6126
  • Nohab
    Aki akar felvehet.
    huba20
  • PunkZoli
    bind betü toggleconsole ... és amelyikre bindeled arra nyílik fel
  • armageddon666
    amíg látod a konzolt írd be hogy:
    bind "f12" "toggleconsole"

és akkor F12re elő fog jönni.
  • xelag
    Sziasztok lenne egy kérdésem a console-al kapcsoaltban.
    Melyik gombal tudom előhozni?
    Amikor indítom a játékot ott a console, de amint bemegyek a single playerbe és vissza... már nem látszódik.
    olvastam olyat hogy f12 stb '~ stb de egyikre sem csinál semmit.

Előre is köszi
  • w77d
    ezaz XD
  • Krinyo
    wowos? akkor már rég zombi :D
  • SimaSuna #1754
    remélem mikor zombi lesz lelőhetem :D
  • Twetr0x
    :\ loál
  • SimaSuna #1752
    berakott 1 képet..ami 1 nagy kupac kula volt :/
  • Twetr0x
    valaki másolja már be, mit írt a gyerek :D
  • LasCar16
    nálam is ez volt ma, kétszer kapott el egy smooker hátulról ők meg elrohantak a csába, meg vmi konicsuá srácokkal is játszottam... na a japánok inkább maradjanak a starcraftnál...
  • Myrddraal
    Gondolom igencsak építő jellegű hozzászólás lehetett Lehet jobb is, hogy nem láttam:D
  • w77d

fogadjunk Wow-os vagy, azok ilyen debilek XD
  • SimaSuna #1747
    14 alatt

ez mindent megmagyaráz :)
  • SimaSuna #1745
    szakadjon szét az összes francia user...
    megyek 1 csapatban..erre elkap a Hántör.. tőlem 2 KÉT méterre a srác..és ő MAGÁT Hélezi ahejett h levakarná rólam a kötsögöt...maradt 20hp-m...
    erre a nyomorék a SR előtt belelő a kocsiba..de csak heccből...alig élek...totyogok a SR-be..elkapnak a zombik..nemhogy jönnénkek az SRből..neeeem...mondják h Cámon...
    kámon a kuvanénéd, épp esznek a zombik..1ik se jött segíteni...megdöglöttem...beirtam h a sarki anyukájukat egye meg a hunter és dugja meg a boomer..és eljöttem tőlük:)

kajak feltúrták az agyvelőm az ijen játékosok inkább WoWozanak..
  • SimaSuna #1744
    srácok...be kell valjam..legyilkoltam azokat az ismerősöket akiket nemszeretek..hát gyilkos vagyok én?...gyilkos? :DDDDD
  • XeeN
    Mi is. Mi a respawn szobából szórtuk az ellent. Mindenkinek ki volt osztva, melyik irányt nézze (bal, közép, jobb) a negyedik ember pedig ha kellett, (tárazás, overrun) besegített. :)
  • PunkZoli
    mi megcsináltuk experten úgy ,hogy mindenki túlélte :)
  • dronkZero
    Na sikerült a Dead Air is experten. 1:37 alatt. Ez volt talán a legkönnyebb eddig. A vége nagyon könnyű, ki kell menni egy repülőroncs hátsó vezérsíkjának a végére, pisztollyal irtani a hordát, aztán ha jön a tank, akkor szétszéledni, begyújtani, leminigunozni... Igaz, így is csak ketten éltük túl, de csak a tank tudta a többieket megölni. Mi ketten 80 élettel úsztuk meg, sőt a havernak még a health kitje is megvolt.

