Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmi megoldás biztos van hogy lehesen belsõnézetben nyomulni 😊
Én nagyon sajnálom hogy ezt a pluszt kihagyják mostanában pedig szerintem egy autós járékban ez lenne az alap. Az életben sem kintrõl vezetik az autót.
Egyéni vélemény.
asszem a PS2-es TDU ban sincs :S
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
itt nézd meg.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem nem jön torrnetröl-.-
A ps2-es verzióban Tudja valaki hogy miért nem lehet mûszerfalas belsõnézetre rakni a kamerát, vagy nincs is, többi nézet van.
Pedig a videókban volt.
Segítségeteket elõre is köszönöm..
<#awink>#awink>
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Amíg nincs okod arra hogy fikázz ne csináld a lármát! Ez a fórum nem arrol szól(!), ha lökni akarod a sódert akkor menj az erdõbe a vadak közé! Külömben is honnan veszed hogy a ProStreetet várom? A kedvenc játékom a Juiced amióta megjelent, most is nyomom online és csak halkan megsugom nem szeretem egyik NFS-ed sem, soha ... úgyhogy legyél kulturáltabb fõkent addig amig infókat szolgáltatok (+ mások sokan mások ) és te csak olvasod a sorokat és kritizálsz! Ha keménykedni akarsz velem írj PM-et! Garantáltan válaszolok (keménykedve!)
u.i.: Részemrõl feledve a dolog.
A tobbieknek ujra egy kicsit konkretabban! Ime:
Juiced 2: Hot Import Nights
Publisher: THQ
Platform: PC
Release Date: TBA 2007 (US)
Release Region: North America
Distribution: Retail
Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe
Release Date: Oct 25, 2007
Release Region: Australia
Gondolom eleg vilagos mindanyiunk szamara. Igy ertheto az Xbox-os demo, valszeg en is tevedtem ami a PC-s demot illeti es hamarosan kidobjak, de sajnos a jatekra varni kell!
aki akar olvasson a sorok kozt! #269 ami a konzol es pc-t illeti.
<#nezze>#nezze><#awink>#awink><#dumcsi>#dumcsi>
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
a jó játékokra mindig várni kell 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe
<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
ProStreet PC version Release Date: Oct 31, 2007
Juiced PC version Release Date: TBA Sep 2007 nagyokosok, amit ti lattatok 20, 21 de volt 18 is es az mar elmult szoval azok kitalalt idopontok, mindenki csak talalgat.
Tudhatjatok hogy PCre nem annyira egyszeru mint konzolra megepiteni egy jatekot, kulomboznek a gepek, platformok stb.stb. igyhat tobbet kell teszteljenek. Mi a kis aldasnak kell minden nap valaki feltegye a kerdest "jajj mikor jon mar PC-re" E honapra varhato nagy valoszinusegel azon felul mar irtam amig megerkezik a boltokba +1 het. Komprende?
PCs demorol meg ne is almodjatok
Jah es megvalami. Piszkosul nagy pofaraeses lessz majd gyerekek amikor telepititek a jatekot es szarul fog menni. ... meeert nem eleg a proci, nem eleg a video kari, mert kéne meg memoria ... szoval ne eljetek bele nagyon magatokat ... ezert mondtam hogy konzolra mas, mert ott minden szabvanyos, de PCre nem .. sõt ! Ugyhogy gondolkodjatok csak el ezeken a dolgokon. Tanacs! Vegyetek szepen elo a regi nagysikeru elso reszt, nyomjatok le egy par kort amig megjelenik vegre PCre is a HIN oszt coki. 😉
Furcsa xboxra 4,8 Gb es PS2 1,57 Gb .... pc-re mennyi lessz ? <#confused>#confused>
a THQ oldalan ennyi van PC-re "Release Date: Sep 2007 " pontos datum nincs!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
rusnyának néz ki, a szerkója ribis. thats all
a 16.-i Szatmari Tuningnap alkalmaval sikerult lefotozni az egyik leanykat aki egy autot "reklamozott"
Ime a kep
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
<#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