21072
  • ReTr0
    erre csak annyit mondok: LOOOL

az sose lesz sárga, van amelyik epitet szürke, a szín nem azt jelenti, hogy letelt e a két óra, vagy nem...
    probálkozzál, nyomj c betüt, epithet gomb, katt a secre solvre és apply vagy mi van ott
    így menni kell, ha letelt a 2óra (játékban töltött idővel, ha kilépsz és visszajössz 2óra mulva, az nem fog működni)

• vala12
    A secret solve-t jinanban a budha szobros küldi adja, nekem olyan problémám van, hogy most szereztem meg a four gods epithet, de nem akar megváltozni, vagyis a felirat ott van, de fehéren nem sárgán, letelt a két óra és nem akar megváltozni, pedig van olyan epi amit nem is használtam és sárga ez meg kéne, de hiába telt le az idő nem változik. Mikor lesz ez rendesen sárgás ahogy kéne neki?
  • ZzoleE
    *epithetek (nem epikett) :P
  • ZzoleE
    Hi!nincs az asuran v.mi magyar wu-tang klán?(RC7-es buffer vok)
    ja és a secret solve... epikettet melyik küldi adja, mert nekem már nincs semmi küldetés az rl1-es blood demonnal!
    a válaszokat előre is köszi
  • SwordManSter
    nem rosz játék csak kicsit nyugdijas a kari amivel én vagyok
  • Shiwo
    nm :)
  • SwordManSter
    köszi mindenki nagyon szépen kösz
  • SwordManSter
    ahh meg van
  • SwordManSter
    na ujra regeltem igy meg semmit nem ir ki és semmit nemcsinál
  • Shiwo
    ha nincs még accountod, akkor regelj a #4775-nél belinkelt helyen..

a gémet meg ne azzal az ikonnal indítsd, amit kitett az asztalra, hanem intézőben nyisd meg a könyvtárt, ahova telepítetted és az NDLauncher.exe-t futtast..
  • SwordManSter
    valami IE user-t ir ki
  • SwordManSter
    meg most ott kell regelni vagy itt?
  • SwordManSter
    de meg rá metnem a play ra de valami szart ki ir
  • Shiwo
    elvileg ennek kéne bejönni..vagy nem ez jött be ?
  • Shiwo
    hülye kérdés, de regisztráltál a honlapon ?
  • SwordManSter
    arra is kattintottam de valami szart ki ir
  • Atti12
    ember play gombra kattintani? -.-
  • SwordManSter
    má le töltöttem de egy honlapot adott be ijenkor it kell c sinélni?
  • inter15
    Mondjuk ITT
  • SwordManSter
    hali valaki meg tudná mondani h hol lehet le tölteni a gamet?
  • inter15
    Eszem a zúzád Law :) .
  • ReTr0
    nincs még se új map se új skill...és mivel már a klán javarésze fc 6-7 ezért nem is játszanak, szóval alszik a klán rendesen
    nemrég kimaxoltam a nukejaimat, szal ilyen badnomadok nem gond többé, multkor darktiger-t nyomtam le aki fc 8as :D
    mondjuk hozzá kell tenni, hogy egy fd nuker is már csúnyán lealáz....
    szal jah, gyere law, legalább lesz kivel tolni :D

Más:
    többen kérdezték már tőlem, hogy healernek illetve hybridnek mit érdemes használni gloves-ot vagy pole-t
    nos ebben nem tudok segíteni, mert még saját magam is nagy dilemmába vagyok, hogy melyik is a jobb
    a pole-armmal nyilván nagyobbakat ütsz , de sok ew-t kapsz, és úgy vettem észre, hogy kevesebb ciritcalt üt, valamint nincs komoly smashing, csak az az ls, amit pénzért lehet megvenni az első faluba
    gloveshoz viszont van smashing, nincs ew és gyorsabb is mint a polearm, ha megtaláljátok a megfelelő aktív skillt (nem mindig a legutolsó aktív skill a legjobb, hiába sebzi a legtöbbet!)

szóval hybrideknek, illetve healernek azt tanácsolom, hogy előszöris maxoljátok ki a nagyobb smashingeket, meg a jobb aktív skilleket, és utána lehet polearmmal játszadozni

mivel elivleg nekünk gloves-ot kéne használni, és a játék még nem teljes, ezért nem tudni, hogy a jövőben milyen váloztások lesznek, szóval nem merem modani, hogy pole-t használjatok, mert nagyobbat üt...

