9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én tartom a véleményemet, hogy voltaképp létrehoztak egy viet szerót, csak nyugodtabb lehet a lelkiismereted, mert nem hackel éred el most ugyanazokat a dolgokat, amiket eddig a vietek hackel elértek. Akinek ez elég...Nekem mindegy. 😊
Kami
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
Ami a vicc, hogy 20x xp van tehát 2000% és irták fórumon, hogy nem mûködik az xp kártya, sõt van hogy még kevesebb xp-t is kapsz ha használod, amit lehet is tapasztalni.
Lehet nekem egy örök szerelem ez a 9D, de a sok grind és az hogy egész héten és hétvégén is ott kell hogy kockulj a gép elött azért hogy meglegyen egy szint 181röl 182re, számomra fárasztóvá teszi a játékot.
Itt viszont nem kell szenvedni, elgrindelgetsz szépen jön az xp, most ezekkel a cuccokkal kb életed végéig elvagy, vagy legalább is a szerver végéig tuti.
Mikor lesz az eredetiben neked mondjuk 1-1 pakk +1 +2 scrollod? 😄D
Itt legalább ki lehet próbálni a dolgokat, még simán el tudom képzelni hogy megyünk a nagyobb Dungikba, az uj mapra, lesz H4 settem hasonlók.
Ja és ami a vicces hogy nem acconként adnak ennyi cuccot hanem karinként 😄DD A fülünkön is tenderstone meg scroll fog jönni, nem beszélve a drop kártyákrol 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Hollo
Ugyanez volt viet szerón is, csak ott hackel érték el ugyanezt. Ez a szeró pont ugyanúgy fog járni csak idõ kérdése.
Kami
lvl 13 on mindenki kap 1 ajándékcsomagot:
- Item Bonus Card (255)
- Refinement Scroll + 1 (255)
- Refinement Scroll + 2 (255)
- Iron Separator (255)
- Tender Stone (255)
- Secret Shadows Leader Costume (M)
- Secret Shadows Leader Costume (F)
+pernmanent carni buff 6 orás minden relognál ujul
Hollo
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
DE akkor magamat nem tudom feltámasztani vele?
Ha meghalt vki a környezetedben, ezzel fel tudod õt támasztani anélkül hogy vmeik városba vissza kellene mennie.
Apokalipszis - BOT warrior
Sziasztok ha valaki segítene hogy hogy tudom használni ezt a buffot azt meg köszönném.
Hyb buff SM7 nél lehet megszerezni
Srry a sok postért 😊
play9D ikont tett az asztalra (NDlauncher.exe-ra)hivatkozik.kattolás után 2 masodperc homokóra és nem történik semmi!!:S
Ötletet segítséget kérhetnék?
Köszönöm
Bossokért ugyanúgy kell küzdeni már elég sokan vannak 2nd role felett.
A piac elég gyorsan változik, tegnap még 80k-ért láttam BE-t, ma már 200-ért akarta eladni valaki. Legkelendõbbek a lightfood, medi, steps, ezek még sok EC-FC++-nek sincsenek szerintem.
Afterlife a hero league neve és egyben a beggar bandé is.
500+...hmm akkor elég gyenge meg a player eloszlás a mapokon...sebaj nem kell annyit küzdeni deff bossért és S.Mo-ért 😊
Piac alatt inkább targyak értékére gondoltam mintsem hogy mennyien ülnek hefeiben...tehát mondjuk deff trinyot nem osztogatnak 100k-ért....
Fehér oldal ez pozitív...úgyis beggar hybet kezdek majd...reméljük müködik a ck oldala is!
Még egy óhaj....egy liga vagy beggar band nevet kérhetnek(magyar) lécci lécci lécci lécci..... 😉
2. Csak fehér oldalról tudok nyilatkozni, és arról is csak kb. 2 napnyi info alapján, ott összegyûlt értelmes magyar társaság, de ugye kinek mi az értelmes 😊
3. Amennyire én láttam eddig, egyelõre inkább cserélgetés megy, mert pénze nem nagyon van senkinek 😄
1:Mekkora a népesség már?
2:Gyûlt e már össze értelmes magyar társaság ha igen fekete vagy fehér?
3:Mekkora jelentõsége van a goldnak játékban,tehát hogy müködik a piac?(mivel hogy rövid idön belül nagy szinteket el lehet érni!
A válaszokat elõre is köszönöm!!
Figyeljetek oda.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Én Balaton néven vagyok, gc8 eddig, de most pár órás karbantartás. 😞
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Btw, én is beléptem... ls3-ig bírtam xD
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
http://www.play9d.com/forum/showthread.php?72-LIVE-Play9D-The-first-international-9-Dragons-private-server-launching!
UI: PERSZE HA LESZ VALAMI IS BELÕLE ! 😄DD