21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20632 Elgondolkodtam, akkor is kell az acclaimes karim, cuccaim és a régi társaság hogy visszamenjek :D -
#20631 Srácok, komolyan..
A törtszeró lett hirtelen az Isten? Mégis miért? Mert nem kell szenvedni benne, hogy elérj valamit? Hmm, izgalmasan hangzik! De akkor egyetlen kérdés.. mi a lényege? Ha rögtön megvan mindened, ahogy mindenki másnak is, az miért jó? Ettől nem élvezetes lesz, csak megunod a játékot hamar, mert "ennyit tud". Arról nem beszélve, hogy mégiscsak egy törtszerverről van szó, tetszik vagy nem, de az nem az igazi játékélményt tükrözi.
Nem azt mondom, hogy mennyire szórakoztató egész nap grindelni pár százalékért, de ez egy ilyen játék! Amennyiben nem tetszik, rossz játékot választottatok kapásból, bocsi.
Elismerem, vannak hibák, de ez nem csak és kizárólag GC hibája. G1 és Acclame is pontosan ugyanennyit tett a játék elrontásáért, azzal a különbséggel, hogy fele ennyit nem fejlesztettek, bár elismerem G1 a nagyobb hibás. GC próbálja menteni azt, ami menthető, ezt mindenki érzi és látja, aki nem, az nem figyel eléggé. De mit tegyenek? Kellenek a nyali-eventek különben senki nem fog játszani pár acélidegű emberen kívül, pl: Bombi. Ők is belestek abba a hibába, amibe mások, sokat ígértek, amit nem tudtak teljesíteni, ez lett a vége.
Azt meg külön nem értem még így sem, hogy Acclame időre miért jönne mindenki vissza. Nem emlékeztek arra, hogy mennyiszer nem volt szerver? Mennyi dolgot csesztek el? LiaoDown esete rémlik még valakinek? Csakhogy így egyet említsek a sok közül. Hackerek régen is voltak, ha nem vagy nagyon rájuk akadva észre sem veszed őket most sem. Minden megoldható ugyanúgy, mint régen. A társaság most is összehozható, ahhoz nincs köze a nagycégekhez. Nem sírni kell, hogy így nem játszom, mert csúnyák az emberek, elvették a karimat, stb. Fogod magad és összeszeded újra, ha valóban játszani szeretnétek, mert látszólag mégis kötődtök hozzá, akkor nekiállsz, segítség minden oldalon akad és esetleg még összejönne a társaság is, ami mindenki vágya.
Gondolkozzatok el egy picit ezen!
További jó szórakozást mindenkinek! -
DSUN #20630 Epp a jovo heti Luoyang-Songshan turamhoz kerestem egy hasznalhato terkepet, mikor egyszer csak ebbe botlottam:
[URL=http://www.chinatouristmaps.com/travel/henan/luoyang/mount-songshan.html]"Songshan"[/URL]
-
#20629 Én sem játszom már, de elvileg most a törtben a fehér oldali magyar liga épp egyesült a no mercyvel :) -
Sixtail #20628 Ezt jól mondod! :P
Nem mintha tudnám milyen most a 9D. :D -
szabi34 #20627 Azt a társaságot 9d-ben már kb soha nem tudod összehozni :) de más játékban is nehéz lenne.
Aika-t 2x leszedtem már de másodszorra sem fogott meg, úgyhogy marad a várakozás AoW-ra :D -
#20626 age of wulin szerintem lesz ojan jo hogy még a társaságot is öszehoza föleg hogy az is ijen 9d utánzat kicsit felturbozva csak jönne már ki:) -
#20625 Ha a többségnek a társaság hiányzik, ahhoz nem GC-től kéne valami kedves gesztus, csak újra összehozni a régi közösséget.
C9 nem tűnik rossznak, de én maradok Aikánál. -
szabi34 #20624 Accalimról egy dolog :) társaság! az volt a legjobb.
Amúgy c9-et próbáltam énis CB-n de jó kis játék :) -
#20623 Elmondom mi volt jó acclaimben: akkor játszottunk a legtöbben, jó tárasaság, sok event, nem egy fos template karival tolnám hanem visszakapnám amivel dolgoztam, viszonylag balanced PvP (nem 3k buff nélküli defes nukerek rohangáltak :D). Nekem ezek hiányoznak, és túl makacs vagyok :D -
#20622 Hy all
látom hogy elkellne itt 1 jo kis uj game szerencsétekre ebben profi vagyok:)
http://c9.webzen.com/main/
amig kijön age of wulin ez tökéletes
én Hollox néven vagyok ha jön valaki majd wispeljen rám -
#20621 Rendben...senkinek se akarok a tyúkszemére lépni,de rengeteg ex-játékostól hallom, hogy "acclaim volt a csúcs". Lehet velem van a baj,de én nem pont így emlékszem azokra az évekre. Tényleg érdekelne, mi volt ilyen emlékezetesen jó acclaimben? (Persze azon kívül,hogy csodásan lehetett becézgetni... ) -
#20620 Hát nem nagyon játszok már semmivel, meg a 9d-nek se látom értelmét, egy féleképp mennék vissza, ha acclaimos verzió visszajönne és minden a régi lenne, de ilyen nem lesz :D -
unusual #20619 Azok a statok! ;-)))) -
Neila #20618 Az tény, hogy komoly darab... 7k+ a ref dmg.
Bár így van ez annál is, amit te linkeltél.
