100
-
#60 Hidd el nem rajtam (és nem rajtad) fog sem a szotyi sem a M$ meggazdagodni, viszont a japókon meg igen. És ha a jápán üzlet nem jön be akkor előbb-utóbb a cég feladja.
Ha feladja akkor pápá x360, mert több gámét nem írnak rá, és akkor kezdhetsz gondolkodni, hogy mit csinálj egy halom "alkatrésszel".
Aki pl. 2000 környékén ps2-t vett az jól járt, hiszen még jó pár évig jönnek majd ki rá játékok. Aki meg várt az xboxra, az 2 évig a nyálátnyelte, ma meg már a kukában van a gépe. -
Yv@n #59 Ha gyermeteg lelked számára ennyire bántó ezen durva megfogalmazás, úgy Te miként írnád le azt a nagy mennyiségű lila szarkupacot amivel a sony az utóbbi időben előhozakodott? (Nem, továbbra sincs box360om, és nem szopom az MS f@szát :)) -
#58 Menjél élj japánba, mindíg az ottani eladásokkal jösz úgy is. Japán az eladásokban szóra sem érdemes, mert úgy is a saját cuccaikat veszik csak meg. -
#57 Ja, pl. Core gépeket 100$-ért vesztegetnek 1 nappal a PS3 amcsi premierje után egy akció keretében. -
#56 kíváncsi vagyok hány "Cartman" fagyasztotta le magát érte :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#55 Csak kieg képpen néhány tény.
X-box - már nem gyártják, annak ellenére hogy évi több milliárdos veszteséget termelt a PS2 nyomába se tudott jutni, (ez a "siker" egy gyengébb céget valszeg kivégzett volna)
X360 - japánban annyit adtak belőle 1 év alatt mint PS3-ból 1 óra alatt, és az ótvar régi pixeles PS2-ből a világon összességében valszeg még mindíg többet adnak el mint ebből
Szal, hogy finoman fogalmazzak: a M$-nek még mindíg rengeteg lehetősége van a fejlődésre!;) -
Constantin79 #54 " Sztem full jól csinálja a Sony. A microsoftnak elég szemét húzása volt, hogy 2 évvel a PS2 után adta ki az xboxát, és az x360at meg előbb kiadta egy évvel, mint a Sony a PS3-at, csak azért mert tudja, hogy ezzel előnnyel indulhat, ezzel megrövidítve a konzolok időtartamát 3 évvel a Sonyhoz késpet. Egy konzol az nem PC, amit pár évente lehet újítgatni. Ha egyszer vki megvesz egy konzolt, az jópár évig nem akar új konzolt venni. Ez az amit az microsoft leszart, csakhogy előnyt szerezzen." Úristen! Mi az, hogy szemét húzás? Minden cég úgy csinálja, ahogy akarja. A Microsoft teli van egy valag pénzzel, miért ne tehetné meg, amit akar. Ez itt verseny, nem babazsúr. Konzolt újítgatni? Hát már nagyon is ráfért az újítgatás. Nézd meg a Playstation 2 pixelhegyeit. A piac meg majd amúgy is eldönti, hogy kell-e neki a dolog vagy sem. Az XBOX360 pedig egyértelműen kell. Félre ne értsd, nem vagyok Microsoft párti, de kurva jól csinálják, amit csinálnak. Ettől függetlenül várjuk ki a végét. Nézzük meg egy év múlva, hogy ki, hogyan áll majd. -
#53 Sonytól származó kamuhegyek... Ez milyen szállóige lett egyeseknél. Mintha a microsoft lenne az igazmondó juhász (tömeges meghibásodások = elszigetelt pár konzol, stb). Mielőtt mást fikáztok, nézzetek szét a saját házatok táján. Ha nem xfanboyok vagytok akkor ez duplán érvényes. -
#52 Van egy hentes, aki elkezd zöldséget is árulni, mert milyen buli. Az almán a zöldség divízió egy év árusítás után (kezdetben sok volt a kukacos, de elvileg már megtanultak permetezni), elért 2ft nyereséget. Amúgy az egész zöldség div. qrva veszteséges, de mindegy, az almán van 2ft nyereség.
Ebből te kihozod, hogy az almán elért 2ft a lényeg és nem a -10millió a zöldség divízión. Ha jól értem. -
wanek #51 Honnan veszed, hogy nem fogyott? -
#50 Szerintetek nálunk szürkén mennyire fordulhat elő a masina a közeljövőben? -
#49 Akkor viszont sok Blu-Ray filmnek kellett volna fogynia :) -
wanek #48 Lehet, hogy azért nem fogyott annyi játék, mert volt, aki Blu-Ray lejátszónak vette elsősorban. -
dez #47 Inkább csak a Cellt, de az önmagáért érdekel. Más Sony cuccot nem nagyon. A Cell is inkább IBM.
