Az USA-ban is elrajtolt a PlayStation 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omega
Szerintetek nálunk szürkén mennyire fordulhat elõ a masina a közeljövõben?

scorpeeon
Akkor viszont sok Blu-Ray filmnek kellett volna fogynia 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lehet, hogy azért nem fogyott annyi játék, mert volt, aki Blu-Ray lejátszónak vette elsõsorban.
Inkább csak a Cellt, de az önmagáért érdekel. Más Sony cuccot nem nagyon. A Cell is inkább IBM.

Elvileg bármilyen háttértárat felismer. DVD-írót a sima OS alól én sem hiszem, de másik telepíthetõ OS (jellemzõen Linux, de talán lesz más is) alól bármit...

Super DANTE
Vinyót talán, írót nem hinném.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sanyix
Hát nemtudom, mindenhol a cellt, és a sony cuccokat reklámozod, túl sokszor szóba hozod a ps3-mat más topikban is, ez valahogy gyanús 😊

Amúgy usb-s dvd írót, vinyót lehet a ps3-ra kötni?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Helyesebben pontosan ez az, amit sugallni akarnak. De valójában idióták mindenhol vannak, statisztikailag egy ilyen esemény aligha lenne kimutatható, ha az egész USA-t nézzük.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Én mint sonyfanboy...? LOL! Nem, én valahol középen állok, de tény, hogy a te szemszögödbõl közelebb vagyok hozzá (félúton). 😄

Sadist
Uramisten :| Nem az elkövetés módján van a hangsúly hanem az elkövetés tényén te igen mûvelt :| Azon, hogy néhány korlátolt képes bántani a másik embert egy kurva plélysztésönháromért.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

scorpeeon
Sztem full jól csinálja a Sony. A microsoftnak elég szemét húzása volt, hogy 2 évvel a PS2 után adta ki az xboxát, és az x360at meg elõbb kiadta egy évvel, mint a Sony a PS3-at, csak azért mert tudja, hogy ezzel elõnnyel indulhat, ezzel megrövidítve a konzolok idõtartamát 3 évvel a Sonyhoz késpet. Egy konzol az nem PC, amit pár évente lehet újítgatni. Ha egyszer vki megvesz egy konzolt, az jópár évig nem akar új konzolt venni. Ez az amit az microsoft leszart, csakhogy elõnyt szerezzen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sanyix
Jaj jaj ellentmondtam az egyik sonyfanboynak, de kcsg vagyok 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egyébként így most a PS3 egy "egy évvel újabb gép" lett... 😄DD

Na, megjött a fõ-fõ-Sony-hater... 😄

Sokszázezret mondtam volna? Nem. Viszont még úgy tanultam, több > 1. 😊

Sanyix
Õk legalább idõben kúrták el, nem 1 évet késve, úgyhogy nem.

Ennek van hírértéke. Az, hogy fegyveres rablók kiafdás napján nextgen konzolt lopnak, el lehet nyomni hírként. Azt hog ysemmi nem történt csak az üzletek kinyitottak, és mindenki szép nyugodtan sorbanált nem. Ennyi. Az pedig, hogy a csürhe lökdösõdik és összecsap nem hiszem, hogy bárkinek el kell mondani. Ez így leginkább alap a kultúrléányek között akik képesek napokat várni egy sorban.

Nem 😄 Csak úgyértem, hog yha van egymilliós készlet ott van értelme többszázezerként hivatkozni valamire. 3százezer az nálam 3 százezer, nem az '1,2,3, sok' elv alapján számolok 😊

Ja, egyékbént én nem védem õket, csak ez egyszerûen már szúrja az ember szemét, és mögöttes dolgokat kezd gyanítani, amit eddig nem vettem észre az SG-n.

Többszázezer az nálad egymillió? Hát, egészségedre. 😛
Az xbox 360 hasonlóan készlethiányos, de legfõképpen hw-problémáktól hemzsegõ, elsietett piacradobása nem volt még inkább az elkúrés esete? Arról miért nem ennyire negatívan számolt be sok lap?

adam first
Helyes,helyes csak így tovább Sony.Minõségi konzol,minõségi játékfelhozatallal<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Nálam 100ezrekrõl beszélni milliós nagyságrendnél van értelme. Ettõl elég messze vagyunk, de mindegy, lehet védeni sonyékat, de sok értelme nincs, masszív elkúrás esete forgott fent az egész launchnál, ez leginkább vitathatatlan.

Amíg meg nem jönnek, addig csak ígéret...

Super DANTE
A köv héten jönnek új szállítmányok, de igazán nagy tételekre csak december elejétõl lehet számítani.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

88400 (végül ennyi került a boltokba Japánban) + 250000 (400000 helyett állítólag csak ennyi ment az USÁ-ba) = 338000, erre azért rá lehet mondani, hogy többszázezer. Érdekes lett volna, ha ennek csak az 1/10-e elárasztja az eBay-t...

Nyilván nem vehette több százezer ember, de ennek pl legfõbb oka, hogy alig beszélhetünk egyáltalán több százezres nyitókészletrõl 😊

Én egyiket sem hiszem el szó szerint. Csak a naív gyerekek hiszik el egy-az-egyben, amit az újságok írnak. De nem is az a lényeg, ki ír igazat, hanem hogy miért kell határtalanul negatívan hozzáállni?

Ja, és a másik, hogy ha nem a közvetlen vevõk x része, akkor a másodkézbõl beszerzõ játékosok vennék a játékokat az "elvárt" mennyiségben... De úgy tûnik, õk sem veszik tömegesen. Akkor most vajon egyszerûen nem kell nekik, vagy szerintetek a PS3 ilyen kézrõl kézre járó ereklye lesz (senki sem azért veszi, hogy játszon rajta, hanem hogy továbbadja)?...