Miért nem játszol a Yangos karaktereiden? -
#20617 Hugi meglátja sírni fog :D -
Neila #20616 Egy GC US Yang kép:
http://noob.hu/2012/07/05/2012July05_13-31-47.jpg
Sajnos nem az enyém, de kibékülnék vele..
Hajrá a ref mestereknek! -
szabi34 #20615 Lehet van még aktív magyar de viszont a szerver lassan üres, mindig pleasent... de nem is csodálom, aki ép eszű csak átmegy a törtre és nem szenved 100ezer órát magas szinten egy szintért... -
#20614 +16...nem rossz ^^ -
#20613 Ezt lessétek meg (tört szerón), tegnap fotóztam azalatt az 5 perc alatt amíg bent voltam :D
-
szabi34 #20612 Refi-rate meg gondolom ugyanaz... -
Neila #20611 A GC US szerveren már van lehetőség (végre) +13-15 refire, sok sikert a szerencsét próbálóknak!
Amennyiben a Privát is megkapta ezt a peccset, akkor az ott játszóknak is!
A jó eredményekről (esetleg a negatív tapasztalatokról) szerintem számoljunk be,
szép napot! -
#20610 Vissza adom persze, ma később este betudok logolni ha az jó, vagy holnap egy előre megbeszélt időpontban? Írj privibe :) -
#20609 600as def set kell még?
Mert ha nem és nem is játszol én azt vissza szeretném kérni!
Kösszencs -
bomb1111 #20608 Szevasztok !
Ahogy gondolom hogy észrevettétek,nem nagyon pofáztam erre fele az utobbi időben.Nem is nagyon lett volna miért,meg külömben sem akartam volna.Most sem fogom sokat hegyezni a zabot,csupán annyit szeretnék megemlíteni hogy még van aktív játékos a Yangos fekete oldalon.Csakhogy cáfoljam azokat akik azt állítanák hogy halottak lennénk.Külömben semmi közöm hozzá hogy valaki akar-e vagysem játszani a Yangon.Mindenki tudja-érzi kedvét,hozzáállását meg időbeosztását. -
#20607 Nekem is véget ért az érettségi időszak, de nem érzem a bizsergést hogy belépjek 9d-be :\
Majd talán valamikor befogok :D -
#20606 Sziasztok!
Nekem még nem ért véget a vizsgaidőszak! :P
És kb 5 percenként ledob a szerver úgyhogy inkább visszamentem Aikázni.
Szívesen látunk mindenkit.
Szép napot! -
Neila #20605 Hát, ahogy én tudom, a vizsgaidőszak a legtöbb felsőoktatási intézményben már véget ért, sőt az érettségik is lassacskán be kell, hogy fejeződjenek.
GC-t sajnos sokan otthagyták, de azért még akad 1-2 magyar. MrAlcoholic nevét pl vasárnap este lehetett olvasni - mint tgw killer. Fekete oldalról nem sokat tudok, a tört szerverről meg még kevesebbet.
Ha valaki még játszik Yangon és bárminemű segítségre van szüksége, jelezze! -
szabi34 #20604 ja az lehet :D -
#20603 vizsgaidőszak biztos :D -
szabi34 #20602 Játszik még valaki egyáltalán? :D elég kihalt most minden... -
Lawless #20601 Sziasztok...valami jóképességű ember segítségét várom mert elvagyok keseredve! vettem egy új gépet
alaplap : ASUS P8Z77-V LX -al és van egy kis problémám.
a problém a a következő: felnyitom és berakom a win7-es inst. dvd-t felfut a csík de amikor odajutok hogy kiválasztom a windows fajtát kijon a merevelem ami NEM Partícionált tehát nem C hanem 0 néven fut és nemeleht tenni formátozni se csak azt hogy ÚJ vagy kiválasztanni mást! na amikor kiválasztom hogy tovább valami hibát ír ki és nemengedi tovább az instalációt így próbáltam tenni hogy ÚJ partíciot hozzak létre nemármost beírtam hogy legyen pl 30gigást az új...na egy újraindítás és kijott hogy a 0 nem particionált terult és eltunt a 30giga is és ugyanaz a probléma, probáltam x64 és x84t is átraktam a boot menuben a HDD-t is IDE-re de akkor is ugyanez a dolog sőt ha Hdci-n van akkor meg a cd beolvasásánál kijon valami Error cod hiba számokkal....aki találkozott már ilyen hibával írna nekem...koszonom :) -
#20600 Reggelre már csak visszajött ez a fránya szerver...
Frászt hozta rám, pláne mikor hazaértem tegnap és többek mondták, hogy ők bent vannak, nekem pedig non stop kifagyott Network connection errorral!
@Unu
Ahogy észlele bent hagytam a karit árulni, uh nyomathatod a kis healernek : )) -
NAGYPATKO #20599 piros kigyó kilence van meg a felirat Dragons ugy tölti be -
NAGYPATKO #20598 igen elindul -
#20597 És az a kliens elindul? Mert elvileg a "hivatalos" play9d-s nem is indul el most, legalábbis nem mindenkinek. -
NAGYPATKO #20596 mert nekem van 1 play9d letöltve de abba csak Tao szerver van -
#20595 Download gomb, ha egyáltalán betölt az oldal -
NAGYPATKO #20594 Hol kell leszedni a play9d? www.play9d.comon belül? -
#20593 Ugyanez itt is, pedig várt a CS1 szint :(.
A csudi-mudiba :D