1707
-
#653 mivel töltöd? -
Szabi1991 #652 nekem már csak 2ésfél óra :DD -
#651 mindíg lelassul 30-ra. Sztem kamu, hogy vkinek 300-al jön :( -
#650 Ez nem "kamugyanús" egy picit? Sehol máshol nincs fennt... Lehet csak én vagyok túl negatív...mindenesetre töltöm... -
raymond01 #649 PES, NBA, és most ez, bár ez csak demo de akkor is jó! -
#648 á megvan :D flashget 200-al szedi :D -
#647 nekem 36-tal jön :((( -
#646 nallam 1ora 20 perc es 300 folott jon ... nincs limit szerintem. -
#645 én nem tudom elindítani a letöltést :( -
#644 Engem a Mustang és a mö három fog majd lekenyerezni, hadd sodródjanak -
Szabi1991 #643 állitólag a holden qva jól sodrodik a játékban :))
de engem a Saleen Mustang jobban érdekel :) -
#642 végre egy új autós a játék a sok lődöződös mellé :) -
Szabi1991 #641 nah mind 1, ha tényleg ez a demó akkor 10 perc és hat másik szerveren is fentlesz ! :) -
#640 a minimum gép igényt komolyan gondolták. -
#639 3 ora mire lejön, me csak 150el enged huzni :( -
Szabi1991 #638 remélem tényleg az lesz :O
3 óra 20 perc, 140 el jön :S -
ZsirosKenyer #637 nagyon gyanús, de majd kiderül -
#636 én is huzom, de ez akko télleg demo? me sehol semmi hir h kiatták wolna.. mind1 huzom :P -
ZsirosKenyer #635 na, ez a jó link -
ZsirosKenyer #634 Ouh shit 404 :D:D:D -
ZsirosKenyer #633 na srácok, elvileg van demo
érdekes hogy először egy viszonylag kisebb file-portálon jelentkezett, lehet nem is működik, de egy próbát megér..
Summary Juiced 2: Hot Import Nights PC Demo
Filename Juiced2_HIN_DirectX_Demo.exe
Size 1.63 GB
Features:
* The demo will give a preview of the tracks on League 5.
* There is 1 Solo Drift Goal, 1 Drift King Goal and 1 Circuit Race goal.
* Tracks include Rome Gladiator's Shadow and Sydney The Phantom
* Drivable cars will be Nissan 350Z, BMW M3, Holden Monaro and the Saleen Mustang.
* Games for Windows Live
Min PC specs:
* Windows XP SP2 / Windows Media Centre / Windows Vista
* DirectX9c
* DirectX9 Compatible sound card.
* Pentium 4 HT or equivalent at 3Ghz
* 1Gb RAM
* DirectX shader 3 compatible video card, such as Nvidia 7600GS 256MB or
* ATI X1600 256MB or greater
* DVD-Rom
* 5.7 GB Hard drive space -
#632 Igen, igen tudom hogy lesz PCre is, de azert koszonom. ;) Voltakepp csak azert irtam hogy tukrozzem mennyire talalom komolytalannak a kiadot. -
ZsirosKenyer #631 a hivatalos oldalon csak európai nyelv választása esetén jelenik meg a "games for windows" felirat.
de nyugi lesz pc-re thq már megerősítette -
#630 Ami feletteb furcsa hogy a J2HIN oldalan nem szerepel a platformok kozott a PC(az oldal legaljan!); igaz nem akarom megfelemliteni a jonepet ... a THQ francia oldalan a datum 2007 november 16 amig a THQ angol nyelvu oldalan a datum a regi azaz csak siman 2007 szeptember valojaban amikor a tobbi platformra kijott.
Rettenetes micsoda egy rendezetlen "bagázs" ez a THQ ... mit is varhatunk toluk a jovobe? Amikor atvettek az elso reszt az Acclaimtol es kestek majd 1 evet talan ertheto volt, de most nem ertem minek kesnek ennyit, ez mar tul sok ido es meg csak egy vacak demo sem jott ki PC-re. Reszemrol megerdemlik hogy azertse vegyem meg a jatekot, inkabb majd letoltom; ha jatszhato akkor jo ha nem maradok az elso resznel, online meg mindig elvezheto. Ha ennyit kesleltenem en is a kuncsaftjaimat mar reg bezarhattam volna a boltot. Lassan turelmemet veszitettem, hmm.
-
ricsa008 #629 szeptember óta már többször modosították a megjelenés mint a magyar törvénykönyvet szerintem -
#628 1 honap mulwa jön ki...
ne az 1845-ös hireket nézd... -
ZsirosKenyer #627 szept -
ricsa008 #626 ez amógy mikori GS cikk mer a frissek között nem látom? -
#625 az fasza h' itt lesz 4 nap mulva de demo nem lesz? -
#624 gémszar. -
Dominic901 #623 majd kiderül hogy igaz e -
balika16 #622 Most, hogy az EA népszerű sorozata elhagyta az éjszakai fényárban fürdő nagyvárosok egyre unalmasabb világát, egy másik versenyző próbálja betölteni az űrt. Hogy mekkora sikerrel teszi ezt, hamarosan kiderül.
A mostanában fényesen tündöklő THQ még szeptemberben kiadja a játékot a legfontosabb konzolokra, ám a PC, és a PS3 változatok csak október 26-án kerülnek a boltok polcaira.
BY:GAMESTAR
-
Dominic901 #621 Nekem tetszett de a drift jobb lessz -
#620 szerencsére nem lesz a juiced 2-ben olyan mode, mint az 1-ben, h trükköket kell csinálnod idöre, na az nekem naon nem jött be... -
#619 Ez mar megszokott fogalom a forumon, mindenki elhamarkodottam ir, aztan probalunk megbekelni egymassal es amig igy van nem is baj. Turelmetlenek, kivancsiak es faradtak vagyunk mar ehez a temahoz ... hmm, vajon mikor jon mar a jatek? Ez a kerdes napirenden olvashato, valaki mindig ujra es ujra felteszi a kerdest, talan jogosan vagyunk ekkor felhaborodva. folytathatnam ....
Megveszem a lanyomnak es majd jatszom rajta en -
#618 én semmit nem tok a gépigényről, de nem teszek fel a fórumban ilyen kérdéseket, de már egy kicsit unalmas hogy minden 3-4. kérdés ugyanaz, meg csak szidja egymást mindenki, be kéne fejezni és türelmesen várni az információkra. De a google-t is azért találták ki hogy ilyen kérdésekre választ kapjál, ha meg látod hogy nem írnak gépigényt arról már lehet sejteni hogy nem nagyon tudja ezt senki sem. Legyünk csendben ki tudja apuci vagy anyuci majd éppen ezzel a játékkal fog boldogítani novemberben ha adnak rá zsét hogy meg vedd a játékot v. kidobod rá a saját pénzedet. -
#617 Peace! -
#616 PEACE ! -
#615 bocs a kérdésért de milyen a gépigénye?? köszi előre is -
#614 Van igazsag abban, amit irsz, utolag en is elgondolkodtam rajta, hogy eros volt egy kicsit, es utolag is elnezest kerek. Nem csak toled, mindenkitol. A jovoben jobban probalok figyelni es vigyazni arra, hogy mit mondok (mit irok).