jó játékot
  • Lawless #4766
    sebaj RETRO akkor nyomjuk ketten engem még érdekel a játék! vannak új mappok vagy skilek??? jol lemaradtam tegnap néztem badnomad már 111 lvl a kis surmoooo :) addig udv a klánom ha nemdobtak ki még azota :) csá
  • Rabbit20
    Oké kösz :) 12 perc az már egész jó ^^

Tényleg durva az az LF... Többiből sajna így nem nagyon lehet látni mire jó.
  • ReTr0
    skacok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem már kezd rohadtul idegesíteni ez a login issue, baxxa meg most se tudok belépni, hanem csak számol vissza 30ról 0-ig, aztán kiír vmi piros hülyeséget....
    jó lenne már, ha vmit kitalálnának erre ....

vala:
    igen normális, rl 5ig ezek lehetnek meg:
    clan acolyte (türhető)
    courage and compassion (kaki)
    secret solve (jó, előnyös, használni, ha árultok peace mode-ba, mert ilyenkor fejleszteni tudjátok a stepstet és a meditációt anélkül, hogy elfoygna a mannátok, illetve ez adja a legtöbb speedet)
    hero of jinan (kaki)
    Conqueror of Death Valley (kaki)
    esetleg még Killer of Meng Mian (ha ez megvan, egészen addig használjátok, amég nincs Killer of Mei San-me, mert addig ez a legjobb)
    asszem vhogy rl vége vele van még olyan, hogy "baoyang healer", de ez se ér sokat
    utána lesz még a Nanchang exorcist (ez a Lightning Fist kistestévére)
    stb stb.
  • GaBooST
    na végre a black clan gyerte a wart!!!!yeah
  • vala12
    Azt a budha szobornál bohóckodást megcsináltam már régen, de az nem adott semmit. Amúgy bementem cofba elvettem a wu-tang fan-t az embertől, elkeztem volna aprítani a köveket mire kaptam egy disconnectet, belogoltam megint a faluba tértem magamhoz,vissza hefeibe a quest oké, viszont normális dolog az hogy RL 5-ön, minden quest megvan, epithet viszont csak 3: wu-tang, hero of jinan, meg egy harmadik aminek nem jut eszembe a neve, de semmit sem ér...
  • ReTr0
    íme pár új skill:
    http://diendan.cuulong.com.vn/showthread.php?t=460080

láttok ott az oldal közepén egy shao-t sárga ruciba, nah azt nézzétek meg hogy fut...

12perces a végén és 31-cont ad a def, meg a dmg-re nem emlékszek fejből, de majd megnézem .... asszem úgy 120 körül

• Partvisnyél
    Nagyon köszönöm a választ, máris szétnézek a piacon a megfelelő elixír után!
    Még valami. Lenne eseleg egy magyar Shaolin Hero Band, amiben lenne hely egy rl4-es Luohan Monk-nak? (Ez lennék én Partvisnyel néven)
    Még egyszer köszi!
  • Hikoro
    Amúgy én kérdeztem,hogy a lightfoot-ot hogyan szerezzem meg.:):)

DE NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!!!
  • Rabbit20
    GM-nél láttál olyan lf-et? vagy hol? ^^
    Tegyél képet plíz :P
  • Rabbit20
    ReTr0 egy kérdés :)
    Hybrid supplement buffja asszem deva king vagy ilyesmi nektek... Na ez a buff 10esen hány perces lesz?
  • ReTr0
    jól tudod, az ispe a cofba, viszont ez nem a secret solve-t adja, hanem egy orange fan-t, a secre az másik quest, ahhoz nem kell a cofba bemenni, hanem jinanba kell ökörködni a budha szobor előtt ilyen kutyás ürgékkel

partvisnyél:
    nem pech, azér csak +1 , mer kell hozzá supplement elixir:
    lvl 1 elixirekhez soup (van többféle lényeg, hogy soup legyen a vége)
    lvl 2 >> leafek
    lvl 3 >> blood mushroom (ismertebb nevén: bm)
    lvl 4 >> blue stone mushroom (bsm)
    lvl 5 >> szintén bsm

úgy müködik ez az egész, hogy keresel egy nyugis helyet (lehetőleg nem hefei!!!!), megiszod a supplement elixirt, és utána a sima elixirt peace mode-ba természetesen
    fontos, hogy ne legyen inntoxication!! ezt a karaktertábla alján látjátok, ha c betüt nyomtok. szal ennek egy piros 0-nak kell ott lennie, ha van intoxi, akkor ne igyatok elixirt, várjatok egy picit.
    miután megittátok az elixirt kaptok 10-12 intoxi-t, ez percnek felel meg, vagyis 10into az kb 10perc... asszem ennyi

a chestekről megoszlanak a vélemények, alap feltevés az, hogy zöld kulccsal ruhát, kékkel relicet, pirossal fegyót kaphattok, viszont van aki variálja, hogy 1ilyen 2olyan, vagy golden kulccsal bronz láda, stb... szerintem az egész csak mázli kérdése..

