6126
  • w77d
    dehogynem, csak rejtett indulatokkal és túlélőösztönnel párosulva XD
  • dronkZero
    Én annyira nem... Általában szét szoktam lőni a fejét, az meg nem a túláradó szimpátiám megnyilvánulása, asszem... :P
  • w77d
    birom a csókát... Ding-dong, ding dong XD
  • w77d
    No Mercy
  • Prince23
    Kéne indítani egy szavazást, hogy kinek melyik kampány tetszik... nekem amúgy a Dead Air.
  • dronkZero
    Apróság...
    Az sem passzol, hogy az intróban meglepődnek, hogy "they are changing". tehát olyan 2 hét után újféle zombikká kezdenek változni a fertőzöttek.

De a Death Tollban a harangozós csóka azonnal speciális zombivá változik.
  • w77d
    a riasztó csak megzavarja őket, mert téged támadnak nem a verdát. A pipe bomb kifejezetten vonza őket valamiért, mert ha olyan hatása lenne, mint a kocsiriasztónak, akkor csak mindegyik megindulna mint az őrült :D
  • Rage47
    riasztóra is gerjednek, meg kb. mindenre ami éles hangot ad ki
  • w77d
    amúgy ezek a zombik vajon miért gerjednek a pipe bomb-ra? XD
  • w77d
    ma valahogy nem volt szerencsém a szerverekkel, gyakorta megszakadt velük a kapcsolat :(
  • Prince23
    Asszem ilyen eset is volt már minimum egyszer... de én mikor elkezdtem gémelni először, az első két napokban mindig akkor dobtam mikor füldübörgő jelzőzene elkezdett rinyálni nekem, és ekkor má dobtam is (kiismerve a mapokat h hol jönnek a zombik) az adott helyre :D Csak túl hamar.
    De mosmá megkell várni... látni kell azt:D
  • bertino
    ja, mert mire észreveszed, hogy jönnek, már le is zuztak
    nálam is sokszor előfordul.
  • Prince23
    Igen ezt tudom, de akkorára mikor dobom már csak 5-6 zombira jutott csak... általában lekésem a szitut.
  • w77d
    hát az hogy warez...
  • BAk3R
    ott az offtopic erre, ne ide.
  • Fókameister
    bocsi tudom nem itt a helye de sürgős felraktam a skidrow verziót de ahogy elinditanám a játékot ujraindul a gép :S mi lehet a gond a segitséget előre is köszönöm
  • BAk3R
    na midnegy, mostmár zsírul megy, azért felvettelek amúgy
  • Nagylaci
    Szerintem valójában akkor semmi gond nem volt nekem is szokott hasonlót csinálni ilyenkor estefelé amikor mindenki játszik néha alig akar szervert találni.
  • Rage47
    áh az biztos nem gond.
  • BAk3R
    most jó, szerintem az volt a gond h asztalról volt indítva ikonnal, ha ez lehetséges h gond volt.
  • Nagylaci
    Nem talál, még lehet, hogy tök friss az accod. Ott az én ID -m vegyél fel ismerősnek.
  • BAk3R
    fr4nkt
  • Nagylaci
    Mi a steam id -d? Nézzük meg, hogy hozzám tudsz -e csatlakozni.
  • BAk3R
    srácok, haverommal próbálnél játszani: play with friends, csinálok egy dedicated lobbyt, becsatlakozik majd indítom, és az örökkévalóságig keres. ha local lobby-t indítok akkor meg nem tud csatlakozni hanem ledobja. szoval, hogy tudnank egymassal jatszani campányt?
  • Nagylaci
    zomgzerg te nagyobb láma vagy mint a Dalai... :D
  • zomgzerg
    el lehet menni cszni
  • Nagylaci
    Szerintem nem érted mit mondok. A pályáknak van olyan része ahol könnyű lenyomni a tankot és van olyan ahol akár egyedül is ki tud csinálni. Majdhogynem függetlenül attól, hogy mennyire jó a túlélő csapat. Witch -el majdnem ugyanez a helyzet. Van, hogy nincs útban és lazán megkerülöd és van, hogy meg kell zavarnod ha a fene fenét eszik is. Itt most nem azt mondom, hogy nem megoldható szinte mindenféle szituáció hanem azt, hogy nagyon is gyakran a két csapat messze nem egyforma nehézség mellett teljesíti ugyanazt a pályát.
  • w77d
    lassan kő de biztosan XD
  • Rage47
    áh szerintem jó a versus, jó csapatnál nem számít, hogy van e tank/witch vagy nincs:)
  • Nagylaci
    Már miért telepítenéd lassan?! Hagyjad hadd menjen amilyen gyorsan csak tud! :D
  • BAk3R
    na hazaértem a médiából, lassan telepítem :)
  • Nagylaci
    Ez oké is amit a végén írtál, de csúnya gonosz módon szinte mindenhol van olyan hely ahol a bossok spawnolni tudnak és viszonylag(!) közel lesznek hozzád. Most már játszottam eleget a versus móddal hogy tudjam, akár egy fa mögött is le tudom pakolni magamat csak úgy kell beállni, hogy mindegyik túlélő sziluett a fedezék takarásában legyen. Nyilván szándékosan így tervezték a pályát. Amúgy normalon el lehet ökörködni, ott nem olyan nagy a veszély!