Ha már következtetünk, akkor gondolkodjunk is...
Nem lehet tudni, mikor jön a következõ "adag" a konzolokból, aki most akart belõle, nem x hét múlva, az most akart hozzájutni. Attól függetlenül, hogy a most elérhetõ pár játék közül egy sem kellett neki. Plusz sokan arra számítottak, hogy a ps2-es játékok is jobb képminõségben jelennek meg rajta. (Ez egyelõre nincs így, késõbb valószínû megvalósul az emulációval.)

Tojesz
Nem tök mindegy, mert lõtt sebet sokkal nehezebb gyógyítani, mint vágottat....

Te azt hiszed el, míg mások ezt. Nagy valószínûség szerint az sem hitelesebb forrás, egyszerûen a te szájízednek az felel meg. Sonytól származó kamuhegyek miatt pedig nem látom okát miért ne lenne hihetõ ez a verzió.

Sokan, de azért nem többszázezren, mint ahogy a cikk sugallja. A legtöbben maguknak vették meg természetesen.

"Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem..."

Mondjuk leginkább arról szól a történet, hogy megnézték mennyi készülék kelt el, illetve mennyi játék. A számok pedig azt mutatták, hogy darabszámban jóval több gép fogyott, mint hozzá való szoftver. Ha jól rémlik úgy kb 20% körüli a különbség...ha ehhez hozzáveszed, hogy aki ténylegesen gámolni veszi, az nagy valószínûség szerint nem csak 1 játékot vesz mellé, akkor elég egyértelmû következtetéseket lehet levonni.

Igen, 2 fajta lap: 1. számtechtõl távol álló lapok (fõleg ha bulvárlapok), azok olvasóit nem érdekli a téma, csak a csámcsognivaló, 2. erõsen PC (wintel) orientált lapok. Érdekes, én olvastam mást is. És valótlanságot nem kellene állítani amúgy sem.

Magyarországra hivatalosan mikor jön? A nyuszi hozza tojásban 2007-ben? Az europai premier egybeesik a magyarországival?

Dzson:ne haragudj nem a te üzenetedre akartam válaszolni hanem abzu üzenetére.BOCSI
<#wow3><#worship><#worship>
szerinted mennyire érdekli a játékosokat a külsõ???magasról tesznek rá.Az a lényeg ami belül/a tv-n van
konzolháború ide vagy oda
<#mf1><#mf1><#mf1>
"Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak?"

Olvass utána...

"Jelenleg a konzol továbbra is 399 dolláros áron kerül piacra a tengerentúlon (Európában 399 euró az ára), azonban a becslések szerint mára már 323 dollárra esett az elõállítási költsége, így az iSuppli szerint ma a Premium csomagon már egy hajszálnyi nyeresége is lehet a Microsoftnak."

" Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e. "

Ki beszélt itt a divizió nyereségességérõl? Az ezer féle dologból tevõdik össze kezdve a marketing költségektõl egészen a takaritónõ béréig. Én kizárólag a hardverrõl beszéltem, ami mára bizony önmagában, játékok eladása nélkül is nyereséges a ms-nak, mig a sony irdatlan pénzeket bukik minden egyes eladott konzolon...
a nemzetközi lapok is ezt emelik ki, a specifikációt, árakat, megjelenési dátumokat meg amúgy is tudjuk - jobb lenne egy lista arról, hogy melyik üzlet mennyit kapott, mikor adták el, ki mennyire örült?😊
Valaki megmondaná, miért kell a SG-nek ilyen negatívan beszálolnia errõl? Egyszóval miért kell a HWSW-t utánozni???

Készített arról valaki felmérést, hogy nemhogy sokan, hanem egyenesen a túlnyomó többség nem magának akarja a gépet, hanem újraértékesíteni akarja? Mert én kötve hiszem...

Mondjuk azt én sem értem, hogy amire ekkora kereslet van azt miért kell veszteségesen adni? Ráérnének akkor csökkenteni az árakat ha már nem fogy nem? Valaki elmagyaráz6ná.

sztem se a xbox se a playstation nem szép :S
Dzson
Tudod mennyibe került az x és x3,6 a microsoftnak? Soha nem volt nyereséges ez a divízió, és kérdéses, valaha lesz-e.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

" ha valaki vesz egy konzolt akkor késõbb játékokat is vesz majd hozzá. "

vagynem, mert inkább lopja... A kérdés csakaz, hogy amig megtörik, addig vissza tud-e jönni az ára. A xbox ma már egyetlen játék eladása nélkül is tiszta profitot termel, mivel olcsóbb elõállitani mint az eladási ár...
"hogy az újdonsült tulajdonosok pénteken átlagosan 2717 dollárért szabadultak meg a konzoltól. "

mekkora lúzerek a vevõk... <#taps>
de az eladóknak gratula, igy kell hülyére venni azokat akit lehet, legálisan. <#nyes>
MEdievil
egyszerû: a haszon nem a konzolon hanem az eladott játékokon van... ergó minnél több játékgép van annál több játék van eladva.. és ha valaki vesz egy konzolt akkor késõbb játékokat is vesz majd hozzá.

F

Több mint 840$ába kerül az elõállításuk. Az összeset elkapkodták, sõt sokan több1000 dollárt is kiadnak érte.
Mégis mi a rákért adják 600$ért?

Gracie Barra

ezt az egész szabad fegyver dolgot legjobban a rabló niggerek használják ki.

Sadist
Ha nem lehetne fegyvert tartani, akkor meg megkéselték volna. Nem tök mindegy?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Macc
lelottek vkit... na ez Amerika! Fegyvert mindenkinek!

Sir Quno Jedi
Nálunk rajtolna már végre...node az még odébb lesz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

← ElőzőOldal 2 / 2