9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Nem akarok telhetetlennek tûnni, de berakhattak volna 255 teleportot is igazán 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jah, ezekben a cuccokban az volt a jó, hogy kemény munkával lehet megszerezni õket. Ki lehet tûzni magadnak célokat, meglépni szinteket, megvenni bizonyos tárgyakat...Jelenleg a célod leredulálódott arra, hogy...hm...hát ezt te tudod. 😄
Én tartom a véleményemet, hogy voltaképp létrehoztak egy viet szerót, csak nyugodtabb lehet a lelkiismereted, mert nem hackel éred el most ugyanazokat a dolgokat, amiket eddig a vietek hackel elértek. Akinek ez elég...Nekem mindegy. 😊
Kami
ReszegKoldus
;escape

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ScullyH
Valaki emlékszik mit kell beírni general chatre, ha beragadtam a falba? 😞

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

P0Th3aD
Én értelek Kami, de amugy nem hiszem hogy megunnád.
Ami a vicc, hogy 20x xp van tehát 2000% és irták fórumon, hogy nem mûködik az xp kártya, sõt van hogy még kevesebb xp-t is kapsz ha használod, amit lehet is tapasztalni.

Lehet nekem egy örök szerelem ez a 9D, de a sok grind és az hogy egész héten és hétvégén is ott kell hogy kockulj a gép elött azért hogy meglegyen egy szint 181röl 182re, számomra fárasztóvá teszi a játékot.

Itt viszont nem kell szenvedni, elgrindelgetsz szépen jön az xp, most ezekkel a cuccokkal kb életed végéig elvagy, vagy legalább is a szerver végéig tuti.

Mikor lesz az eredetiben neked mondjuk 1-1 pakk +1 +2 scrollod? 😄D
Itt legalább ki lehet próbálni a dolgokat, még simán el tudom képzelni hogy megyünk a nagyobb Dungikba, az uj mapra, lesz H4 settem hasonlók.

Ja és ami a vicces hogy nem acconként adnak ennyi cuccot hanem karinként 😄DD A fülünkön is tenderstone meg scroll fog jönni, nem beszélve a drop kártyákrol 😄

Apokalipszis - BOT warrior

Blood Raven
lehet hogy fél év mulva megszünik de ha igy is lenne addig legalább 2 maxos szintü karid lehet +14 es fegyoval nemkell 2 évet grindelni érte😊

Hollo

Most komolyan...ennek van bármi értelme? 😊 1 hónap max és megunod...Illetve hamarabb... 😄
Ugyanez volt viet szerón is, csak ott hackel érték el ugyanezt. Ez a szeró pont ugyanúgy fog járni csak idõ kérdése.
Kami
P0Th3aD
pssszt! : ))

Blood Raven
aki még nem kezdett el play 9d vel játszani itt az ideje😊
lvl 13 on mindenki kap 1 ajándékcsomagot:
- Item Bonus Card (255)
- Refinement Scroll + 1 (255)
- Refinement Scroll + 2 (255)
- Iron Separator (255)
- Tender Stone (255)
- Secret Shadows Leader Costume (M)
- Secret Shadows Leader Costume (F)
+pernmanent carni buff 6 orás minden relognál ujul

Hollo

A lényeg,hogy DB8+ már. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ReszegKoldus
vagy nem, valami nagyon elcseszett helyen nézem a szinteket úgy látom eggyel el van csúszva

ReszegKoldus
Immortal már, 197-es 😄

aki már DB

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ReszegKoldus
Aki már PS <#idiota>

a jo oldalra húz a szivem 😊

ReszegKoldus
Már van legalább 1 Hermit kari...kemény

Privátszerveren a magyar BoT-ok irjanak rám itt vagy ingame -Siick- vagy -Tahoo- néven vagyok.. kéne a magyar ligához még egy BoT band ha bárki van léccives jelezze nekem ... és itt az ideje hogy elkezdjen játszani az aki nem kapta vissza a régi kariát.. 1-2hónap alatt lvl cap...

Csak mást.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

értem köszi😊
DE akkor magamat nem tudom feltámasztani vele?
P0Th3aD
Ha jól látom akkor ez a feltámasztó skill.
Ha meghalt vki a környezetedben, ezzel fel tudod õt támasztani anélkül hogy vmeik városba vissza kellene mennie.

[/img]
Sziasztok ha valaki segítene hogy hogy tudom használni ezt a buffot azt meg köszönném.
Hyb buff SM7 nél lehet megszerezni
hopp megvan win95 mód 😄D
Srry a sok postért 😊
Na...játék leszedve telepítve,dee nem indul!:S
play9D ikont tett az asztalra (NDlauncher.exe-ra)hivatkozik.kattolás után 2 masodperc homokóra és nem történik semmi!!:S
Ötletet segítséget kérhetnék?
Köszönöm
ReszegKoldus
Azt hiszem tegnap még 300-at írtak a GM-ek, ma már 500-650-et.
Bossokért ugyanúgy kell küzdeni már elég sokan vannak 2nd role felett.
A piac elég gyorsan változik, tegnap még 80k-ért láttam BE-t, ma már 200-ért akarta eladni valaki. Legkelendõbbek a lightfood, medi, steps, ezek még sok EC-FC++-nek sincsenek szerintem.
Afterlife a hero league neve és egyben a beggar bandé is.

