9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Párommal újra elkezdtünk 9D-ni, shaolin oldalon. Elakadtunk egy triviális küldetésnél.Roads to the Dragon - Still as Diamond
Elvállaltuk a lightfoot küldit a dagi kis krapektól, majd milyen jó lesz gondoltam. Odáig jutottunk, hogy a kapuban álló srác átadta a csizmát és elkezdett visszaszámolni 6 percrõl. Elindultunk, míg azt nem vettük észre, hogy leöltek minket. Két sacredes csajszi, közvetlen a kapu elõtt.
Mondom páromnak, hagyjuk az egészet, dobjuk ki a küldit, vegyük fel újra ne várjuk meg a 6 perc lejártát és induljunk a kapu másik felérõl, ott nincs ellenfél, de lenne is van guard.
Na ez volt tegnap és azóta sem tudjuk felvenni a küldit, mert kiírja, hogy nézzük meg a térképet infó után és a felkiáltó jel is ott marad, mint fel vehetõ küldi a lightfooftos srácnal, a daginál meg az arany kérdõjel.
Mi a teendõ ilyenkor? Valakinek volt hasonló problémája már? Kezdjük el elörõl új karikkal, tanácstalan vagyok.
A túlerő legyen veled!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Elindítom és azt írja ki:Invalid version. Please reinstall the client...
Vagy van valami frissítés?!?
Elõre is köszi.
Nekem is rendesen akadozott tegnap a dolog, és nem volt vmi pörgös a szerver.
Viszont legalább a band csinálás lehetõségét visszaállították, za is vmi! 😄
Apokalipszis - BOT warrior
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mert én nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele, pedig... <#vigyor>#vigyor>
Amíg ilyen bugos, addig olyan sok jelentõsége nincs is a ligának, mindenesetre nekem elég szokatlan volt, amikor láttam, hogy csak a saját bandben kb 20-an voltak online 😄
Szerintem a D3 egy igen is jó játék lesz, alig várom (ezt is többek között).
Amugy erre a bandos dologra vissza térve, illetve magyaság.
Azért nem akarok belépni más bandba/ligába mert nem ismerem az embereket.
Természetesen lakva ismerik ki egymást az emberek, de ha már vannak olyanok akiket ismerek akkor inkább velük alapítok egy bandot, már ha lesz rá esély.
Ettõl függetlenül ez nem ellened irányul, pusztán nem szeretnék feleslegesen segget csinálni a számbol azzal hogy belépek valahová aztán mikor már van opcio band alapításra lelépjek.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
nemtudom mi tetszik nektek Diabloban 😊 de az az a játék amit be nem játszannék soha!
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Viszont nem fogok élni a lehetõséggel, mi magunk szeretnénk egy ligát/bandot csinálni!
Az alkalmat ugyanakkor megragadnám hogy sok sikert kivánjak Neked és a ligátoknak! : )
Tiszta gáz hogy nem lehet csinálni, azért némi idõt igazán fordíthatnának a bugok kijavítására.
Este még visszakockultam és meglett a 2nd role Unu, ja és kesztyût is összevakartam magamnak. +6 2 slot, pont jó!
ja és segítséget szeretnék kérni.. CK hybrid mien szinttõl éri meg ? hogy kéne a statomat nyomnom? mien reliceket , rucit használjak? 😊
asszem 5db van, ennyi esett a hybnek fc1-ig, de nuker még úgyis pici. 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nem mintha lenne nukerem, csak érdekel. Refi rét terén nem tudok viszonyítási alapot mondani, lehet jobb lett de az is lehet hogy nem.
Ismerõsnek +4re törött a 2 slotos BD bracer, uh passz.
Egyenlõre nincs még eélyem refizni 13BE-bõl nem fogok nekiállni semminek 😄 És még nem is vagyok 2nd role 😄 Kell még pár szint, de nekem telejesen jó, hogy nem kell ráfeszüljek 1000rel hogy meglegyen egy szint, csak grindelek grindelek és lépkedem a szinteket.
Mondjuk drop rate lehetne jobb. CC-ben grindelek és 5 be esett ezidáig lvl1 tõl lvl4ig...
Ez azért magáért beszél!
Szerintem nincs okod panaszra. a +10 valószínû hogy 8+2, bár volt egy roar miszerint sikerült vkinek a szerver elsõ HH +10e.
