9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spike MGP3
és annál engedi is?

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Atti12
de csak 2xszer. a másodikat aszem csak fd5-ön lehet elhasználni, de ez nem biztos

Spike MGP3

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Atti12
a klánközpontban van egy emberke és annál, nem tudom a nevét.

Spike MGP3
lehet kasztot váltani? hogy?

Atti12
aszem én fogok nyerni 😄. shaolin nukerrel kb 1 órát játszottam, aztán váltás ^.^

Lol benne vagyok,ha az nézzük olyan RC közepénél szokták abbahagyni,és kevés játékkal olyan 3 hét. Szal én 3 hét ^^

skacok, mit szóltok egy kis fogadáshoz, hogy meddig viszi a nukert? 😄

én kb 1hónapot mondok, de lehet sok <#eplus2><#vigyor5>

stat ügyileg: 3wisdom 1 essencet ajánlanék, és kb 20con-t ( a basic 8al), a többi statot felejtsd el, felesleges

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

Spike MGP3
kösz a segitséget.. szerintem akkor storm leszek nem fire x)

Már rég elnevezték a bracereket,mindenhól xy bracer.

Bracer
Ennek van Chi Kung damage-a, tehát mágusnak erõsen ajánlott ezt használni 😊 Kovács Npc-nél Temp néven találod asszem.

asd

Spike MGP3
ja, thx ^^ ... de azt hogy érted, hogy karkötõ a 'fegyvere'?

Strom demon a mágus:fontos pontok kb 900 hp 1500 mana(de ezek növelhetõk cuccokkal) és Wisom mindenek felett csak wis wis wis,str és dex meg 12-12.
A mágus kevés str miatt közelharcban elvérzik de ha jól használod a pajzs skiledet és nem engeded magad közelébe a mobot akkor a legerõsebb lévén csak wis-re pakol és ezért sokkal erõsebbek a varázslatok mint egy warrior smashing. olyan rc vége felé már 2-3 lövésbõl tudsz ölni. Fontos fegyvere a bracer(karkötö) nem a kesztyû. Remélem ennyi elég

Spike MGP3
Soha nem vagytok itt? :S 😞 mennyi wisdom kell a storm demonnak kasztnál?

Spike MGP3
De az viszont mindenképpen kellene, hogy mennyi Wisdomot tegyek kasztnál...

Spike MGP3
már megvan, storm demon leszek, nem fire...

szerintem rossz választás volt ez a hd, a legdágább cuccok a hd-sak, szal anyagilag meg fog látszani, hogy demon vagy....
tudom, hogy sokaknak ez nem szempont, hanem hogy jól nézzen ki a kari meg ilyenek, de .... sztem nem mind1, hogy 10milla a 4pct, vagy 30....

Spike MGP3
egyébként thankx a gun powdert, a blue cotton clothot mi is megtaláltuk azután miután az üzit írtam 😊

Spike MGP3
Valaki írja le milyen a storm demon

chilios
Üdv
Fgevyerre hogylehet rakni ilyen tulajdonságot,mer van egy hely a fegyveremen,van is hozá item em de nemtudom hogykel rárakni,pls help
inter15
Gunpodert a Death valley -ban , blue cottont pedig a blind madman -ektõl szerezhetsz

Atti12
Gunpowdert nem tudom, blue cotton cloth ot se, a blood essence meg random

Spike MGP3
aminek a nevében blood van? mert nekem egyszer Blood Zombie droppolt még az elején...

Spike MGP3
ja meg gunpowdert, Blue Cotton Clothot, és Blood Essencet mi droppol?

Spike MGP3
Ujrakezdtem a gamet, most ls 7 körül vagyok kb holnap, holnaputan kasztolodok... fire demon leszek... nekem is csak azzal van bajom, hogy a késõbbi harcmodorom gyengébb lesz... de sebaj... egyébként a storm az milyen? van lövõskillje? tud ütni karommal ill kesztyûvel?

inter15
Holnap már leszek én is. Le kellett szaladni siófokra pár napra 😊

igaz, hogy rl 7es szinten (asszem) fogod megkapni az utolsó aktív skilled ami asszem dharma nevü, vagy mi, de az lassú mint a tetü, hiába sebez 500 körül. Ezt az utolsó skillt szinte senki se használja a nagyok között, vannak gyors kedvelt skillek, sajnos a nevükre már nem emlékszem, de majd rákérdezek az fc bácsiktól 😊

Én személyszerint a wrapping pole of deva-t javaslom, mert 10esen hiába sebez kisebbet 50-60al mint a legutolsó, mégis az az egyik leggyorsabb....

law, ha azt mondtad volna, hogy a csaj prütykölöd, és nincs idõd játszani, azt jobban elhisszük <#bee1><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
jó játékot <#integet2>

Geeforce
Elméletileg az újabb skilleknek mire ugyanarra a szintre eljuttatod, nagyobb lesz a sebzése, mint a réginek.

inter15
KB azér , mert 1/2 óra könyvekkel nyomott tréning után nagyobbat csap mint a mostani.

