9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Wu-Tang ot választottam,most lvl21 vagyok és a gondom az,hogy nem tudok belépni a templomba,illetve nem tudom jó helyen akarok e belépni?😊 Blue Sword of Dragon-nál kérdezem,de nem igazán enged át a kapun😊.Minden questet megcsináltam folyamatosan.Tudna vki segíteni?
Köszi!
Most éppen "Revolving Chakra Cheng 1" azaz lvl 37.
ARK_ANGEL néven megtalálsz.
Volt már valakinek olyan bugja hogy amikor 1 küldetést csinál, hozzászól az adott küldetéshez npc-hez és egyszerûen megáll a játék a párbeszédablakban??Hiába kattintok bárhova nem csinál semmit.Plz aki tudja a megoldást az válaszoljon.
elõre is kössz
nyah, majd ha otthon leszek, letöltöm...
LS 8 v 9 vagyok 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
asszem egy 5 számjegyû számot írtam be.
csak ne heavenly demon legyen má, plz! 😄Dd azokat rühellem
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
szal kell ujat regelni vagy elvileg jo az elõzõ closedbetas acc?
De ha neked sem tetszik ez a megoldás, menj be a 9Dragons könyvtárába, és ott a NDLauncher.exe -vel indítsd. Jobbgomb/küldés/asztal, így legközelebb könnyebb lesz elindítani d:
Mellesleg, ezt lehet be lehetne írni a FAQ-ba :0
nektek müködött ezzel az uj OBsal? .s
Szal vigyázzatok, lehet édesanyátok/barátnõtök/feleségetek is a sacred flower beépített embere! 😄
Beállítottság: Sötét Klán (Álruhás tanítványai mindenütt ott vannak)
Klán Fõhadiszállása: Barlangi rejtekhely Shanxi Provincia hegyvidékében.
Jelenlegi vezér: Enchanting Soul, a Sacred Flower matriarchája.
Elveszett Sárkány: A Pokol Úrnõje
Fegyver: Tõr, dobócsillag
Kung Fu stílus: A Sacred Flower gyengébb fizikumú nõi tanítványai férfi ellenfeleik nyers erején trükkök, mérgek és távolsági támadások bevetésével kerekednek felül. Könnyû fegyvereket, pl. a dobócsillagokat és a tõröket részesítik elõnyben a kardok, lándzsák és szablyák helyett. Az idézés mûvészete, és az úgynevezett "lélekszívás" csupán két fogalom a Sacred Flower misztikusabb oldalából.
A Sacred Flowert egy legendás harcosnõ alapította - a Pokol Úrnõje -, mikor megtagadták tõle a shaolinba való belépést, ahova soha egyetlen nõ sem tehette be a lábát.
Azt szokták mondani: "minden akciót egy ellentétes reakció követ". És a diszkriminációból egy új klán született, a gyönyörû, de halálos mesternõk klánja. Mottójuk: "Ha a férfiak uralják a világot, a nõknek uralniuk kell a férfiakat!" Ezek a nõk tisztában vannak vele, hogy nyers erõvel soha nem vehetik fel a versenyt a férfiakkal, ezért Kung Fu stílusuk a csábításon, megtévesztésen és gyorsaságon alapul, különbözõ mérgekkel kiegészítve. A tanítványok éjt nappallá téve dolgoznak a Yin és Yang örökös egyensúlyának megtartásán. És ha ez vérontást követel, az sincs ellenükre.
"Ne említsd a Szent Úrnõ nevét közönséges halandó ember elõtt. A neve hatalmat rejt, melyet nem mocskolhatnak be férfi emberek piszkos gondolatai." A Sacred Flower tanítványai megvetik a Shaolin férfi dominanciáját, és szemben állnak a Wu-Tang-al, mert meghamisították a Yin és Yang szimbólumát az állításukkal, miszerint a nõk - a fekete Yin által szimbolizálva - foglalják magukban az univerzum sötétebb, negatív dolgait. A Sacred Flower tehát a Fehér Klánok ellenségének tekinti magát, mivel elszántan küzdenek a nõk társadalmi helyzetének javításán buzgó, kultista nézeteikkel. A Sacred Flower lányok lenge, sokat sejtetõ öltözéke eszköze a férfiak elbûvölés útján való legyõzésének.
"Töröld le a mosolyt az arcodról. Én a Sacred Flower parancsnokai közé tartozom. Ha rám célzod vágyakozó pillantásaidat, azzal álruhás nõk tömegének dühét vívod ki. Õk ott vannak a munkahelyeden, ott ahol eszel és iszol, és jelen vannak a háztartásodban. Az Úrnõ nem kegyelmez senkinek, aki a lányainak keresztbe tesz." A Sacred Flower tanítványai mindig észben tartják az Úrnõ lélekre és akaratra vonatkozó tanításait. Míg bájaikkal akarnak téged megszédíteni, vésd jól az eszedbe, hogy a csábítás csak a fölötted való uralkodást, megszégyenítésed, vagy éppen halálodat szolgálja. Mivel átlagos nõknek beleszólásuk sincs ebbe a férfi-központú társadalmi életbe, a Sacred Flower lányai a nõk bajnokaiként viselkednek. Mivel a megtévesztés az Úrnõ nagyrabecsült mûvészete, hûséges tanítványok hatalmas áldozatokat hoztak az életben, hogy beilleszkedjenek a társadalomba feleségek, anyák, vagy éppen ágyasok szerepében, míg sokan olyan messzire mentek, hogy más klánok ruháit is viselik az inkognitó érdekében.
A rejtõzködõ tanítványoknak egységesen feladata, hogy irányítsák a férfiakat zárt ajtók mögül, és fontos információkat szolgáltassanak klánjuk részére. Röviden összefoglalva, a Sacred Flower feladata, hogy irányítsa az embereket, akik irányítják a világot.
Húzzátok le WC-n a Closed Beta verziókat, tessék tölteni Pre-Open-t 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Hát beszarok, ha ezzel a klienssel mûködik 😄
Mert elvileg azt írják, hogy már pre-open van.
viszont ez a kliens rohadt lassan jön, még majdnem 5 óra...
I just wanted to post up to let you know where we are. The team have valiantly worked all night (again) with the team in Korea but we have just found too many bugs from all the changes to be happy to release the game.
It's now Christmas Eve in Korea (yes, they are a largely Christian country) and we felt it was unfair to ask the teams to work on Christmas Day. They all have families and deserve to spend Christmas at home.
So we will be back straight after to fix the bugs and get the game up.
Our passion is to bring you a game worth playing.
Happy Christmas, one and all, and we'll post again straight after Christmas to let you know what is happening.
Ken.
"