Nna, akkor Blood Harvest... :)
  • w77d
    én ilyen helyzetben idegenekkel inkább bemenekülök a safe room-ba, aztán oldják meg ha csesznek logikusan gondolkodni.. ha kinyiffannak úgyis elfogadja a game, hogy megcsináltam a pályát :D
  • Prof William
    Tanúság. Zomniinváziót csakis jó barátokkal lehet nagy eséllyel túlélni...
  • Prof William
    Legalább tudjuk hogy egy valós helyzetben hogy viselkednének a "társaink" ha vadidegen emberekből tevődnek össze. :)
  • mustang93
    Azért még is csak nagy sikert aratak,igaz lassuak de legalább igényes és jó minőségi játékokat készítenek mint a Blizzard.
    És ez a Left 4 Dead király játék,de multiban a legjobban élvezhető.
  • Robez84
    próbáld meg másik böngészőbe...
  • Nuclearity
    hmm nekem még mindig nem jeleníti meg az OFF topicot :S

pedig szükségem lenne egy commandra vagy válaszra >_<
  • SötétBarom
    Annyira szar, hogy minden mást is elbasz..
  • Nohab
    A Valve nem híres a fizetős kiegészítőiről. Nagyon korrekt csapat, csak egy kicsit lassú :)
  • Rage47
    szerencsések vagytok.. :)
  • w77d
    amúgy az mitől lehet, hogyha a GTA4 után akarok játszani a L4D-el akkor mindíg villognak a textúrák? Ujraindítás után minden megint rendben lesz.
  • w77d
    ezt tudom én is elmondani. Hihetlen összetartás jellemezte az eddigi játékaimat :)
  • bertino
    hát én eddig akárkikkel toltam idegenekkel, azok halleluja mindig igazi csapattársak voltak, segítettünk egymásnak mindig.
    lehet mostmár tul sok faszláma is megvette ezt a játékot.
  • Zsoltika 007
    Nem kötelező fizetősnek lennie! Csak attól függ hogy akarnak-e pénzt kérni érte. Ha akarnak akkor gondolom xy% a ms zsebébe megy a bevételnek de még így is megérné mind2 félnek. A kérdés az hogy a valve ingyen vagy pénzért akarja kitenni. Csak ettől függ.
  • Myrddraal
    Jah versusba is, srác mindenkit leszarva rohan be saferoomba, többiek meg kinnt szépen megdöglenek...nice. Amúgy szokott lenni vmi össznépi versus? Jó lenne összehozni vmit szerintem, magyarokkal még egyszer se sikerült összefutnom versusba, ogc-s szerverek is külfödiekkel vannak tele.
  • Jim Morrison
    nemrég velem is ez volt
  • SimaSuna #1725
    nemvagy1dül

mellettem voltak 2en..rámugrott a Hunter...és még csak le se lökték rólam...
  • dronkZero
    De most mondjátok már meg, én vagyok a hülye? Másodszor haltam meg ugyanott, ugyanúgy...

Death Toll, második pálya, legvége. Kijövünk a csatornából ránk ront egy tank, megöli az egyikünket. Megyünk tovább hárman, ott vagyunk már a saferoom előtt az autók közt. Hallom a horda hangját, elkezdenek özönleni, másznak át a kerítésen. Megindulok a saferoomba, de nem jönnek, megállnak harcolni. Segítek nekik, amikor a hátamra ugrik valami dög (egyszer smoker, aztán most hunter) ~80 életről szép lassan lever, aztán fekve is szééépen laaaassan kivégez. A faszkalap társaim 5 méterre vannak, de basznak rám. Meghaltam, kiléptem.

Tököm tele van az ilyen istenverte balfaszokkal...
  • dronkZero
    Attól függ, kik azok... :D
  • armageddon666
    én speciel úgy vettem észre (demóból kiindulva) minél több player van annál nehezebb :D

ááááh annyira játszhatnékom van és még oly messze a karácsony x.x
  • nameless1229
    jön valaki coopba? nameless1229 a steam nevem
    2-en már vagyunk, de nem bírunk a zombikkal...
  • zomgzerg
    nem a live-ról van szó, hanem hogy maponként fizetniük kell ha jön 1 patch, lásd cod4
    valve eddig meg nem patchelte emiatt a tf2-t, de l4d-re ígérték hogy elkezdik majd