9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
én kb 1hónapot mondok, de lehet sok <#eplus2>#eplus2><#vigyor5>#vigyor5>
stat ügyileg: 3wisdom 1 essencet ajánlanék, és kb 20con-t ( a basic 8al), a többi statot felejtsd el, felesleges
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Ennek van Chi Kung damage-a, tehát mágusnak erõsen ajánlott ezt használni 😊 Kovács Npc-nél Temp néven találod asszem.
asd
A mágus kevés str miatt közelharcban elvérzik de ha jól használod a pajzs skiledet és nem engeded magad közelébe a mobot akkor a legerõsebb lévén csak wis-re pakol és ezért sokkal erõsebbek a varázslatok mint egy warrior smashing. olyan rc vége felé már 2-3 lövésbõl tudsz ölni. Fontos fegyvere a bracer(karkötö) nem a kesztyû. Remélem ennyi elég
tudom, hogy sokaknak ez nem szempont, hanem hogy jól nézzen ki a kari meg ilyenek, de .... sztem nem mind1, hogy 10milla a 4pct, vagy 30....
Fgevyerre hogylehet rakni ilyen tulajdonságot,mer van egy hely a fegyveremen,van is hozá item em de nemtudom hogykel rárakni,pls help
Én személyszerint a wrapping pole of deva-t javaslom, mert 10esen hiába sebez kisebbet 50-60al mint a legutolsó, mégis az az egyik leggyorsabb....
law, ha azt mondtad volna, hogy a csaj prütykölöd, és nincs idõd játszani, azt jobban elhisszük <#bee1>#bee1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
jó játékot <#integet2>#integet2>
Van a kung-fu skillekkel kapcsolatban egy dolog amit nagyon (de nagyon) nem értek.
Kiválasztottam a Role-t (Luohan; a Devát abbahagytam, mert orrba-szájba kell trénelni, hogy normális buffjai legyenek, de nekem napi kb. 1,5 óra játékidõben erre nincs jövésem).
Szóval Luohan. Szaladok a Senior Monk-hoz az új Polearm skillekért és ilyet látok rögtön felvehetõ (OC1) skill-ként (csak Active-re gondolok):
- Breaking Pole of Yaksa (Breaking Poles), sebzés 22 - 66
- Wrapping Pole of Deva (Wrapping Poles), sebzés 22 - 66.
A késõbb felvehetõ skillek sebzési minimuma is csak 30-40 körüli.
Értem én, hogy egy új skillben kevesebb a gyakorlatom, mint a Sifu-tól tanul Basic Shaolin Breakin Pole-ban (lv4, asszem 130 körüli a min. sebzése), nade ennyire?
Mi a motiváció abban, hogy lecseréljem ezt a Basic skillt az új Luohan skillre? Vagy késõbb (ezt a már kifejlesztett) Luohan skillt egy magasabb szinten megkapható (de sokkal gyengébb) Luohan skillre?
Tribute goods quest 1 csomagot kéne megtalálnom valami sirköhöz közel shi-zangban plain of white sand környékén...
valamint Minget Northern Death Valeynál
ty
asd
Az egyik moderátor elkezdett találgatni, nem tudni mennyi valóságtartalom van benne, de Õ úgy tudja, hogy Indy az utolsó pillanatban visszalépett.
(Ez mondjuk nem túl hihetõ, ugyanis az Acclaim-nek még le kell forditania a kapott cuccot.) Persze, ha az elkészült lefordított anyagot visszatarthatja az Indy, akkor lehetséges, hogy ez történt.
Az Acclaim viszont nem túl jól kommunikálja a történteket. Csak annyit írnak, hogy az upgrade véget ért. (És nem azt, hogy elkészült.)
Talán egy késöbbi idõpontban lesz valami. Talán...
Ahogy egy srác mondta a fórumon: Mi nem elõfizetõi vagyunk ennek a játéknak, hanem a tesztelõi. A tesztelõket meg nem szokás tájékoztatni az összes változásról. A tesztelõk csak mondják el a véleményüket.
(Más kérdés, hogy a fejlesztõk erre sem kiváncsiak.)
asd
Azonban van különbség, ha program egy célzott csomagot küld (program állapota, meghivott fv-ek, stb..) a hibajelenségrõl, mintha te ugyanezt beirod.
