21072
  • Csaprago
    Alphin ne legyél ilyen hamar mérges
    amúgy ez a játék hibája, sok mindenkinek van ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni
  • Alphin24
    kösz a segítséget! máskor is ide jövök
  • ToshiBá
    dugd be a neted...

@ Free : lvl cap HM12... Csak hogy tanulgasd az új dolgokat.
  • Dialosa
    jah elnézést, én még abból a korból vagyok ahol nem volt GL
  • Alphin24
    Hello mindenki!
    Amikor be akarok léoni miért van az hogy mindig ezt írja ki:
    "Coul not connect to the game" Ha tudtok megoldás légyszi írjatok
  • ToshiBá
    "...tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felső határ CS1..."

Inkorrekt. Felső határ GL1.
  • Dialosa

Asura jó, ott nem fogsz unatkozni!

Sok sikert!

üdv.!

Free
  • hierro86
    Ja,és vigyáz ránk a bandmaster-ünk (GL9), szóval, ha vki szószerint vadászik utánunk, akkor ő átugrik Jinanba, hogy egy kicsit megleckéztesse őket.:)Nagyon ellene van a random gyilkolászásnak. Na, az jó kis küzdelem szokott lenni:))
  • hierro86
    Köszi az infót! Az első karakteremmel az Asurán vagyok, jelenleg Jinanban, és látom, hogy a többség a BK-t használja. Ezért kérdeztem, hogy lehet udvarias formában gyűjteni azt. Sokan elfutnak mellettem mondanak egy "haha, you suck"-ot és szabályosan kivégeznek. Semmi esélyem ellenük. Már tudom, hova kell őket sorolni. Viszont az általad leírt segítségre még szükségem volt, hogy reagálni tudjak a BK trade kérésekre is. Azért járnak arra normális játékosok is.:)
  • Dialosa
    szia

először is, BK t csak a saját oldaladhoz tartozók megölésével szerezhetsz, de saját "fajodat" nem ölheted, tehát fekete feketével, fehér fehérrel, de Demon nem ölhet Demon-t és így tovább! (ha esetleg nem tudtad volna)
    valamint a szintedhez képest olyan játékost kell keresned, aki +24 vagy -24 szinten belül van, tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felső határ CS1

ezek tudatában kimész BP re, körbenézel, ha esetleg nem tudod megállapítani ki milyen szintű, akkor megkérdezheted, + használhatod a Brief Info t, ami néha hasznos lehet

ha látsz olyat akivel tudnál karmát cserélni, akkor rákérdezel, hogy hajlandó lenne-e (mondjuk egy egyszerű "BK trade?" kérdés megteszi, ha kicsit beszélsz angolul, ezt értelmesebben is megkérdezheted)
    ha beleegyezik, eldöntitek ki hal meg előbb, ha Te, akkor miután újraéledtél kimész és megölöd, ezzel befejezed a trade et!

Kölcsönösen megköszönitek és 1 óra elteltével újra lehet!

1 trade során 8 BK nyersz, ugyanis 1 kill ért 10 et kapsz, de mivel 1 szer meg is kell halnod, ezért 2 t veszítesz is! (ezzel együtt persze GK t is buksz ha van)

NAGYON FONTOS:

NE FELEJTS EL BP RE BEREGELNI, HOGY OTT ÉLEDJ ÚJRA

ha valamit kihagytam kérlek javítsatok ki
    remélem mindenre választ kaptál

Jó játékot!
  • hierro86
    Sziasztok! Le tudnátok írni nekem, hogy zajlik le egy bk trade? Köszi
  • zseblampa
    Egy FS reprezentáns reggeljen ide!
  • RYO123
    Handclap Acclaim ha buildot váltasz akkor "elvileg" problémák lesznek a nagy Update-el...Esetleg ha a +10,+11,+12 refi lötyöt nem akarják bekeverni ?lol
  • ToshiBá
    Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 24 Nov 2008 09:37

Hi Players

Patch 62 Update

Halloween Event has been removed

There is a Quest available in Hefei, which is part of the upcoming patch. If you have not yet taken the Quest, I would advice you to not do so. If you have already taken the Quest, do not worry.

