6126
-
#1960 De a akmionsofőr mondjuk eléggé sablon karakter a B kategóriás horrorokban. Mondjuk Francis mint motoros kb ugyanaz a szint. -
#1959 csak egy megjegyzés volt részünkről -
#1958 Vagy bármelyik másik amcsi kamion a töbmillióból... Nem hiszem, hogy pont egy témához nem passzoló, B-kategóriás régi izét szednének elő, mikor náluk ilyen a teherautó. Szinte mind. (Van még a függőleges homlokú dizájn is) -
#1957 akartam írni h tán nem a Convoy :)
-
#1956 Köszi! ez volt a gond akkor. már nem swappol. -
#1955 fiam, azt ugye tudod, hogy a kamiont honnan copy-zták ? -
#1954 Options -> Video Options -> Multicore rendering disable -
#1953 Nekem azt akkor csinálta, mikor a retekszar FarCry2 által hiányolt NVidia béta 180.akárhányas driver volt fenn. Amikor leszedtem és felraktam a régit, megjavult. -
#1952 Hát nekem mindegyik online pálya laggol :(
Meg-meg áll pár másodpercig a kép. -
#1951 Nem talállak... új nekem eza steam :S
az én profilom steamen: logan8523 -
#1950 most toltam egyet egyi OGC szerveren valami idegenekkel no mercy-t normal-on
a vélemény az, hogy lófing menet volt :| -
#1949 általában ugyanaz ami sg-n -
#1948 Mik a steam profil nevetek?
aki játszik leftet multin adja már meg... egy magyarral sem taliztam eddig, csak orosz vagy német. -
Dizson #1947 Witch = szimpla emo. -
#1946 a smokerek tipikus kocsmapatkányok :D -
#1945 a Hunterek azok ilyen drog dílerek
a Smokerek azok gyárkémények
a Boomerek azok McDonald's törzsvendégek
a Tankok azok gyúrósak
a Witchek meg... jah... akik most szakítottak a barátjukkal :D vagy csak simán depisek és sírniuk kell...
a sima zombik meg sima zombik... -
Prof William #1944 Lehet hogy a Witchek olyan csajokból lettek akik épp a vírus kitörése előtti napon szakítottak a barátjukkal... :)
Mint ahogy akik aznap kapucnis melegítőben mentek dolgozni azok meg hunterek lettek. :) Bár lehet hogy a kapucni csak később mutálódott rájuk... -
#1943 Ehh, az szinte hideg... :)
Amiről beszéltem 7500LE, az alapból 70 fokon ment, terhelve 95, nagyon meghajtva meg 100-101-102-103-104-fagyás. :) -
#1942 ez teljesen rendben van, vga sokkal többet is bírna -
#1941 -
chooselee #1940 53 fok alapból.
Bocs az OFF-ért. -
chooselee #1939 Lehet rendszergondom lesz,TF2-ztem, kiléptem és csak 65 fokos volt.Azt olvastam az passzívnál még jó. -
#1938 Jaja, valószínűleg már soha az életben nem fogom tudni megállni a röhögést egy síró kislány hallatán... :P :D -
#1937 -
#1936 Karácsonyra én is meglepem magam egy eredeti l4d-el :)
amúgy van egy fasza történetem még a demo idejéből.
4 emberrel nagyon nekiestünk a játéknak. Hajnali 3 fele gondoltam kimegyek vizet inni. Mialatt mi játszottunk, húgom msn-en összebalhézott a pasijával, kiborult, elkezdett sírni. Én megyek ki konyhába, és csak azt hallom hogy valaki, valahol sír.
Hát mondanom se kell, a gyomrom egy fél métert mozdult el, úgy megijedtem -
#1935 na, már csatlakoztam én is. -
#1934 jah elég sok orosz van, és úgy vettem észre elég lámák olykor:D
magyarokkal is simán összekerülhetsz, csatlakozz a magyar goupokba, lejjebb írtam egyik hsz-ben - #1880 -
#1933 :D
Ám tegnap este is a coop tagoknál minimum 1-2 orosz volt :S -
#1932 Mer' hétköznap délben csak te érsz rá, a főiskolások/egyetemisták, meg az oroszok... :P :D -
#1931 Azta de jó taktikusan játszottam az oroszokkal a Reptéren.
amúgy most nem fagyott ki... akk biztos rossz laggos szeró volt mikor nekem kifagyott.
amúgy ennek a multinál a fele orosz a coopban :S
Most pl csak én voltam az Airon, a többi 3 orosz vót :D -
#1930 Ezek szerint... :( -
chooselee #1929 Köszi a válaszokat...majd felrakom az SP3-as wint,meg miegymás.Remélem megoldja. -
#1928 Ebben az esetben a túlmelegedést talán kizárhatjuk. Nem hiszem, hogy ez egy procimelegítő játék lenne. Nekem alig melegszik tőle a vas pedig "csak" egy Core 2 Duo E6400 + GF 7600GT. Szokásos dolgokat ellenőrizd. XP SP3 van -e vagy Vista SP1. Videodriver legújabb -e, Directx legújabb -e, nem fut e más olyan program ami a sávszélességedet "elviszi"? -
chooselee #1927 Más játéknál egyszer sem fordult még elő. -
#1926 A túlmelegedés azért érdekes probléma mert lássuk be ez a játék nem grafikailag üt nagyot, szóval ha ettől túlmelegszik akkor más játékokban is tapasztalnod kellene a fagyásokat. Nekem még egyszer sem(!) fagyott ki a játék 32 bites Vista alatt.
Egy másik érdekesség azok akik valami dokumentációt keresnek a játékhoz itt az Official Game Guide pdf -ben 225 oldal. Persze tök angol az egész, de manapság már ennek a nyelvnek az ismerete úgyis megkerülhetetlen.
Game Guide -
#1925 Everest-et is tudom még ajánlani, az a videokártyán túl még minden másnak is megmondja a hőmérsékletét, meg egymillió másik infót a gépről.
Szerintem barkácsolj egy ventit a bordákra, azt' annyi. Valami régi P2-es hűtő tökéletes szvsz. -
chooselee #1924 Ennek a cseréjét inkább mellőzném! :D
MSI 8600GT
Jobb oldalt látható lemezek az egész hátát beterítik! :)
Rivatunert megnézem,thx. -
#1923 a ház oldalát vedd le...a passzívot cseréld ki aktívra...
rivatuner nevü progival kitudod írnia képernyő sarkába h hány fokos a VGAd :) -
chooselee #1922 Source-os játékok nekem is fagyogatnak,lehet túlmelegszik a videókártyám.
Tegnap megcsináltuk experten a dead airt,persze kétszer kifagyott így az achi-nak annyi. :( TF2 is fagyogat néha. Lehet a passzív hűtés miatt,bár van a házba két nagy venti... -
#1921 nekem ez a játék még sosem hibázott...