21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Csaprago #7875 Alphin ne legyél ilyen hamar mérges
amúgy ez a játék hibája, sok mindenkinek van ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni -
Alphin24 #7874 kösz a segítséget! máskor is ide jövök -
#7873 dugd be a neted...
@ Free : lvl cap HM12... Csak hogy tanulgasd az új dolgokat. -
Dialosa #7872 jah elnézést, én még abból a korból vagyok ahol nem volt GL -
Alphin24 #7871 Hello mindenki!
Amikor be akarok léoni miért van az hogy mindig ezt írja ki:
"Coul not connect to the game" Ha tudtok megoldás légyszi írjatok
-
#7870 "...tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felső határ CS1..."
Inkorrekt. Felső határ GL1.
-
Dialosa #7869
Asura jó, ott nem fogsz unatkozni!
Sok sikert!
üdv.!
Free -
#7868 Ja,és vigyáz ránk a bandmaster-ünk (GL9), szóval, ha vki szószerint vadászik utánunk, akkor ő átugrik Jinanba, hogy egy kicsit megleckéztesse őket.:)Nagyon ellene van a random gyilkolászásnak. Na, az jó kis küzdelem szokott lenni:)) -
#7867 Köszi az infót! Az első karakteremmel az Asurán vagyok, jelenleg Jinanban, és látom, hogy a többség a BK-t használja. Ezért kérdeztem, hogy lehet udvarias formában gyűjteni azt. Sokan elfutnak mellettem mondanak egy "haha, you suck"-ot és szabályosan kivégeznek. Semmi esélyem ellenük. Már tudom, hova kell őket sorolni. Viszont az általad leírt segítségre még szükségem volt, hogy reagálni tudjak a BK trade kérésekre is. Azért járnak arra normális játékosok is.:) -
Dialosa #7866 szia
először is, BK t csak a saját oldaladhoz tartozók megölésével szerezhetsz, de saját "fajodat" nem ölheted, tehát fekete feketével, fehér fehérrel, de Demon nem ölhet Demon-t és így tovább! (ha esetleg nem tudtad volna)
valamint a szintedhez képest olyan játékost kell keresned, aki +24 vagy -24 szinten belül van, tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felső határ CS1
ezek tudatában kimész BP re, körbenézel, ha esetleg nem tudod megállapítani ki milyen szintű, akkor megkérdezheted, + használhatod a Brief Info t, ami néha hasznos lehet
ha látsz olyat akivel tudnál karmát cserélni, akkor rákérdezel, hogy hajlandó lenne-e (mondjuk egy egyszerű "BK trade?" kérdés megteszi, ha kicsit beszélsz angolul, ezt értelmesebben is megkérdezheted)
ha beleegyezik, eldöntitek ki hal meg előbb, ha Te, akkor miután újraéledtél kimész és megölöd, ezzel befejezed a trade et!
Kölcsönösen megköszönitek és 1 óra elteltével újra lehet!
1 trade során 8 BK nyersz, ugyanis 1 kill ért 10 et kapsz, de mivel 1 szer meg is kell halnod, ezért 2 t veszítesz is! (ezzel együtt persze GK t is buksz ha van)
NAGYON FONTOS:
NE FELEJTS EL BP RE BEREGELNI, HOGY OTT ÉLEDJ ÚJRA
ha valamit kihagytam kérlek javítsatok ki
remélem mindenre választ kaptál
Jó játékot! -
#7865 Sziasztok! Le tudnátok írni nekem, hogy zajlik le egy bk trade? Köszi -
zseblampa #7864 Egy FS reprezentáns reggeljen ide! -
RYO123 #7863 Handclap Acclaim ha buildot váltasz akkor "elvileg" problémák lesznek a nagy Update-el...Esetleg ha a +10,+11,+12 refi lötyöt nem akarják bekeverni ?lol -
#7862 Acclaim Acid
9D Admin
Posted: 24 Nov 2008 09:37
Hi Players
Patch 62 Update
Halloween Event has been removed
There is a Quest available in Hefei, which is part of the upcoming patch. If you have not yet taken the Quest, I would advice you to not do so. If you have already taken the Quest, do not worry.
#7861 peccs
helyreállító vacak?
kiszedték halloween küldit?
mind2? -
RYO123 #7860 nem irtam hamisat...
csak van egy másik nukerem amit nem irtam ki.. -
kiscipi #7859 Bardo szerveren vagyok
a nevem : Kiscipi
-
Dialosa #7858 szia
személy szerint nem tudnék mondani olyan magyar oldalt ami a segítségedre lehet
szerintem a legegyszerűbb dolog az lenne, ha in-game kérnél segítséget vagy tennél fel kérdéseket ezekkel kapcsolatban
sok segítőkész embert ismerek, biztos vagyok benne segítenek is
minden szerveren van magyar játékos, írd le merre vagy, aztán majd jelentkezik valaki, hogy kit keress
ha marad amire nem kaptál választ azt meg tedd fel nyugodtan itt
sok sikert
-
kiscipi #7857 Sziasztok
Elkezdtem újra játszani a játékkal és (hébe hóba játszok kb 1-2 éve) most vagy Rl 2 (lvl50) és szeretném megkérdezni hogy holtudnék olvasni a játékról magyarul vagy ilyesmi, olyanokra gondolok mint pl eggyes tárgyak használatának, fontosságának leírása stb...
köszi előre is -
#7856 nájsz Dózi :D -
#7855 Akkor leszel szíves nem fake infókat rakni az aláírásodba...
Tuti nagy lehet a gáz, mert Phew apánk is visszajött Spellbornból 9D fórumra... -
RYO123 #7854 de igen az...=)) a nukerem Gb 6 68% al -
#7853 -
Made By Én! -
#7851 hát mehetnek a ****
Dózi nem lenne türelmem annyit írkálni...tudod...jön egy peccs,aztán 2 javítás... -
Csaprago #7850 bocsi ha noob kérdés de mit jelent a textmoddolás? -
#7849 Neked sem erősséged az angol... Normál 2 órás 2x lesz 5-7-ig... -
RYO123 #7848 cool nukerem holnap GB 7 lesz xD -
#7847 Acclaim Acid
9D Admin
Posted: 23 Nov 2008 18:11
Hi Players,
We are facing a technical snag in our login servers. We are working on it at the moment.
The 2x event for today will be extended for Bardo. If the issue does not get resolved soon, the compensation event will be held tomorrow at the time of the normal 2x event.
Acid
Xiao #7846 Vagy ma, vagy holnap lesz a kompenzáció... -
juice404error #7845 Asura-ra bezzeg beenged azonnal ez a mocsok. :-( -
juice404error #7844 Én sem jutok fel még mindíg. Szépen leszámolja bejelenkezéskor a 30 mésodpercet aztán megkínál egy szép error code 1-el. :-( -
szabi34 #7843 Nálam az is jó -
Xiao #7842 Nálam a hivatalos fórum sem naon műkszik... -
szabi34 #7841 Mi még mindig 3-an vagyunk legalábbis más nem szólt hogy fent van:D -
Xiao #7840 Hali! Én sem jutok fel. Event kezdés után ledobott... azóta se sikerül visszajutni... -
goroland #7839 Szia gojko vagyok nálunk is csak én vagyok fen az Unicumbol mást nem engedett fel.
-
#7838 nemár,hogy csak engem nem enged fel ez a ******* -
szabi34 #7837 Pedig igaz, 3-an vagyunk fenn FS-ből kb:) Gabor Army és én
-
#7836 naná...azért válaszolsz azonnal a hsz-eimre
mondjuk az fura,hogy senki más nem ír...