Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
bingó

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Gando
télleg... ha lejár az a 4.5 nap ami ki van írva akkor utána már nem lehet vele játszani mármint a demóval???

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
nagybuli ez a játék 😄
de a szerverkeresõvel én sem vagyok kibékülve :S

bertino
ja, kicsit sok, de legalább eddig ugy néz ki, nem egy rakás szart kapunk cserébe.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bence94
üdv nekem nagyon tetszik a játék! most kipróbáltam neten is nagyon jó! olvastam egy cikket amiben az van, hogy mindig máshonnan jönnek a zombik ami függ a csapat állapotárol stb.. és tényleg így van! teljest megvenném de most arra nincs pénzem ( gta 4-et veszem meg 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Gando
háát.. az kár..

bertino
elég sokért, 10-12k

Gando
ááá ez beteg játék... expertbe azért megvan a kihívás fõleg ha a witch elkezd rinyálni meg ha jön a tank... a csápos csávó meg nagybuli 😄 mindig elkap a röhögés ha meglátom hogy valakit vagy engem éppen ráncigál XD... elõbb felrakott a ház sarkára és szépen megfolytott.. XD
Mennyiért fogják ezt vesztegetni?

Rage47
banner frissült
bertino
ja, én is visszaraktam eggyel régebbit.

Rage47
nekem az volt a baj
uHs Gerzson
otthagyva meghalni

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Amúgy mit jelentene a left4dead?Elment meghalni, vagy elment a halálért?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

dronkZero
Ja, retkes FarCry2 miatt raktam fel beta video drivert, az lehet baj?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Viszont van egy olyan technikai problémám, hogy a játék változó idõközönként, de rendszeresen megáll úgy 3-8 másodpercre. Kép megáll, hang beakad. Aztán megy tovább 100fps-sel(kb). Mintha swappelne, de minden játék elején csinálja, pl amikor bejön a heli. Aztán változó idõközönként megint. Mintha az új hangoknál, tehát amit a meccs során elõször hallok, ott lenne valami gebasz, és megint csak swappelésre gyanakszom. De annak meg elég súlyos.

Az a helyzet, hogy más játék is csinálja.
Lehet, hogy szar a vinyóm? Vagy mi?

A játéknak mennie kéne pedig.
C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT, XP64bit.
Az is igaz, hogy 1600x1200, max grafika (2xAA). Lehet, hogy nagyobb az arcom, mint amit a gépem bírna? (Na jó, visszább veszem próbaképp, de mielõtt feltúrtam maxra, azelõtt is csinálta ezt, meg egyébként amikor épp nem akad meg, akkor meg van minimum 50fps, de sztem több.)

Kurva idegesítõ egyébként, most abba kellett hagynom, annyira szar. Tegnap nem volt ilyen súlyos.
Beugrottam a tetõn, beakadt, fél életemet leették rólam, mire újra meg tudtam mozdulni. Többiek után rohantam, beakadt, megint utánuk rohantam, lelõttem 5 zombit, poénból belelõttem az autóba, hogy legyen már valami (easy vagy normal volt), beakadt, visszajöttem, már ettek meg. Valahogy túléltem, megyünk a kijárat felé, én vagyok elöl, hallom, hogy hunter. Beakad. Mire feleszmélek, már mindenki benn van. Futok uánuk, hátamra ugrik a hunter. 30 életem maradt a végére úgy, hogy nem öltem meg szinte semmit.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ez nem állapot.

Na, kirinyáltam magam, megyek, próbálkozok valamivel.

dronkZero
Jaaa, hogy _két_ gomb van az üzeneteknek! 😊 Köszii!!

dronkZero
Nemtom milyen volt, én nem hekkeltem demót. Viszont privjúkban olvastam, hogy bárhol spawnolhatnak. Szal szerintem nem a hekkelés miatt van.

Krinyo
a spawnolás nem csak a demo "hack" miatt volt olyan amiylen?

Gando
nebassz... a demó idõkorlátos? 😞

Rip
Elvileg az a hivatalos megjelenési dátum.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dizson
Bocsánat, nem biztos hogy akkor fog megjelenni. De a demo addig próbálható ki.

Dizson
November 18.-áig amikor is a játék megjelenik, és kapható lesz a boltokban.

Meddig tart a demó idõszak nem tudjátok?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rip
Thanks van benne ("x" vagy "y", nem tudom melyikben), a Need backup nem rémlik.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dizson
Köszi a felvilágosítást. Kicsit olyan mint a zombi master. <#smile>

Rip
Inkább erõs proci kell neki, mint minden source motoros játéknak.

Köszi, korábban kevésbé részletesen ezt másoltam be magam is.

Szerintetek ezek szerint elég processzorból az AMD Athlon64 LE-1640? Ez a legolcsóbb A64 X2 változat. VGA-ból viszont melyek támogatják a Pixes shard 2.0-át?
dronkZero
Nem, négy túlélõ, ellenük meg négy pléjer, akik véletlenszerûen spawnolhatnak valamelyik zombi bossként. (Kivéve a Witch-et, mert az túl tápos) A cél ugyanaz, a túlélõknek ki kell jutni, a zombiknak értelemszerûen meg kell õket akadályozni ebben.

"Kör vége" gondolom akkor van, ha mind a négy túlélõ meghalt, vagy továbbjutott.

A játék többi része marad, tehát az álldogáló, özönlõ sima zombik is vannak, csak a bossok irányítását kapják meg a játékosok.

Dizson
Szerintem igazán nincs nagy gépigénye.

Fenrir
Nálunk egy witch és egy tank volt egymás mellett, esélyes volt 😄

A halál csupán a kezdet...