Carmang
Helló ismét.
Van a kung-fu skillekkel kapcsolatban egy dolog amit nagyon (de nagyon) nem értek.
Kiválasztottam a Role-t (Luohan; a Devát abbahagytam, mert orrba-szájba kell trénelni, hogy normális buffjai legyenek, de nekem napi kb. 1,5 óra játékidõben erre nincs jövésem).

Szóval Luohan. Szaladok a Senior Monk-hoz az új Polearm skillekért és ilyet látok rögtön felvehetõ (OC1) skill-ként (csak Active-re gondolok):
- Breaking Pole of Yaksa (Breaking Poles), sebzés 22 - 66
- Wrapping Pole of Deva (Wrapping Poles), sebzés 22 - 66.
A késõbb felvehetõ skillek sebzési minimuma is csak 30-40 körüli.

Értem én, hogy egy új skillben kevesebb a gyakorlatom, mint a Sifu-tól tanul Basic Shaolin Breakin Pole-ban (lv4, asszem 130 körüli a min. sebzése), nade ennyire?
Mi a motiváció abban, hogy lecseréljem ezt a Basic skillt az új Luohan skillre? Vagy késõbb (ezt a már kifejlesztett) Luohan skillt egy magasabb szinten megkapható (de sokkal gyengébb) Luohan skillre?

Help pls

Tribute goods quest 1 csomagot kéne megtalálnom valami sirköhöz közel shi-zangban plain of white sand környékén...

valamint Minget Northern Death Valeynál

ty
hiftu
Ezek szerint akkor az Indy-nél áll egy kicsit feje tetején a világ.
De jó...

Hát végülis ugyanez volt 2 Moons-nál is, hogy visszalépett a fejlesztõ cég, vagyis ott meg sem kapják új cuccokat Koreából... Majd csak 1 hónap múlva, vagy lehet már kevesebb.

asd

hiftu
Olvasgattam a fórumot. Állitólag LE SEM ÁLLITOTTÁK a szervereket.
Az egyik moderátor elkezdett találgatni, nem tudni mennyi valóságtartalom van benne, de Õ úgy tudja, hogy Indy az utolsó pillanatban visszalépett.
(Ez mondjuk nem túl hihetõ, ugyanis az Acclaim-nek még le kell forditania a kapott cuccot.) Persze, ha az elkészült lefordított anyagot visszatarthatja az Indy, akkor lehetséges, hogy ez történt.
Az Acclaim viszont nem túl jól kommunikálja a történteket. Csak annyit írnak, hogy az upgrade véget ért. (És nem azt, hogy elkészült.)
Talán egy késöbbi idõpontban lesz valami. Talán...
Ahogy egy srác mondta a fórumon: Mi nem elõfizetõi vagyunk ennek a játéknak, hanem a tesztelõi. A tesztelõket meg nem szokás tájékoztatni az összes változásról. A tesztelõk csak mondják el a véleményüket.
(Más kérdés, hogy a fejlesztõk erre sem kiváncsiak.)

Okosabbak vagyunk 😊 Update nem volt, csak szerver biszbasz...

asd

hiftu
Rendben. A fórumot nem is néztem ilyen témában.
Azonban van különbség, ha program egy célzott csomagot küld (program állapota, meghivott fv-ek, stb..) a hibajelenségrõl, mintha te ugyanezt beirod.
Az egyéb logikai hibákat persze érdemes beirni. Mondjuk egy nuke-nak nincs meg a leirása, ha rálövöd egy mobra. Csak szép üres kocka.
Hajrá! Lassan meglesz az upgrade. Remélem, ha hozzányúlnak a szofverhez is, akkor legalább a bugos és a hiányos szövegeket, meg temp15 tipusú neveket javitják. Nemsokára okosabbak leszünk... Jó éjt mindenkinek..

Carmang
Aha, szóval nem kell szégyenkeznem a tápos ruháim miatt, csakazért mert tré kinézetûek 😊 Csak ráveszem ezt a deco Garmentet és máris egységes cuccban pompázom.

