Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
ami késik az nem múlik<#beka2>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

bepe79
Egyebkent en az alairasbeli Acer Aspire 5920G laptopomon fogom nyomni (itt kint csak laptopom van). Remelem, hogy a Geforce 8600M GT eleg lesz hozza Core2Duo T7300-al es 2 GB DDR2/667 RAM-al megtamogatva.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Remelem, hogy nem is lesz warezon. Legalabb ennyi plussz jarjon mar nekunk, akik megvettuk, hogy hamarabb jatszhatunk vele. <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Balazs15
ma jelenik meg de még nincs warezon😞 XD

Na várom a hírt a megjelenésrõl 😊

Ez amúgy mi ? mert ahogy olvastam itt csak arról írnak melyik játék fogja támogatni a LIVE szolgáltatást illetve melyek lesznek a programok akik az alant írt listából elsõként csatlakoznak a Microsoft Games For Window Live programhoz.

Hirtelen ahogy átfutottam a listán azt hittem ezek a ma megjelenõ játékok <#idiota>
bepe79
http://www.gamesforwindows.com/en-US/Community/NewsArticles/Pages/GFWE32007.aspx

New titles announced at E3 include:

* “Age of Empires® III: The Asian Dynasties” (Microsoft Game Studios)
* “Bee Movie™ Game” (Activison)
* “BlackSite: Area 51” (Midway Games)
* “Clive Barker’s Jericho™” (Codemasters)
* “The Club” (SEGA)
* “Company of Heroes: Opposing Fronts” (THQ)
* “Empire Earth® 3” (Sierra Entertainment)
* “Fallout® 3” (Bethesda Softworks®😉
* “Flight Simulator X: Acceleration” (Microsoft Game Studios)
* “Gears of War” (Microsoft Game Studios)
* “Hour of Victory” (Midway Games)
* “John Woo Presents Stranglehold” (Midway Games)
* “Juiced 2: Hot Import Nights” (THQ)
* “Kane & Lynch: Dead Men” (Eidos)
* “Nancy Drew®: Legend of Crystal Skull” (Her Interactive Inc.)
* “Operation Flashpoint™ 2” (Codemasters)
* “Rise of the Argonauts” (Codemasters)
* “Rogue Warrior” (Bethesda Softworks)
* “SEGA Rally Revo” (SEGA)
* “Sid Meier’s Civilization IV®: Beyond the SwordTM” (2K Games)
* “Sid Meier’s Civilization IV: Gold Edition” (2K Games)
* “Spider-Man™: Friend or Foe” (Activision)
* “Star Wars® Empire at War®: Gold Pack” (LucasArts)
* “The Witcher” (Atari)
* “Thrillville™: Off the Rails™” (LucasArts)
* “Turning Point™: Fall of Liberty” (Codemasters)
* “Universe at War: Earth Assault™” (SEGA)
* “Viva Piñata” (Microsoft Game Studios)
* “Zoo Tycoon® 2: Extinct Animals” (Microsoft Game Studios)

In addition, Eidos, SEGA and THQ announced their intention to join Microsoft Game Studios in supporting the Games for Windows — LIVE online service for Windows XP and Windows Vista. The first wave of titles to support the service includes the following:

* “The Club” (SEGA)
* “Gears of War” (Microsoft Game Studios)
* “Juiced 2: Hot Import Nights” (THQ)
* “Kane & Lynch: Dead Men” (Eidos)
* “Universe at War: Earth Assault” (SEGA)
* “Viva Piñata” (Microsoft Game Studios)

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Megint lement a reklam most a The Missing cimu film kozben, ilyen szoveggel, hogy:

It `s all about the speed its all about the cars...

Az egyik csaj nyomja a reklamban az angol dumat, es kozben Juiced 2 videot nyomatnak alatta.

Es meg mindig OUT FRIDAY es sept 28 megjelolessel.

Ugyhogy nekem holnap postazzak. <#gonosz2> <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Az amazon szerint holnap, azaz szeptember 28-adikan, egyesek szerint pedig oktober 26-an. En elorendeltem, es nekem azt irtak, hogy szeptember 28-an jelenik meg, es holnap postazzak is. Hat majd meglatjuk, holnap tobbet fogunk tudni.

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
olvass csak nyugodtan, nem leszel rosszul tõle.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

odex
ne harizzatok de nemesik jól vissza olvasgatni mikor jelenik meg pc-re? xd

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

NFS5 PU, meg 4 nekem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balazs15
szentem jo játék lesz a nfs-ekben már nem bizom az egyre szarabb ezért kéne vmi jot lépni a juiced szerkesztöinek...nfs egyre hanyatlik már senkit sem izgat a pro street..a Nfs2 iszonyat jo volt a mai napig a legjobb autos játék😊 de lehet hogy a juiced 2 megtöri😊 ha nem is majd a 3😊

phenomiq
Holnap kiderül, addig már csak kibirjátok (?) Minek kell ezen parádézni ?

