1707
-
#613 Amikor rendszeresen a gepedrol dicsekedtel es hogy te epp hol elsz es vagy 50 alkalommal(kicsibe) kozlod a forumba hogy te mar lerendelted es angol nyelvo szoveget masolsz be a forumba a kutya sem szold rad pedig epp lett volna ra oka barkinek is. Huzd meg magad es ne kotekedj addig amig masok egy jobban mukodo forumrol irnak. Egy csepp tisztelet nem szorult beled ott az angolok kozott vagy nagyzasi maniaba szenvedsz ? -
#612 Nem fejeznetek be pls. ezt a hazigazda - nem hazigazda temat, mert mar a konyokomon jon ki (es gyanitom masnak is. Irogassatok a jatekrol, ha nem tudtok, maradjatok csendben legy szives. A megjelenessel kapcsolatban pedig: ha augusztusban kijott volna pc-re az amcsiknal, nem gondolod, hogy mar lenne warezban es te is reg jatszanal vele? Kicsit gondolkozzunk mar.. -
#611 Nyugi azért mert az van oda írva tolni fogják odébb mindig ezvolt az 1nél is...-.- ^^azthiszik ettől nőni fog a bevétel de inkább kevesebb lesz...D: bár kitudja:)) -
#610 nov 23 van gamespoton is -
#609 megjelenés
mi ez, hogy az amcsiknál, már augusztus elsején kint van pcre?
nálunk nov 23... hmmm -
#608 A feltetelek jogosak es egyertelmuek. Valaszt velhetoen ezert nem kaptal, idezem "Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra." En is szivesen elvalaltam volna de sem idom, se nem multam 1 eves tag(regisztralo) igyhat en abszolut nem esek szamitasba, sorry. Ha valaki megis kap jogot a temahoz szivesen segitem ahogy azt elobb is jeleztem. -
Szabi1991 #607 A házigazdai jogok kiosztásának elvei..
a házigazda be tudja raki a fejlécet, a faq linket és álltalában ő csinálja a faq-ot is, írtam két levelet is hogy lennék házigazda, de nem érkezet válasz.. -
#606 es ki kell megadja? Mas forumokon peldakent jonnek a TDU forummal ott lehetseges volt ezen problema kikuszobolesere. Ott miert lehetett es itt nem? Kitol kell engedelyt kerni es mikent ? -
Szabi1991 #605 elválaltam volna..
de nem adták meg a jogot rá.. -
#604 ugyan mar Szabi ... ez nem egy megoldas. Fejlecet lehet mashol is tarolni, abba beleepiteni egy faq linket es html-be osszedobni egy rovid faq-ot minden csilli-villi nelkul es azt felraki az extrara vagy mas tarhelyre. Mar ha ajanlottad csinald! [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1163962826&no=531]#531 ! [/URL]
SORRY!
-
Szabi1991 #603 #539.. -
#602 hát igen...ha lenne FAQ.... -
#601 oké köszi -
#600 Attila, ne bolonditsd mar a jonepet, igy is eleg naivak es turelmetlenek. Ha valamit nem tudsz biztosan ne ird le! Tehat a megjelenes 2007 november 16, a boltokba varhatoan ugyanaon ho 21.-ere varhato, szoval csak nyugi!
Erre lenne jo a FAQ ... tobbek kozott. -
#599 de mindenhol 21.-e van kiírva....nem értem :S -
Dominic901 #598 Én már teljesen belekavarodtam ebbe a megjelenésbe.....
hivatalos oldalra igazán kiírhanák -
#597 mikor jön ki a játék már kerestem a pcdomén de ott nincs fent megtudja valaki mondani köszi előre is -
Szabi1991 #596 -
#595 A Juiced PC-re mar tobb eve kijott. A Juiced 2 pedig nem oktober 21-en fog, hanem novemberben, ugyhogy varhatsz meg a boltba tekeressel. En elorendeltem, de nekem nov. 23-ara irja az amazon.co.uk -
#594 A Juiced PC-ben eredetiben 21.-én jön.Szóval már tekerhetünk megvenni...warezben még nincsen,csak PS2,XBOX,PSPSNintendo DS,Wii -
#593 wooooooooow ezaaaaz :D:D:D De most mindig csak demók jönnek :( cod4 demo, timeshift demo, meg majd nfsps demo, meg crysis demo. teljesek meg nem nagyon :D -
#592 21.-én jelenik meg srácok :D
Márcsak két nap :D -
raymond01 #591 Demoja lesz neki vmikor?
