21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20552 Stre az csak ami a fegyóhoz kell, cons az 50 legyen az elég egy darabig, többi dex. 14 ess és szedd ki mind a négy bannert.
Kék, fekete, piros és fehér.
Ha teheted maxold ki mihamarabb a dexet.
Nekem mondjuk most 290 alap, 240 a stre és 212 a con : ))
De jol elvagyok. -
szabi34 #20551 értem. akkor fegyóval nagyon ráérek még.
Banner eddig 2 van meg, a defes és a +20%weap dmg.
Dex build? abban még kérnék egy kis helpet. :) -
#20550 Nos, szerintem +6/+7 2 slot bármilyen fegyó elég kell legyen mondjuk HM6ig, az első igazán magas fegyóm az egy lm kard 12 szinttel lecsökkentve. Azelött felesleges. Ha van egy jó lm fegyód azzal simán kihúzhatod a PSHkig.
Bannereket gondolom használod, az kell ha nem is mind az 5 de 4 tutira.
És warival DEX builden legyél mindenképpen, jobban megéri a dodge meg a crit.
-
szabi34 #20549 jaa nembaj :) csak tanácsot akartam kérni hogy kb mikortól éri meg magas refis fegyó. Mert fc körül nem tudom milyen gyorsan növön majd ki. :D mondjuk előtte kelleni fog még def set is mert kezdenek sebezni a mobok, már 3-4 medi kell egy szinthez GB végén. :D -
#20548 Szabikám, bocsi de tegnap S.O.S. ben ki kellett lépnem, aktuális még a kérdésed? Ha igen akkor tedd fel itt, szívesen válaszolok. -
szabi34 #20547 Amúgy ez hogy GC pár évig biztosaj lesz ebben nem lennék biztos... megint elvesznek a karik aztán ennyit ért a napi 5 óra szenvedés. törtön meg mi van ha törlik? pàr nap alatt felhúzok még egyet és élvezem :) -
#20546 Látod látod, hova ez a nagy rohanás?! : ))
Nekem esélyem sincs megunii, mert nincs annyi időm játszani.
Viszont ha grindre nem is egy kis pvp-re mindig jut idő! -
#20545 Nekem már a play9d-nél is dögunalom a grind, nem is nagyon erőltetem :D -
#20544 Nos, erre azt tudom mondani hogy sokkal élvezetesebb számomra az ott lévő XP rate. Lehet , hogy bizonytalan lábakon áll a play9D jővőjének sorsa, de engem most leköt, és szórakoztat.
Igaz volt az origi verziónál is egy szép magas karakterem, de unalmas volt vele a grind, nem élveztem. A dungik jók voltak, lásd SRS, de kellett volna még a nagyobb szint, amihez nem volt idő és energiám.
Neked nagyobb a kitartásod mint nekem, én képetelen lennék heti 7 napot játszani abbol 3 órát hétköznaponta hétvégén pedig mind2 nap szinte megállás nélkül hogy fejlődjek egy szintet...
Ha be is "keményít" GC ezekkel az eventekkel akkor sincs összhangban a másikkal.
Jelen esetben nekem a papné-re esett a választásom, tart ameddig tart, addig élvezem. Ha meg vége akkor ennyi volt.
Nem fogok bánkódni!
-
#20543 Inkább pár hónap után legyen wipe, mint évek után. -
bomb1111 #20542 "Kényelmes 2 havi grind alat majdnem elértem azt amit 3 évembe telt Acclaim/G1/GC-nél."
Gratula hozzá de csak azt szeretném kérdezni hogy ha netalán holnap wipe lessz,mit mondassz ? A GC buggaltele,kinlódásos verzió,de legalább pár évig garantáltan lessz.De istenem,kinek a pap,kinek a papné. -
devinxx #20541 ha valaki tudja az okát szóljon már vagy segítsen.. :( -
Neila #20540 Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a legújabb készítményemet:
http://noob.hu/2012/05/17/J.jpg
Sajnos, amit a HH+10-esből kivettem +2scroll, az megsemmisült. Nem tudtam, hogy ez köztudott-e: a scrollt remove után bukod.. Ha ezt tudom...
Szép napot! -
#20539 Láttam FBn amit küldtél neki, szaftos kis szöveg! :D
Én tuti nem megyek vissza GC verzióba, nincs hozzá affinitásom.
Itt a play9D-ben már megvan az LM9 uh nincs több piors mob, hála istennek :D
Kényelmes 2 havi grind alat majdnem elértem azt amit 3 évembe telt Acclaim/G1/GC-nél. Természetesen itt is sok a bug, amit majd javítanak vagy nem, de még igy is élvezhető a játék. Ami nálunk igen csak nagy probléma az az hogy nincs gold a játékban :D
30kk egy lm kesztyű 4 slottal +7 1 scale van benne és még nem is törött...a kutyának sem kell! Még a PSH fegyók is vicc áron mennek, az is elképzelhető hogy alkalom adtával lesz egy nekem is :D
Tegnap láttam 90kk-ért PSH Sword-öt, de ratyi tulajdonságokkal. Nálunk ez is bugos, nem tudod le tradelni a fegyó tulajdonságait. Na mind1!
Ami viszont iszonyat jó, nem tudom ez hogy alakult GCnél, de itt a pvp iszonyat jó! Ezekkel a bannerekkel amiket sima dropbol lehet kirakni, 1v1-ben esélytelen a velem egyszintű nuker : )))
Gondolom nem fogod megunni a GC-s verziót, de ha van kedved nézz be.
Igaz most fehér oldalt "erősítem" de attól még a chat közös :D
Pá -
unusual #20538 -
#20537 GC vagy Indy valamit nagyon elkúrt...kisebb tortúra bejelentkezni, aztán laggok miatt nagyon élvezhető a játék!