Dizson
Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is

www.youtube.com "left 4 dead zombi gameplay" és láthattok videókat. Linkelni még nem neged a rendszer. Játékismertetõnék a gépigényt illetõen magas gépigényrõl írtak. Én most ennek megfelelõen veszek új alkatrészeket. Érdemes lenne behatárolnom a szükséges alkatrészeket.. :/
bosco05
köszi, csak annyit tudok, hogy nekem van egy sima 1.8 ghz-s athlonom, meg egy 256-os x800 prom, 1 giga ram és tökéletesen fut.
http://www.youtube.com/watch?v=lGtBbOFsh-U

http://www.youtube.com/watch?v=BU-PSILCGO0

Nézzétek meg õket. Gépigényrõl írtok?
bosco05
értem, mégjobb 😄 köszi
Dizson
4v4-et úgy kell érteni hogy 2 csapat egyszerre indul és amelyik hamarabb teljesíti a sectort az nyer? Vagy nem? <#vigyor5>

dronkZero
Majd a fullban lehet 4v4-et is. Meg itt lejjebb volt a konzolparancs is, amivel elõ lehetett hozni ezt, de már kipeccselték belõle a lehetõséget... 😞

bosco05
most én vagyok ennyire lemaradva vagy hülyeséget irtál? én csak emberekkel tudtam menni :S
Processzor és VGA tekintetben milyen igénye van a játéknak mondjuk 1280*1024++ felbontáshoz? Olvastam, hogy AMD64X2 processzor, illetve 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át. Bõvebbet tapasztalat alapján írjatok légyszi! Mindig is tudni akartam milyen lehet zombiként "létezni", eddig nem tudtam, hogy olyan zombi vs ember játék lesz, ahol zombi is lehetsz.. 😞)
dronkZero
Bossok száma a nehézségi foktól függ, új típus nem lesz.
Viszont experten nagyon brutálisan sûrûn jönnek. Volt ilyen szitu, pl: özönlik a horda(talán boomer miatt?), két haver már rég halott. Lenyomnak. Haver túléli felkelt. Épp visszakapom az irányítást, abban a pillanatban rámugrik egy Hunter. Haver lelövi, felkelt. Feltápászkodok, elkap egy Smoker... 😛
De olyan is volt lenn a metróban(akkor mind éltünk) hogy Boomer+horda, túléljük. Smoker. Megvan. Hunter. Ennek is annyi. Tank. Meghaltunk mind... 😛 Mindez zsinórban egymás után, fél percen belül.

Experten izgalmas rendesen, és nagyon kétséges, hogy sikerül-e egyáltalán.

bosco05
nagyon nagy gém, karira be is ütemezzük 😊
Dizson
Remélem több boss is lesz majd a játékba*

Dizson
Nem tudom hányadszorra viszem már ki a demot, de nem unom. <#buck> Még experten megpróbálom aztán rendelem is a játékot. Remélem több boss is lesz majd több boss is lessz majd a játékba. (boomer ftw! 😄 )

bertino
köszi, ez eddig bevallom õszintén, fel sem merült bennem.

uHs Gerzson
Majd kereslek 😊

Nekem is volt egy Tank esetem. Metroban mentek elöre a többiek és pont beugrott közéjük + 20 zombi. Elõkaptam egy molotovot az felfogta a zombikat a tankra meg rányomtam Benelli M4-t meg pofánvágtam vele és már ki is dölt, amikor ezen tullvoltunk szétmarcangolt egy smoker 😞 😄

dronkZero
Na jó, és képesek vagyunk egymást megtalálni? Zero_hu a steames nickem...

Legeslegelsõ próbálkozásomra, hogy neten játsszak, bementem egy lobbyba, és rögtön _két_ magyart is találtam. Sajna a játék rögtön betöltés után dobott egy desktopot, úgyhogy rábaxtam, és utána már többször nem is futottam össze magyarokkal.

Biztosan érdekesebb VOIPpal játszani, bár a beépített üzeneteket is lehet használni. De azért eléggé hiányzik a níd bekáp, meg a thenksz.

Ja, meg az is biztos, hogy rohadtul meg kell tanulni vele játszani (és az adott partiból _mindenkinek_), ha az expert fokozat alázása a cél. Ilyen jöttment bandával az elsõ pálya még általában sikerült, de a második már nagyon nem. És egy kampány 5 pálya, fejenként meg pályánként 1 medpakk van, meg egy-egy elszórva. Kevés. Egy zombi meg egy csapásra 10%-ot üt.
Jó lesz ez, mire eljutunk oda, hogy csuklóból menjen az expert is, bármilyen csürhével, évek is eltelhetnek... 😛

Na meg milyen szituk vannak már? Pl volt, amikor f2f harcoltam a metróban egy tankkal, az összes haverom megdöglött (bár akkor épp 2 csak bot volt), menet közben kifogyott a lõszerem, pisztollyal osztottam, de túléltem! 😊 Aztán megmentettem a haverokat és meg is csináltuk. (Normal-on) Nagyon fasza ez a játék.

uHs Gerzson
De mi igen <#hehe>

dronkZero
ehh... Jóédes anyukájukat.
Van a source-nak is autoexec.cfg-je, mint anno a HL1nek, ahol tudok magamnak billentyûket bindelni? (Meg ki-be kapcsolható guggolást?)

Rip
Konzolba írd be:
openserverbrowser
és voilá, már van is serverlista 😊

dronkZero
Úgy látom, továbbra sem túl nagy az érdeklõdés... Nem tudják ezek, mi a jó... 😄