ACCLAIMNAK MEGINT SIKERÜLT LOOOL! Megint beraktak egy questet a nagy pecsből... XD
  • LordTusy
    peccs
    helyreállító vacak?
    kiszedték halloween küldit?
    mind2?
  • RYO123
    nem irtam hamisat...
    csak van egy másik nukerem amit nem irtam ki..
  • kiscipi
    Bardo szerveren vagyok
    a nevem : Kiscipi

• Dialosa
    szia

személy szerint nem tudnék mondani olyan magyar oldalt ami a segítségedre lehet

szerintem a legegyszerűbb dolog az lenne, ha in-game kérnél segítséget vagy tennél fel kérdéseket ezekkel kapcsolatban
    sok segítőkész embert ismerek, biztos vagyok benne segítenek is
    minden szerveren van magyar játékos, írd le merre vagy, aztán majd jelentkezik valaki, hogy kit keress

ha marad amire nem kaptál választ azt meg tedd fel nyugodtan itt

sok sikert
  • kiscipi
    Sziasztok

Elkezdtem újra játszani a játékkal és (hébe hóba játszok kb 1-2 éve) most vagy Rl 2 (lvl50) és szeretném megkérdezni hogy holtudnék olvasni a játékról magyarul vagy ilyesmi, olyanokra gondolok mint pl eggyes tárgyak használatának, fontosságának leírása stb...

köszi előre is
  • ZzoleE
    nájsz Dózi :D
  • ToshiBá
    Akkor leszel szíves nem fake infókat rakni az aláírásodba...

Tuti nagy lehet a gáz, mert Phew apánk is visszajött Spellbornból 9D fórumra...
  • RYO123
    de igen az...=)) a nukerem Gb 6 68% al
  • ToshiBá
  • ToshiBá

Made By Én!
  • LordTusy
    hát mehetnek a ****
    Dózi nem lenne türelmem annyit írkálni...tudod...jön egy peccs,aztán 2 javítás...
  • Csaprago
    bocsi ha noob kérdés de mit jelent a textmoddolás?
  • ToshiBá
    Neked sem erősséged az angol... Normál 2 órás 2x lesz 5-7-ig...
  • RYO123
    cool nukerem holnap GB 7 lesz xD
  • ToshiBá
    Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 23 Nov 2008 18:11

Hi Players,

We are facing a technical snag in our login servers. We are working on it at the moment.

The 2x event for today will be extended for Bardo. If the issue does not get resolved soon, the compensation event will be held tomorrow at the time of the normal 2x event.

Acid

ennyi. Mellesleg Tsy. Én rákattantam a textmoddolásra... Csak az a bibi, hogy minden Updatenél át kell írni.
  • Xiao
    Vagy ma, vagy holnap lesz a kompenzáció...
  • juice404error
    Asura-ra bezzeg beenged azonnal ez a mocsok. :-(
  • juice404error
    Én sem jutok fel még mindíg. Szépen leszámolja bejelenkezéskor a 30 mésodpercet aztán megkínál egy szép error code 1-el. :-(
  • szabi34
    Nálam az is jó
  • Xiao
    Nálam a hivatalos fórum sem naon műkszik...
  • szabi34
    Mi még mindig 3-an vagyunk legalábbis más nem szólt hogy fent van:D
  • Xiao
    Hali! Én sem jutok fel. Event kezdés után ledobott... azóta se sikerül visszajutni...
  • goroland
    Szia gojko vagyok nálunk is csak én vagyok fen az Unicumbol mást nem engedett fel.
  • LordTusy
    nemár,hogy csak engem nem enged fel ez a *******
  • szabi34
    Pedig igaz, 3-an vagyunk fenn FS-ből kb:) Gabor Army és én
  • LordTusy
    naná...azért válaszolsz azonnal a hsz-eimre
    mondjuk az fura,hogy senki más nem ír...