Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is gémpadal 😛

vmi megoldás biztos van hogy lehesen belsõnézetben nyomulni 😊

TDU-ban viszont van és nagyon is szép ezért nem értem m iért kell kihagyni a mai autós játékokbol, aki külsõnézetbõl akar játszani az akkor is tud ha van benne belsõ nézet , de aki belsõbõl akar az nem tud.
Én nagyon sajnálom hogy ezt a pluszt kihagyják mostanában pedig szerintem egy autós járékban ez lenne az alap. Az életben sem kintrõl vezetik az autót.
Egyéni vélemény.
lehet a PS2 es verzioból kimaradt :S

asszem a PS2-es TDU ban sincs :S

Szerintem nem roszz az biztos hogy sokkal jobb mint az 1, de én csalódtam mert a videók alapján nagyon vártam a mûszerfalas belsõnézetet, de nem találom, egyéni vélemény.
akinek megvan pls írjon v.mit róla h. mennyire érte meg rá várni milyen a feelingje, mer én is szedegetem ps2 re és ha nem annyira jó akkor nem várom ki a maradék 82% ot

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

http://www.gamestorrents.com/#
itt nézd meg.
mármint ez a PS2-es néz meg nforce-on
Juiced 2: Hot Import Nights (c) THQ *FULLDVD* *NTSC*
emberszabasu-n nem is látom a ps2 es verziót, bár végülis mind1, úgysincs PS2-m :S

Azért kérdeztem mert a videóban mutatja hogy van.
Csabesz6
ja eszembejutott ,hogy régen látogattam a magyar trackereket😉(pre,mag,enberszabasu)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

gyorsan megoldottad 😄D

Csabesz6
már tárgytalan😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
inkabb azt sugd meg priviben honnan van meg😊
nekem nem jön torrnetröl-.-

nem lehet állitni a menüben ? 😊

Szevasztok.
A ps2-es verzióban Tudja valaki hogy miért nem lehet mûszerfalas belsõnézetre rakni a kamerát, vagy nincs is, többi nézet van.
Pedig a videókban volt.
Segítségeteket elõre is köszönöm..
phenomiq
nope. Bizton állítom jófiú vagy!

<#awink>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

ok bocs egy kicst elszaladt a ló
phenomiq
Ricsa! "uhogy lecsúszhatná má"

Amíg nincs okod arra hogy fikázz ne csináld a lármát! Ez a fórum nem arrol szól(!), ha lökni akarod a sódert akkor menj az erdõbe a vadak közé! Külömben is honnan veszed hogy a ProStreetet várom? A kedvenc játékom a Juiced amióta megjelent, most is nyomom online és csak halkan megsugom nem szeretem egyik NFS-ed sem, soha ... úgyhogy legyél kulturáltabb fõkent addig amig infókat szolgáltatok (+ mások sokan mások ) és te csak olvasod a sorokat és kritizálsz! Ha keménykedni akarsz velem írj PM-et! Garantáltan válaszolok (keménykedve!)
u.i.: Részemrõl feledve a dolog.

A tobbieknek ujra egy kicsit konkretabban! Ime:

Juiced 2: Hot Import Nights
Publisher: THQ
Platform: PC
Release Date: TBA 2007 (US)
Release Region: North America
Distribution: Retail

Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe

Release Date: Oct 25, 2007
Release Region: Australia

Gondolom eleg vilagos mindanyiunk szamara. Igy ertheto az Xbox-os demo, valszeg en is tevedtem ami a PC-s demot illeti es hamarosan kidobjak, de sajnos a jatekra varni kell!

aki akar olvasson a sorok kozt! #269 ami a konzol es pc-t illeti.

<#nezze><#awink><#dumcsi>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

bassza meg
a jó játékokra mindig várni kell 😊

mé phemiq asszed a prosztrít nagyobb cucc lesz lehet még szarabb lesz mint Juiced 1-2 eggyütt uhogy lecsúszhatná má
Az pont péntek 😄 de miért kell megint csúsztatni.... á felfoghatatlan...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

phenomiq
<#nevetes1><#nevetes1> na most essetek pofára!

Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe

<#wilting><#hehe>

phenomiq
jah persze ... mindketto Genre: GT / Street Racing ugyhogy ezt ne is ecseteljuk tovabb!