<#wilting>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

bepe79
Teljesen mindegy, hogy a magyar gamestar mit ir, ha az ITV1 es a Five ugy reklamozza, hogy OUT FRIDAY, es az amazon szerint is pentek (szept. 28). Nem veletlenul irtam, hogy lattam a reklamot, nem a hasamra utottem es ugy talaltam ezt ki.

Suzuki Swift GL 1.3

biztos nem... nemrég írták hogy okt.26

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bepe79
Hat mivel errol beszelunk mar miota, ezert igaz. Par hozzaszolassal lejjebb irtam, hogy en elorendeltem itt az UK-ban, es szeptember 28-an, holnap kezdik el kipostazni, tehat hetfon vagy kedden megkapom. Meg a reklamokban is 28-a van megjelolve.

Suzuki Swift GL 1.3

Balazs15
gamestar azt irta hogy a megjelenés szeptember 28 dika TEHÁT HOLNAp???EZ IGAZZZZZZZZ?????????

rikimen
de kell rá egy kis lé.....

Hidd el engem is jó érzéssel töltene el ha megtehetném hogy megrendeljem ^^
tényleg jó lenne ha már kijönne 😊

bepe79
LOL. <#kacsint> Koszi! Azert engem jo erzessel tolt el, hogy elorendeltem, es tamogatom vele a keszitoket. Ha megis hozzam jut el hamarabb valami csoda folytan az origi legal verzio, akkor nyomok majd shotikat ide be.

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
Na ... hát ez jóhír mindanyiunk számára és valószinü hogy holnap akár letölthetõ is lessz. Bepe ... vigaszként majd küldünk screenshoot-ot <#nevetes1>

bepe79
A megrendelt Juiced 2 (PC)-mhez ezt irja a visszaigazolo e-mailben az amazon.co.uk:

Dispatch estimate for these items: 28 Sep 2007
Delivery estimate: 1 Oct 2007 - 2 Oct 2007
1 "Juiced 2: Hot Import Nights (PC)"
Video Game; £17.98
Sold by: Amazon.co.uk

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
wow ... egy vérbei NFS-es ... de nem elfeledni, a két játék témára hasonló de eltérõ az élvezete, játszhatósága és realisztikája.

Ami a majd letölthetõ "tört" verziót illeti nagy valószinüségel on-line nem lehetesz vele játszani és kénytelenek leszünk megvásárolni a linceszeltet. <#hehe>

Örülünk neki, támogasd a készítõket azzal hogy megveszed a játékait <#kacsint>

Alapjában véve én is megvennék elég sok játékot ha mondjuk nem 10-12K -ba kerülnének az újdonságok, nem beszélve a konzolról (PS3, X360) amin az új stuffok 15-20K ba vannak. Ez van, addig kénytelen vok letölteni amíg nem lesz olcsóbb vagy magasabb az átlagfizetés....
bepe79
En azert rendeltem elo, mert itt kint minden gamet legalisan, megvasarolva szerzek be. Legalisan van meg a Need for Speed: Carbon is, es a Need for Speed: ProStreet-et is meg fogom venni.

Suzuki Swift GL 1.3

Synit HUN
Ha így lesz, addigra letöltöm 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bepe79
Na, meg is van. Leadtam az elorendelesemet a PC-s verziora az amazon.co.uk-n, mivel Angliaban lakom, igy a kiszallitas ingyenes lesz. £17.98 volt maga a game, erre meg rajon £2.98 VAT es igy £19.97-ert jutottam hozza a PC-s verziohoz:

Thank you for your order.
We will send you an e-mail confirmation shortly.

Note: If you ordered several items to be delivered to the same address, we may send them to you in separate packages to give you the fastest service. This will not affect your delivery charges.

En meg mindig ugy latom, hogy 28-an, holnap jelenik meg a PC-s verzio, es a reklamokban is ez van tovabbra is. Ha tenyleg igy lesz, akkor jovo het hetfo-kedd korul mar ide is er hozzam a game. Ha igy lesz, keszitek beszamolot es screenshotokat.

Udv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

<#wow1>
bárcsak úgy lenne.. <#vigyor3><#eljen>

bepe79
Sot, a Five Live-on meg az ITV1-on latott reklamban ugy lattam, hogy itt ugy harangoztak be, hogy Out Friday.. Tehat penteken jon, kerdes, hogy melyik verzio, a konzolos vagy a PC-s. Bar mivel az amazon.co.uk is szept. 28-ara irja, ami pentek: http://www.amazon.co.uk/Juiced-2-Hot-Nights-PC/dp/B000RPJAAO/ref=pd_bbs_sr_3/203-4047835-8015128?ie=UTF8&s=videogames&qid=1190821101&sr=8-3

igy igen valoszinu, hogy penteken itt a PC-s verzio is megjelenik.

