Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most már csesszék meg az ajánlatukat.
Amúgy nem rossz üzlet, persze.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A Valve egy különleges indítványában arra hívja fel a figyelmet, hogy 99 dollárért az összes játéka megvásárolható. A "The Valve Complete Pack" nem csupán a klasszikus Half-Life (és küldetéslemezei) Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress 2, Half-Life 2 (epizódokkal együtt) Portal játékait kínálja, hanem a most megjelenõ Left 4 Dead shootert is. "
Ez most komoly ?? Mert ha összeadom az összes összegét jóval 100dodo fölött vagyok!
Next PC upgrade: 2022
Azért nem, mert
1. még nem jelent meg. Nyilván maguknak peccselik. Biztos vagyok benne, hogy telepítés után elsõ dolga lesz a fullnak updateelnie magát, mert mióta aranylemezre meg preloadra került, azóta peccselték.
2. a demót játsszák többszázezren, a fullt meg még senki, így rögtön látják, hogy jól sikerült-e, vagy elkúrták.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
* Kijavították azt a hibát, ahol a szerverhez kapcsolódás beragadt egy ördögi körbe
* sv_steamgroup_exclusive nem kapcsolódik a mérkõzés szervezéshez. sv_unreserve törölve, a privát szerverek most már sv_steamgroup_exclusive
* Fejlesztettek az elõszoba keresésen
* Kijavították azt a hibát, amellyel állandóan elõszobát keresett a játék
És ha jól tudom, nem campaign módban lesznek a pályák ott már, hanem teljesen külön-kölön.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
@
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360