100
  • dez
    Sokan, de azért nem többszázezren, mint ahogy a cikk sugallja. A legtöbben maguknak vették meg természetesen.
  • Yv@n
    "Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem..."

Mondjuk leginkább arról szól a történet, hogy megnézték mennyi készülék kelt el, illetve mennyi játék. A számok pedig azt mutatták, hogy darabszámban jóval több gép fogyott, mint hozzá való szoftver. Ha jól rémlik úgy kb 20% körüli a különbség...ha ehhez hozzáveszed, hogy aki ténylegesen gámolni veszi, az nagy valószínűség szerint nem csak 1 játékot vesz mellé, akkor elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni.
  • dez
    Igen, 2 fajta lap: 1. számtechtől távol álló lapok (főleg ha bulvárlapok), azok olvasóit nem érdekli a téma, csak a csámcsognivaló, 2. erősen PC (wintel) orientált lapok. Érdekes, én olvastam mást is. És valótlanságot nem kellene állítani amúgy sem.
  • vax
    Magyarországra hivatalosan mikor jön? A nyuszi hozza tojásban 2007-ben? Az europai premier egybeesik a magyarországival?
  • feri6666
    Dzson:ne haragudj nem a te üzenetedre akartam válaszolni hanem abzu üzenetére.BOCSI
  • feri6666
    szerinted mennyire érdekli a játékosokat a külső???magasról tesznek rá.Az a lényeg ami belül/a tv-n van
    konzolháború ide vagy oda
  • BStage
    "Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak?"

Olvass utána...

"Jelenleg a konzol továbbra is 399 dolláros áron kerül piacra a tengerentúlon (Európában 399 euró az ára), azonban a becslések szerint mára már 323 dollárra esett az előállítási költsége, így az iSuppli szerint ma a Premium csomagon már egy hajszálnyi nyeresége is lehet a Microsoftnak."

" Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e. "

Ki beszélt itt a divizió nyereségességéről? Az ezer féle dologból tevődik össze kezdve a marketing költségektől egészen a takaritónő béréig. Én kizárólag a hardverről beszéltem, ami mára bizony önmagában, játékok eladása nélkül is nyereséges a ms-nak, mig a sony irdatlan pénzeket bukik minden egyes eladott konzolon...
  • pedrohsi
    a nemzetközi lapok is ezt emelik ki, a specifikációt, árakat, megjelenési dátumokat meg amúgy is tudjuk - jobb lenne egy lista arról, hogy melyik üzlet mennyit kapott, mikor adták el, ki mennyire örült?:)
  • dez
    Valaki megmondaná, miért kell a SG-nek ilyen negatívan beszálolnia erről? Egyszóval miért kell a HWSW-t utánozni???

Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem...
  • kanyecs
    Mondjuk azt én sem értem, hogy amire ekkora kereslet van azt miért kell veszteségesen adni? Ráérnének akkor csökkenteni az árakat ha már nem fogy nem? Valaki elmagyaráz6ná.
  • abzu
    sztem se a xbox se a playstation nem szép :S
  • Dzson
    Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak? Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e.
  • BStage
    " ha valaki vesz egy konzolt akkor később játékokat is vesz majd hozzá. "

vagynem, mert inkább lopja... A kérdés csakaz, hogy amig megtörik, addig vissza tud-e jönni az ára. A xbox ma már egyetlen játék eladása nélkül is tiszta profitot termel, mivel olcsóbb előállitani mint az eladási ár...
  • BStage
    "hogy az újdonsült tulajdonosok pénteken átlagosan 2717 dollárért szabadultak meg a konzoltól. "

mekkora lúzerek a vevők...
    de az eladóknak gratula, igy kell hülyére venni azokat akit lehet, legálisan.
  • MEdievil
    egyszerű: a haszon nem a konzolon hanem az eladott játékokon van... ergó minnél több játékgép van annál több játék van eladva.. és ha valaki vesz egy konzolt akkor később játékokat is vesz majd hozzá.
  • juzosch
    Több mint 840$ába kerül az előállításuk. Az összeset elkapkodták, sőt sokan több1000 dollárt is kiadnak érte.
    Mégis mi a rákért adják 600$ért?
  • Ronny
    ezt az egész szabad fegyver dolgot legjobban a rabló niggerek használják ki.
  • Sadist
    Ha nem lehetne fegyvert tartani, akkor meg megkéselték volna. Nem tök mindegy?
  • Macc
    lelottek vkit... na ez Amerika! Fegyvert mindenkinek!
  • Sir Quno Jedi
    Nálunk rajtolna már végre...node az még odébb lesz...