Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Szerintem meg mindig az a legjobb amikor elhatarozzuk hogy most futas van, be egy szobaba es zarkozzunk be... es valaki mindig kint marad, mert a 3. veletlenul racsukja az ajtot 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
az a szobás rész is fasza volt, amikor beálltunk az ajtóval szembe hogy senki ne jöjjön be, téged meg addig kirántott a smoker az ablakon 😄

Snomag
En 1x keltettelek fel, azt hogy halaltad meg? Lelottel aztan beletomted magad egy smoker szajaba 😄

Krinyo
hát ha fetrengsz a földön, ne csodálkozz hogy rádesik véletlenül 3 molotov 😄

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Persze had égjen a feka, mi? köcsögök
Snomag
De a vegere mar a palya elso felet eleg jol toltuk, ma majd begyakoroljuk a masodikat is es meg is lesz az 😄
Csak sonicnal kell Luissal lennie es minden ok.

dronkZero
Én meg azon vigyorgok, hogy valami rettentõ képzett kollegánk elkezdte fikázni az AI directort, hogy vannak fix dögök a demóban, meg fel is volt sorolva hogy hunter itt, smoker ott.

Kíváncsi leszek, hogy hányszáz órájába fog kerülni feltérképezni mind a 20 pályát... 😛

Ez nem 10x több, mint a demó. Inkább 100x. 😊 Szerintem év multi játéka. Vagy inkább az elmúlt 3 évé...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
Na igen, minnel jobban figyeltunk, koncentraltunk, annal inkabb haltunk 😄

Krinyo
na meg koncentráltunk 😄

BEAST
Amugy rajottem hol szurtuk el... En Zoey voltam, te meg Luis, varhato volt hogy esunk kelunk majd 😄

BEAST
<#hehe>

Krinyo
Valaki lentebb írta hogy 3 óra össz-vissz a játékidõ, amit most megcáfolnék 😄
A demóból meg senki ne vonjon le következtetéseket mert úgy jár mint mi.
Azt hittük mi is hogy az elsõ 2 mapon végigfutás experten ugyanúgy bejön a 3. mapnál, hát nem. Azt hiszem 2 óráig csináltuk és 2x sikerült eljutni a zónáig, ahol a célbaérkezés elött 5 méterrel ismét megborultunk. Szóval szerintem aki nem csak végig szeretne futni a pályákon az tolja experten, behugyozás kb 😄

Rip
Igen, a ha bekapcsoljuk a fejlesztõi kommentárokat, akkor ezt elmondják benne. De sok egyéb érdekességet is meg lehet tudni belõlük, szerintem érdemes végignyomni az elsõ kampányt. Ha ezt a módot választjuk, nincsenek fõbossok, meg invázió (csak mikor ezt mutatják be (1 tank), és az infectedek sem látnak téged, csak a csapattársakat.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Myrddraal
Én azt olvastam left4deaed411.com-on, hogy a Screamer ki lett vágva a teljes játékból és a képessége hozzá lett adva a Boomer-éhez, mert eredetileg úgy volt megtervezve ez a boss, hogy mikor meglát egy playert akkor elmenekül, elbújik és egy sikító hangot ad ki, ami rengeteg zombit zúdít a playerekre. Na ezt a képességet ugye a Boomer kapta meg, csak õ nem sikít hanem leokád 😄 Reméljük azért lesz még 1-2 meglepi boss majd késõbb.

Szerintem nagyon feelinges,a helyszínek jól összeválogatottak és úgy mondom ezt hogy még csak 3 mapot láttam.Én COD-ban is csak az only rifle-t szeretem(a géppityus hentet nem nagyon),ennek ellenére ezt ma le sem bírtam tenni!! 😊 A repülõs pálya utolsó része elején a kis landolás totál kész van,állam leesett...a hangok number1.
Fejlesztés szerintem lesz,mert valahol olvastam vagy ide linkelték hogy már találtak a lemezen artworkot, amin egy úgy boss van,screamer névre hallgat.Szóval várhatóak újdonságok.A Witch kikerülése meg nagy para,fõleg amikor már kevés az háttértár!! 😊 Féltem, hogy csak hent lesz, de meg kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam,messze jobb mint amire számítottam. Ez is jó vásár volt!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Phoenix007
Egyetértek. Kis szórt fény lehetne mindenhol, hogy legalább meglásd, ha valami mocorog.