Na most nem tudom mennyi a vlóság alapja, de ha igy van akkor azt bizony fel kellett refizni +10ig mivel Hermit fegyókba nem jó a scroll.
Grat igy utólag is a fegyóhoz.
Közben ki is próbáltam a refit, +6-nál elfogyott a BE, átléptem másik karira, hogy átadjam onnan, aztán +7-nél elfelejtettem benyomni a tender stonet 😄
De sikerült így is, BE elfogyott megint úgyhogy maradt 7+2, látom, hogy sokaknak van már az a lilásrózsaszín, gondolom 8+2, de sebaj jó ez 😄
Elvileg +7ig nem szokott törni, vannak kivételek de a +7 10-7x megvan.
+8 már húzósabb. Ugye 30 mp-ig van rajtad az effekt, ezalatt ha gyors vagy 2 refi is belefér, de csinálhatod egyesével is van annyi mint a szemét.
Tegnap egy ismerõs törött GL bracert +4re mert letelt idõ közben a tenderstone hatása, 2 slottal az egy 10kk megmozdulás volt.
De volt olyan is mikor 2 slotból csinált 1 slotsat a refi, most vagy bug vagy nem tudom mi lehetett volt tenderstone meg minden ami kell, több relog után sem lett 2 slotos a fegyó.
Az epi igen Tibetes, ha jól tudom 3 szint van easy advanced és expert a lényeg hogy aszerint változik hogy milyen színû passal viszed/viszitek végig.
A scroll pedig csak simán bele kell rakni a fegyóba rányom egy jobb klikket és belerakod a fegyót amire el akarod használni.
Csak az a baj hogy bugos (mint a többi cucc is) és csak a BD fegyókba tudod belerakni, tehát LM6 a legnagyobb scrollolható fegyó eddig.
Másik dolog hogy miután beleraktad, tradelni és eladni nem fogod tudni a fegyvert. Van ugyan cucc amivel ki is lehet venni belõle a scrollt de ahogy néztem nem tették bele az Item Mallba, de felelsleges is lenne mert ugysem kár a scrollokért.
A többit már gondolom kitaláltad...elviszed mondjuk +8ig a fegyódat, bele egy scroll és +10.
Hm...nekem annyira nem ismerõs a név, de biztosan közeli cimborák lehettek leszûrve a beszégetést 😄
Ja meg láttam valami blood stained epiket az gondolom valami tibeti dungeonból van, nekem még az is kimaradt 😄
Viszont tegnap barátkozni próbált velem valaki 😊

Hiszen mindenki refizni akar, talán 4-5 fegyót láttam már +10 körül.
Véleményem szerint felesleges HM alatt refizni, sõt talán azt is érdemes lenne megvárni hogy kiszedjék a bugokat.
Bár ha kell fegyó akkor kel, én csak magam nevében tudom mondani hogy sok pénzt nem fogok beleölni, majd csak nagyobb szinten. Nem lenne értelme 2-3 naponta uj fegyót gyártani.
Drop cardot is kijavíthatnák mert igy semmi haszna. Mondjuk a drop rate-rõl csak annyit hogy nekem FDtõl GB végéig nem esett csupán 3, ez mind CCben. Biztosan van összefüggés hogy nem órákat kockul az ember egyhelyen, bár szerintem ez még akkor is nagyon gyenge.
Már 1 milla felett van a BE, amihez régen több hónap/év kellett itt elég 2 hét 😄
Tegnaptól vannak IM cuccok, természetesen azért nincs kolbászból a kerítés, megkérik a cuccok árát.
Tenderstone és társai némileg bugosak.
Csak sima BD fegyókba lehet +1 +2 scrollt tenni, de ingyen volt, ingyen még a "szar" is jó!
Szóval ne panaszkodjatok ennyire 😄
I S A e o e m o w s m !
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Amugy a cuccok közül max a tender stone amit el tudtál érni grinddel a többit csak vehetted.
A többi cuccért itt is meg kell küzdeni, csak hamarabb eléred a célod.
Van aki 2-3 év után is ugyan olyan lelkesedéssel grindel, nos én nem tartozom ezek közé, szóval nekem és a hozzám hasonlóknak tökéletes ez a szerver, már ameddig van rá mód!