21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #4748 Félre értetted :) Már megvan killer csak azt mondom h pl sok rl-t látok énis aki Killerel szaladgál már és én RL-en meg se tudtam ütni boss-t str buildel. Pl van egy nuker gyerek akinek már rc 8-10 en killer volt lol
Hát healer buildnél én azért gondom, h con felesleges mert énis próbáltam már vele pvp-zni éshát siralmas :D Szal sztem tök mindegy, h lesz-e neki hp vagy nem pvp-ben akkor is kikap, viszont akkor már legyen erős grind kari és sokáig tudjon healelni partyban... Ettől függetlenül str max után helyette lehet con-ra rakni de én meghagynám azt az 1 ess-t akkor is szintenként :) -
Hieii #4747 Sziasztok, egy rövid kérdés. Meddig lehet újraosztani a pontjaimat, Blood Demon a karim, de sajna keveset raktam a strengjére.
Üdv: Zarknod /HD, Blood Demon, RL5/ -
Hikoro #4746 Sry,hogy hülyeséget kérdezek!!!!!
A Shaolinnál ,hogy megszerezzem a Lightfoot-od mit kell csinálnom????
A traning shoes megvan(mind mindig)!
UI:ne oltsatok annyira le:D::D -
ReTr0 #4745 jah igen, vmit elfelejtettem: a faq-ba létszi írjátok már le, hogy mit kell csinálni a cof-ba meg a voh-ba... köszi
és bocs, hogy 2szer írtam egymás után :) -
ReTr0 #4744 nos, ha meghaltál, akkor jóhogy nincs good karmád, mert a halál az alapból -5 good karma, egyébként meg 100vérpontoként kapsz 1 jó karmát, függetlenül attól, hogy milyen klános vagy
Nah srácok, szal van a cof (Death Valley), meg van a voh (valley of hell),
a kettő tök ugyan az, csak nagyobbak a mobok, kicsit jobb epit kapsz, az egyik zhengzouba, a másik jinanba van, de az alapfeladat ugyan az:
kulcstól függően teljesíteni kell meghatározott idő alatt, ami azt jelenti, hogy először is bedob egy ilyen kör alaku szobába, amiből sok folyosó megy felfelé körbe. ezekbe 5 db koponyafej szerü vmi van elrejtve, amiből jön a méreg, amég ki nem ütöd mindet. ezután megnyílik a kapu, és be tudsz menni egy ilyen előszobába, ahol meg kell ölni minden mobot, hogy kinyíljon a főkapu, ahol aztán lesz a boss, miután ott is leölted az összes mobot. Miután átmentetek a főkapun tehát lesz pár mob, leölöd őket, és megjelenik a boss sok mobbal. Legyakod a mobokat, meg a bosst, utána megjelenik 2szor is a boss, amit már időre kell megölni ( a lila kulcs adja a legtöbb időt a boss megölésére a végén).
a boss megölélsével killer of ... epit kapsz, ehhez elég csak a bosst megölni és kiloginolni, viszont a conqueror epitethez nem elég ez, hanem a boss megölése után 3szobán keresztül lehetőségetek van távozni, tehát csak akkor kaptok conqueror epit, ha az ajtón távoztok. viszont a conqueror epitet általában egy nagy rakás szar, vagyis tök felesleges megszerezni, akkor menjetek ilyen helyekre, ha már a killerér mentek be segítséggel (a szinteket korábban leírtam).
vala: partyban érdemes lemenni, illetve mondjuk gb 5 felett simán nyomhatod soloba is a cofot, ha erős vagy, fc közepe után meg a voh-t
de neked úgy javaslom, hogy healer, hybrid, és tankerrel lehetőség szerint többel is
rabbit: nem tudom mért nem tudtad megszerezni, van aki már fd végén megcsinálja, javallom a dex cavity-t mielőtt bemész, és persze buffoltasd felmagad hybriddel és healerrel is, ezek után már csak egy jó tanker kell, aki 99%át lenyomja a bossnak, amég te folyamatosan ütöd. a maradék 1%ot nem neked kell leütni, hanem kell még 1 magas szintü, aki befejezi a végén a mobot, miután a másik ispe kiloginolt.
az általad leírt healer és hybrid buildel még mindig nem értek egyet, mivel pl healernek str kimaxolása után a con-t kell nyomnia, hiába penaltyja van rá, mivel neki se nuke-ja se erős smashingje nincs, így pvpbe csak úgy tud nyőzni, ha sok az élete, több mint a tankernek...
jó játékot
UI: Lawless holnap ec5 vagyok, szal vége a tündöklésednek legnagyobb magyarként ... hehe :P -
Hikoro #4743 Most meg nem enged be!! 