-
és tudja vki a gépigényét? legalább a minimumot -
#589 Nahh ... november 16 az nincs messze szeptemberbol oktoberbe, aztan meg novemberbe ... valamelyik "emberbe" majd csak kiadjak vegre PC-re is. Egyre komolytalanabbnak tunik ez a csapat, gondoltam hogy a masodik resznel nem fogjak megismetelni a hiablyukat, de tevedtem. Elobb kiprobaljuk a ProStreetet, jatszunk vele 2~3 orat vagy kevesebbet aztan majd turelmesen varjuk a Juicedet. Noah, hat kb. erre kell szamitani, jo lesz az. -
#588 juiced 4ever.
állítólag megint csúszik a határidő? igaz ez???? -
#587 naja, csak akkoris furán vannak párosítva...
Pl G kategóriába van az R34-es skyline, ien civic, meg golfokkal, az R33 GTS-t, ami sokkal gyengébb, és csak hátsókeres, az feljebb, és mégfeljebb a Supra, ami mellesleg a GT-R el eggyütt kellene legyen, naés a régebbi Musclecar-ok meg megint feljebb, holott nemhinném h jobbak az előttük lévőknél...
Szal nemértem én ezt... fura...
Attól függetlenül pozitívum, h lesz csomó autó, főlegaz R33-nak örülök, csak kár, h nem GT-R... -
#586 jah... es a Hondaba a vezeto olyan felelemmel hajt a kanyarba hogy oda sem mer nezni ... vagy epp a homlokarol torli a ferejteket? :) Noah, hat van meg mit tanuljanak.
Gondok lehetnek ha ennyi ideig halasztjak a PC-s debutalast, ha sima finomitasokrol lenne szo azt mar reg kikuszoboltek volna.
-
Szabi1991 #585 szilvia : szellemsofőr xD
a kékben meg a sikoly ? :O
-
Szabi1991 #583 ez a nitro kissé túlzás sztem :DD
tengely minek -.-
-
ntex #582 Hát azért nem olyan csúnyák ezek szvsz. -
Szabi1991 #581 ien graffhoz nemhiszem hogy túl nagy gépigény kéne :D
-
#580 nem lehetne ezzel a bejelentkezős dologgal csinálni vmit?
-
Szabi1991 #579 de 10 percel később mikor hazaértem javítottam :p -
#578 En is ugyanerre panaszkodtam, csak a ProStreet topikban. A Juiced 2 topiknal nekem erdekes modon nem kerte a kepfeltolteses felhasznalonevet es jelszot csak az NFS:PS-es topiknal, mert ott a tema/topic hattere oda volt feltoltve. -
raymond01 #577 nálam is ez a képfeltöltős akármi van, de akkor nálatok is... -
ntex #576 vagyis kepfeltolto.hu -
ntex #575 Besz*rt a kepfeltoles.hu, minden oldalon ahol onnan van kép linkelve ugyanez van -
#574 valami gond lehet a fejlecel ... hibat ir ki amikor megnyitom a forumot.
A kep nem toltodik be es azonfelul ker felhasznalonevet es jelszot. Megoldhato?!!
-
#573 Ami az alkatreszgyujtest illeti megoldhatnak hogy legyen nehezebb azoknak a megszerzese, mert magat a mesterseges inteligenciat nagyon hamar le lehet gyozni, ez tehat az elso reszbe.
A toresrealisztika a jatekohoz illo, mivel nem egy szimulatorrol beszelunk tovabba osszehasonlitva a NAGY konkurencia jatekaval ahol az autok szinte egyaltalan nem tornek ossze 200 felett kanyarba, egyszoval epp ettol elvezhetobb a Juiced. En bizom benne hogy a pozitiv jatekelemek mind megtalalhatoak lesznek majd a masodik reszbe is, persze mint minden jatekba ebbe is lesznek negativumok ami izlestol is fuggoek.