6126
  • dronkZero
    Azt hogy csinálod? Molotov a tankra való, nem szoktad rádobni, hogy még a legvégén is nálad van? Az azért elég nagy hiba...
  • Prince23
    A beszállást a finálé végén én molotovval szoktam csinálni...általában az van mindigkéznél
  • Rage47
    helyes döntés^^
  • BAk3R
    na én meg eddig birtam, inkább ezt veszem meg a gta4 helyett.
  • Rage47
    van hogy egyáltalán nem találunk se molotovot se pipe-t... :p
  • jocco
    Mi a kukoricás részt ugy szoktuk csinálni, hogy 2-en fent maradnak molotvval, s onnan irtják a jónépet, mert a fenntröl érkezö horda csak a kukoricásban lévökkel foglakozik a fentiekre rá se hederitenk igy már ott jól meg lehet öket tizedelni. Fent meg azért kell legalább 2-en lenni mert ha csak egyedül vagy állatlában rögtön levadász valamyelik boss, akkor meg annyi. Lent meg ügyelni kell a boomererre mert ha kuroricásban hozza rád a csordát akkor annak elég csunya vége tud lenni.
    A végére meg kell tarogatni 1-2 bombát, az nagyon nagyban meg tudja könnyitni a beszállást, bár az is igaz 5HP-val a Tank ellöl nehéz elmenekülni :)
  • w77d
    egy durva verzió kéne, ami, ha eltalálnak nem csak összehúzódik, hanem igazi fájdalmat okoz. Nna onnatól kialakulna a csapatmunka és a stratégia szerepe, senki sem szeretne megfeküdni :D
  • Jim Morrison
    Ez a cucc elég érdekes lehet a L4D- ben ha lenne hozzá gatya :D a 27. kommentben le is írtam (10 szó)
  • w77d
    hát ez az indiánpofa nagyon nem hiányzik a játékba :D
  • Neoncsoves
    Én is ezért vettem meg a gamet, mert jönnek hozzá DLCk, stb... Simán jó a support, szal megérte a pénzt.
  • Prince23
    Hmm akkor ez a játék nagyon sikeres, ha már ennyi dlc meg kieg jön ki majd. Jó vétel volt a gém
  • Nagylaci
    Kezd ez egy egész picit tréfás lenni!!! :(

• Nagylaci
    Ezek a nyamvadt képfeltöltő oldalak... Szóval itt a Screamer koncepciója:

• Nagylaci
    Én valahol azt olvastam, hogy már a játék megjelenésekor dolgoztak az első DLC -n! Állítólag új pályákon és fegyvereken dolgoznak. Konkrét utalásokat tettek rá, hogy lángszóró lesz majd a játékban. Na az lesz csak a csoda (ön)veszélyes fegyver!
    És megint egy kis érdekesség. Láttátok már ezt a végül kihagyott boss infected -et a Screamert?!

Arra lett volna jó, hogy ha a túlélők közelében elüvöltötte volna magát akkor rájuk hozza a hordát. Aztán mindenféle technikai és játékegyensúllyal kapcsolatos dolgok miatt kihagyták végül. Helyette lett a Boomer akit már nem kell bemutatni... :)
  • dronkZero
    Ja, egyébként azt az SDK-t én is várom. Régóta akartam pályát csinálni az épp aktuális multis őrülethez, csak vagy kevés volt a lelkesedés, vagy erősen elkéstem vele, már kihalt a játék, mire belekezdtem volna.

Most lehet, hogy rá fogom magam szánni. Ez a játék még friss, lelkesedés megvan, úgy néz ki, nem is egyedül fogok nekiállni... Még lehet is belőle valami.
  • Rage47
    holtak hajnalából készítik már a kampányokat a fanok, volt róla hír a totall4d-n. valve is dob ki majd kieget, ugyanis tf2-ről átálltak l4d-re egy ideig.
  • SimaSuna #1984
    jaja

BabyDoll vagy mi a neve (lány szoba)
    mekkora lenne már h a babaházból rohan ki a sok zombi xD
  • Rip
    Amint kijön az SDK, ömleni fognak a nem hivatalos pályák, és modok, amik között tuti lesz egy csomó remek (ahogy pl. már a CS:S alá is voltak nagyon jó házi készítésű pályák).
  • Prince23
    Mellesleg a finálék kibaszottul jóra sikeredtek. Adreanlin szint az egekben... s az a jó, hogy a társak nem viselkednek hülyén:)
  • bertino
    naja, tuti foglalkoznak vele, csak kérdés mikor dobják ki...
  • bertino
    a kukoricamezőn engem is elszokott fogni a para.
    legfőképp azért, mert ha netalántán épp jön egy horda, majdnem ott is garantáltan végünk.
    a kurva nagy zűrzavarban azt sem látni ki barát-ki ellenség.
    másik meg, hogy majdnem tökéletes csapda a 4 túlélő számára... de hát ilyen van egy pár ugyebár, csak mondom, hogy nem egyszer kifogott már rajtam ez a rész.
  • SimaSuna #1979
    ami késik nem múlik :)
  • w77d
    király lenne egy iskola vagy egy áruház map :)
  • Prince23
    Nem tudjátok e hoygy a valve ad ki mapokat, legalább 2 elkéne vagy egy kiegészítő... ez a 4 kevés.
  • w77d
    azért vannak parázós részek :)