Mindegy,úgyis vizsgára kell készülnöm. ^^
Legjobban az zavar,hogy spammolgatjuk őket FB-n,de egy apró infómorzsát se dobnak.Honlap halott, onnan végképp nem tudunk meg semmit.
Csak hogy szép legyen a vége: Mindenki jöjjön GC verzióba! Jót bratyizunk a vietnámiakkal,aztán széthackelik a popsinkat! xD -
zsele1000 #20536 Azt hittem a hivatalos játékkal játszol. ^^ Ott 3 szero van. -
devinxx #20535 de senki nem tudja? mert már elég jó volt ... :( volt vagy 20 misim lf mind 3 karimon gl kari... :( -
unusual #20534 Na igen..... ;) Már amikor van net. ;) -
devinxx #20533 nem lehet szívem mert csak 1 szeró van ^^ -
#20532 Play9D-nél csak 1 szerver van!
Már amikor, ugye Unu?! :D
Itthon vagy már Kicsi? Leszel TSen is meg ienek? -
zsele1000 #20531 Nem lehet, hogy másik szerver van kiválasztva? ^^ -
devinxx #20530 nekem 2 karakterem van és mikor belépek a karakter választáshoz azt írja hogy nincs karakterem csináljak újat :(((((( -
unusual #20529 Sokan most azt mondják BP-s karival nem tudnak belépni..... -
devinxx #20528 FIGYELEM!!! egyszer beléptem a play9d-be és eltűntek a karijaim megnéztem a refog ot senki nem lépet be!!!! egyszer csak eltűnt ha valaki tudja mi a baj segítsen pls ! -
devinxx #20527 csak nekem akar nehezen indulni a 9d?
mármint nyomogatnom kell az ikont fél óráig még elindul.....
-
unusual #20526 Kis off: Druken Art Of Eight Hermits c10,c11 könyvre lenne szükségem. Akinek esetleg van az pm itt,és a többit ott megbeszéljük. Előre is köszönöm. ;) -
Neila #20525 Parancsolj:
http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=658&t=103847
-
#20524 Bizotosan összeszedi magát GC, mert nagyon sokat hallani hogy egyre többen hagyják ott a szervert.
Mondjuk nekem még mindig az a véleményem hogy kevés az amit ajánla GC.
Igaz official server-ről lévén szó igy is korrektek, de az hogy a másikon bármikor felmész és ott a többszörös XP még LM-en is 1 óra max egy szint, egyedül, azért vicces.
Meg pláne az IM mail cuccok amiket ugye az elején kap mindenki.
Igaz hagy még némi kivánni valót magaután a szerver, de remélem ezt idővel kijavítják. Pár ujítást szivesen látnék a tört szerveren is.
Például az ICYn eső Jewel-eket amik nálunk csak Bossokbol potyognak, igy kb esélytelen egy Sealed EPI PS4 elött :S
IM fegyverekről nem is beszélve...én még nem láttam nálunk. Bár most party bug van 1000rel uh max 2en tudnak egyben lenni, nagy ritka a 3.
Ha kijavítják a dolgokat, akkor majd helyre billen a helyzet. -
#20523 Én már ezen a tört szerveren lévő xp-t is keveslem, immortalon már nagyon szenvedős a grind, meg lusta is vagyok hozzá :D
Bár ha jobban meggondolom nem az xp-vel van a baj, inkább a mobokkal, amiket tibet eleje után lassabb leverni.
Azokkal a 0.01% és hasonlókkal meg szenvedtem jó sokáig a bardon, az felejtős.
Immortal fegyvert még nem is láttam, valaki linkelhetne róla képet, mert kirakni kb esélytelen azt is egyelőre :) -
Neila #20522 Sziasztok!
Én bátran merem ajánlani GC 9D-t is.
Eddig is igyekeztek és a tört térhódítására pedig még komolyabb intézkedésekkel jöttek ki.
Most már 4slottolhatóak az IM fegyverek, sőt ezen a hétvégén itt is el lehetett érni (majdnem) a bűvös 10x-et - a level up item dropos eventből származó 3x XP kártyával és a 3x eventtel.
Kis üzlet (már ha van még valaki Yangon): cserélnék IM swordot, 2slotos, teljesen tiszta IM clean bracerre.
Szép estét! -
#20521 Vannak questek igen.
Meg nekem egy rakás újdonság, mivel én a bardon játszottam kb utoljára :D -
devinxx #20520 és a play9d-nél is vannak küldik? stb. -
devinxx #20519 nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
csak is én lehetek ennyire sötét xD -
#20518 Valaki próbálta Loulanban melee karival leverni a bossokat, vagy a lenti mobokat? Csak mert nekem ck-val nem megy :) -
#20517 nem fagy le hanem a videokat nem tölti be ha nyomsz 1 esc et akkor jolesz -
unusual #20516 A lényeg,hogy maxos XP van,és nem megy az XP card+pill,viszont shared-ben igen. ;-) -
#20515 valami más lehet a gond ha megy a gc kliens.
amúgy mint lentebb írtam 10x az a 20 amit írtál... -
lopostok #20514 abban, hogy ott nem 1x-es hanem 20x-os xp van. Am nekem az a problémám a play9d kliensével, hogy amint betölt a játék, egyből le fagy a kliens? Valami ötlet? a gamecampus-ossal semmi problémám sincs.
Az én ötletem mondjuk az, hogy túl régi a laptop (1,5gb ram 2Ghz-es CPU, GPU-t meg nem tudom)?
Helyes a megérzésem, vagy valami más a probléma? -
devinxx #20513 miben különbözik a play9d?