21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Na utolsó próba
Sworld of the new World
PIC01
Perfect World
PIC02 -
OFF
Sworld of the new World (A lelkes Szabó család)
Nagyban
Perfect World (a kínai WOW)
Nagyban -
ReTr0 #4826 skacok a ryl 2 - től nem hiszem, hogy jobb, attól jobb monkot még nem láttam mint ami ott van, és azok a nukeok....
tűzeső, végén már armageddon, jégeső, ilyen komonya,ami kitátja a száját, és lefele néz, na ott meghal minden
szerettem azt a játékot, csak bugos szar és nem nagyon foglalkoztak vele, de a nuke-ok, áááh, geci durva
azér majd ha lesz időm lecsekkolom ezeket is, de szerintem ezt fogom tolni, nem szeretek fél munkát végezni, ha már ez van , akkor végigviszem, amég nincs lag, meg ilyen login security szar... -
Lawless #4825 hát ha dobantasz rá linket hogy hol lehet lehúzni lehet még le is tépem és akkor megnézném:) de 9D mellol még kb nemtágítok nekem tetszik még mindig :) -
Spike:
1. És CoF-ban bent is maradtál végig?
2. RC6-ról FD-re ugrani könnyű dolog lenne, csak nem értenéd, hogy miért kell vért pisilni FD-n az RC-hez képest.
3. Sajnos én nem lennék biztos benne, hogy a patch 19 megoldja a lagokat, pláne abban nem, hogy hamarosan látni fogom ezt a patchet.
-
egyébként nekem soha nem laggolt még valamelyik nap egyedül akkor nekem is eltűntek az emberek, de a 19. patchel ezek is megszűnnek, szal m1... -
ja ha valakinek van fd feletti fölösleges fire demon karija, vagy akkja az adja nekem mert haveromat be akarom érni de többet kockul mint én és így sosem fogunk együtt írtani... -
RC 6 vok, 5ször vittek be COFba és még egyszer sem kaptam epithetet? mi a gond? :( -
Írok is ne félj :)
off
Most hatalmas dilemmába estem. Tegnapelőtt találtam a Perfect World -öt.
Tegnap meg bejelentették hogy a Sword of the new world is átment fizetősből free2play -ba. Melyik legyen ? Gyönyörű mind a 2, és ami a lényeg laggmentes

Képzeld reTro hatalmas nagy , területre ható spellek vannak benne
on -
Lawless #4819 oki sensei....reméllem jobb lesz a 19es! de nekem parádéssan mukxik osszes :( !!! csak a ventri nemannyira de sebaj! Tamás tamás tamás...mennyi az a kicsit off...? azért munykábol írhatsz ide még ha játszanni nem is :):):) -
Na lawless és kérded miért hagytam én is rá van amikor nem bírom leállítani a futásom tehát egyfojtában fut
van amikor az egér jobbgombja akad be a lagg miatt olyankor akármit csinálok a kamera mozog csak és ha a kettő eggyüt akad be az a legszarabb!
Majd ha talán lessz 19-es patch akkor visszanézek ha akkor is ilyen akkor le van szarva!
ÜDV -
Ezt a kép beszűrást más öreg fejjel soha nem tanulom meg.
Kicsit off
Csak annyit mondok Perfect World
-
Én már teljesen leszoktam róla.
Azt hiszem megtakáltam az igazit :))
-
nekem mostanában nem igazán akar belépni :( -
Nekem ma a Bardon olyan lagom volt egész nap, hogy még buff-ot sem tudtam trainingelni. Kiválaszottam, hogy melyik buffot nyomja el és 2-15 másodpercen belül hajlandó volt csinálni valamit. Ha humoromnál lettem volna akár röhöghettem volna azon, hogy a lag miatt eltünnek az emberek, fél perc múlva visszajön minden, nyomnám a gombot, de megint eltünnek az emberek a lag miatt. Gombnyomást nem igazán érzékelt. Végül feladtam... -
letoo #4813 A tököm televan az állandó laggal mikor lessz már végre ujj frissítés? Amúgy már kezdem qrvára unni az állando grindingolást meg a laggot mikor lesznek már ujj skilek?
-
Lawless #4812 hát sensei te már pár honapja én az aktívakra gondoltam! retro húzzunk bele hogy már FCk legyunk már csak 1szint nekem is és party quest ami megdob minket FC1ig! már alig várom :):):) TamaS azért ne tunj el végleg...nálad a polom :) -
topicot nézegetem, de már jó ideje nem játszom. -
Pontosan :D -
Lawless #4809 na mivan itt megszunt mindenki ??? :)
-
Lawless #4808 már megy az agyamra ez a ventri nemmegy anélkul hogy ne akadozna úgy ki baxom :D:D:D -
most jöttem haza egy hétig nem voltam, most nem olvastam végig mi történt... egyébként meg Bardon van a legtöbb magyar, azt az üzit még olvastam görgetés közben. :) na bye, jo8 -
Majd holnap kanyarítok valamit ma nem vagyok otthom -
Lawless #4805 halli tamas neked meg mi a neved vagy mi ez? Rappelz meg a tobbi? miért nemjosz vissza??? úgy már nemlesz olyan érdekes! én tobbnyire csak a party miatt játszottam...ha nemvettétek észre...jo volt hulyulni veletek :) ! gondolj bele......írj nekem mailt és ott megdumáljuk TamaS a címem [email protected] várom! csá Retroval taláxok bent tobbiekkel nemtom mivan -
Az nem fog menni :) Na de sebaj. -
Lawless #4803 akkor lefejelem a csunya képuket :D ! akkor muszaj lesz holnapig várnom de még este megnézem! majd ha találkozunk bent játékban kell veled dumálnom...majd én visszahívom TamaS-t...addig udv -
ReTr0 #4802 law, nah ezt jól elbaxtad, úgy néz ki, hogy ma egész nap server inspeciton
hehe -
Jó, kössz!a questeket megértem, nem azzal volt a gond, de mostmár mind1.a rage-t is vágom, csak v.ki azt mondta hogy az idő letelte után is megmarad a sebzés bónusz,de ezekszerint nem... -
Lawless #4800 ma visszatérek skacok TamaS,Retro,Sensei várlak titeket is!!! éljen a Power of Budha csapat :):):) Lawless :) -
Rabbit20 #4799 Jó semmi közbe bejött ^^ -
Rabbit20 #4798 Te ezt hogy nézted meg? :)) Nekem oldal se jön be... -
ReTr0 #4797 a válasz egyszerű:
hefeibe vedd fel a küldit rc12-n, és datongba menj....