Elvileg bármilyen háttértárat felismer. DVD-írót a sima OS alól én sem hiszem, de másik telepíthető OS (jellemzően Linux, de talán lesz más is) alól bármit... -
#46 Vinyót talán, írót nem hinném. -
#45 Hát nemtudom, mindenhol a cellt, és a sony cuccokat reklámozod, túl sokszor szóba hozod a ps3-mat más topikban is, ez valahogy gyanús :)
Amúgy usb-s dvd írót, vinyót lehet a ps3-ra kötni? -
Caro #44 Helyesebben pontosan ez az, amit sugallni akarnak. De valójában idióták mindenhol vannak, statisztikailag egy ilyen esemény aligha lenne kimutatható, ha az egész USA-t nézzük. -
dez #43 Én mint sonyfanboy...? LOL! Nem, én valahol középen állok, de tény, hogy a te szemszögödből közelebb vagyok hozzá (félúton). :D -
#42 Uramisten :| Nem az elkövetés módján van a hangsúly hanem az elkövetés tényén te igen művelt :| Azon, hogy néhány korlátolt képes bántani a másik embert egy kurva plélysztésönháromért. -
#41 Sztem full jól csinálja a Sony. A microsoftnak elég szemét húzása volt, hogy 2 évvel a PS2 után adta ki az xboxát, és az x360at meg előbb kiadta egy évvel, mint a Sony a PS3-at, csak azért mert tudja, hogy ezzel előnnyel indulhat, ezzel megrövidítve a konzolok időtartamát 3 évvel a Sonyhoz késpet. Egy konzol az nem PC, amit pár évente lehet újítgatni. Ha egyszer vki megvesz egy konzolt, az jópár évig nem akar új konzolt venni. Ez az amit az microsoft leszart, csakhogy előnyt szerezzen. -
#40 Jaj jaj ellentmondtam az egyik sonyfanboynak, de kcsg vagyok :D -
dez #39 Egyébként így most a PS3 egy "egy évvel újabb gép" lett... :DDD -
dez #38 Na, megjött a fő-fő-Sony-hater... :D -
dez #37 Sokszázezret mondtam volna? Nem. Viszont még úgy tanultam, több > 1. :) -
#36 Ők legalább időben kúrták el, nem 1 évet késve, úgyhogy nem. -
Yv@n #35 Ennek van hírértéke. Az, hogy fegyveres rablók kiafdás napján nextgen konzolt lopnak, el lehet nyomni hírként. Azt hog ysemmi nem történt csak az üzletek kinyitottak, és mindenki szép nyugodtan sorbanált nem. Ennyi. Az pedig, hogy a csürhe lökdösődik és összecsap nem hiszem, hogy bárkinek el kell mondani. Ez így leginkább alap a kultúrléányek között akik képesek napokat várni egy sorban. -
Yv@n #34 Nem :D Csak úgyértem, hog yha van egymilliós készlet ott van értelme többszázezerként hivatkozni valamire. 3százezer az nálam 3 százezer, nem az '1,2,3, sok' elv alapján számolok :) -
dez #33 Ja, egyékbént én nem védem őket, csak ez egyszerűen már szúrja az ember szemét, és mögöttes dolgokat kezd gyanítani, amit eddig nem vettem észre az SG-n. -
dez #32 Többszázezer az nálad egymillió? Hát, egészségedre. :P
Az xbox 360 hasonlóan készlethiányos, de legfőképpen hw-problémáktól hemzsegő, elsietett piacradobása nem volt még inkább az elkúrés esete? Arról miért nem ennyire negatívan számolt be sok lap? -
#31 Helyes,helyes csak így tovább Sony.Minőségi konzol,minőségi játékfelhozatallal -
Yv@n #30 Nálam 100ezrekről beszélni milliós nagyságrendnél van értelme. Ettől elég messze vagyunk, de mindegy, lehet védeni sonyékat, de sok értelme nincs, masszív elkúrás esete forgott fent az egész launchnál, ez leginkább vitathatatlan. -
dez #29 Amíg meg nem jönnek, addig csak ígéret... -
#28 A köv héten jönnek új szállítmányok, de igazán nagy tételekre csak december elejétől lehet számítani. -
dez #27 88400 (végül ennyi került a boltokba Japánban) + 250000 (400000 helyett állítólag csak ennyi ment az USÁ-ba) = 338000, erre azért rá lehet mondani, hogy többszázezer. Érdekes lett volna, ha ennek csak az 1/10-e elárasztja az eBay-t... -
Yv@n #26 Nyilván nem vehette több százezer ember, de ennek pl legfőbb oka, hogy alig beszélhetünk egyáltalán több százezres nyitókészletről :) -
dez #25 Én egyiket sem hiszem el szó szerint. Csak a naív gyerekek hiszik el egy-az-egyben, amit az újságok írnak. De nem is az a lényeg, ki ír igazat, hanem hogy miért kell határtalanul negatívan hozzáállni? -
dez #24 Ja, és a másik, hogy ha nem a közvetlen vevők x része, akkor a másodkézből beszerző játékosok vennék a játékokat az "elvárt" mennyiségben... De úgy tűnik, ők sem veszik tömegesen. Akkor most vajon egyszerűen nem kell nekik, vagy szerintetek a PS3 ilyen kézről kézre járó ereklye lesz (senki sem azért veszi, hogy játszon rajta, hanem hogy továbbadja)?... -
dez #23 Ha már következtetünk, akkor gondolkodjunk is...
Nem lehet tudni, mikor jön a következő "adag" a konzolokból, aki most akart belőle, nem x hét múlva, az most akart hozzájutni. Attól függetlenül, hogy a most elérhető pár játék közül egy sem kellett neki. Plusz sokan arra számítottak, hogy a ps2-es játékok is jobb képminőségben jelennek meg rajta. (Ez egyelőre nincs így, később valószínű megvalósul az emulációval.) -
#22 Nem tök mindegy, mert lőtt sebet sokkal nehezebb gyógyítani, mint vágottat.... -
Yv@n #21 Te azt hiszed el, míg mások ezt. Nagy valószínűség szerint az sem hitelesebb forrás, egyszerűen a te szájízednek az felel meg. Sonytól származó kamuhegyek miatt pedig nem látom okát miért ne lenne hihető ez a verzió.