Nagyon szépen köszönöm a választ!Ha valakinek lenne még hozzáfûznivalója szívesen látok minden infót!
500+...hmm akkor elég gyenge meg a player eloszlás a mapokon...sebaj nem kell annyit küzdeni deff bossért és S.Mo-ért 😊
Piac alatt inkább targyak értékére gondoltam mintsem hogy mennyien ülnek hefeiben...tehát mondjuk deff trinyot nem osztogatnak 100k-ért....
Fehér oldal ez pozitív...úgyis beggar hybet kezdek majd...reméljük müködik a ck oldala is!
Még egy óhaj....egy liga vagy beggar band nevet kérhetnek(magyar) lécci lécci lécci lécci..... 😉
ReszegKoldus
1. 500+
2. Csak fehér oldalról tudok nyilatkozni, és arról is csak kb. 2 napnyi info alapján, ott összegyûlt értelmes magyar társaság, de ugye kinek mi az értelmes 😊
3. Amennyire én láttam eddig, egyelõre inkább cserélgetés megy, mert pénze nem nagyon van senkinek 😄

Sziasztok!Valaki segítségét szeretném kérni a play9D privat szerver ügyében!Meló miatt sajnos nincs idöm eredetin farmolni,így kipróbálnám a fun szerót.Következõ kérdések merültek fel:
1:Mekkora a népesség már?
2:Gyûlt e már össze értelmes magyar társaság ha igen fekete vagy fehér?
3:Mekkora jelentõsége van a goldnak játékban,tehát hogy müködik a piac?(mivel hogy rövid idön belül nagy szinteket el lehet érni!
A válaszokat elõre is köszönöm!!
Blood Raven
mért nem feka lettél?<#ijedt>

Hollo

Azt hallottam, hogy a privát szerveren játszik valaki Kicsi névvel. Nem gond, csak tudjátok, hogy nem én vagyok. A gond az, hogy úgy adja elõ magát mintha én lennék!
Figyeljetek oda.
jó sok magyar van már 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

9d reincarnációban leszek: Lawless név alatt 😊 shao hyb 😊

www.play9d.com és ott keress olyat oldalt h download na ott le lehet tölteni.. sm6 -ig sikerült eljutnom ma meg segitettem egyik srácnak megcsinálni a shen mo epit.. most cofozgatunk meg fegyvereket cserélgetünk 😄😄😄😄

Blood Raven
megvan 1 fekete noname kockára kell kattintani<#vigyor2>

Hollo

Blood Raven
london 7. taho 15. jol nyomjátok 😊 btv hol lehet letölteni?-_-"

Hollo

jah már jó, elõször esc-el sem ment aztán gép restart és így megy 😄
Én Balaton néven vagyok, gc8 eddig, de most pár órás karbantartás. 😞

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ZzoleE
Nyomj ESC-et, ha bejön a fekete kép.

Btw, én is beléptem... ls3-ig bírtam xD

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

le is jött, de betölti a map-ot 1 mp-re bejön a kép és elsötétedik az egész. próbáltam windows mod-ban is de semmi. valami ötlet?

megéri.. 2és fél óra játék és fd 4 vagyok most..... -Tahoo- néven avgyok 10.-edik msot rankingon 😛PP

hát ez mire lejön... 80-100kb a max :/ remélem este ki tudom próbálni már 😊

David9317
server online😊

David9317
még nincs vége a napnak...már csak fel kell lõniük a szervert és mehet az aprítás😄

Hmm.. nem a legjobb kezdés a 'Few days' emlékeztet a "Soon"-ra 😄DDD pedig már kezdtem beleélni magam hogy ma játszok már.. de látjátok nem szabad senkinek sem hinni már..

Blood Raven
hát ez érdekes lesz tuti kiprobálom😊

Hollo

David9317
akiket érdekel...😊

http://www.play9d.com/forum/showthread.php?72-LIVE-Play9D-The-first-international-9-Dragons-private-server-launching!

Hát én megvárom a holnapot mielött azt mondom hogy jó vagy akármi.. 😊) viszont 20szoros xp rate-l már hnap sm-gb :ddd

Hollehet beszelni a GM el????

Blood Raven
ahogy néztem 20x xp rate lesz nemsemmi😄

Hollo

David9317
sztem én is befogok nézni ide...nevet még nem tudok mondani😊

én nem kaptam keyloggert semmi ilyesmit.. mindenem megvan.. sztem máshonnan szerezhetted be vagy vkinek emgadhattad a jelszavad mert innen én nem kaptam. ! tuti jo lesz.. olcso IM sõt lesznek free cuccok is bõven... azt irták hogy nekik a pénz a szerver fenntartására és a mdoerátorok fizetésére kell csak szoval nem lesznek kapzsik.. Ha így is marad én itt fogom folytatni hiába szenvedtem el itt ennyi mindent .. a kis nuekrem nem akar haladni nagyon rossz igy cuccok nélkül (sok reifzés. -. - ) aki majd itt játszik az irjon nekem itt pm-et h mien néven lesz meg stb és csinálni kéne egy ligát is.

UI: PERSZE HA LESZ VALAMI IS BELÕLE ! 😄DD

Nah erre kíváncsi leszek, nagyobb xp rate lesz az tuti. Ki kell próbálni majd 😊