Hiftu:
van az Acclaim oldalán "Bug report" szekció, furcsállanám, ha oda nem írogatnának emberek, hanem belenyugodnának, hogy "hát nem külde el a Crash Report a hibát... ez van."
A mostani fejlesztés után kíváncsi leszek mi változott. Ha továbbra is kidobál, meg felcserélve hagyják a Basic Shaolin Protection buff mértéke/idõtartama számokat, én tuti beírok oda.
Nem tudom mi értelme lesz de legalább nem rajtam múlt 😊 Nagyon úgy néz ki (szerintem), hogy az Acclaim valamiért "szkippeli" ezeket a dolgokat, kizártnak tartom ugyanis, hogy Closed Beta alatt egyszer sem vette észre ezeket egyik teszter sem.

hiftu
1. Nekem is volt egyszer egy ilyen, csak nálam már nem mutatott semmit, hanem a töltõkép elött meghalt. Aztán loginnál kiabált, hogy már bent vagyok.
2. Szerintem egyértelmûen a szerverek terheltsége ill. a kliens nem teljesen korrekt hálózatkezelése áll a háttérben. Most fogják ugye fejleszteni a szervereket, tehát ez valószínûleg megoldodik. A kliens szerintem marad a régi szutyok. Mivel az Acclaim nem kap visszajelzést, hogy valami gebasz lenne. Ugyanis akkor sem mûködik a net, amikor a hibajelzést szeretné visszaküldeni ez a szerencsétlen kliens.

LeonSilver
Ha megveszed darabonként a ruhát akkor rosszabul jársz.Mert az igaz, hogy olcsóbb de ha találsz / veszel / mittomén egy jobb rucit akkor ezt lekell venned míg a komplett DECO külön helyre kerül és nemfoglalja a helyet a jobb ruhadarabok elõl.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kéne egy kis help...
Pár napja elég sokszor elõfordul, h mikor másik területre megyek át egyszerûen semmit nem tölt be a játék szal csak fehérséget látok, nem látom mobokat se npc-ket... Néha betölt egy idõ után, de elég sokszor nem és akkor kidob, h ninedragons.exe hibát észlelt és leaáll blabla.
Van erre valami megoldás? Vagy mi lehet a gond?
Gondoltam rá, h esetleg azért mert több most a memóriám, de már elõtte is elkezdte ezt csinálni, viszont régebben sose volt ilyen :S

asd

inter15
Fasza az a szerelõ

Az a garment nem ruha, hanem kapsz egy ilyen deco-t ruháid fölé, tehát ez csak eltakarja ruháidat.
Ha ugyanazon az accounton vannak a karik akkor simán 😊 csak csinálsz egy store-t guild emberkénél 😊 és beteszed cuccokat, másik karival meg kiveszed.

asd

Carmang
Ismét lenne néhány kérdésem:

-A Shaolin falunál levõ Peddler, aki Shaolin Garmentet (gondolom full öltözet) árul, mi extrát tud? Miért venném meg tõle 50k-ért a ruhát, ha a Templomban a vizesvödröket emelgetõ sráctól darabonként megvéve sokkal olcsóbb a teljes öltözet. Ráadásul OC szinten 3 küldi is van ami ruhát ad (tehát igyen van).

-Lehet-e azonos szerveren levõ karakterek között tárgyakat küldözgetni?

Kösz.

Anthraxus
Sajnálatos hír de nyugodj meg nem foglak utolérni😄

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Szevasztok.....TamaS,Retro,Sensi,Crackie....és a tobbiek...kis gondom van a pc-vel de még a szerelo se tudja mi úgyhogy mult hét vasárnaptol nincsen gépem....sajna 😞 de amint lesz repulok vissza addig jo játszást....csátok!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

inter15
Nem is vesszük vazzeg 😊))))))))))))))))))

érdekességként:
az avast a saját firssítéseivel mindig lehúz egy-két trójai vírust, illetve egyéb cukiságokat, amiket utána elég leszedni a géprõl (tudom mert jól megszívtam vele, vmi imod2000 nevü mappát hozot létre mindig a windows /system mappába, és oda mentegette magának a jobbnál jobb vírusokat, ahogy felmentem netre...)

vala12:
úgy emlékszem tamás errõl már regélt pár sort, szal nem akarom megin elismételni, hanem azt javaslom, hogy lapozz vissza 1-2oldalt a forumon és olvasgass, mert le van írva!

Létszi srácok, mielõtt vmi általános kérdést kérdeznétek, lapozzatok vissza kicsit, és olvasgassatok, mert nincs rá semmi szükség, hogy 100szor leírjuk ugyan azt....

jah igen, és senki se vegye baszogatástnak ezt 😊

jó játékot <#integet2>

Anthraxus
Attól függ elvileg milyen szinûbül mennyit raksz bele elvileg a piros a legjobb a zöld a közepes a kék a sz*r. elvileg ha 3 pirosat vagy más szíínû 3-at raksz bele elvileg jobb mintha eggyel nyitod.
A death valley passra asszem egy darabig nem lesz szükséged 3 kéket olyan 90k-ért tudod asszem eladni
A züld 3 db nemtom és a 3 db piros sem tudom mennyi😄 ezt retro talán leírja
ja de a lényeg a death valley pass csak hármassával müxik ami a CoF ba kell azt majd retro elmagyarázza nekem nincs kedvem <#beka3><#alien>

Anthraxus
NOD32