9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Én bátran merem ajánlani GC 9D-t is.
Eddig is igyekeztek és a tört térhódítására pedig még komolyabb intézkedésekkel jöttek ki.
Most már 4slottolhatóak az IM fegyverek, sõt ezen a hétvégén itt is el lehetett érni (majdnem) a bûvös 10x-et - a level up item dropos eventbõl származó 3x XP kártyával és a 3x eventtel.

Kis üzlet (már ha van még valaki Yangon): cserélnék IM swordot, 2slotos, teljesen tiszta IM clean bracerre.
Szép estét!
ReszegKoldus
Vannak questek igen.
Meg nekem egy rakás újdonság, mivel én a bardon játszottam kb utoljára 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

és a play9d-nél is vannak küldik? stb.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat 😊
csak is én lehetek ennyire sötét xD
ReszegKoldus
Valaki próbálta Loulanban melee karival leverni a bossokat, vagy a lenti mobokat? Csak mert nekem ck-val nem megy 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Blood Raven
nem fagy le hanem a videokat nem tölti be ha nyomsz 1 esc et akkor jolesz

Hollo

A lényeg,hogy maxos XP van,és nem megy az XP card+pill,viszont shared-ben igen. ;-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

skrimer
valami más lehet a gond ha megy a gc kliens.
amúgy mint lentebb írtam 10x az a 20 amit írtál...

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

abban, hogy ott nem 1x-es hanem 20x-os xp van. Am nekem az a problémám a play9d kliensével, hogy amint betölt a játék, egybõl le fagy a kliens? Valami ötlet? a gamecampus-ossal semmi problémám sincs.
Az én ötletem mondjuk az, hogy túl régi a laptop (1,5gb ram 2Ghz-es CPU, GPU-t meg nem tudom)?
Helyes a megérzésem, vagy valami más a probléma?
miben különbözik a play9d?
playd9? nem is hallotam errõl 😄
skrimer
már gamescampus is a múlt mert mindenki (90%) átment play9d.com-ra ahol 10szer több az alap xp.
bár ha akarod tudok adni gamescampusos kontaktot.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

valaki fel vesz friends-be? devinxx a nevem 😄D (wu tang)
még én még anno a bardo-n játszottam de akkor jó volt szép volt de azóta volt ha jól tudom török is a játék és most valami gamescampus vagy mi a cuccos. nos tehát fel mentem és sok az újítás alig vannak fent pénzt nehezen tudól szerezni és hát jó lenne valakivel együtt fejlõdni és haverkodni 😄DDD (mert amúgy elég uncsi 😄)
BarackHUN
Köszi az infókat, már letöltöttem, meglesem majd, csak ma már nem igen érek rá, majd a hét másik felében. Majd in-game megkeresek emberkéket 😄

I S A e o e m o w s m !

személyes* XD Hozzáteszem van aki RL12-õn 1óra alatt 4lf-et is bemakolt. 😉

RC12-ön,és RL12-ön is jó a LF farm. 😉 Én személy tapasztalat alapján OC12,RC12-õn volt szerencsém. Az RL12-es farm kari most van folyamatban szóval arról késõbb tudok nyilatkozni. 😉 LF nélkül kb 2nap az FC1. 😉 Bár függ attól mennyi kockulsz. 😉 H10-en SRS-ben olyan 0.12-15% / mob. 😉

P0Th3aD
GB1 helyett GC1

Apokalipszis - BOT warrior

P0Th3aD
Funból simán jó!

HM elején is 0,32% kapok/mob.
Kb 3 hete játszom de nincs sok idõm rá, mikor hogy...
Szóval ha ráfeszülsz 1 nap alatt megvan 2nd role 😄
Tanácsom hogy OC12n ne CBz és farmolja LF-et mert jelenleg az a legkelendõbb a piacon 10kk alatt nem találsz egyet sem, vagy csak nehezen.
GB1-en kapsz IM cuccokat 1-1pakk, +2 scroll, scroll kiszedõ, 2 slotos deco, Item drop card, Tender Stone(100% refinement rate increase).
Pár bug van most ugyan de hol nincs?!
Kb ennyi tudnék mondani elõljáróban. Ha kell még info, kérdezz.

BarackHUN
Holnap letudom az utolsó írásbeli érettségim és utána lesz szóbeliig kis idõm úgyhogy rápróbálok a play9d-re csak így lightos szinten, csak simán le kell töltenem meg regisztrálnom? Valaki adhatna apró felvilágosítást hogy van-e értelme egyáltalán elkezdenem vele játszani csak funból, vagy inkább ne 😄

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
Ez a Loulan map már van a GC-nél, nem? Vagy csak most rakják be? <#fejvakaras>

Hûû...Végre valami szép. 😄

http://9dragons.gamescampus.com/news/noticedetail/1/4827

Kami
ReszegKoldus
Kösz. Az egy fokkal vállalhatóbb, mint a 8 órásak 😄
Ez meg is magyarázza miért látom gyakran ugyanazokat az embereket arra szaladgálni.