• w77d
    pont most végeztünk mi is experten a Blood harvest-el... hát kikészül az ember :D a végén kétszer is van tank, plusz a jármű megérkezésekor kegyetlen a horda.. én hősiesen feláldoztam magam a többiekért, mert lassú voltam 5hp-val, de legalább picit feltartottam őket.
    Amúgy komolyan mondom ez abszolút az év játéka, és nehéz is lesz valakinek überelni...
  • Rage47
    Jah az a jó játék, ami teljesen elvarázsol, kikapcsol. Ez olyan.:)
  • dronkZero
    Ehehe, mekkora barom vagy. Épp az ilyen pillanatok kapcsolnak ki legjobban, emiatt éri meg egyáltalán játszani. Amikor a valós világ bajait egy kis időre félretehetem, de _teljesen_. Azt azért így elhiheted, hogy a csütörtöki tervszállítási határidőm jobban stresszel. Örültem, hogy nem kell vele foglalkoznom, kabbbe, hogy eszembe juttattad. :P
  • Myrddraal
    Az ilyen nyomorultakat nem kell észrevenni, majd megunja azt lekopik...
  • Neoncsoves
    kurva nagy gyökér vagy
  • Nagylaci
    Egyáltalán hát mit akarsz te bizonyítani?! :D :D :D
    zomgzerg sajnálhatod, hogy te ezt nem tudod átélni. Valószínűleg Zero nagyságrendekkel szórakozik jobban mint te az "acélidegeiddel"!
    Hát igen a végkifejlet nem volt piskóta... :) Én már ott anyáztam, hogy ennyi játék oszt' megy az egész a levesbe amikor kezdett derengeni, hogy ha a távozó PSZH animációját látom akkor ez most sikerült. Egyébként azért fogadott el túlélőként mert a jármű rámpáján estem össze. Ehhez hasonló volt már a No Mercy -n is ahol elég ha a helikopter fellépőjén vagy már akkor is túlélted. Szóval (relatíve) odabent estem össze tehát nem voltam halott amikor kimentettek. Más kérdés, hogy a stáblistán szépen megemlékeztek rólam... :)
    Amúgy mekkora görény már, hogy még a végén is telibe szívat?! Én ott tobzódtam a PSZH mögött amikor nyílt a hátulja és így nem jutottam csak a feljáróig!!! Akkora horda jött a jármú bal eleje felől, hogy meg sem próbáltam rájuk lőni.
    Nekem az volt emlékezetes amikor a fináléban az első tankkal fogócskát játszottam a pajta körül és közben azon izgultam, hogy lőjétek már ki mögülem a rohadékot! :)
    Megvan az első pályám experten!
  • zomgzerg
    ha nem kap szegény életvezetési tanácsokat idekint meghalhat ha túlpörgeti magát a mesevilágbeli hörgő zombikon
  • SimaSuna #1968
    az 1etlen olyan game ami igazán megfogott :)

de köztudott tény..vannak a játékosok és a Wow-osok :D
  • bertino
    pedig közelmúltban volt bannolva a csóka tán.
    de ugy látom megint arra hajt.
  • Rage47
    ez hülyeség
  • zomgzerg
    vagy add el a géped
  • zomgzerg
    ha ilyen gyenge az idegrendszered menj el orvoshoz pirulákért
  • dronkZero
    Na, ma sikerült a Blood Harvest is experten. Ketten éltük túl. Illetve hárman. Kicsit bugos. Tehát az egyik havert az utolsó tank ölte meg, egyértelműen meghalt, nem kapott achi-t. Viszont a másik egy méterre a teherautótól esett össze. Őt aztán a stáblista veszteségként könyvelte el, de az achi-t megkapta. Fura. Nekem ezzel meglett a "What are you trying to prove?" :)

Volt egy olyan szitu, az alagutas részen a riasztós ajtó után, hogy már fekete-fehéren éltem, a safehouse előtti utolsó részen egy tank ugrott nekünk. Elkezdtem vonszolni magam a safehouse felé, közben haverjaimat szétszedte a tank, meg ránk rontott egy horda is. Az orruk előtt tudtam bevágni az ajtót. Nagyon durva volt, pulzusom egekben, kezem elkezdett remegni... :P Kevés játék tudja ezt... :)
  • Nagylaci
    Hát igazából az egész játék egy "B" kategóriás horrorparódia. Lássuk be, hogy ezt a témát igen nehéz lenne véresen :) komolyan venni. A kamion meg tényleg elég sablon, de végül is lehetne akár a Konvojból is.
  • SimaSuna #1961
    nekünk ez jött le :)