1707
juiced2
  • tdu Toyota
    áhh de jó nem akkad csak a körös pályáknál olyan szar az irányíthatóság hogy az nem igaz de nfs ps sokkal jobb
  • Szabi1991
    #1246 -.-
  • Skyline
    Ez most téllleg nem megy csak x360 joyal meg billel? szal a joyom nem fogja felismerni? Mer akkó felserakom pöccsig:)
  • balika16
    milyen géped van????
  • kenderzen
    hop az elözött nem neked akartam :D
  • kenderzen
    Ez most kb ugyanolyan szitu mint a crysis vs cod4 ...

• D00M
    Az azért van mert nagy a leszorító erő, minél gyorsabban mész annál nagyobb a légáramlás és annál jobban nyomják a spoilerek stb a kocsidat a földhöz ezért fordul nehezen, ha pedig lassan mész kicsi leszorítóerő érvényesül, nem tapad úgy a verda és szépen megforgatják a lóerők
  • bgabor
    Ez azért van, mert a Pro Street teljesen más, mint az előző öt NFS, sokkal inkább a régi részekre (NFS Porsche) hasonlít. Emiatt a régi rókáknak nagyon tetszik (nekem is), a tizenéves vérpistikéknek pedig (akik az NFS Porsche idején még a cumisüveggel voltak elfoglalva) nagyon nem.

A Juiced 2 meg szemlátomást nagyon komoly gondokkal küzd, amiket a fejlesztőknek sürgősen orvosolni kellene, hogy a játéknak egyáltalán esélye legyen a Pro Street ellen.
  • Szabi1991
  • w77d
    hehe :) azért versenyzés és grafika terén a ps jobb! ebben több a tuninglehetőség, több válaztható autó van és ennyi!
  • tdu Toyota
    köszi
  • Ariakus
    Érdekes, a Juiced 2 -ben és az NFS PS-ben úgyanúgy közös dolog, hogy mindkét játék nagyon megosztja a játékosokat a fórumon. Ez alatt azt értem hogy az NFS fórumon meg itt is a szólások két részre oszthatók vélemény szempontjából: 1. kurva szar játék 2. jó játék lett, jobb mint a konkurenciája (NFS PS, Juiced 2). Én még egyiket sem próbáltam ki de kíváncsi vagyok mindkettőre.
  • jakewyler
    kapcsold ki a hangot a játék beállításába, és nem fog akadni...
  • tdu Toyota
    nekem is ilyen van csak sajnos 2,93Ghz de akkad??? szerinted az enyémen 1gb ram x1600pro
  • ntex
    Az mutatja mennyi tuningcsomagot tudsz feloldani (matrica pakkok, olló ajtók, tetőbeömlők stb.)
  • w77d
    egyébként a napszemcsi mellett a szám (itt éppen 3) mit jelent?
  • ntex
    Megint kicsi off :

NFS ben az idegesített fel kegyetlenül, hogy megvettem az Skyline-t, fullra feltuningoltam max leszorítás stb (grip-re vettem), a következő történt :

Nagyobb sebességnél nem hajlandó normálisan fordulni, kb mintha vonat lenne, ha meg lassan megyek a kanyarban akkor a legkisebb gázadásra is kipördültem az autóval, és ezt nem egy autónál tapasztaltam.

ON
  • jakewyler
    röviden: 3,2 intel @ 3,6 ghz, x1600 pro, 1gb ram
  • HoReSz1975
    nem tudok joyyal, hiába rakok fel ilyen profilos progit nem látja a joyomat. Vista Ultimate 32bites van fenn
  • w77d
    a tuninglehetőségek tényleg jobbak mint az nfs-ben! az egyetlen dolog ami tényleg ocsmány lett az az irányítás!
  • ntex
    Megjegyzem, ebben a játékban szvsz az autók sokkal jobban ki vannak dolgozva, elég ha csak a rácsokat nézzük a lökhárítón :)

Egyáltalán nem lett rossz ez a gamma, csak sajnos még mindig hang nélkül kell játszanom, de jövőhét elején úgyis jön az X-Fi
  • kenderzen
    Azért odabassza TT-m .
    A játék menüben a videosettingsbe ha felrakod quality-re akkor elmulnak a fehér pötyök.
  • Szabi1991
    mien géped is van ? :D

