Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
a másikat hozzám vághatnád akkor 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Nohab
Érdekes módon nem megy át (fõként a nehezebb szinteknél) agyatlan hentelésbe. Néha jobb futni egy kicsit,és nem árt, ha egy ember fedez hátulról. Szóval csapatmunka nélkül biztos a vereség.
20perc és frissítenek rajta egyet 😊
REPS0L
hol lehet? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

simán!

szerintetek nyerek még egyet?😄
Rip
Bindeld billentyûzethez (Pl. F3-hoz, az szabad).
bind "F3" "toggleconsole"

A toggleconsole-hoz nem emlékszem, kell-e a " ".

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Smithwarden
Console:
Options - Key/Mouse - Allow Developer Console Enable/Disable

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Nem talaltam, igy csinaltam egy Left 4 Dead-es OFF TOPIK-ot.
Egyre tobb privatot kapok, hogyan mukodik nem eredetivel a multi / coop, ugyhogy ott leirtam mindenkinek nekem hogy jott ossze.

LEFT 4 DEAD - OFF TOPIK

na sikerült!!!
ennyit a steamrõl...
szépen megy hamán
😊
bertino
ha rákattint valamire game-n belül, automatikusan eltûnik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gando
Sztetek megnyerem a 10 L4D eggyikét? 😄

Myrddraal
Szerintem hamar kiszûrik ezeket a free gamereket, meg aztán a frisítések is keresztbe tesznek majd. Meg aztán fura hogy olyan gémmel játszik vki, ami nincs is hozzárendelve acc-jához 😄

kifli
minek kapcsolod ki?
dronkZero
Mivel kapcsolom ki-be a konzolt? Addig megvan, hogy -console-lal indítom, akkor elõjön, de ha akkor becsukom, akkor többet megint nem tudom elõhozni, a ~ nem oké, mert 0 van helyette...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

armageddon666
neeem... azért kell várni 😄 mert nincs pénzem 😞 különben már steamen megvettem volna xD vagy várok karácsonyig és majd remélem ott lesz a fa alatt, vagy pedig szerzek 2 olyan marhát mint jómagam és veszünk együtt egy 4es packot 😄

@

SimaSuna
megrendelted már? 😊
hi!
Engem nagyon!
+még sok mindenkit!!!
armageddon666
huhh... ilyen steamaccos haxos cuccokkal nem kísérletezek O.o marad még mindig a várás 😄

@

Gando
sztem úgysem a grafot fogja nézni mert ellesz foglalva a zombik szájbataposásával XD

Aquir
ezért kell középen menni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

newszepiking
köszi!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Smithwarden
Mint a half life 2 (source motor).
Mondjuk nem is csucs a grafika, de elmegy.

dronkZero
Hehe. Nálam lakótárscsaj hozta rám a frászt. Állítólag többször is szólt (a hátam mögül, csak rajtam volt a füles), aztán körömmel megkocogtatta a vállam. Meglepõdött, mekkorát ugrottam... 😛

newszepiking
sziasztok.
tényleg annyira alacsony a gépigénye?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Smithwarden
Mivel nincs kulon warez topicja, csak infokent ide irom ha valakit erdekel, hogy kiprobaltam es lehet tolni nem eredetivel multiban, van hozza egy kis multi patch (dll) + steam accot kell hozza csinalni, es igy originalosokkal egyutt toltam 1 oraja.

Birom az 576-nál ezt az ajánljuk hozzá dolgot:
Nézem... Left 4 Dead > SIMS2-t ajánlja hozzá. LOL 😄

Rage47
ejha XDDD
SimaSuna
kellemes lehetett 😊

ettõl haver huga jobb. ha megijeszted, készülj 1 alapos pofozásra...
1x megijesztettük, fonákból olyan pofont kaptam hogy a kéznyoma 3 napig az arcomon volt 😊
Rage47
engem lakótársam ijesztett meg véletlenül😄 nagyban játszok, erre beint monitor elé, hogy hali itthon vok xD
SimaSuna
pont benne a közepében és bejön csak megkérdezni h nem megyek a boltba....látja h tunkolom a zombikat, és ijeszteget...anno a stalkernél is így volt 😊
BEAST
😄DD Ismeros... csak engem ocsem szandekosan szivat ezzel.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SimaSuna
basszus...pont nyomtam a demót mikor hirtelen bejött az ajtón hugom...úgy megijedtem hogy eldobtam az egeret, meg a fülest a fejemrõl...xD
armageddon666
nekem várnom kell mééég 😞((

@

SimaSuna
Megrendelt termékek: Left 4 Dead (PC játékok) 1 db;
Termékek ára: 10.799,- Ft

nah Üdv srácok 😊 hamarosan tunkolhatjuk a zombikat 😊
bezony😊
látom PunkZoli nyert egy L4D-t 😊

dronkZero
Ilyen épp nem, de olyannal találkoztam, hogy volt egy srác, aki az elsõ epizód utolsó pályáján nem tudott kimászni a létrán. Folyton leesett. Csak úgy sikerült neki, hogy take a break, átadta a botnak az irányítást, a bot kimászott, aztán visszatért a testébe.

nektek volt már olyan ,hogy bebugzódik az egyik gép? mert volt hogy bill beragadt valahova és aztán nagynehezen már csak a save hausba teleportálva találkoztunk vele
dronkZero
Egyébként ez sztem nem a niggára vonatkozik, van, hogy valakire rászáll az ai. Volt olyan, lehányt a boomer. Sebaj, kinyírtuk, túléltük. Elindulunk, hátulról elkapott egy smoker. Haver lelövi, elindulunk, két lépés után rám ugrik egy hunter... Szerintem ez szándékos, direkte szivat. Ugyanúgy a mellettem lévõ embert is elkaphatták volna...

Random work
Erre lehet taktikát is alapozni. 😊
Ki kell állítani mindig jól látható helyre és várni a zombitámadást. 😄

Karácsonyra bartánõmtõl a GTA legújabbat kértem, de akkor még ostoba módon nem követtem ezt a játékot. Kénytelen leszek saját pénzembõl megvenni. Majd köv. fizetésbõl addig olvasom a fórumot. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Snomag
nem nem, te csak gyulladj ki lelkesen 😄

s0n1c
jóvan, este mindenkit hátbalövök!!!4
BEAST
Tenyleg igy van 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
Persze, mert az egész játék úgy van megcsinálva, mint egy hollywoodi zombifilm. És az amcsi filmekben mindig a fekete srác hal meg elõször... 😛

BEAST
Meg mielott felreertene valaki, nem a borszinnel van gond 😄 ... De eddigi tapasztalatom szerint, a hunterek, a boomerek es a smokerek is eloszeretettel veszik celba Luist mindenki massal szemben 😄D Tehat aki Luissal jatszik, az az elo celtabla. <#idiota>

Krinyo
lol 😄

Snomag
es razarjuk az ajtot

Krinyo
de azóta van egy új tervem, ha megjelenik a tank lábonlõjük a fekát (sonicot 😄) és amíg elszórakozik vele, felszedünk molotovot, rádobjuk a fekára és akkor 2 legyet egy csapásra 😄

BEAST
Lehet... viszont szerintem senki mas nem kepes olyan szepen "szetfutni" mint mi amikor meglatunk egy tankot vagy egy ideges witchet... negyen 4 fele mint a mergezett egerek 😄DD

Krinyo
az annyira véletlen mint amikor szonikra rávágunk molotovot 😄