Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak sonicnal kell Luissal lennie es minden ok.
Kíváncsi leszek, hogy hányszáz órájába fog kerülni feltérképezni mind a 20 pályát... 😛
Ez nem 10x több, mint a demó. Inkább 100x. 😊 Szerintem év multi játéka. Vagy inkább az elmúlt 3 évé...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A demóból meg senki ne vonjon le következtetéseket mert úgy jár mint mi.
Azt hittük mi is hogy az elsõ 2 mapon végigfutás experten ugyanúgy bejön a 3. mapnál, hát nem. Azt hiszem 2 óráig csináltuk és 2x sikerült eljutni a zónáig, ahol a célbaérkezés elött 5 méterrel ismét megborultunk. Szóval szerintem aki nem csak végig szeretne futni a pályákon az tolja experten, behugyozás kb 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Fejlesztés szerintem lesz,mert valahol olvastam vagy ide linkelték hogy már találtak a lemezen artworkot, amin egy úgy boss van,screamer névre hallgat.Szóval várhatóak újdonságok.A Witch kikerülése meg nagy para,fõleg amikor már kevés az háttértár!! 😊 Féltem, hogy csak hent lesz, de meg kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam,messze jobb mint amire számítottam. Ez is jó vásár volt!! 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Deestroy: van single, ugyanúgy kooperatív, mint a multi, csak botok kísérnek.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
csakis a lámpa által megvilágított részt látod.
ha bemész és épp töltened kell, akkor elég kevés az esély rá, hogy látsz bármit is 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha valaki nagyon ki akarta próbálni, itt volt a demo.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A játékot fõleg multiplayerben lehet élvezni sztem, és abban is a versus módban, hisz elég jó dolog zombinak lenni.
Az operációs rendszeren is túl...
beledöglött csóri bot.

3 óra alatt kb. a végére értem, az updatek fognak tartalmazni új pályákat, vagy új fegyókat, mert ez a 6 fegyó édes kevés...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bevallom, engem az Unreal multijai utáltattak el.
Nem volt túl hangulatos 15 emelet magasságból a másik fejére ugrálni, nem is vágyom az ilyesmire.
A Flatout az ment, azt csíptük.
Azt hiszem, hagyom magam meggyõzni.
Ezt kihagyom.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Bishop itt a multi leginkább kooperatív formában jelentkezik, és nagyon nagy fun. Single-ben valóban nem ér sokat... Kipróbáltam a versust is, mint zombi, az annyira nem jött be.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mind1, alszok rá még .
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM