518
  • Risu Führer
    például azzal tett jót hogy külföldről olyan gyógyszereket hozott be a betegeknek amiket itthon nem is lehetett kapni.és NEM kért értük pénzt de még a köszönetet sem fogadta el.még most is könnybe lábad a szemem amikor rá gondolok hogy miket tett Magyarországért és milyen hírnevet hozott nemcsak magának hanem a magyaroknak is.nyugodj békében Öcsi bácsi te mindig itt leszel velünk.
  • rvn
    Nem volt más mint a többbiii??? Hallottál manapság olyat h egy embert az egész világ gyászol? Vagy valaki halálhírét az össze jólmenü külföldi (és nem csak europai) lapok megirják....Ö külömb volt mint a többi...és miatta gyászol most a világ...
  • ProGabe #196
    pontosan,az akkori focisták nem milliókért csinálták a semmit,hanem minimálbérért a CSODÁT!!!szóval elég jól kihasználták őket,persze hogy itthagyta ezt a pöcegödröt,ami volt és a világ legnagyszerűbb klubja tárt karokkal várta ;)
  • mflex #194
    SZERINTEM MOSTANTÓL, AKI NEM A GYÁSZ, TISZTELET STB,MIATT ÍR INKÁBB NE TEGYE..
    Aki ezzel nem ért egyet elmehet a halál f....ba!

[nagy]tiszteletet ÖCSI BÁ-nak!!!
  • hunbasser
    annaki idején azért diszidált,mert nem akart a kommunizmus áldozatává válni,és a kommunista vezetők túl sokat vártak volna el tőle.ha meg nem teljesíti...szóval,tudod h van ez,és szégyellte is magát,h kint maradt.
  • ProGabe #192
    hm,hát tudod kicsit el vagy tévedve.tényleg ő volt a leghíresebb magyar,ezt esetleg csak azért nem bírod felfogni mert magyar vagy!!!!bárhova eljutsz a világban és kimondod hogy hungary,egyből rávágják Puszkász,ha kimondod Puskás,egből tudják hogy magyar vagy."Érdekes" módon MINDEN hírcsatorna fő hírként hozta a halálhírét,legutoljára ez talán II. János Pál-nál volt így,szóval gondolkozz el ezen egy kicsit.olya imidszet adott az országnak amit pénzből nem lehet összehozni!!!akárhány tony curtis reklámot forgatnak,akárhány csikóst+szépségkirálynőt mutogatnak,pont a curtis reklámok idejében mondta valaki sport1-en hogy nem kell ez,elég lenne egy-két Puskás gól és mindenki tudja hogy Magyarországról van szó

"Azt meg, hogy mi volt vele, meg a barátaival, egyikőtök sem tudja, csak azt tudjátok, amit a TV-ben mondtak..."

ezt meg végképp nem éertem hogy jön ide...
  • etnies
    R.I.P.
    de...
    nem hiszem hogy az zavarja csak csöppet már tulzás a gyásznap,és senki nem vitatta hogy nagy ember volt
  • Bandee1987
    Nem az a legnagyobb baj, hogy egyesek mit írnak Öcsi bácsiról (bár elég nagy pofátlanságnak tartom ezt is), hanem hogy ezt hol teszik meg. Vegyék már észre egyesek, hogy EZ EGY GYÁSZTOPIK. Ide azért jönnek az emberek, hogy lerójják tiszteletüket és kegyetletüket a világ legjobb és legnagyobb futballistája előtt. Pár nem normális ember meg itt vitatkozik azon, hogy ő most mennyi tiszteletet érdemel meg....
  • DJ BP
    ,,még mindig nem tujd a világ fele, hogy hol van Magyarország..."

És erről ő tehet szted?

,,Az meg egyenesen böszmeség szerintem, hogy ő volt a leghíresebb magyar. Maximum egy a leghíresebbek közül..."

Szted kiről emlékeztek még meg Indiában is? Na mondd, kiről?

Hidd el, sokak szemében ő nagy ember volt, ha téged ez zavar, inkább maradj csendben
  • Dunkey
    De most tényleg, őszintén, azzal hogy nagy focista volt, magán kívül kinek tett vele jót? :) Attól hgoy volt egy kitűnő, híres futballistánk, még mindig nem tujd a világ fele, hogy hol van Magyarország...
    Egyébként meg disszidált annak idején és külföldön folytatta a pályafutását...és ő volt a "király" ezért, pedig mindenki más, aki "elhúzott" külföldre, köcsög kis szemétnek számított...
    Mert ha még itthon maradt volna, akkor talán hősnek is számítana. De nem.
    És ezért mindenki le fog köcsögözni, dehát akkoris ... másról megemlékeznek? Fordítanak rá ekkora hangsúlyt, és arra hogy meghalt? Még gyásznapot is kap? Nem, senki. Illetve nagyon kevesen. Pedig ő "csak" egy focista volt. Azt meg, hogy mi volt vele, meg a barátaival, egyikőtök sem tudja, csak azt tudjátok, amit a TV-ben mondtak...
    Az meg egyenesen böszmeség szerintem, hogy ő volt a leghíresebb magyar. Maximum egy a leghíresebbek közül...
  • DJ_HELL
    Nem volt különb, mint akárki? Mondd ! Te vagy én mikor tettél(em)/mutattál(am) fel annyit amennyit ő? Vagy mikor fogsz(ok)? Igenis több volt, mint egy átlagember ! Ha te is elérsz amennyit ő, akkor talán te is örülnél neki, ha egy egész nemzet,világ gyászolna !
  • Slayerboy
    Ez hülyeség.. jó sportoló volt, jó ember, de semmivel sem különb mint akárki.
  • rvn
    Ég Veled Öcsi bácsi...mindeki Öcsi bácsija
  • Honda F1
    De hülye vagy!!!
  • sz4bolcs
    Már életében legenda volt, mint Pele, vagy Maradona. :)
    Harmadszor! :)
  • Monoton
    ehh ember szégyeld magad :(

• totl
    Eszednél vagy hülye gyerek? Le merem fogadni h életedben nemláttál még labdát és h kurvára nics közöd a labdarúgáshoz! Az ilyen ember meg ne ugasson bele abba amihez nincs köze. Szánalmas faszarcú!
  • I3andy

Elmehetsz a büdös picsába, az ilyen hszeiddel!!!

Nem csak játékosként, emberként is óriási volt, bármit kértek tőle a barátai, sportoló társai ő el tudta intézni az akkori vezetésnél. Szerinted miért halt meg úgy h pénzügyi segítségre szorult? mert mindet a barátaira költötte!!! Ő volt az aki miatt jó volt magyarnak lenni!!
  • Benc16
    Én azt nem értem hogy ha nem Puskás Öcsi bácsiról volt szó hanem másról akkor miért máshol írt?????
  • Grenzjager
    őszintén:(jelen kérdésben) le van szarva afrika...

hogy jön egyáltalán ez ide? (és ha részben igazad is van, akkor is inkább Puskás legyen a felkapva mint bármi más, ennyire azért legyünk lokálpatrióták, hisz nála híresebb magyar nem volt, nála többet senki sem tett az ország ismertségéért)
  • Mincsi
    "Ma Magyarország szegényebb lett a világ legjobb futballistájával, de gazdagabb lett egy tovább élő legendával. Köszönjük Öcsi bácsi."

December 9.: Nemzeti gyásznap
  • Slayerboy
    Elolvastad egyáltalán Dying Soul 131# hsz-ét? Egy szóban nem sérti Puskás Ferencet, nem értem mire a felháborodás, mert nem hülyeség amit mond.Legfeljebb a hangnem miatt lehetne kivetnivalótok, ennek tényleg nem ez a formája, de a tartalmának van igazság alapja.
    És ez most nem konkrétan Puskás Öcsi (RIP) haláláról szól, hanem általánosságban van ez, ha meghal egy híres ember. Akármilyen jó focista volt, jó ember, igazi magyar, akkor is ugyanolyan ember volt mint akármelyikünk.Peace.
  • DJ_HELL
    Hadd idézzek az egyik South Park részből: "Örüljünk annak, hogy van néha miért szomorkodnunk. Mert ettől élhetünk igazán, ettől lehetünk emberek igazán. Mert úgy lehetünk igazán szomorúak, ha előtte igazán boldogok voltunk. A jó és a rossz összekapcsolódik. S ha lehet azt mondani akkor ez egy boldog-szomorúság." Hát, kérek mindenkit ne veszekedjen, vitatkozzon. Mindenki gyászoljon annyira, amennyire nagyra tartotta Öcsi bácsit. S örüljünk annak, hogy Ő itt volt nekünk, és híressé tette piciny országunk.
    Tiszteljük őt ! Nyugodj békében Öcsi bácsi !
    "Ismét legenda lesz ! Harmadaszor !"
  • hunbasser
    ide is beírom,amit a Real Madrid topikba beírtam,az oda szánt írásom inkább Puskás-Real Madrid kapcsolat centrikus
    Íme az írás:

tegnap nem tudtam aludni,sokáig járt Öcsi bácsi a fejemben,így papírra vetettem gondolataimat,és ezt megosztom veletek is.

Ha meghal egy híres magyar sportoló vagy zenész,akkor mindig sajnálom őket,és tudomásul veszem,hogy mégegy remek remek sportolót/zenészt vesztett a magyar nemzet.De Öcsi bácsi halála olyannyira felkavart,hogy még most is szomorú vagyok,és egy ideig az is leszek,pedig én egy jókedélyű ember vagyok,szomorkodni szinte nem is tudok,most mégis ezt teszem.Öcsi bácsi nem csak egy hatalmas veszteség Magyarországnak és a világnak.Ő a magyar labdarúgás talán legemblematikusabb figurája,és nem csak volt,hanem még mindig az,és őt a leghíresebb magyar,akit egy lapon említenek Pelével és Maradonával.Büszke vagyok ré,és egész Magyarország büszke rá,sőt,az egész világ büszke rá,hogy egy ilyen sportolót hordhatott a Föld a hátán.És nem csak most bálványozom,ugyanígy tettem ezelőtt is,mindig csodáltam őt.Tegnap szinte el sem hittem,hogy elhunyt,eltávozott közülünk ez a hatalmas ember,most viszont ép ésszel tudom összegezni gondolataimat felőle.Még rengeteg dolgot tudnék írni,talán 4-5x ennyit,de azt hiszem,a lényeget dióhéjban leírtam.És én is szeretnék csak egy mindent összefoglaló köszönetet mondani:iGracias!iGracias Pancho!

ehhez még szeretném hozzátenni,h nem csak hatalmas futballista volt,de hatalmas sportolóként is elismerték a világ minden részén,ha jól tudom,beválasztották a világ legjobb 25 sportolója közé.ha egy ember a világ legjobb 25 futballistája közé bekerül,már az is mekkora teljesítmény,főleg,ha azt nézzük,h a labdarúgás kezdete durván 150 évre nyúlik vissza,és ha csak a 20.századot nézzük,fel tudunk sorolni kapásból 40-50 olyan futballistát,aki kiemelkedett ezalatt a 100 év alatt.és Öcsi bácsit a világ legjobb 25 sportolója közé választották,és ez nem semmi.
    és ő a legnagyobb magyar madridista,és szívünkben mindig ott fog lni velünk,őt már nem veheti el tőlünk senki és semmi.a Real Madridért rengeteget tett,ha ő nincs,talán nincs az a 6 spanyol bajnoki cím,nincs az a 3 bek győzelem,a 2 királykupa győzelem amit ő a Real Madriddal nyert.és lehet,h di stefanot mindig is nagyobb futballistának tartotta a világ,ha reálisan nézzük,ez nem igaz.Puskásnak jobb volt a gólátlaga,Puskák olyat csinált,amit Di Stefano nem:4 gólt lőtt bek döntőben.és amikor Puskás a Realhoz került,ezt mondta Di Stefano neki:Én futok,a labdát a tököm elé add!
    és Puskás megcsinálta,és amikor másodszor csinálta meg,akkor már elismerte őt,és utána jó barátok is lettek,pedig az elején még lenézte.
    és Di Stefanonak mindig nagyobb volt az image-e,mindig nagyobb fény ragyogta be,mert ugye csatár volt,és a Realhoz való igazolása is legendás.de Puskás jobb volt,és ezt sztem Di Stefano is elismeri.

még vmit akartam írni,de elfelejtettem,ha eszembe jut,akkor leírom
  • Chrystopher
    Undorító vagy.