-
Hikoro #4742 Bocsi,hogy külön írkáltam,csak mindig utána jutott eszembe,hogy ba*** ezt nem kérdeztem +!!
Mindenki aki választ adott a kérdéseimre nagyon köszönöm!!! -
Kérdezd meg nyugodtan arkot vagy retrot vagy lawlesszt hogy Crackie haverunk rl5-6-on nyírta ki nekem meg vagy 15-ször be kelett mennem retroékkal!:D -
GaBooST #4740 le tudnátok nekem irni heavenly demon buffer karit??hogy hogyan csináljam??
jah és az érdekelne ha ujra kiosztom a statjaim van-e hátulütöje?? -
Rabbit20 #4739 Ha pusztakezes Shaolint akarsz akkor Deva vagy Diamond monkot válassz. Deva a hybrid: Lesz healed, buffod, nuke-od, meg sok életed és wisdom lesz neki a 2 stat pontos, amire eljén nem is kell raknod sokat szal szépen lehetlesz osztani pontjait a többi 4 statra..
Diamond a healer: Lesz mindenféle healed, buffjaid... Neki viszont a con a 2 stat pontos szal életed nem lesz sok (annyira nem is kell heal miatt) Buffal, elixírekkel meg ruhákkal sm-re 3k fölött lesz így is. Sok str meg ess és jó kari -
és próbáld a kérdéseidet egy hózzászólűásba tömöriteni. kössz. -
reagáltak*
nem én vok bunkó :) én köszöntem :) -
én az eu-s szerverre mentem most..nem tom mi a neve..néha látok hun névre végződő egyéneket, de még 1szer nem reagáltam a szevasz-ra.. -
Ha elárulod mi szeretnél lenni ha nagy leszel , hidd el , még segíteni is fognak. egyébként meg a Bardo -n van több magyar. -
Hikoro #4734 Ja és még valami,miután majd meg váltom a kasztom akkor hogyan osszam el a pontokat?:):):) -
Hikoro #4733 + melyik serveren vannak többen a magyarok? -
Hikoro #4732 És ha Shaolinnál Pusztakezes,ütöketös emberkét akarok akkor milyen legyen a kasztom?:DD:D:D:D -
1. FAQ ban benne van
2. még nincs -
Hikoro #4730 én sem voltam jó pár hónapig:D:Dazért kérdem:D + én se értek egy csomó dolgot:D -
fú..látom ez a pár hónap kihagyás elég volt ahhoz, hogy olyan szlenget kezdjetek használni a fórumon, amiből egy kukkot nem értek :D -
Hikoro #4728 Milyen clanok vannak?
van már Iron Fist-es clan??? -
vala12 #4727 Ja és még egy olyan van, hogy nem változik a good karmám, pedig volt hogy meghaltam, meg RL3-on már lassan szintet lépek, aminek ugye többszáz mob az ára, de nem nő a karma, mintha befagyott volna a kettőn. -
vala12 #4726 Én is a Cof-ban voltam , de mobot mégcsak nem is láttam ,lehet, hogy az volt a gond,hogy 3 purple-vel mentem be.Amúgy mi van ott bennt, és mit kell csinálni, egyáltalán egyedül érdemes bemenni, vagy csak partiban? -
Rabbit20 #4725 Nemtonm én rl-en meg se tudom ütni CoF boss-t ^^ Szal még ha 1%ot kéne leütni az se menne :D -
sajnos van. -
GaBooST #4723 hej azt egy szoval sem mondtam hogy bot kell!!!!!!!!!auto cast progi hoz kéne egy kicsit pontosabb leirás mert nem tul jól müxik
egyébként ehez a gaméhoz nincs is bot!!sztem

-
ReTr0 #4722 Nem, nem nálad van a hiba, néha van ilyen bug, pl xiannak se tudtuk megszerezni a conqueror-t. ő beszélt a g m-el és azt mondta, hogy a conq cím elnyerésére csak esély van, nem fix, hogy megkapod
valójában ez egy bug, ami néha előjön néha nem, kb olyan mint a questbug
annyit tudok tanácsolni, hogy probálgasd, bár a conqueror of Death Valley egy nagy rakás szar (és még finom voltam), nem ér semmit , még az alap acolyte is jobb :)
ha már itt tartunk, akkor epitetekre ajánlott szintek (csak a fontosabbakat mondom):
secret solve of four god.... (bocs nem tudom pontosan a nevét, de ugyis tudjátok melyik) rc12
Killer of Meng Mian rl 5 után
Killer of Mei San-he sm 5 után
Lightning Fist sm 12
Killer of Shen Mo gb 5 után
New Hero gb 6
Punisher of evil one gianxi gb12
Killer of Ghosts ec 2 után
Nyilvánvalóan ezek fehér klánosoknak vannak, de megvan mindnek a sötét klános megfelelője.
