Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ezt a mobil verziot honnan lehetne leszedni?
amúgy a tuningolás, a játék fizikája, szal ahogy a kocsik viselkednek, az nagyon király <#eljen>

ésa játék grafikája is nagyon szupi , ahoz képest hogy csak teledfonra van <#vigyor3>

mobilos videó

sajnos nincs <#rinya>

phenomiq
nem kenyerem a csunya beszed, de most nem birom ki ... jo hogy mar mobilra kidobtak, de PCre meg nem basszak meg. (bocs) online mod is va benne? bekakilok ha az is van benne.

Sokan vagyunk ezzel igy gondolom, barmennyire is legyel turelmes, ido utan elveszited a nyugalmad. nahh, jo ...

<#wilting>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

mobilra is kintvan már..

esetleg akkor látjuk másként ha megjelenik és kipróbáljuk.

én azért gondolom hogy szal árkéd lesz mert ugye HIN licensz és az a cél hogy ha kimennek a rendezvényre a nyomi amcsik, kipróbálják és minél többen megvegyék.

phenomiq
tisztara mintha egy NFS-et latnek a videok alapjan. Kanyarokba lehet tepni mint allat es szinte meg sem moccan. Latszik hogy mas csapat keszitette a jatekot. Az elsot legalabb elkezdte egy olyan gyarto aki ertett a jetkokhoz aztan konnyu volt mar folytatni, de itt elso pillanattol rossz iranyba haladtak. A latottak alapjan nekem nem jon be, velemenyem szerint 90 %-ba megegyezik az NFS U-okkal. Lehet ti maskent latjatok (?)

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

nembaj tele vagy pénzzel ecsém!

bepe79
Az valoban irto realis lesz. Lassan kezdem sajnalni, hogy elorendeltem. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

úgy látom ebben a részben is benne lesz az hogy pillanatok alatt eléri a végsebességet a kocsi és végig padlógázzal lehet menni az egyenesekben
SötétBarom
350z..
Supra drift
Vegyes gémpléj..

Fizkia sokat romlott az eddig látottak alapján..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

van már sok gameplay vid

a graf szerint elég jó, bár nálam úgysem így fog kinézni. Az irányítás mintha könnyebb lenne egy hangyafasznyival, de remélem azért élethû marad, ugyanis az elsõ részt is igazából amiatt szerettem meg. Amúgy a zárt-pályás részinget nem szeretem annyira. Inkább traffic közt szlalom 😉

bepe79
Igen, vegulis a 2007 oktober 26-a az a 2007 marciusa utan van. Ekzaktul megfogalmazta, aki irta.

Suzuki Swift GL 1.3

2007 március után😊)))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Balazs15
LENYOMJA A NEED FOR SPEEDET ENNYI😄😄😄😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

mikor jön ki?

Az komoly netalán aki csavarokra szedi a SLRR-ben a motort és tuningolja autószerelõnek még nem hiszi magát?😊)))))))))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kemszi2
amúgy kiváncsi vagyok rá,így a videókból úgy tûnik vannak benne jó pofa ötletek
kemszi2
thx.sry csak közben nem frissítettem
kemszi2
lényegtelen láttam 1 videót amiben kerek 1 másodpercig votl belsõ nézet
WiZZaRD
Itt bizony Lv1-->Lv2-->Lv3 tuning van, elég egyszerûen. De ettõl még nem rossz, akik ezt várják, nem hiszem, hogy SL szintû tuningot várnak. De ettõl még messze nem idióták...szvsz.

Kemszy: a 360-as verzióban van belsõ nézet, gondolom a pc-s verzióban is lesz.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

kemszi2
sl forever XD
a képekbõl úgy tûnik ,hogy talán lesz belsõ nézet is?
tonyr
sl 1-2 wolt a tuning ász...
katalogbol buy, azt szerelés... ezek a faya gamék, láccik h a hunok tujják mi kell a népnek, a graph elawult de a filing örök...
eddig az invictus az ász a tuning terén, nehéz lesz überelni...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

bepe79
Igen, az SLRR-ben csavarokra lehet szedni, az nem az idiotaknak keszult. Az mar tul bonyolult kispistinek, aki csak engine1->engine2->engine3 tuningot ismer, es azt is csak a Carbon-bol. Azert remelem, hogyha a Juiced 2-ben nem is lehetlessz csavarokra szedni a verdat, azert nem Need for Speed szintu tuning lesz benne: attol a tuningtol (level1->level2->level3) herotja van mar az embereknek szerintem.

Suzuki Swift GL 1.3

WiZZaRD
Nem lehet csavarokra szedni a verdát...de nem is szaggat <#nyes>

Csabesz6
hát erre ne várjál😄
meg se közelíti a juiced2 tuning a slr-ét.
ps2

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bepe79
Ha a tuningolas a maniad neked is, akkor remelem, hogy jatszottal anno a Street Legal Racing Redline-al. Remelem, hogy ahhoz hasonlo professzionalis tuning-lehetosegek tarhaza lesz a Juiced 2-ben.

