
A játék többi része marad, tehát az álldogáló, özönlõ sima zombik is vannak, csak a bossok irányítását kapják meg a játékosok.
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is
http://www.youtube.com/watch?v=BU-PSILCGO0
Nézzétek meg õket. Gépigényrõl írtok?
Viszont experten nagyon brutálisan sûrûn jönnek. Volt ilyen szitu, pl: özönlik a horda(talán boomer miatt?), két haver már rég halott. Lenyomnak. Haver túléli felkelt. Épp visszakapom az irányítást, abban a pillanatban rámugrik egy Hunter. Haver lelövi, felkelt. Feltápászkodok, elkap egy Smoker... 😛
De olyan is volt lenn a metróban(akkor mind éltünk) hogy Boomer+horda, túléljük. Smoker. Megvan. Hunter. Ennek is annyi. Tank. Meghaltunk mind... 😛 Mindez zsinórban egymás után, fél percen belül.
Experten izgalmas rendesen, és nagyon kétséges, hogy sikerül-e egyáltalán.
Nekem is volt egy Tank esetem. Metroban mentek elöre a többiek és pont beugrott közéjük + 20 zombi. Elõkaptam egy molotovot az felfogta a zombikat a tankra meg rányomtam Benelli M4-t meg pofánvágtam vele és már ki is dölt, amikor ezen tullvoltunk szétmarcangolt egy smoker 😞 😄
Legeslegelsõ próbálkozásomra, hogy neten játsszak, bementem egy lobbyba, és rögtön _két_ magyart is találtam. Sajna a játék rögtön betöltés után dobott egy desktopot, úgyhogy rábaxtam, és utána már többször nem is futottam össze magyarokkal.
Biztosan érdekesebb VOIPpal játszani, bár a beépített üzeneteket is lehet használni. De azért eléggé hiányzik a níd bekáp, meg a thenksz.
Ja, meg az is biztos, hogy rohadtul meg kell tanulni vele játszani (és az adott partiból _mindenkinek_), ha az expert fokozat alázása a cél. Ilyen jöttment bandával az elsõ pálya még általában sikerült, de a második már nagyon nem. És egy kampány 5 pálya, fejenként meg pályánként 1 medpakk van, meg egy-egy elszórva. Kevés. Egy zombi meg egy csapásra 10%-ot üt.
Jó lesz ez, mire eljutunk oda, hogy csuklóból menjen az expert is, bármilyen csürhével, évek is eltelhetnek... 😛
Na meg milyen szituk vannak már? Pl volt, amikor f2f harcoltam a metróban egy tankkal, az összes haverom megdöglött (bár akkor épp 2 csak bot volt), menet közben kifogyott a lõszerem, pisztollyal osztottam, de túléltem! 😊 Aztán megmentettem a haverokat és meg is csináltuk. (Normal-on) Nagyon fasza ez a játék.
Van a source-nak is autoexec.cfg-je, mint anno a HL1nek, ahol tudok magamnak billentyûket bindelni? (Meg ki-be kapcsolható guggolást?)
openserverbrowser
és voilá, már van is serverlista 😊