Lawless igazad van, de te meg azt ne feledd, hogy sm 4-5 voltál mikor elkezdtem ezt a karit ls 1-el :PPP
    Tamást nem tudom itt fogod e még találni, nagyon elfogytunk, kreki sincs, szal nirvana-n kb én vagyok egyedül magyar.... de hogy őszinte legyek nem is baj, nem hiányzik, hogy állandóan lóvét kunyeráljanak tőlem.. (tisztelet a kivételnek persze)
  • Lawless #4755
    Szasztok ReTrO,Tamas a jovo héten visszatérek...új alaplappal és nyomom tovább az lehet hogy te EC5 leszel de én már az vagyok 1 honap kihagyással ezt nefeledd....amúgy meg udv...sziasztok addig is
  • vala12
    ReTr0 köszi az infókat! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy küldi, ha jól emlékszem a trace master head, ami hefeiből indul, aztán zhengzou-ban kellet beszélnem egy ürgével, aki a southern death valley-be küldött, de nem olvastam mit mond csak a végét, és a questben pedig nincs leírva, tehát nem tudom hogy kit mit kellene keresnem, és ez a küldi adja four gods epit. Csak sejtésem van hogy nem-e arról az ipséről van szó aki fekszik a cof-ban a nagy kapu előtt?
  • Partvisnyél
    Üdv Mindenkinek!
    Egy kis ideje már játszom a játékkal és most néhány tanácsra lenne szükségem.
    Már többször iszogattam 1-es szintű elixíreket, de mindegyik csak +1 statot adott. Mivel úgy vettem ki, hogy szerencse dolga, hogy mikor mennyit ad, volt, hogy egy fajtából megittam 3-4 darabot is (persze nem rögtön egymás után), de semmi változás. Csak azé érdekelne, hogy ez csak pech, vagy valamit rosszul csinálok?
    A másik is hasonló kérdés. A conquerror chest-ek kinyitásakor a kulcsokon kívül befolyásolja még valami, hogy mit dob a ládika, mert eddig ebben sem voltam túl sikeres...
    Előre is köszi!
  • Wery9
    "Pl van egy nuker gyerek akinek már rc 8-10 en killer volt lol"

szétnéztek a fórumon a képek között és van egy olyan akinek OC1en killer epije volt
  • ReTr0
    jaja, full buff van rajta, mer 53 wisdomja van, és tanker, meg szerintem 3hónapos premium pacage-e is van, ami még 10et rádob mindenre

rabbit: végülis igazad van, a healer nem egy nagy pvp kari....

a nukerek az összes epit kb 10szintel korábban megszerezhetik mint a többi kari, mert ők távolról ellövöldöznek, ameddig a tanker üti, és a wisdom miatt általába be is találnak

Hieii:
    a templomba kapsz egy questet a kövér árustól, ami 2vödröt tart, utána el kell menni a keleti kapuhoz és ott az őr adja a questet, hogy szaladja le a faluba meg vissza 5perc alatt ilyen súlyokkal a lábodon

ha ezt elmulasztottad, akkor semmi gáz, menj a training place-re és ott pont szembe van egy csávó gc skillekkel, ott meg tudod venni, de itt előtte akkor kell beadnod clan contributionba (a csávó a főpap előtt van a kapuba)

miután lvl 10es a basic ligthfoot, vehetsz greater lf-et, ezt csak venni lehet, és értelemszerűen gyorsabb mint a basic

erről jut eszembe, láttam a 3. lf-et is, ami kb olyan mintha nitrot lőnéek be, ilyen szellemmé válik a kari, majd ha tudok benyomatok egy képet is

UI: mielőtt venni akarnátok 3. lf-et, csak szólok, hogy ez még nincs benne a játékba :)

jó játékot
  • Rabbit20
    Ez nem jó :( sry
    Jobb klikk/ kép megjelenítése
  • Rabbit20
    OMG remélem azt mondjátok ezen a gyereken rajta van +40 buff :D