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
<#nevetes1> hhhhiiigen ... ez a "fogalom" itt is fellép fogalmazzak finoman az "aljanép" mindenhol megtalalhato fuggetlen az orszagtol vagy regiotol. 10 km-re van a varos a MO-i hatartol igyhat sokan latogattak el hozzank es a driftet is MO-i urak mutattak be aminek hatalmas sikere volt, durvan 4 szet gumit egettek szet (szoszerint!) 2-2 autoval, meg nem lattam hasonlot mar csak azert mivel egy 2x2 savos felgumizott kozuton csinaltak mindezt; a gyorsulasi verseny az 201! m volt csak es epp ez volt a nagy dolog hogy nem 401 es nem repteren hanem a belvarosba volt mindez rendezve, lezart utak reggeltol keso estig. En is reszt vettem a "kicsi" kocsival link (YouTube)...egyszoval fergeteges buli volt, dijakkal, nyeremenyekkel, nagyon jo hangulattal. Hasonlo "event"-eket kellene szervezni havonta egy alkalommal hogy a nagykozonseg igenis elmehessen ha idot tud ra szakitani. Ebbe nagy segitsegunkre vannak az olyan jatekok mint a Juiced es NFS, mindezekkel kozelebb tudunk kerulni a tuningolas fogalmahoz; en spec. ezert kedvelem a Juicedet.

<#taps>

WiZZaRD
A multiplatform nem feltétlen jelent egyszerre megjelenést sztem, általában pár nap eltérés mindig van (nem csak a különféle konzolok, de ugye ott még a régió is ott van, azok között is van eltérés idõben). De itt most nem évekrõl van szó, csupán egy-két hónap.

hát hiányzik rendesen. A hazai gyorsulások többségén, fõleg a vidékieken (ne sértõdjön meg senki) förtelem a zene, a reptér környéki falakból jönnek a diszkósparasztok, elmennek a suprák, skyline-ok mellett és elkezdik fotózni az 1.1-es seat ibizát amire ráb*sztak egy 17-es felnit. Ami Bp-hez közelebb van, (pl. laczháza) oda már értelmesebb társaság jár. A buli is nagyobb, több a program, mûködõképesebb a mérõtechnika is.

bepe79
Ha mar egyszer multiplatformkent beharangozott game, akkor annak nemcsak azt kene jelentenie, hogy minden platformra jon (XBOX360, PS3, PC, DS, stb. stb.), hanem azt is, hogy a kulonbozo platformokra egyszerre erkezik. Igy megint olyan, mintha a konzolt reszesitenek elonyben. Es ez a game elvileg nem a konzol verzio atirata (ld. Resident Evil 4, stb.), hanem eredetileg multiplatformkent is fejlesztett.

Suzuki Swift GL 1.3

SötétBarom
x360

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bepe79
Most meg mar azt nyomjak a reklamban, hogy OUT NOW. Gyanitom, hogy akkor az valamelyik konzolos verzioja, de melyik?

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
Ha esetleg még nem láttátok ezeket a képeket ...

azt nem tudtam hogy van benne Aston Martin, sehol nem volt olvasható (vagy ?)

<#taps>

phenomiq
még ezév (?) Okt. 26

<#nevetes1>

bepe79
Akkor most mi a hivatalos megjelenesi datum? Mert volt mar itt szo szeptember 28-arod (es mar a mult), oktober 14-erol, oktober 16-arol (ezt itt irta valaki), es oktober vegerol (ezt most irtatok). Mi az official release date?

Suzuki Swift GL 1.3

ha piacra dodják! ez lett volna au egyedüli játék azoknak akiknek a fosstrít nem fut el
phenomiq
Nagyon jol beszelsz. Igazabol ami hianyzik az oreg kontinensrol a HIN feeling, ambar nem tagadhatjuk vannak egyebb hasonlo kulonleges rendezvenyek a Fold ezen reszen is amit mi is lassan atveszunk es honositunk. A mi kis 250 ezres varoskankba is csak most volt az elso tuning esemeny aminek igazan nagy vizhangja volt a kornyezo megyekre ... szoval lassan kozelrol elvezhetjuk az efajta esemenyek hangulatat. (u.i. aki igenyt tart par kisfilmre ...drift, drag az PM-be kerheti.)

Az itt jelenlevok tobbsege mar bizonyitottan <#nevetes1> turelmetlen varja a PC-s verzio megjeleneset magamat is beleértve, de abszolut varhato volt a teny miszerint oktober vegere dobjak piacra a PC-s verziot.

