9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
"elvileg tudok játszani" xDxDxD
majd szólj 😄😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Hát elég fárasztó a várakozás...

drop
na én regeltem az oladlon megjöt a megerösitö link leszedem a klienset felteszem és elvileg tudok játszani

azt írják most törlik a karaktereket, és készülnek a Pre-Openre.
De sztem a karakterek törlése kifogott rajtuk, vagy valami bug következtében a textúrák is törlõdtek a karakterekkel együtt, és nem merik bevallani 😄
3. nap késés. Játszanék, kurvaannyukt.

musha
ha most megnyílnak a szerverek, akkor már open lesz? csak mert az elmúlt egy hónapban úgy 4-5-ször regisztráltam és semmi nem érkezett...

hát én erre annyit mondok, hogy bazmeg =)))

Gunner
Istenit már, játszani akarok...

Gunner
100e indult, 180e lett vége, apám akarta... én csak 50e fizetek belõle, de egy 17éves kisfiúnak az is sok :|😊

Atti12
öj, de jó egyeseknek 😄

Gunner
Alant látható gépet 😛 Tán ezzel már futni fog 2048x1600ban full graffal :|

Atti12
<#ravasz1>

egérutat...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atti12
egy kis off. Ki mit kapott? 😛

😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

boldog karácsonytalan, és hanukátlanságot =)

Gunner
Me húzzák agyunkat azért 😊 Soksok hibát most próbálják lehet orvosolni, majd küldenek e-mailt az okok miatt 😊

circa
Miért nem jó most a server?

quack
boldog új évet

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

és ha ateisták vagyunk akkor boldog mit kivánsz? 😛

Gunner
szerk. : akkor 2 😄 akkor mégjobban bevok izgulva már játékra

egyébként boldog Hanukát mindenkinek, feltéve, hogy zsidók vagytok.

ez már 2 nap, bárhogy is számolom =)

Gunner
Azt azt 😊 Mob killekben gazdag karácsonyt <#violent>

(Csak menne a szerver... már 1 napos a csúszás <#wow3>)

Gubber
Boldog karácsonyt mindenkinek! 😉

Atti12
boldog karácsonyt mindenkinek! <#wave>

😛

Gunner
Hát szerinted télapó hogy szállítja ajándékokat? <#zavart1>

dehogynem, csak sok fantázia kell hozzá <#idiota>

brit. de végülis lényegtelen, egyik országban sem tér el az idõszámítás 30+ órával, amennyi azóta már eltelt D:

milyen idõszámitás szerint reggel 9? mert azt garantálom neked hogy nem a magyar szerint 😛

Van valami infó hogy szerver mikor lesz megint? :/
Azt írták a mailbe hogy 12.22, reggel 9 órakor megnyílik. Namármost ez nagyon nem igaz =))9
Azt is írták, karácsonykor már játszhatunk, egy event keretében ráadásul, szal lehetne már :p

Atti12
frissitve.
ui:szarakszik a youtube, a videók lassan jönnek be 😄

Atti12
ezt vártam nagyon 😊 köszi

Shiwo
kicsit Ranagolista beütése van

(nem baj ha nem értitek..lehet lesz aki érteni fogja 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Heavenly Demon
Beállítottság: Sötét Klán (Senkivel sem szövetkeznek)
Klán Fõhadiszállása: Rejtekhely a Yanmo hegy belsejében
Jelenlegi vezér: Soul Catcher, a klán fõpapja
Elveszett Sárkány: Heavenly Demon császár
Fegyver: Ököl, szablya.
Kung Fu stílus: A Heavenly Demon technikái többségükben más stílusok tanítványaitól lopottak, és általuk kiigazítottak, valamint az okkult szertartásokat is beépítették mûvészetükbe. A kardok helyett inkább szablyáikat választják, fegyvertelen harcra pedig a "Véres kezek" technikát használják, mely a valaha ismert pusztakezes technikák egyik leghalálosabbika.

"A korrupt söpredék által kormányzott földet meg kell hódítani, csak tûz által lehet azt megtisztítani!"
A Heavenly Demon klánt egy kegyetlen, ambiciózus harcos alapította, aki mindigis szemben állt a császárral, magát a démonok császárának tekintve véres háborút provokált a kormányzó hatalom ellen. Sokan mondják róla, hogy még gyermekkorában démonok gazdatestévé vált. Mindenki, aki küzdeni látta, megdöbbenten tapasztalva hatalmas erejét, biztosan állítaná, hogy a szóbeszéd igaz.

