100
-
dez #20 Sokan, de azért nem többszázezren, mint ahogy a cikk sugallja. A legtöbben maguknak vették meg természetesen. -
Yv@n #19 "Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem..."
Mondjuk leginkább arról szól a történet, hogy megnézték mennyi készülék kelt el, illetve mennyi játék. A számok pedig azt mutatták, hogy darabszámban jóval több gép fogyott, mint hozzá való szoftver. Ha jól rémlik úgy kb 20% körüli a különbség...ha ehhez hozzáveszed, hogy aki ténylegesen gámolni veszi, az nagy valószínűség szerint nem csak 1 játékot vesz mellé, akkor elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni. -
dez #18 Igen, 2 fajta lap: 1. számtechtől távol álló lapok (főleg ha bulvárlapok), azok olvasóit nem érdekli a téma, csak a csámcsognivaló, 2. erősen PC (wintel) orientált lapok. Érdekes, én olvastam mást is. És valótlanságot nem kellene állítani amúgy sem. -
vax #17 Magyarországra hivatalosan mikor jön? A nyuszi hozza tojásban 2007-ben? Az europai premier egybeesik a magyarországival? -
feri6666 #16 Dzson:ne haragudj nem a te üzenetedre akartam válaszolni hanem abzu üzenetére.BOCSI
-
feri6666 #15 szerinted mennyire érdekli a játékosokat a külső???magasról tesznek rá.Az a lényeg ami belül/a tv-n van
konzolháború ide vagy oda
-
BStage #14 "Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak?"
Olvass utána...
"Jelenleg a konzol továbbra is 399 dolláros áron kerül piacra a tengerentúlon (Európában 399 euró az ára), azonban a becslések szerint mára már 323 dollárra esett az előállítási költsége, így az iSuppli szerint ma a Premium csomagon már egy hajszálnyi nyeresége is lehet a Microsoftnak."
" Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e. "
Ki beszélt itt a divizió nyereségességéről? Az ezer féle dologból tevődik össze kezdve a marketing költségektől egészen a takaritónő béréig. Én kizárólag a hardverről beszéltem, ami mára bizony önmagában, játékok eladása nélkül is nyereséges a ms-nak, mig a sony irdatlan pénzeket bukik minden egyes eladott konzolon... -
pedrohsi #13 a nemzetközi lapok is ezt emelik ki, a specifikációt, árakat, megjelenési dátumokat meg amúgy is tudjuk - jobb lenne egy lista arról, hogy melyik üzlet mennyit kapott, mikor adták el, ki mennyire örült?:) -
dez #12 Valaki megmondaná, miért kell a SG-nek ilyen negatívan beszálolnia erről? Egyszóval miért kell a HWSW-t utánozni???
Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem... -
kanyecs #11 Mondjuk azt én sem értem, hogy amire ekkora kereslet van azt miért kell veszteségesen adni? Ráérnének akkor csökkenteni az árakat ha már nem fogy nem? Valaki elmagyaráz6ná. -
abzu #10 sztem se a xbox se a playstation nem szép :S -
#9 Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak? Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e. -
BStage #8 " ha valaki vesz egy konzolt akkor később játékokat is vesz majd hozzá. "
vagynem, mert inkább lopja... A kérdés csakaz, hogy amig megtörik, addig vissza tud-e jönni az ára. A xbox ma már egyetlen játék eladása nélkül is tiszta profitot termel, mivel olcsóbb előállitani mint az eladási ár... -
BStage #7 "hogy az újdonsült tulajdonosok pénteken átlagosan 2717 dollárért szabadultak meg a konzoltól. "
mekkora lúzerek a vevők...
de az eladóknak gratula, igy kell hülyére venni azokat akit lehet, legálisan. -
#6 egyszerű: a haszon nem a konzolon hanem az eladott játékokon van... ergó minnél több játékgép van annál több játék van eladva.. és ha valaki vesz egy konzolt akkor később játékokat is vesz majd hozzá. -
juzosch #5 Több mint 840$ába kerül az előállításuk. Az összeset elkapkodták, sőt sokan több1000 dollárt is kiadnak érte.
Mégis mi a rákért adják 600$ért? -
Ronny #4 ezt az egész szabad fegyver dolgot legjobban a rabló niggerek használják ki. -
#3 Ha nem lehetne fegyvert tartani, akkor meg megkéselték volna. Nem tök mindegy? -
#2 lelottek vkit... na ez Amerika! Fegyvert mindenkinek! -
#1 Nálunk rajtolna már végre...node az még odébb lesz...