Ezek alapján már mindenki meg tudja határozni bloody plainen, hogy ki hanyas szintű (viszont megjegyezném, hogy nem árt, ha a fegyókat is ismeritek másnem színről, mer általába bp-n secret solve-os epit használnak a nagyok is a 10% speed miatt) -
Nincs benne a ephitet listádban? Mert automatikus nem fogja átírni az aktuálist, ha jól tudom. -
Hieii #4720 Nem haltam meg és az idő sem telt le. Már háromszor voltam bent és láttam a végén az Icy Riverlake-s bejátszást. Szóval nem kaptam meg a Conqueror of Death Valley-t. Nem lehet hogy a Gamemel van valami probléma, vagy a netemmel?
Üdv: Zarknod
/HD Blood Demon, RL5 -
"Ha az sincs meg akkor te meghaltál benn!"
az kimaradt ha lejárt az idő mielőtt kimehettél vólna akkor is meghalsz! -
te meg el vágy tévedve mert akkor is kaptál egy olyat ha kimentél az exiten hogy Conqueror of death valley!!!
Ha az sincs meg akkor te meghaltál benn!
És ha a killer of meng mianra gondoltál az azért nincs emeg neked mert nem te ölted meg a bosszt!!! csak egy pár szörnyet!
ÜDV -
Hogyha botolni akar majd keres magának eggyet és botol majd kiszúrják és örökre bannolják!
Mert az összestöbbi játékos jóember és feljelenti az gm-nél én is tamással feladtunk már egy párat!!!
ENNYI!
ÜDV -
majd a barátnőjét is egy "bot" fogja izélgetni helyette.. -
ReTr0 #4715 asszem el vagy tévedve kicsit, nem tudom mi kéne még, bot, vagy mi?
azér játék, hogy te irányítsd, nem azér, hogy program működtesse....
visszaolvastam kicsit, és ehhez kapcsolódan szeretném megjegyezni, hogy azért ne keverjétek már a bottal a makrót
a makrós cuccok mint pl nostro, vagy sensei egere, vagy ezek a cuccok legálisak, és nem tudsz velük grindelni, az egyeszerü kezelhetőséget segítik, illetve a buffok fejlesztését, másra nem jók..
a bot az teljesen más, azt ráereszted reggel, oszt estig hozzá se kell nyulni, csak azt látod, hgoy nap végére ugrottál 2szintet...
szóval aki botot vár, az máshol keressen
ennyi, jó játékot -
Hieii #4714 Coft ba voltam, nem én vezettem, ott voltam, kinyírtam pár szörnyet, amikor meghalt a Boss, akkor betörtük a kaput , kimentünk. A többiek megkapták az új epithetet, én nem. -
GaBooST #4713 tudtok még adni a játékhoz ien fincsi progit?? -
A CoF-t csináltad, vagy csak lemészároltál mindenkit a Death Valleyben? -
Hieii #4711 Sziasztok, miért van az hogy már háromszor végigcsináltam Death Valleyt és nem kaptam meg az új epithetet.
Üdv:Zarknod -
Általam valósnak vélt válaszok:
1. Nem, akkor nem törik el. (extrém dolog lenne)
2. Csak a szerencsédtől függ
3. Megfulladtál?? Hol jártál??
4. Még nem találkoztam vele, vagy már elfelejtettem... Nem tudom
5. Függ a többi tulajdonságától. Ha sima fegyver, akkor nem adnak érte sokat, ha kék vagy zöld, akkor kérhetsz érte többet.
Javaslom, hogy nézz körül Hefei-ben, hogy épp hogyan áll a piaci helyzet. -
Köszi a progit!