Jol latod csak azoivol a minikbol lehet es 30 percenkent jelennek meg.
ReszegKoldus
Valaki tudja mennyi idõnként spawnolnak a minibossok, amik a Black Monks dungeon passhoz a hozzávalókat dobják?
Egyáltalán jól látom, hogy csak azoktól lehet beszerezni azokat a plateket? 😄

Hûûûûûû,nagy gratula Neked!Az elsõ magyar Immortal!<#vigyor2><#vigyor2>
Na persze a tört szerveren!<#vigyor2><#vigyor2>

ReszegKoldus
A hosszú, hosszú, hosszú....napok kitartásának eredménye <#vigyor>

2034 HUF = 5k PP.....No comment. 😉

ReszegKoldus
Ha 5 USD=70000 PP lenne, nem is kéne gondolkodni 😊

P0Th3aD

ReszegKoldus
Gondoltam kb top 100, de ez <#wow2>

http://noob.hu/2012/04/26/ranklist.JPG

Remélem most már jó lesz.<#wave>

😊

na 2 megoldás van....
1.fejlõdj még kicsit hogy nelegyél túl kicsi és a piros mobok ne verjeneke le és aztán megcsinálod
2. fejlodj és amikor már befogx tudni menni shao templomba ott ahol van a fõ master akinél tudsz venni 3x2,5x2 konyveket a shaolinoké(ahol van 4sifu Deva,Warr,Diamond,Exorcisnak a mester) na annál lehet venni lf-et nekm is gond volt az lf-el de ott megtanultam a shaolin lf-et!de ezt csak azután hogy shaolin lettél nem vagabond

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Grimbusz
Tao sero, és itt is van alapból egy LF, de a shaos LF azért még is más és ugye up-olható késõbb. Itt bent egyébként ez is sima ügy, még a táv is szerintem fele a koldusokénak. Csak itt 5 spiné lever állandó jelleggel. Mindegy megoldom remélhetõleg, egy haver jó angolos, segít remélhetõleg GM üzenet szinten

A túlerő legyen veled!

ReszegKoldus
Ez egyébként melyik szerver? Legalább ezen a priváton már alapból van egy LF, amivel ezt a questet lazán meg lehet csinálni 😊
Shaoknál nem ugrik be hirtelen honnan kell menni hova, de a beggaroknál tuti akadály mentesen meg lehet csinálni azt a questet, ha a másik irányba megy az ember, ugyan hosszabb az út, de a rövidebb úton van a tigris, ami leverhet.

Grimbusz
Nem hiszitek el, de a kövi karival is így jártam. Csináltam újat, mást választottam (meditációt) a fõ vonalból RoD. DE a LF-et akkor is csak attól a kapustól lehet megtanulni és küldetést kell végrehajtani (futni lassan), DE mivel van vagy 5 piros egység a kapunál míg elfutok mellettük leölnek. Persze a küldetés elveszik ÉS persze, hogy nem lehet felvenni újra, mert bugos xar.
Azt sem tudom hogy kell megnézni, h van-e GM a seron és ki az, nem hogy üzenetben elmondjam neki mi a bajom.. Így megy el az ember kedve az egésztõl.

A túlerő legyen veled!

csinálj inkább új karit jobban megéri 😊 😄 és legkozelebb nedobáljátok a questeket 😊 !!! gm-nek ha írsz az egy dolog a másik hogy válaszol-e a 3.ik hogy mikor? mert ezek ráérnek...nemakarok reklámozni de play9d.com a megfelelõ szerver 😊 gyórs,megbízható és sok-sok ember amirol a többi szerver márcsak álômodozhat 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Grimbusz
Köszi! Hát nem tudok küldeni üzit egy GMnek sem resetre, mert ha elkezd hozzám beszélni nem fogom érteni, sõt levelet angolul egyébként sem tudok írni. Ez van. Megoldom máshogy.

A túlerő legyen veled!

Amúgy ITT nagyon sok kérdésre találtok válaszokat
Itt választ találsz.Megjegyzem hogy amit ír FullNeo,teljesen megbízható.
Grimbusz
Átnéztem a Sifutól tanulható dolgokat, nem volt sehol LF. Egyébként az LF skill meg van, csak nem használható állapotban, mint mikor megveszel egy skillt, de még nem gyakoroltad be. Be kéne gyakorolni a meglévõ LF-et, csak hát azt nem lehet sem a somfán, sem a meditációs területen sem. Ha továbbjutok ebben a témában leírom ide..

A túlerő legyen veled!

ReszegKoldus
Van az a quest, ahol felajánl 3 skillt, hogy melyiket akarod megtanulni, abból az egyik az LF, másik a medi, harmadik meg nem tudom mi, talán steps. Ezt a questet dobtátok el és nem tudjátok újra felvenni?

Szerintem annyira nagy gond nem lehet, mert ha az LF-et megtanulja ebbõl a questbõl az ember, utána a másik 2 felajánlott skillt meg lehet npc-tõl tanulni ugye, akkor gondolom az LF-et is meg lehetne tanulni quest nélkül.

Grimbusz
Akkor is ha az elsõ arany ?es (RoD) küldid a LF megtanulása?

A túlerő legyen veled!

ReszegKoldus
Elvileg úgy is meg lehet tanulni igen.

Grimbusz
Vagy arra gondolsz, hogy külön tanuljam meg mesterektõl a alap LF küldizés nélkül? Valamit lehet félre értek, vagy Te elnézést ezért, ha így van.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Nem az a baj, hogy nem tudom mit kell csinálni a küldetésben, hanem az, hogy nem engedi újra felvenni. NEM a RoD küldetésrõl van szó, mert nem azt dobtuk ki, hanem a kapustól a LF küldetést, dobtuk ki ÉS nem tudjuk újra felvenni. Nem tudom ezt érthetõbben leírni 😊

A túlerő legyen veled!

http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=658&t=90454&start=0

Shao RTD-k itt vannak.

Az lf-et tanuld meg,és és el kell futnod az adott pontra,és vissza,és kész is. Aztán mehet tovább az RTD-zés. 😉

Grimbusz
Igazad van, nem lehet, de egy kiképzõhöz küldött lightfootot tanulni, akinek a küldiét vissza lehet adni..

A túlerő legyen veled!

Gratulálok<#eljen><#taps>