Deestroy: van single, ugyanúgy kooperatív, mint a multi, csak botok kísérnek.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

deestroy
Single player modja van?

bertino
a totál sötét szobákban és sarkokban azért gáz.
csakis a lámpa által megvilágított részt látod.
ha bemész és épp töltened kell, akkor elég kevés az esély rá, hogy látsz bármit is 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

REPS0L
én így megjelenés elõtt megnéztem a day of the dead-et 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

BEAST
Vannak reszei ahol elegge osszecsinaltam magam 😄

w77d
sziasztok! félelmetes valamilyen szinten a játék, vagy inkább csak agyatlan hentelés??

Ron Ragm
No igen, director ide vagy oda egy TF2 szintû cuccért kicsit sokallom azt az 50-et...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rip
Szerintem egész sokan megvettük.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Na, azért ne reklámozzuk a warezt.
Ha valaki nagyon ki akarta próbálni, itt volt a demo.

itt mindenki megvette vagy lehet törttel multizni? :-o

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Zsoltika 007
Jah mikor filózol hogy vajon köv sarokra mit vigyél molotovot vagy csõbombát 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BEAST
Haat... mi szerintem ha 3 orat nem voltunk No Mercyn Experten, akkor egyet se 😄D ... es meg igy sem sikerult, hulye tankok is akkor jonnek amikor nincs molotovunk D:

Zsoltika 007
3 óra alatt legfeljebb mediumon lehet túljutni az egészen.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

JaSoN HuNTeR
warez és játszol 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Rage47
nekem a Benelli shoti a kedvencem:p
Hát az elsõ napon már sikerült 14 "teljesítményt" megcsinálni. 😊
A játékot fõleg multiplayerben lehet élvezni sztem, és abban is a versus módban, hisz elég jó dolog zombinak lenni.
Rage47
Fehercsoki
A teljesbe melyik játékmódba és hogy lehet zombival menni?

Rage47
Az eddigi munkájuk alapján igen. Legutóbbi példa erre a Team Fortress 2, amihez igaz hogy elég lassan, de 3 kaszthoz adtak ki új fegyvereket, és számos pályát, illetve modot.
FlyHigh
Tutira fogják fejleszteni a játékot tovább?

Thrash \'Till Death

Rage47
FlyHigh
Kicsit túlárazták, amúgy érdekelne, talán majd késõbb.

Thrash \'Till Death

Blacksheep333
Mi a No Mery -t Advanceden 1 óra valamennyi alatt vittük ki. Az uccsó pályán, amikor a tetõn vagyunk összesen 4 Tank jött! 😄 (de abból csak 3at nyirtunk ki, az uccsónál pont jött a kopter.)

Az operációs rendszeren is túl...

grebber
3 órás volt a 20 pálya?Az igen.

Next PC upgrade: 2022

bertino
4 userbõl 2 a végére megunta, annyit szenvedtünk, persze a gém mikor done volt, akkor meghagyta, hogy "In memory of Bill" <#gonosz1>
beledöglött csóri bot.

bertino
gecci akkorát gameltam, el se hiszem, nagyon durva az airport és nagyon necces a vége, nekifutottunk vagy 5x, mire sikerült végigtolni, ennyi zombit életemben az összes gameban nem gyilkoltam együttvéve

Myrddraal
3 óra az egész? Gondolom normal vagy advanced. Amúgy, elvileg folyamatosan fogják frissíteni új fegyókkal. pályákkal, ahogy a tf2-õt is.

zzeN
pár shot:

3 óra alatt kb. a végére értem, az updatek fognak tartalmazni új pályákat, vagy új fegyókat, mert ez a 6 fegyó édes kevés...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mr Bishop
Köszi a véleményeket.
Bevallom, engem az Unreal multijai utáltattak el.
Nem volt túl hangulatos 15 emelet magasságból a másik fejére ugrálni, nem is vágyom az ilyesmire.
A Flatout az ment, azt csíptük.
Azt hiszem, hagyom magam meggyõzni.
Ezt kihagyom.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Phoenix007
Ok, szorri. Szerintem groupot nem kell ehhez csinálni, de nekem mindegy amúgy.

Bishop itt a multi leginkább kooperatív formában jelentkezik, és nagyon nagy fun. Single-ben valóban nem ér sokat... Kipróbáltam a versust is, mint zombi, az annyira nem jött be.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
ne vedd meg, ha nem akarsz multizni.
JethroHUN
Akkor ne vedd meg, ez teljesen a multiplayerre van csinálva. Botokkal egyedül nagyon rossz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mr Bishop
Esküszöm, reggeltõl szenvedek, hogy megvegyem-e, de egyrészt az a baj, hogy a multiról hallani sem akarok, másrészt meg tartok tõle, hogy a single nem ér meg 11ezer ft-ot.
Mind1, alszok rá még .

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Rage47
már annyi groupban bennevagyok😄 csatlakozzatk a left4dead.hu-hoz, vagy TOTALL4D