Suzuki Swift GL 1.3

rikimen
Se Egerben, de azért a kommentártól függõen mi magyarok alázni fogunk online.

Pesten semmi :S

bepe79
Egyebkent itt a csapbol is ez folyik, a Five Live-on (TV-csatorna) napjaban tobbszor leadjak a Juiced 2 reklamjat (Angliaban elek, Lincolnshire-ben). Itt nagy keletje van ennek, es most nyomatjak orrba-szajba minden median keresztul a HALO3-at es a Juiced2-ot. Ujsagokban, TV-ben, net-en, stb.)

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
Nagy valoszinuseg ha egyikbe verzioba van kommentar megtalalhato a tobbi platformra is ugyanugy. Gondolom a gyarto, kiado nem elrontani akarta a jatek elvezetet es szerintem van egy egyedi feeling-je, mindamellett hogy sokunknak borodzik a hata a kommentar hallatan.

Olyan amilyen, olyan lesz amilyen ... ez van, legyunk elegedettek met gondoljunk azokra az idokre vissza amikor mennyire vartuk hogy vegre valahara megjelenjen. Most itt van es csak a kritikakat kapja. Alapjaul jo jateknak bizonyul. Nem?

<#lookaround>

WiZZaRD
Na igen, a catch-up örök ellenség, nekem nagyon el tudja venni a kedvem egy játéktól. Szerencsére ebben nem véltem felfedezni a catch-up rémes jelenségét (sem a doboz, de még a ds verzióban sem😊 ).

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

PS-ben is lesz kommentátor..

SötétBarom
Whoa, what a crash !!!
Toooooooootalll Destructioooooon!

hasonlók 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

volt kommentár? nekem ripben volt meg damn.

SötétBarom
Höh 😄

Destruction Derby 2-ben is a kommentár vitt mindent <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bepe79
Ez viszont eleg gazos, ha kikapcsolhatatlan lesz a verseny kozbeni kommentator, akkor lehet, hogy az NFS😛roStreet-nek tobb rajongoja lesz.
Ez szerintem eleg nagy baki, ha azt nem teszik kikapcsolhatova. Meg kerdes meg, hogy van-e catch up benne, erre is nagyon kivancsi leszek.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Sziasztok! Huhh, visszaolvastam 2 oldalt, en is nagyon varom a game-et PC-re. Az UK-ban elek, es biztos, hogy meg fogom venni eredetiben. Az amazon.co.uk-n neztem, elvileg elorendelve 17-18 fontert hozzajutok, kb. felaron. Nagyon bejon, hogy origi licenszelt autok lesznek benne, es raadasul sok! + tuningorult vagyok en is, ugyhogy szvsz ez nekem be fog jonni. Az alairasbeli laptopomon tervezem nyomni, remelem, hogy a Gef 8600M GT eleg lesz hozza egy C2D es 2GB DDR2/667 RAM-al megtamogatva. 😊
Varjuk szeretettel!

Suzuki Swift GL 1.3

Valyon lesznek -e pozitív visszajelzések 😄 ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

phenomiq
Ha lesznek negativ visszajelzesek ami a kommentart illeti, lehet a gyarto keszit egy javitast ami lehetove teszi annak kiiktatasat. Felteves. <#buck>

WiZZaRD
Igen, verseny közben van kommentátor, az tényleg elég botrányos😊.

SötétBarom
Pár dolog kimaradt.. =)

Hát ja... elég nagy hülyeségeket írt oda az értékelõ érvként... én így értelmeztem :

- Presentation = 6.5, a karrier mód jó, de nem tetszik hogy minden képen félmeztelen nõk táncolnak (LOL 😄)
- Graphics = 6.0, az autók jól néznek ki de hibák vannak a belsõ nézetben
- Sound = 7.5, a zenék jók, az autók hangeffektjei kiválóak, de a kommentátor hagy némi kívánnivalót maga után (kommentátor ???)
- Gameplay = 7.0, a vezetési mechanizmuson dolgozhattak volna még, de a kihívások és a célirányos folyamat kitûnõ (bocs a hülye fordításért)
- Lasting Appeal = 7.0, Rengeteg dolgot kell teljesíteni a végéig, és az online része szórakoztató

- Overall = 6.8, Elfogadható...

Sorry a béna fordításért, de sztem ezek elhanyagolható dolgok, nemhogy így lerontsa a végértékelést...
phenomiq
szép felhozatal <#eljen>

WiZZaRD
itt van róla egy teszt: link
szerintem azért ennél jobb lett.