Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nah steamen már aktiválódik a teljes játék.

A halál csupán a kezdet...

Rage47
úgy tudom nem lehet
JaSoN HuNTeR
hamachin vajon majd játszani lehet vele?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Háttérben a sentry-s plakát!😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kifli
1 a team megjelenés bolti 21
Rage47
eddig 13. volt kiírva, én nem bíznék benne 😄
lehet hogy 576ban már holnap kapható lesz a játék? honlap szerint 18tól vehetõ..
Rage47
hogy néz a papi 😄
BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47

lol...
Mr Bishop
Az a baj, hogy az évek folyamán külön-külön már mind megvettem...
Most már csesszék meg az ajánlatukat.
Amúgy nem rossz üzlet, persze.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Myrddraal
Steam fórumon mintha reggel 6-ot néztem volna, szal lehet érdemes korábban kelni 😄

dronkZero
Az holnap reggel nyolc? Szabadságot kéne kivennem... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gando
ja most nézem hogy óra XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
lol nekem most a steam azt írja hogy 17.0 nap van hátra az "ajándékból"

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Dizson
Akkor valamit eléggé félrenéztem. <#vigyor3>

Blacksheep333
Ez már eddig is volt, csak most hozzátették a L4D -t.

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Ja, az más.

dronkZero
Összesen csak 134 dodó? Hát csak a L4D 50... Jó, gondolom HL1-ért nem kérnek 5-10 dollárnál többet...

Myrddraal
Nem annyi lenne összesen, hanem annyit spórolsz meg! Nem mind1 😊

Myrddraal
Bizony, külön-külön 235 dodó lenne, szal fanoknak bõven megéri 😊

Dizson
Jaja. Ha külön megvennéd összeset akkor $134.82 lenne. Így spórolhatsz rajta 28.873 HUF-ot.

dronkZero
Ja, én is le voltam döbbenve, majdnem el is csábultam, aztán belegondoltam, hogy egy jó része amúgy is már megvan legálisan (7db), a többi meg nem is érdekel. (Sõt, nagyon az sem, ami megvan, EP1-et is valahol abbahagytam, és nincs kedvem folytatni...)

grebber
Valve - Kihagythatatlan ajánlat!!

"A Valve egy különleges indítványában arra hívja fel a figyelmet, hogy 99 dollárért az összes játéka megvásárolható. A "The Valve Complete Pack" nem csupán a klasszikus Half-Life (és küldetéslemezei) Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress 2, Half-Life 2 (epizódokkal együtt) Portal játékait kínálja, hanem a most megjelenõ Left 4 Dead shootert is. "

Ez most komoly ?? Mert ha összeadom az összes összegét jóval 100dodo fölött vagyok!

Next PC upgrade: 2022

dronkZero
Ez egy igen okos kérdés volt, már ne is haragudj... 😛
Azért nem, mert
1. még nem jelent meg. Nyilván maguknak peccselik. Biztos vagyok benne, hogy telepítés után elsõ dolga lesz a fullnak updateelnie magát, mert mióta aranylemezre meg preloadra került, azóta peccselték.
2. a demót játsszák többszázezren, a fullt meg még senki, így rögtön látják, hogy jól sikerült-e, vagy elkúrták.

Dizson
De akkor miért a demot patchelik? Miért nem a teljest?

bertino
köcc az infót

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dronkZero
És a fullban gondolod nem lesz ez a bug? Szerintem ez a demo egy naaagy tömeges bétateszt, azért peccselik ész nélkül. Készülnek a fullra, hogy az már ne szarakodjon.

dronkZero
Mire úgy igazából elkezdünk harcolni, addigra elmúlik, szinte mindig. Csak ki kell jönni a saferoomból, meg elkezdeni irtani a dögöket kint és lent. Mire le merünk ugrani, addigra helyre rázódik. Csak addigelég idegesítõ, hogy 3mp alatt fejbe kell lõni néhányat, amin nem látszik meg semmi, aztán 3mp lag(menü háttérrel), aztán 3mp amíg látok, de irányítani nem tudok, és megint kapok 3 mp irányítást. 10 ilyen ciklus, és megjavul.

Dizson
Hát most már mindegy, kevesebb mint 1 nap van hátra a demoból.

Aquir
nemtom, nálam ha szaggatott akkor szaggatott kint is egy jó ideig, talán a kapcsolat nem volt jó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dronkZero
Ja, csak azt oldanák már meg, hogy a 2. map elején játszhatatlanul lagol egy darabig... Az nagyon gáz. Általában a 4 emberbõl 1-2 kilép, pedig csak ki kell menni a szobából, és megvárni, míg elmúlik...

Aquir
mindig frissítenek egy kicsit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ok

Dizson
Left 4 Dead Demo frissítés #2:

* Kijavították azt a hibát, ahol a szerverhez kapcsolódás beragadt egy ördögi körbe
* sv_steamgroup_exclusive nem kapcsolódik a mérkõzés szervezéshez. sv_unreserve törölve, a privát szerverek most már sv_steamgroup_exclusive
* Fejlesztettek az elõszoba keresésen
* Kijavították azt a hibát, amellyel állandóan elõszobát keresett a játék

dronkZero
Nem. Versus az 4v4 lesz, a zombipléjerek végig zombik, aztán térfélcsere.
És ha jól tudom, nem campaign módban lesznek a pályák ott már, hanem teljesen külön-kölön.

Aquir
tudtommal az(ok) a játékos(ok) lesz(nek) csak választott zombi(k) aki(k) éppen meghal(nak)

Aquir
nem füstöt lõ hanem csak füst övezi (lehet látni hogy merre ment) elkap a nyelvével, ha megölöd akkor csak füst jön ki belõle, köhögsz egy kicsit

Csinálnának újabb túlélõket.<#hehe>
dronkZero
Ja, de csak az elején. Ha kijövünk a szobából, általában elmúlik. Csak sokan hülyék hozzá, hogy megvárják...

A patchek legalább ezt a szaggatózás-reconnect dolgot orvosolnák.Ez nem azért van,mert távoli a szerver?Pl.: amerikai?Másnak is jelentkezik ez a reconnect-es kínlódás?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Dizson
Hát jah... Sajnos nekem is várnom kell. De szép ajándék lesz majd a fa alatt. <#smile>

bulba
Megtömnék a nõt is, csak nem ólommal. <#law>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

armageddon666
Magukhoz vennének pár tárat és medkitet oszt mennének tovább ^^

@

én azt nem értem h ilyen eltorlaszolt übervédett ajtók lennének a valóságban és menekülni kéne, 3 férfi 1 nõ... ilyen helyeken vajon mit csinálnának? ...

armageddon666
hát közeleg a megjelenés 😄 rá kell állniuk kicsit hogy minél jobb formában jöjjön ki ^^ de megvenném de muszáj lesz várni :S

@

dronkZero
Ez pozitív értelemben hihetetlen. 😄

Zsoltika 007
Örülj hogy van. Ha nem lenne akkor meg azért sírnál. Semmi se jó. <#sniffles>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

dronkZero
Megint peccs. Hihetetlen.

reaper4
hát hogyne 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit