9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Á, most már kipróbálom a Wu-tang-ot. Késõbb talán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Igen, szal gyere és legyél te is tíf! 😄

Voltan
Érdekes ez a Wu-Tang. Eddig Shaolin voltam, ott már Losing Self 6-7 szint körül be lehetett lépni a klánba, Wu-Tangnál meg csak Gathering Chi 8-nál... Legalábbis ezt mondta valaki. Tényleg csak akkor lehet?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

miilann
ln mek,vszeg Tschi-Kay néven elszek

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Atti12
jaj tényleg, thx

miilann
faKúhoz,most ugye beszurtad ezt az open betas dolgot,és igy két 5ös pont van .

Nem megy a hajstílusomhoz xD
Nah szal Goth néven vagyok.

én most nemtok, maxmajd késöbb valamikor :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

miilann
legyél Dzsekit Csen azt csok

Nah aki thiefet indít az jöjjön játszani =)
Engem megtaláltok ööö... milyen néven? a név kitalálásával mindig fél órát szaraxok 😄

Atti12
mért hát ez mértnem jó? Emberek, egy faq hoz képest ez nagyon jó stat egy hónap után! 😄

Gubber
én is nézegetem

Shiwo
pedig én megnéztem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Atti12
Atti12
a faq-nak a látogatottsága:

<#eljen><#hehe>

miért, eddig azt hitted lesznek? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atti12
faq frissítve

Shiwo
úgy látom, itt nem lesznek valódi nagy magyar guildok még 1 ideig..

inter15
Be hehet kapni <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

inter15
Ne ez jó még azt a nyamvadt klán fõnököt sem találom.

Gubber
😄😄

Nah már alakul a leenedõ nagy magyar Thief guild 😄

énisénisénis 😄

Gubber
Thief leszek Thief leszek😊😊

miilann
mijen érdekes a sacred flower meg a lehetõségek közt se merült fel 😄AF:dSA

miilann
a thiefbe lehet csatlakozom majd én is

énén 😄

pont a heavenly demon meg a wu-tang a leg unszimopatikusabb két véglet nekem amik közül választani akartok.
Wu-Tang kékhányás, heavenly demon vöröshányás 😄
én a shaolint, koldusokat, meg a tolvajokat támogatom.
E közül amelyikhez összejön a legtöbb ember, ott indulok én is, bár az valszeg thief lesz =)
Szal szóljon aki thief akar lenni, és együtt elkezdjük :p

neked is ugyanaz, revolving chakra 1-tõl, klánodnál megkeresed azt az embert.

választhatsz másikat, a klán bázisan megkeresed a faszit, aki vissazállítja az összes attribútumodat és új kasztot választhatsz, ez revolving chakra 1 elérésétõl teheted meg, legalábbis shaolinnál úgy volt, és csak 1-szer.

37 az még nem sok, figyelembe véve hogy más MMO-nál jóval gyorsabban lehet itt fejlõdni :0

circa
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megváltoztatni a kasztomat, phantom daemonról blood daemonra, ha egyáltalán lehet, mert egyik haverom Wutan karijával elõször black turtle volt aztán késõbb valami Wutang Trueistal átváltott BlueDragonra, és resetelte az összes attributumát. Szal ha ilyet Daemonoknál is lehet csinálni pls miondjátok el hogy elõre is kösz!

Atti12
szerintem is wt és hd

Gubber
Szerintem nem lehet, ha csak nem lesz magasabb szinten is kasztválasztás.

inter15
Egy kérdés. Ha már választottál kaszton belül szakot WU-TANG -- > Black Turtles , ez már megváltoztathatatlan ??? szerintem én elkúrtam.
Nem volt kedvem végigolvasni és csak úgy ráböktem a 4 közül valamelyikre.

Na a lényeg a Turtles nem kardozós basszus.

Gubber
😄😄😄😄😄😄

inter15
De jó lesz. Vagyunk-leszünk magyarok kb 10-en és 8-9 helyen <#vigyor><#vigyor>

minek? ugyis mindenki oda megy ahova akar, nem? 😊

inter15
Most dobjam el a 37-es karimat ? 😊)

Oké,köszi,megnézem.

Shiwo
akkor szavazzatok meg mást a wu-tang helyett 😊 nekem 8..

az még annyira se tetszik 😄 shaolinnál pusztakezes karit nyomtam elég sokáig de annyira nem fogott meg 😊

inter15
Valamelyik Divinity sword-os küldi után adja a questet az öreg faszi , hogy beszélned kell a kapuõrrel. A minimum követelmények : Gathering Chi Cheng lvl 8 , és minden pusztakezes és fegyveres skillednek minimun 2 - nek kell lennie.

Shiwo
sajnos nem tok jobb megoldást, ha már guildot csak 1 klán tagjaiból lehet kreálni..

Shiwo
úgy tom minden stílusnak van egy fegyveres és egy fegyvertelen stílusa..szval nem tetszik a szablya/kard, attól még mehet puszta kézzel

Gubber
akkor wu
-tang sztem a thief mellé😄

ez megoldható csak éppen sok szart ér ha azzal a karival sose játszik az ember nem? 😊

😄

Shiwo
persze lehet mellette másik karid, de mondjuk úgy lenne az igazi, ha legalább az 1ik karid bentlenne vmellik guildban..

Gubber
Nekem sincs még le sem töltve😊 Majd talán ma😄