9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én bátran merem ajánlani GC 9D-t is.
Eddig is igyekeztek és a tört térhódítására pedig még komolyabb intézkedésekkel jöttek ki.
Most már 4slottolhatóak az IM fegyverek, sõt ezen a hétvégén itt is el lehetett érni (majdnem) a bûvös 10x-et - a level up item dropos eventbõl származó 3x XP kártyával és a 3x eventtel.
Kis üzlet (már ha van még valaki Yangon): cserélnék IM swordot, 2slotos, teljesen tiszta IM clean bracerre.
Szép estét!
Meg nekem egy rakás újdonság, mivel én a bardon játszottam kb utoljára 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
csak is én lehetek ennyire sötét xD
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
amúgy mint lentebb írtam 10x az a 20 amit írtál...
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Az én ötletem mondjuk az, hogy túl régi a laptop (1,5gb ram 2Ghz-es CPU, GPU-t meg nem tudom)?
Helyes a megérzésem, vagy valami más a probléma?
bár ha akarod tudok adni gamescampusos kontaktot.
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
még én még anno a bardo-n játszottam de akkor jó volt szép volt de azóta volt ha jól tudom török is a játék és most valami gamescampus vagy mi a cuccos. nos tehát fel mentem és sok az újítás alig vannak fent pénzt nehezen tudól szerezni és hát jó lenne valakivel együtt fejlõdni és haverkodni 😄DDD (mert amúgy elég uncsi 😄)
I S A e o e m o w s m !
HM elején is 0,32% kapok/mob.
Kb 3 hete játszom de nincs sok idõm rá, mikor hogy...
Szóval ha ráfeszülsz 1 nap alatt megvan 2nd role 😄
Tanácsom hogy OC12n ne CBz és farmolja LF-et mert jelenleg az a legkelendõbb a piacon 10kk alatt nem találsz egyet sem, vagy csak nehezen.
GB1-en kapsz IM cuccokat 1-1pakk, +2 scroll, scroll kiszedõ, 2 slotos deco, Item drop card, Tender Stone(100% refinement rate increase).
Pár bug van most ugyan de hol nincs?!
Kb ennyi tudnék mondani elõljáróban. Ha kell még info, kérdezz.
Apokalipszis - BOT warrior
I S A e o e m o w s m !
http://9dragons.gamescampus.com/news/noticedetail/1/4827
Kami
Ez meg is magyarázza miért látom gyakran ugyanazokat az embereket arra szaladgálni.
Egyáltalán jól látom, hogy csak azoktól lehet beszerezni azokat a plateket? 😄
Na persze a tört szerveren!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>

Elgondolkodtató...
Apokalipszis - BOT warrior
Remélem most már jó lesz.<#wave>#wave>
😊
1.fejlõdj még kicsit hogy nelegyél túl kicsi és a piros mobok ne verjeneke le és aztán megcsinálod
2. fejlodj és amikor már befogx tudni menni shao templomba ott ahol van a fõ master akinél tudsz venni 3x2,5x2 konyveket a shaolinoké(ahol van 4sifu Deva,Warr,Diamond,Exorcisnak a mester) na annál lehet venni lf-et nekm is gond volt az lf-el de ott megtanultam a shaolin lf-et!de ezt csak azután hogy shaolin lettél nem vagabond
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
A túlerő legyen veled!
Shaoknál nem ugrik be hirtelen honnan kell menni hova, de a beggaroknál tuti akadály mentesen meg lehet csinálni azt a questet, ha a másik irányba megy az ember, ugyan hosszabb az út, de a rövidebb úton van a tigris, ami leverhet.
Azt sem tudom hogy kell megnézni, h van-e GM a seron és ki az, nem hogy üzenetben elmondjam neki mi a bajom.. Így megy el az ember kedve az egésztõl.
A túlerő legyen veled!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Szerintem annyira nagy gond nem lehet, mert ha az LF-et megtanulja ebbõl a questbõl az ember, utána a másik 2 felajánlott skillt meg lehet npc-tõl tanulni ugye, akkor gondolom az LF-et is meg lehetne tanulni quest nélkül.
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
Shao RTD-k itt vannak.
A túlerő legyen veled!