6126
  • Prince23
    Cirka 4 óra után fagyott le nekem... lehet túlmelegedett a procim :(
  • bertino
    soha még.
  • Prince23
    Értem, de lefagyott onlinban... arra céloztam ezzel:)
    bár szokott fagyogatni netezés közbe nektek?
  • w77d
    a lagg nem túlmelegedés hanem net hiba...
  • Prince23
    Mer már azt hittem valami túl melegedett a gépemnél :D
  • bertino
    de, van amikor igen, bár elenyésző.
    olyankor gyorsan keresek másik szervert, ha nagyon gázos.
  • Prince23
    Nektek nem laggol a játék onlineban?
    meg egyszer lefagyott...
  • Rage47
    még nem hallottam olyat, aki megbánta volna :p
  • SimaSuna #1912
    nemtudom h ki hogy van vele, de nekem nagyon bejött a game...örülök h megvettem a gamét :)
  • Nagylaci
    Story igazából nincs. Van négy "fejezet" mind a négy tartalmaz négy "sima" safe house -tól safe house -ig tartó menekülős pályát illetve egy finálét ahol egy viszonylag kis területen a mentőalakulatot rádión értesítve addig kell tartanod magad amíg meg nem jön a segítség és leléptek. Ezen az utolsó pályán rádiózás után nincs "újraéledés" aki meghalt az nem menekül meg... Hatalmas játék!!! :)
  • Nagylaci
    Meg velem... :D A végleges nickem Yossarian[HUN] Nekem is ki kellett szállnom mert fürdetni kellett a gyereket! :D :D :D

UI.: Thompson nincs is... :) Alapfegyver Uzi, lassú shoti. Jófegyver: M16, gyors shoti, távcsöves puska.
  • Prince23
    Igazi Coopba sztorit követve én is szeretnék játszani...

mert amin én voltam az valami quickmatch vagy quick searcheből töltött be...
    Ja és thomsonnal voltam először:))
    nagyon bejött az fegyó:)
  • SimaSuna #1908
    Csoozlee és haverjaival gaméztunk Experten...
    élmény volt :)
  • Myrddraal
    Elvileg mind a 4 kampány egy külön kis horror múvi. De amúgy ugyanaz mint a coop csak botokkal.
  • Rage47
    annyi a történet, hogy megfertőződtek az emberek, ti meg immunisak vagytok, és túlélősdit játszotok :)
  • Myrddraal
    "and cops and lawyers and..." szóval nem sok mindenkivel van kibékülve :D
  • Prince23
    De van neki külön története nem? a single-nek...
  • Prince23
    Ja és Coop-ba nyomhatnuk együtt, mi magyar sg-sek :)
    Életbe nem játszottam még coop modot, csak most először :D
  • Rage47
    nehogy elkezdd a single-t:D az csak multi botokkal...
  • Prince23
    na most jöttem ki multiból! eszméletlen.... itt van segítés stb. nagyon jó multis gém, megérte hogy megvettem! :D
    Jött utánunk vmi hajó, asszem uccsó pálya volt... én tartottam fel a zombikat a végén... egy élte túl az egészet összességében...
    Remélem hosszas életű lesz a multiba.

majd elkéne kezdjem a singlet...
  • dronkZero
    Hehe, Francis kemény csávó, csak buta, mint a főő'd :)

Én az "I hate..." dumáit bírom, MINDENT utál. :) No Mercy liftjében néha mond olyat, hogy "I hate elevators. And helicopters, and hospitals and doctors..." :D
  • Rage47
    am. tényleg nem kell könyv, minden pofonegyszerű, és leírnak mindent játék közben :)
  • SimaSuna #1898
    kézikönyvbe felesleges leírni már dolgokat..

vannak a zombik...
    + 5 magasabb rendü zomby

(Smoker, Boomer, Hunter, (w)Bitch, Tank)