Az egyéb logikai hibákat persze érdemes beirni. Mondjuk egy nuke-nak nincs meg a leirása, ha rálövöd egy mobra. Csak szép üres kocka.
Hajrá! Lassan meglesz az upgrade. Remélem, ha hozzányúlnak a szofverhez is, akkor legalább a bugos és a hiányos szövegeket, meg temp15 tipusú neveket javitják. Nemsokára okosabbak leszünk... Jó éjt mindenkinek..
Hiftu:
van az Acclaim oldalán "Bug report" szekció, furcsállanám, ha oda nem írogatnának emberek, hanem belenyugodnának, hogy "hát nem külde el a Crash Report a hibát... ez van."
A mostani fejlesztés után kíváncsi leszek mi változott. Ha továbbra is kidobál, meg felcserélve hagyják a Basic Shaolin Protection buff mértéke/idõtartama számokat, én tuti beírok oda.
Nem tudom mi értelme lesz de legalább nem rajtam múlt 😊 Nagyon úgy néz ki (szerintem), hogy az Acclaim valamiért "szkippeli" ezeket a dolgokat, kizártnak tartom ugyanis, hogy Closed Beta alatt egyszer sem vette észre ezeket egyik teszter sem.
2. Szerintem egyértelmûen a szerverek terheltsége ill. a kliens nem teljesen korrekt hálózatkezelése áll a háttérben. Most fogják ugye fejleszteni a szervereket, tehát ez valószínûleg megoldodik. A kliens szerintem marad a régi szutyok. Mivel az Acclaim nem kap visszajelzést, hogy valami gebasz lenne. Ugyanis akkor sem mûködik a net, amikor a hibajelzést szeretné visszaküldeni ez a szerencsétlen kliens.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pár napja elég sokszor elõfordul, h mikor másik területre megyek át egyszerûen semmit nem tölt be a játék szal csak fehérséget látok, nem látom mobokat se npc-ket... Néha betölt egy idõ után, de elég sokszor nem és akkor kidob, h ninedragons.exe hibát észlelt és leaáll blabla.
Van erre valami megoldás? Vagy mi lehet a gond?
Gondoltam rá, h esetleg azért mert több most a memóriám, de már elõtte is elkezdte ezt csinálni, viszont régebben sose volt ilyen :S
asd
Ha ugyanazon az accounton vannak a karik akkor simán 😊 csak csinálsz egy store-t guild emberkénél 😊 és beteszed cuccokat, másik karival meg kiveszed.
asd
-A Shaolin falunál levõ Peddler, aki Shaolin Garmentet (gondolom full öltözet) árul, mi extrát tud? Miért venném meg tõle 50k-ért a ruhát, ha a Templomban a vizesvödröket emelgetõ sráctól darabonként megvéve sokkal olcsóbb a teljes öltözet. Ráadásul OC szinten 3 küldi is van ami ruhát ad (tehát igyen van).
-Lehet-e azonos szerveren levõ karakterek között tárgyakat küldözgetni?
Kösz.
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
asd
az avast a saját firssítéseivel mindig lehúz egy-két trójai vírust, illetve egyéb cukiságokat, amiket utána elég leszedni a géprõl (tudom mert jól megszívtam vele, vmi imod2000 nevü mappát hozot létre mindig a windows /system mappába, és oda mentegette magának a jobbnál jobb vírusokat, ahogy felmentem netre...)
vala12:
úgy emlékszem tamás errõl már regélt pár sort, szal nem akarom megin elismételni, hanem azt javaslom, hogy lapozz vissza 1-2oldalt a forumon és olvasgass, mert le van írva!
Létszi srácok, mielõtt vmi általános kérdést kérdeznétek, lapozzatok vissza kicsit, és olvasgassatok, mert nincs rá semmi szükség, hogy 100szor leírjuk ugyan azt....
jah igen, és senki se vegye baszogatástnak ezt 😊
jó játékot <#integet2>#integet2>
A death valley passra asszem egy darabig nem lesz szükséged 3 kéket olyan 90k-ért tudod asszem eladni
A züld 3 db nemtom és a 3 db piros sem tudom mennyi😄 ezt retro talán leírja
ja de a lényeg a death valley pass csak hármassával müxik ami a CoF ba kell azt majd retro elmagyarázza nekem nincs kedvem <#beka3>#beka3><#alien>#alien>
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!