(skacok egy jótanács: mielőtt feljöttök ide rinyálni küldik terén, olvassátok már végig a küldi leírást, nem csak a vastag betüt, hanem alatta a picit is, és ha nem értetek egy-egy szót, akkor vegyetek kézbe egy angol-magyar kéziszótárat... köszi)
Heroic quest 6szintenként változik, és teljesen felelsleges megcsinálnod, mert úgyse leszel 1, vagyis nem fogsz érte epit kapni
Hogy mért ne leszel első: mert ahhoz komoly támogatás, pill, healer, hybrid, és sok trükk kell, hogy első legyél, hiszen már sokan megcsinálták előtted, szóval felesleges vesztegetni rá az időd
a rage az magától feltöltődik és le is megy, a lényege annyi, hogy ha rage-be vagy, akkor kb 1,5ször nagyobbakat ütsz, mint alapból, nagyjából 4-5percig tart
ha rage allatt 2szer rákattintasz a piros vonalra, berzibe leszel, ilyenkor sokkal gyorsabban lemegy a rage, és kb 2-3szor olyan nagyokat ütsz mint alapból...
ezeket már mind kiveséztük, úgyhogy még1szer megkérek mindenkit, hogy mielőtt kérdez vmit, használja már a keresőt, mert ennek így nincs értelme, hogy 100szor leírunk vmit.... thx -
hi!
"A secret solve-t jinanban a budha szobros küldi adja" ok, csak az a baj hogy én démon vok és a jinan az a white clánnak van.
A Heroic Quest-ek csak egy bizonyos szinten érhetők el, pár szinttel utána már nem?és ugye ezek adják az epiket?
és még egy kérdés: a rage-az mire való?már vagy 2szer kigyült de nem igazán láttam semmi hatását...
előre is köszi a válaszokat -
ReTr0 #4795 nah, kicsit utánajártam a dolgoknak:
azt írják "Major maintenance from 11pm PT - 2am PT"
aszondja, hogy PST az 9órával kevesebb mint nálunk (ezt nem árt, ha megjegyzitek)
szóval du 11 - de 2 (náluk) = de 8 - de 11 (nálunk)
vagyis elvileg másfél órája már játszanunk kéne, szal valszeg vmit megin elbaxtak.... -
Rabbit20 #4794 Az a 2 óra meg nem az aktiválást jelenti, hanem ha epit váltasz azt 2 óráig nem cserélheted le, ha letelik 2 óra válthatsz másra újból, ez csak ennyi... -
ReTr0 #4793 inspection van, azér nem tudsz belépni
vala: ha a neved felett ott van hogy Secret solver of Four Gods, akkor azt az epit már használod, vagyis hozzáadódik a karekteredhez az epithet effectje
ha nem járt még le a 2óra, akkor nem is tudsz epit váltani, szóval, még1szer elmondom, hogy ha már a klán és a saját karaktered neve között ott van a secret epi, akkor azt használod
nagyon sok mindnet nem fogsz észrevenni, mer a secretes epi csak 20defet ad, 10%speedet, meg 5 ve recovery-t peace modeba (éppen ezért mondtam, hogy bp, és meditáció, steps trainingelésén kívül másra nem jó) -
Wery9 #4792 egyébként valamiért nem lehet belépni reggel 8óta -
vala12 #4791 Ha lol, ha nem lol, nekem igazából nem színnel van bajom, hanem azzal, hogy nem változnak meg a dolgok. Természetesen én is a játékban töltött időről beszélek, hiszen ott is van az óra, de hiába telik le az idő például a 20 defense-t vagy mennyit nem látom hozzáadódni, vagy az már akkor hozzáaadódik amikor átállítom? De akkor minek van a 2 óra? De gondolom az idő ami mutassa, az azért van, hogy annyi idő múlva fog megváltozni, hiszen oda is van írva, de hiába telt le az idő, változást nem látok. Az epi ki van írva rendesen, de nem látom hogy aktivizálódna, szóval nem a szín érdekel, csak hogyha átáltam rá, akkor azokat a dologokat adja már amik járnak vele, mert úgy nem sok értelme van hogy van egy epi ami nem ad semmit.Eddig mikor beraktam egy epit mindig figyeltem, és láttam hogy nőnek a dolgok, ez viszont nem. -
Morvhem #4790 Üdv all!
Érdeklődnék aki használja a 9D Skill Trainer annál a játékot leteszi e automatikusan tálcára vagy nem. Mert nálam igen és egyenlöre nincs megoldásom arra nézve mivel lehetne ezt a dolgot kiküszöbölni.Ha esetleg valaki tud valami megoldást a dologra annak a javaslatát szivesen fogadom.
ui.: ha tálcán van a játék a meditácios skillen kivül nem megy egyik skill sem. -
"erre csak annyit mondok: LOOOL"
Szintén:D
(Ne vedd rossznéven én se meg retro se tud mindent:D)
ÜDV