Egyébként a versus mód véleményem szerint még kissé kiforratlan. A fertőzöttek irányítása körülményes. Hunter egy csomószor beleakad valami apróságba, Boomer kilátszik a fedezék mögül (Bár ezt meg lehet szokni) stb... Egyébként szerintem a versus mód kissé igazságtalan. Ugyanis a Tank és a Witch nem ugyanott van a két csapatnak. Na most ezek közül BÁRMELYIK el tudja dönteni a játékot ha nagyon jó vagy nagyon rossz helyen van (Jelenik meg...).
  • dronkZero
    Ehh, az szívás. Nekem a Death Toll vagy a Dead Air lett meg így, hogy végülis meghaltam. De aztán sikerült "legálisan" is túlélni azóta. Viszont nekem nem vette el az achit.

Préri közepére nyilván poénból álltunk ki. Á, ez úgyis csak normal! felkiáltással lenyomtuk őket mint a szart.

Egyébkét általános tippként (ha valakinek ez újdonság):
    Minden zombi, bossok, sima fertőzöttek oda spawnolnak, ahová a túlélők NEM LÁTNAK EL. Egy 2x2 méteres szobában ez pont az ajtón kívül van. Míg egy magaspontra felállva körbe nézelődve csak valami tereptárgy mögé, általában csak jó messzire tudnak spawnolni.
  • Nagylaci
    Wazze..! A Pipe Bomb használata a legegyszerűbb pedig. Akkor jön jól, ha beindul a horda ÉS valamelyik társadat elkapja valahol egy Boss. Ekkor elhajítod és rohanás segíteni! PB nélkül keményebb fokozaton ő biztos meghal, de ha segíteni akarsz neki akkor te is.
  • Nagylaci
    Erre kössél csomót! Tegnap este az után a "vadregényes" játék után ugye megkaptam a "ZOMBICIDAL MANIAC" achivementet mivel végigtoltam egy pályát experten ugye. a "WHAT ARE YOU TRYING TO PROVE?" számlálója pedig szépen átállt 1-re. Erre ma elindítom a játékot és a "WHAT..." számlálója visszaállt 0-ra, de a "ZOMBICID..." megmaradt! :) Pedig így ebben a formában a kettő logikailag kizárja egymást. Szóval a játék határozottan úgy döntött, hogy félig éltem túl a pályát. :D :D :D
    (De utálom pedig a Blood Harvest -et... Most pedig feltétlenül meg kell próbálnom megint.)

A pajta pedig egyértelműen jobb hely mint a ház! De ezt jól leírtad, minden úgy igaz, ahogy mondod. Hülyeség elbújni a retyóban is, de kiállni a préri közepére szintén. Kell egy tágas jól védhető hely ahonnan ha kell van hova visszavonulni. A vicc az, hogy ez már kőkemény katonai taktika, csak vicces játékba rejtve!
  • dronkZero
    "mivel a zombiáradatot felfogja"

...az első boomerig, az meg beszakítja a környéken az összeset egyből a robbanásával. Ajtó szart sem ér.

De úgy általánosságban is: sok-sok közelharci ellenfél ellen lőfegyverekkel a nyílt és belátható tér az egyértelmű választás, nem értem miért budifüggő mindenki alapból... Nálunk puska van, nem bunkósbot...
  • Prince23
    Persze ezt csak úgy írtam, biztos így csináljátok, csak nekem még új ez a játék... Asszem már minden bigyóját felfedeztem a játéknak :D Csak a pipe bombbal kéne jól időzítsek...
  • Prince23
    Ahol meg fináléházban védekeztek ott célszerű becsukni az ajtókat mindig, mivel a zombiáradatot felfogja:D
    Mókás mulatság jön utána:))
  • dronkZero
    Nekünk tegnap, amikor sikerült, akkor a kukoricásnál CSAK hátulról jöttek.
    Hárman fennmaradtak, én leugrottam, előrementem, hívtam a hordát, visszafutottam a többiek alá. Így nagyon egyszerű volt, simán lekaszáltak/benzinkannával elégettek mindent, ami jött, nekem csak 5-10 lepotyogó zombi jutott csak ott.

A végére meg most már határozottan úgy gondolom, hogy a pajta összehasonlíthatatlanul jobb hely a szokásos béna felső szinttel szemben.
    A ház felső szintjén jöhetnek 3 ajtóból plusz lentről, ráadásul _közvetlenül_ mellénk is spawnolnak bossok, és közvetlen tank előtt ledzsuvázódni egy boomertől nem túl kellemes, szinte biztos, hogy halál lesz belőle. (Ezért nagyon utálom az ilyen "bújjunk el a retyóban" jellegű "taktikákat") Ráadásul le kell rohangálni a lőszerért.

Ellenben fenn a pajtában rá lehet ülni a töltények tetejére, és összesen KETTŐ helyen tudnak feljönni, azt meg négyen védeni nem egy nagy kihívás. A tankot is meg lehet lövöldözni fentről, a fél életét le lehet darálni, mire egyáltalán a közelbe ér... A boss zombik is szinte csak a létrán jönnek, ami meg pont épp elég messze van, hogy a boomer ne robbanjon az emberre, ha szétlövi...

Ja, persze expertről beszélek, normálon már úgy is megcsináltuk, hogy kint zúztunk a ház előtt, a kukoricás szélén...
  • Prince23
    Mivel hogy azt veszem fel állandóan... Pipe-ot nem nagyon használom... mindig rosszkor időzítek vele, még a scriptelt pályákat be kell gyakorolni vele
    Ám félreérted... mikor bemegyünk a páncélosba vagy a hajóba (ott nagyon jó) elzárom vele az utat, h a sok zombi ne tudjon jönni a kis kikötöbe. Ennyi az egész, full biztonság van, na meg társaknál is van molotov ők is csinálják. Sztem ez a taktika a hajós résznél a legfaszább! A terjedő tüzzel elvágjuk a zombik főhaladási irányukat felénk...