ProStreet PC version Release Date: Oct 31, 2007

Juiced PC version Release Date: TBA Sep 2007 nagyokosok, amit ti lattatok 20, 21 de volt 18 is es az mar elmult szoval azok kitalalt idopontok, mindenki csak talalgat.

Tudhatjatok hogy PCre nem annyira egyszeru mint konzolra megepiteni egy jatekot, kulomboznek a gepek, platformok stb.stb. igyhat tobbet kell teszteljenek. Mi a kis aldasnak kell minden nap valaki feltegye a kerdest "jajj mikor jon mar PC-re" E honapra varhato nagy valoszinusegel azon felul mar irtam amig megerkezik a boltokba +1 het. Komprende?

PCs demorol meg ne is almodjatok

Jah es megvalami. Piszkosul nagy pofaraeses lessz majd gyerekek amikor telepititek a jatekot es szarul fog menni. ... meeert nem eleg a proci, nem eleg a video kari, mert kéne meg memoria ... szoval ne eljetek bele nagyon magatokat ... ezert mondtam hogy konzolra mas, mert ott minden szabvanyos, de PCre nem .. sõt ! Ugyhogy gondolkodjatok csak el ezeken a dolgokon. Tanacs! Vegyetek szepen elo a regi nagysikeru elso reszt, nyomjatok le egy par kort amig megjelenik vegre PCre is a HIN oszt coki. 😉

mind 2 track..

na jó nem vitatkozom, felõlem akár tavasszal is kiadhatják annyira nem izgat, úgy is unalmas szar lesz 😄

konzolra

Remélem ez kérdés volt. Remélem igazad van a 9.21-gyel kapcsolatban.

ez a 10.havi megjelenés ez biztos mert a cd galaxis -on is 9.21 re van írva
amúgy ha csúszik pár napot jól elb*sszák. Majdnem egyszerre fog megjelenni a pro street-tel ami nem lesz jó az eladásoknak. Jó az egyik street a másik track racing ez talán megmentheti 😊

2007. 10. 26.

PS2 gondolom azért 1.57 gb, mert szarabb a grafika így nem foglal annyit. Sep2007: akkor másfél héten belül tuti itt van! 😊

phenomiq
csak tettem egy kepet, nem kell lekapni erte ... micsoda halatlan emberek vagytok (egyesek).<#duhos2> amugy nem romalany, itt szokas hogy orakig piritjak magukat a szoliba 😉 es valoban nem egy nagy szepseg, de ez van. Akinek nem inge ne vegye magara, ha megis bekephatja.

Furcsa xboxra 4,8 Gb es PS2 1,57 Gb .... pc-re mennyi lessz ? <#confused>

a THQ oldalan ennyi van PC-re "Release Date: Sep 2007 " pontos datum nincs!

Ez mind szép, de jó lenne már ha a PC-s jönne. 😊

Juiced 2 Hot Import Nights-PROPER-USA-XBOX360-DAGGER...

SötétBarom
c1gányk|_|rv@ -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

és?

rusnyának néz ki, a szerkója ribis. thats all

phenomiq

phenomiq
egy kis OFF ha megengeditek.

a 16.-i Szatmari Tuningnap alkalmaval sikerult lefotozni az egyik leanykat aki egy autot "reklamozott"

Ime a kep

Juiced 2 Hot Import Nights XBOX360-CCCLX...

nem csak neked....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

rikimen
nem lehet az ilyen csajokat házhoz rendelni?? Ha ilyen csaj állna mellettem akkor jobban menne a vezetés!!!😉)<#bee1><#vigyor3>

rikimen
jó bulák na ez hiányzott még az 1-bõl. Még több kedvem lesz játszani a játékkal<#banplz>

ha a játék is olyan lesz minn a csajok az süti😄
phenomiq
oops ... sorry

<#nyes><#ravasz1>

phenomiq

Jó lesz ez a game, jók a csajok, a csajok miatt inkább az SRS-re hajaz, persze UG2 tuninggal. 😄 A Pro Street úgy hallottam késik, legalább lesz mivel szórakoznia addig. XD

SötétBarom
<#vigyor3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rikimen
De azért csaba mégis szép teljesítmény egy Corsa-val!!<#wink>

phenomiq
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#pias>