21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20592 Nálam semmi sincs a tört verziónál.
Mások bent vannak nekem hol van weboldal hol nincs, de a HackSystem sosem tud kapcsolódni... -
NAGYPATKO #20591 Bejött a játék de csak Tao szerver van nekem kiirva -
NAGYPATKO #20590 Értem! -
#20589 Mindkettőn vannak, de a többség a PVE-n van szerintem és liga is ott van, mert a másikon még nem lehetett csinálni azt hiszem. -
NAGYPATKO #20588 Melyikbe vannak a magyarok? -
#20587 Play9d-nél 2 szerver van, 1 pve és 1 pvp. Patcheket meg gondolom azért nem tölti le, mert most nincs honnan, egyébként simán kéne mennie. -
NAGYPATKO #20586 És a játékot csak feltelepited a gépre? Vagy kell valamit csinálni vele mert szedtem le 1 play9d de az nem másolja be a patcheket -
NAGYPATKO #20585 Értem! Köszi az infót! Melyik szerverre érdemes majd játszani? Mert én régen játszottam az usa oldalon -
szabi34 #20584 lol nehogy torrenten szedd le, majd ha beindul a hivatalos oldal leszeded és játszol. ennyi. -
NAGYPATKO #20583 http://thepiratebay.ee/torrent/7212458/Play_9D -
#20582 Hol írja? Nekem most a honlapot se tölti be. -
NAGYPATKO #20581 Értem! Köszönöm az infót! De a play9d igaz nem pénzért kell leszedni? Mert nekem 1000ft ir ki -
szabi34 #20580 Play9d-nél valami nem jó most azért nem tudsz belépni sem meg semmi... remélem nem csak eddig üzemeltették. -
NAGYPATKO #20579 Play9d csak pénzért lehet leszedni? mert én szedtem le ingyeneset de az nekem nem fut -
NAGYPATKO #20578 Még a patcheket se másolja be :( és a honlapra se enged hogy regisztráljak :( -
NAGYPATKO #20577 503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
Ezt irja ki nekem :( a honlapra is -
NAGYPATKO #20576 Ha a Play9d feltelepitettem a gépemre utána kell még csinálni vele valamit? -
NAGYPATKO #20575 Ahol én játszok ott Tao, Yin ,Yang szerverek vannak! Melyikbe van a sok magyar? -
NAGYPATKO #20574 Szia! Sajna hülye vagyok ehhez :) bővebb infót tudnál nekem adni? -
Szid #20573 Szevasz Patkó, rég hallottam felőled. A us szerón a yangon játszottunk, csavargó liga mostanában teljesen kihalt. A priváton játszunk most az Afterlife ligában. Csavargó is játszik megint, 8-adik a pve szerveren. Az us szeron a fehér magyar ligák közül az unicum még ugyahogy aktiv.
Skandi -
NAGYPATKO #20572 Olyan 9dragons kell vagyis szerver ahol sok magyar van! Linket elfogadok -
NAGYPATKO #20571 Tao szerveren vagyok! Shaolin és a futás küldit rontottam el! Dragon küldi és a küldit törölni se lehet hogy újra csinálnám! 9dragons 9play az milyen játék? -
#20570 Milyen klán?
És hogy hogy meghaltál, a dragon questek nem tünnek el ujra meg lehet őket csinálni.
Melyiket játszod az eredetit vagy a törtet?
Uniqum volt anno ha jol tudom, most hogy vannak e, passzolom...tört szerveren csak Afterlife van fehér oldalon, mivel bugos a band csinálás. -
#20569 Amugy az epi 700dmg/ ck dmg és 10% weapon dmg.
De lehet én láttam rosszul de nekem ez jött le. Az azért már annyira nem rossz!
Amugy van valami változás a szerverekkel? Tegnap felnéztem volna hogy még egy picit piacozzak, de nem volt PvE szeró csak PvP, aztán visszajött, de irták forumon hogy a szervereket ahonnan pörög a cucc maintancelik..Erre reggel már se honlap se semmi nem volt.
Azt irták eltart pár órát a dolog, remélem hamar helyre hozzák és nem ez lesz a végszó!
Ha meg mégis akkor, ennyi volt. Köszönjük! -
NAGYPATKO #20568 Melyik szerveren vannak a magyarok! És az Unicum clan meg a régi többi clan? -
NAGYPATKO #20567 Sziasztok! Elrontottam egy dragon küldit vagy is a futási küldit azért mert meghaltam és nem tudom újra csinálni a küldit és igy nem tudok lenni hybrid mert az szeretnék lenni! A segitségeteket kérem! Előre is köszönöm! -
unusual #20566 Cinikusan írtam. ;) Amúgy az epi lehetne jobb is a 700dmg+ck dmg,és 3% dmg on crit hit-nél. Na mindegy. Meg én hiányolom,hogy nem csináltak új kinézetű mobokat,és bossokat. -
bomb1111 #20565 Hát.....azt nem merném állítani hogy nem nehéz..........de hogy a Yang on a FS még sokat kéne fejlődjön hogy végigvigye ezt a dungit,azt merem állítani.Csak megemlítve,a bossz HG 8+ os,és még nem is beszéltem arrol hogy némi láda kulcsokra is szükség lenne ahhoz hogy miután megkínlodtad a dungit,valami ládázásra is legyen esélyed.Majd mikor teljes verzió lesz itt is,még beszélünk.Addig is csak aprópénzes grind vár ránk....És hogy ne felejtsem,a Yang on a FS elég tűrhető szituba áll,van csapat ki GCs epitől Kjs epiig végigviszi a dolgokat.De azok akik holnap társulnának és máris kérnék a KJs epit,pihenjenek egy picit.
Na szóval : a Yangos FS a lehető legjobb lehetőség hogy miután elérted a közép++ ot,meglegyen a maxis epid és nyugodtan grindelj a következőig,
-
unusual #20564 LL dungeon.....Áhhh nem is nehéz! ;-) -
#20563 Este illetve mára már teljesen elmúlt, nem tudom mi lehetett.
Köszi az ötleteket :) -
#20562 Jelek szerint...
Nálunk minden ment tökéletesen.
Remélem megoldódik a problémád!!! -
lopostok #20561 frissítetted a kliensedet? (manuálisan kell, felmész az oldalra és ott le van írva) -
#20560 Csak én DCzek folyamatosan 183mas hibakóddal? kurva idegesítő -
lopostok #20559 Valószínűleg letöltöttél valamilyen keyloggert (bot helyett vagy buff trainer helyett)... -
#20558 Bocsi, megelőztek :$ :D -
#20557 Oké megpróbálom úgy alakítani, azért egy nevet írhatnál :D -
unusual #20556 Disciple mindig jól jön. ;) -
#20555 Nekem kellesz! : ))
Majd felveszlek ma, de csak 6ig leszek otthon olyan fél5től ha akkor bent vagy akkor meg is oldhatnánk. Ha ez nem jön össze nagyon későn este még esélyes hogy leszek, illetve holnap a délelötti órákban ilyen 9-10től délig. -
#20554 UI:Túl sok karakter ezért HamvasBarack lett a neve, már ha érdekel valakit. -
#20553 Elkezdek egy beggar nukert, mivel többet mondták hogy fehér oldalon több a magyar stb, ha valakinek kell tanítvány akkor majd vegye fel velem a kapcsolatot :D
A neve [Hamvasbarack] lesz :D