(föleg videókártya érdekel :)
  • ntex
    A fehér pöttyök a Shaderelés miatt jönnek elő, nálam néha a Crysis-ban is voltak ilyen fehér pontok
  • jakewyler
    Le lehet venni a kocsiról a tetőt:D
  • mama2
    Hát, nekem is volt "szerencsém" kipróbálni a játékot és azt kell mondjam:SZÖRNYŰ! Az autó irányíthatatlan, grafika csúnya, néhol beszaggat mint állat, töltési idő nállam hosszú nagyon, egyedül tényleg a karakter generálás élvezetes:P. Ennél még az NFS PS is jobb:P.
  • Maxtreme
    remélem erre a "fehér pöttyös" gfx gixerre jön vmi pöccs :))
  • nyx
    nekem jobban tetszik a játk mint az nfs pro street. DE szaggat, vagy nem is szaggat, akadozik mint állat. ahang jó, de a kép néh aúgy megakad mint a disznó. kipróbáltam amit lent írtatok a 162.18 drivert azzal is csinálja, elotte fent volt 169.01, 169.02, 169.09 driver, néelyik béte, de ezek sem segítettek. megvárom az első peccset, mert jó lesz ez, csak vmit csináljanak vele.
    ja persze a többi game megy, crysis, UT3, pro street stb
    (konfig:X26000, 2gram, 8600GTS)
  • jakewyler
    egy újabb veliside gépem
  • csgj
    Hát azért mindennek van határa... jobban akad a játék mediumon, mint a Crysis high-on. Hehh...lol. És még csak nem is vmi élvezetes (a karaktergeneráláson kívül).

Szerk: Ja, most nézem, hogy a hangkártya a felelős. Hát ez is érdekes... :P
  • jakewyler
    igen törik egy kicsit,
    irányítás nehézkes még, de hozzá lehet szokni...
  • Szabi1991
    pff nekem AC'97-es "hangkártyám" van
  • timantes
    már pedig emiatt én nem veszek új hangkártyát....
  • kenderzen

'-_-'
  • kenderzen
    sztem billel elég idegmorzsolo :)
  • kenderzen
    csak az xbox360 kontrollert ismerifel a játék .
    csinálni kell neki 1 gameprofilt valamilyen progival.

Én ezzel csináltam
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Nemtudjátok honnan lehet letölteni a játékot?
    Köszönöm jo éjt mindenkinek:)
  • HoReSz1975
    joyal nem lehet nyomni, mert csak a billentyűzetet látja, hol kell a joyt beállitani ?
  • ntex
    Szaggatások éehetséges okai (idézem a readme.txt-t) :
    ------------------------------------------------------------------------
    Known Issues

The game can sometimes hang during play with older NVIDIA drivers, 162.18 have been found to be stable

Slow down with some older audio drivers; be sure to update audio drivers to latest available from the respective vendor

There are known issues with the SigmaTel and Realtek High Definition Audio on-board sound cards. To resolve these issues, download and install the latest drivers from Windows Update or from the manufacturer. In addition it may also be necessary to open Control Panel->Sound and Audio Devices, click the Advanced button located to the right of the Speaker Volume button, click the Performance tab of the window that opens, slide the two sliders fully to the left and click Apply.

Juiced2 uses the default sound device for game audio. If you are using a voice chat headset you may find the game sound coming from the headset rather than your speakers. You can change the default sound device in the Windows Control Panel 'Sounds and Audio Devices', click on 'Audio' and change the device.

------------------------------------------------------------------------
    Magyarul :

- Nvidiások mindenképpen tegyék fel a 162.18 -as drivert.
    - Régebbi hangkártyadriverekkel lassú lehet a játék, frissíteni kell
    - SigmaTel és REALTEK (AC'97 és társai) hangkártyákat nem szereti a játék, driverfrissítéssel megoldható a probléma (nálam akkor sem működött)
    - Ha levesszük a vezérlőpult -> hangbeállításoknál a hardvergyorsítást akkor igaz jól fut a játék, de egy idő után olyanok lesznek a hangok/zenék mintha víz alatt játszanál

Integrált hangkártyatulajdonosoknak (AC'97) eddig háromféle megoldás létezik :

1. letiltod a hangokat a játék setupjában
    2. leveszed a hardvergyorsítást és gagyi hangokkal játszol
    3. veszel új hangkártyát
  • bgabor
    Törés van? Irányítás milyen billel?