Smoker: a nyelvével megragad és megfojt, ha lelövöd köögnöd kell a bűztől...
    Boomer: nyúlósnyálas telebacikkal köpése van..fúúj
    Hunter: ugráló bolha...letámad és marcangol...hamar végezz vele..
    Witch: tuti emós fajta, mert csak bőg...ha rávilágítol magadra haragítod és elkezd marcangolni... (jól nézne ki ha bugyija tanga lett volna)
    Tank: böhömnbagy állat...sok spenóttol és a rendszeres nemi élettől vaskos darab..kerüld messziről mert ha leállsz vele pofozkodni, a rövidebbet húzod...ő a "fő" ellenség a zombik után :)

akkor van szívás ha ebből az 5 "versus"-ból 3 1xre jelenik meg...ha nem tart össze a csapat..akkor vége :)

Zoey: jó segge van :)
    Bill: veterán harcos...illik a szöveg hozzá
    Louis: félőőős :)
    Francis: eszméletlen szövege van..amolyan belevaló fickó...
    csak az intro-ba kell megnézni.nagyon +tetszett az imizse :)
  • Nagylaci
    Kicsit régi megállapítás, de válaszolni akartam rá. Ívben ugró hunter nemtom' micsoda, smoker néha tényleg átnyúl fura módon ojjektumokon, de a tank az nem gyorsul be... Egyszerűen te lassulsz ahogy fogy az életerőd! Persze ez úgy jön le hogy -relatíve- a tank gyorsul egyszer csak.
  • w77d
    hehejj megvan az új monitorom egy T240HD.. ezen egy picit jobban át lehet érezni a menetet 1920x1200-ban XD
  • Nagylaci
    Innen leszedheted az Xbox -os kézikönyvet:

Xbox 360 manual

Persze értelemszerűen az irányítás és pár dolog különbözik. De azért több mint a semmi... Pc -n vajon mért nincs ha a boxosoknak van?!
  • Prince23
    Mert eddig amit vettem gémet, mind jó szaftos kézikönyvet adtak ki.
    de ok most már.

látom steames a telepítése...nekem ez még új :D
  • SimaSuna #1893
    kézikönyv minek kéne? :O :)
  • Rage47
    valve nem ad kézikönyvet
  • Prince23
    Most vettem meg a játékot. nektek se volt kézikönyv benne? nekem csak egy papírdarab van serial számmal, meg control kiosztással...
  • XeeN
    Te ezen még meglepődsz? :)
  • SimaSuna #1889
    gecc...jáccok...erre elkap a smmoker..SENKI nemm segít..peedig tőlem 2m-re vannak..
  • chooselee
    Akkor molotovot sem meg pipebombot sem lehet?
  • Nagylaci
    Hát igen. Pedig mekkora az esélye, hogy pont egy olyan képet linkelsz be amin aztán itt az sg.hu -n még meg is találom saját magamat?! Biztosan nem sok. Tényleg kicsi a világ... :)
    Nekem amúgy inkább a szintek fináléjai jönnek be leginkább. Ott magasabb fokozaton néha tényleg csak egy hajszálon múlik, hogy megúszod -e a mókát vagy nem. Ezt valami kegyetlenül eltalálták!
  • TZeus
    köszi szépen srácok a segitséget, majd akkor meglesem. egyébként pedig TZeus vagyok steamen szal felvehettek és majd tolhatunk
  • Jim Morrison
    Előbb megcsináltuk a No Mecy-t advanceden, én csak pisztolyt használtam meg pipot/Molotovot és medkitet ezért nem lett meg az achim :(
  • bertino
    nahát, ezek szerint együtt játszottunk ?
    milyen kicsi a világ
  • SimaSuna #1883
    reggel 8tól próbálok gamézni...végre most mehetek már :D
    sose legyen vasárnap házkörüli dolgotok :)
  • Nagylaci
    Köszi a képet! Sikerült megörökítened amint éppen hősiesen a safe house -ból kifelé tüzelve (Mint leszedek egy Boomert! Csak épen kicsit későn mert asszem' jól beterítette szegény Thor -t... :D :D :D A vicc az, hogy még emlékszem is arra a játékra. Mindig csodálattal adózom azon kamikáze lelkületű csapattársaknak akik a SH előtt öletik meg magukat. :D
  • Aquir
    tényleg, de ip cím még így is ottvan, azt meg beteszi favoritba:)