"Ez a világ csupán a hatalomra való törekvést szolágálja!"
A klán tanítványai átadták magukat saját sötétebb oldaluknak, és felhagytak nemesebbik felükkel ennek érdekében. Hûségükért és véres küzdelmeikért cserébe a Démon császár tanítványai hatalamas erõt és harcmûvészeti tudást kaphatnak, számos okkult forrásból merítve. A klán, sötét tudásuk kihasználásával számos csatát megnyertek a császár seregei ellen jónéhány provinciában, és volt idõ, amikor a teljes császárságnak több mint felét irányították. Csak a 9 Sárkány háborúja - egy személyes harc, melyet a klánok vezetõi vívtak egymással - állíthatta meg a démonok császárát a fõváros lerohanásától, és a Föld teljes meghódításától.

"Még ebben az életben szeretnék tanúja lenni a Démoni császár feltámadásának"
A háború ködös végkimenetele után Soul Catcher, a fõpap terjesztette a hírt, miszerint a mestert megölték, és felolvasta rendeletét melyet halála elõtt saját vérével írt: Minden meghódított területet el kell hagyni, visszavonulni, és a klán ajtajait bezárni. Egészen addig, míg az idõ el nem jöt, hogy visszatérjen. Hosszas vonakodás után így is cselekedtek, visszatérve Yanmo hegyi rejtekhelyükre. Ezalatt folytatják sötét képességeik fejlesztését, melyeket mesterük ruházott rájuk, és míg egyesek császáruk újbóli eljövetelére várnak, mások versengenek, hogy átvegyék a hatalmat.

Gunner
2 srác beszélgetett akit kihalgatott svájci haverom, õ meg mondta nekem már rég 😄

Gubber
ehhhh😊

Gunner

lassú vagy 😄

Gubber
Búcsúzzatok a karitoktól😊

Gubber
Beta Testing Update

In order to take 9Dragons to open beta, we have to wipe all characters. Yes, it's a pain, and yes, we know how much time and love you have poured into these characters. But we have to wipe them to prevent several major bugs from transferring into the final game.

However, the good news is that, barring a major technical problem, this will be the only wipe that we need to do. So from when we reopen after closed beta you can build your characters safe in the knowledge that they will not need to be wiped again.

So what is the schedule?

On Thursday 21st December at 23.59 BST (British standard time) we will be shutting the game down, wiping all characters and preparing the game for the next stage of beta.

We will then re-open the game at 09.00 BST on Friday 22nd December. From this point on we do not expect to have to wipe characters again. So you can play throughout the Christmas holidays safe in the knowledge that your characters won't be wiped.

sweech
de én még csak 21 vagyok szal nem unom ^^

nemá, megint elõlrõl ugyanezt unalmsa lenne, bár kétségkívül az a legfílingesebb :p

Atti12
egyetértek 😊.

sweech
téliszünetben elkezdek már tényleg játszani..és shaolinok leszünk 😄

ott a pont..., én személy szerint amugy harci stilus alapján választok és a szablyás harcmodor valahogy nem jött be egyszerüen..., ennyi 😊

Shiwo
én speciel nem a jellem alapján választottam..igaz, a Démon közelebb áll a szívemhez, a Shaolin annyira nem volt bejövõs..és nekem már annó a videók alapján megtetszett a HD..meg amennyire ebbe a játékba lejön, hogy ki gonosz és ki a jó..sõt ! nem is jó vagy gonosz, hanem fehér és fekete klánokról van szó..nahmármost ha belegondolunk, hogy a keleti országokban (legalábbis japánban tuti) a fehér a gyász szine..és ha már jellemet kell választani, szívem szerint semlegessel lennék, de az alapból nem elérhetõ..szvsz hülyeség rámondani, hogy "trendy"..

guild: nekem 8 hogy van -e , de ha lesz olyan magyar guild, amibe tok csatlakozni , szívesen csatlakozom, de amilyen sûrûn jáccani tok, ne várjátok, hogy túl aktív leszek...

open béta: lehet hüle kérdés, de ahhoz új acc-ot kell regelni, vagy átvihetjük a mostani acc-ot ? mármint nem karit, csak az accot, tehát pass, ilyesmi, hogy ne keljen megint tökölõdni a regisztrálással.. ill. gondolom a mostani gém jó lesz hozzá, nem kell letölteni újat, max patchelik, vagy nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

énis szeretlek <#puszis><#gonosz1><#eplus2>

Gunner
mennyé nintendozni plz

Gunner
Tökmind1, mert nem választható alapkarakter kezdõpontjához, késöbb érhetõ el egy küldetéssorozaton

nyáladzós megmentem az emberiseggetmertjóakvagyok meg kopaszshaoéinmegminden-nek is trendy lenni... 😛