Puskás Ferenc volt a világ egyik, megmerem kockáztatni talán a legjobb footballistája, de ha nem is a legjobb ballábas mindenképp.
    Nem értem hogy lehet róla ilyen hangnemben beszélni..
    Csodálatos ember volt..

Majd én is táncolni fogok a te sírodon..
  • ihobpgf
    Nyugodjon békében, hírnévben nem is volt hozzá fogható (talán csak Papp Laci, de ő is már csak az emlékezetünkben él tovább...).
    Hiányozni fogsz...
  • gordon 24
    Na ez az!!! Ez igy van!!! Te jól megtudtad fogalmazni, persze csak a végével értek egyet azzal a sráccal nem az a gond amit irtál hanem a stilusa nagy bunkó..
  • Dunkey
    Nem tudom mit mocskolódtok itt,
    1) azt nem mondta, hogy ő nem tisztelte Öcsi bácsit
    2) sok szempontból igaza van...

Aki meg azt írta, hogy ne kurváskodjanak az afrikaiak és akkor nem lesznek AIDS-esek, annak meg annyit, hogy nem tudja, hogy mi van ott.....szegénység, mocsok, rendes munka meg nem is létezik...

Azért R.I.P., csak ne legyetek ilyen vakok. (Büszkék lehetünk Puskásra, mint nagy focistánkra tényleg, és sajnálom hogy itt hagyott bennünket, de az éremnek ott a másik oldala is. Ha belegondoltok "csak" egy nagy focista volt, és most körülötte forog a világ? Bezzeg amikor meghal valaki aki sokat tett sokmindenkiért, senki nem emlékezik meg róla. Na mindegy.)
  • GenSC
    Te nem is mondok rád semmit undorito vagy...Azért flémelsz itt de lemerem fogadni nem pumpálod a pénzt a segélyszervezeteknek...Szoval léccives fejezd be ennek itt semmi értelme.És jácd meg magad máshol gy***!

Ég Veled Öcsi bácsi!
  • Tojesz
    Puskás
    †Nyugodjon békében†
  • fradista91
    Szép gesztus...
  • DJ BP
    9:59 - A Real Madrid állítólag ma fekete szerelésben fut ki a Bernabéu gyepére, a szokásos hazai mez helyett.
  • Nuno88
    ásd el magad ember! de jó mélyre!!!
  • Benc16
    Midenki vele lesz Öcsi bácsival kivéve 'Dying Soul' ! Ez már tulzás, ugy írkálj hogy bann lesz! És bocsánat Öcsi bácsi, de mi kiállunk érted. RIP ugyancsak...
  • gordon 24
    ????????????????????????????? Te is??????????????? Ne leyetek már ennyire tirpákok!!! Basszus!!
  • gordon 24
    Hát pár futamot kivéve mást nem. De igazából nem az Puskás Ferinek szól amit irtam. Szerintem méltánytalanul keveset foglalkoznak azokkal akik más sportban sikeresek. De ennek már nem ebbe a topikba helye.. Itt gyászolni kell!!!
  • DJ BP
    ha nem a legjobb ugye
  • [Walaki]D`Lair
    Tökre egyetértek veled, bár most kivételesen Puskás Ferenc tényleg egy ikon a magyar népnek...
  • DJ BP
    Azért Öcsi bácsi eredmény- és rekordlistáját láttad már? És ismertsége? Kijelenthetjük, hogy a legismertebb magyar. Talmácsi mit nyert még? Meg népszerűsége, ha mostantól minden versenyt nyer, akkor se éri el soha....

Sztem jogos a nemzeti gyásznap, teljes mértékben, megérdemli
  • gordon 24
    Ez világos.. Nincs is ezzel gond..