<#dumcsi>

A Juiced amcsiban tuti népszerû lesz, már csak a HIN licensz miatt is.
Ugye a Hot Import Nights egy elég nagy redezvény, többezer látogatóval, van saját lapjuk, saját tv-mûsoruk, és emiatt biztos sokan haza akarják vinni a hangulatot a játék formájában. Csak hát a mi kontinensünkön az NFS nagyobb név, úgyhogy itthon nem lesz nagy siker.

phenomiq
A THQ mar alapbol egy megbizhatatlan kiadonak bizonyult amikor az elso reszt kiadtak, fuggetlen attol hogy egy felvasarolt game volt a Juiced, most bizonyitotta hogy ugyanazon szinten tartja magat. Mar tobbszor emlitettem a konzol vs PC dolgot, ismetelten hozzafuznek annyit a dologhoz hogy a konzolra egyszerubb egy jatekot megepiteni mivel a "munkapadok" megegyeznek, amig a PC-nel a hardware-t tekintve jocskan kulomboznek. Velemenyem szerint annyi volt a butasag reszukrol hogy tul hamar beharangoztak a jatekot es tobbszorosen allitottak a jatek mihamarabbi megjeleneset, ha visszaemlekezunk sokat is beszeltunk errol hogy mennyit is fog kesni valojaban a jatek ami persze igaznak bizonyult mondhatom sajnos.
Osztom a velemenyem a Synittel miszerint a NFS egy mar ismert jateksorozat aminek van pozitiv es negativ hatasa az emberek fele karaktertol fuggoen amig a Juicedet egy kissebb retegu jatekos kedveli mitsem szamitva az a gondolat vagy tudat hogy mint jatek jobb; sokunk szerint. Velemenyem szerint ha a jatek nem kerul hamarabb a piacra mint a ProStreet varhato megjelenese annak nagy karat fogja szenvedni mind a jatek mind a keszitok es akar a kiado is, egyszoval a jovore nezve a NFS jatekszeria elvezni fogja a "monopol" létet es orokre bucsuzhatunk a Juicedtol.

<#rolleyes>

Synit HUN
Ja 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

rikimen
Majd maeglátjuk de azt mondják hogy az NFS most visszamegy az Underground stílusra, mivel hogy nem lesz szabad kóborlás mód se. A Carbon-hoz is nagy reményket fûztek, aztán jött az a szenzációs drift mód, amit nem tom hogy lehetett összehozni mert semmi valóságalapja sincs. Meg az a semmi röpke pillanat és már ki is játszottad. Meg a kira csapat verseny is. Ha volt szélfogó csapattársad akkor meg lehet tapasztalni hogy ha szólsz hogy húzzon be eléd akkor egy pillanat alatt elmegy melletted mintha én egy házával hurcolkodó csiga lennék. csak 260-280-al megyek õ meg mintha 310-el elmenne mellettem kanyarban nitró nélkül.

Synit HUN
Sztem az Nfs-el szemben mindenképp annyi neki. Már csak a parasztvakítások miatt is. Az nfs szebb is lesz, nagyobb név is, bármilyen gagyik is a mostaniak. És ráadásul az nfs kicsit juicedesebb lesz, míg a juiced kicsit nfs-esebb. Ez a veszte.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

az nfs pro street oct.31-re van beírva, még a végén elõbb megjelenik..akkor szerintem a juiced-nak annyi.

bepe79
Rossz hirrol kell beszamoljak. A reklamot most mar nem latom a TV-ben, es az amazontol jott ma egy level nekem, melyben ezt irjak:

``Dear Customer,

We wanted to give you an update on the status of your order
.

We are sorry to report that the following items have been delayed:

"Juiced 2: Hot Import Nights (PC)"
Estimated arrival date: 30/10/07 - 14/11/07

We are sorry for any inconvenience this causes.

To view your order or make any changes, please visit the Your Account
link located at the top of any page of our website. Through Your
Account, you can cancel items, change delivery addresses or make other
changes to your orders for any items that have not yet entered the
dispatch process.``

<#shakehead>

Tehat nektek volt igazatok sajnos.

Suzuki Swift GL 1.3

phenomiq
Emberek, legyetek mar turelmesebbek! Amit biztosan tudunk az az hogy a jatek megvan, hamarosan megjelenik PC-re is. Az ovis gyerekek csinalnak meg ilyet amikor a boltba mennek... "jaj anyu mikor megyunk ma` haza" ... stb.stb. Meg egy kis turelem aztan jatszhatunk.

Jo lenen ha nem irnatok hogy milyen gepetek van mert a kutyat sem erdekli (irjatok be az utoszoveghez ahogy sokan masok) mint ahogy azt sem hogy epp hol rontjatok a levegot. A tema a jatek. Osszeirtok hetet-havat, amikor vissza kell olvasni csak a sok baromsagot lehet olvasni, a turelmetlenseget meg hogy "jaj nem olvasok vissza mert az annyira unalmas vagy mi".

<#unalmas>

Balazs15
öö én meg sajna a pc guru web oldalán ezt olvastam:
Megjelenés: 2007. október 12. akkor csuzik???ez igaz???vagy ez magyarországi megjelenés??mind1 tu lehet élni csak 14 nap csuszás ha igaz...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Én sehol nem látom a pc verziót!