518
  • homeless
    Talmácsit nem kéne Puskáshoz hasonlítani.
    1. A motorozás messze nem olyan népszerű sport mint a foci.
    2. Talmácsi még nem ért el olyan sikereket, mint Puskás, és szerintem nem is fog.
    3. Puskás a létező összes top 10 vagy top 20 listán szerepel, ami minden idők legjobb focistáiaval foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy a világon mindenhol elismerik, hogy a valaha élt 10 legjobb játékos közt a helye.
  • gordon 24
    Lehet!! Nem is akarok vitázni ezen.. Most nem ő rajta a sor hálaistennek.. De én is sajnálom hogy az ilyen emberek meghalnak. És az a baj hogy nem látod a következő ilyen embert. Magyarországon nincs még egy ilyen focista..
  • mflex #155
    Tiszteletem Talmácsi-nak,de ha majd ő is "letesz annyit az asztalra" ,mint "feribá" ,valszeg róla sem feledkeznek el,de megjegyzem ez egy nagyon rossz összehasonlítási alap volt...
  • gordon 24
    Hát mondjuk azért ez elég szarházi egy hsz.. Te minek élsz egyátalán?
  • Ars3nal
    szarházi paraszt-e vagy?
  • gordon 24
    Én nem szeretem a focit!!! Sőtt!! De az biztos hogy ő egy nagy ember volt. Nyugodjon békében. És teljesen egyet értek veletek, de azért a Nemzeti gyásznap kicsit sok. Nem szeretném megélni és látni hogy mi lenne akkor ha pl a Talmácsi halna meg. Lenne-e nemzeti gyásznap? Szerintem nem.

De ezen felül tisztelem ezt az embert és tényleg nyugodjon békében!!!!
  • Romel
    Az, kis féreg! Legnagyobb futballista volt a világon, büszkék vagyunk rá, hogy nemzetünkben ilyen kiemelkedő tehetségű ember volt. Az Ő halálát az egész világon gyászolják, Spanyolorszgágtól Brazíliáig. Igazi klasszis játékos volt, igazi magyar.
  • mflex #150
    Szánalmas kis féreg vagy!

ez a legenyhébb kifejezés a hszd-re!
    ----------------------------------------------
    Tiszteletet ÖCSI BÁCSI-nak!

• DJ BP
    [URL=http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=2223]Szomorú esemény kapcsán kell most a tavaly nyáron megkezdett "Legendás játékosaink" című sorozatot folytatnom. Puskás Ferencről eredetileg áprilisban, azaz a nyolcvanadik születésnapján jelent volna meg egy hosszabb írás, amely méltatja teljes sportpályafutását, elsősorban a Real Madridra koncentrálva. Minden idők legnagyobb és legismertebb magyar játékosa azonban nem érhette meg a kerek évfordulót, így a teljes gyász árnyékolja be az emlékezést.[/URL]
  • DJ BP
    ilyenkor is csak erre gondolni... rendes srác vagy mondhatom...
  • DJ BP
    A Nemzetközi Csillagászati Unió (IAU) apró égitestek elnevezésével foglalkozó bizottsága 2006. augusztus 8-án jelentette be, hogy a 82656-os sorszámú kisbolygó ezentúl Puskás Ferenc nevét viseli. Az égitestet a Spanyolországban található Calar Alto Obszervatórumban tett tanulmányút során, 2001. augusztus 10-én fedezték fel a Szegedi Tudományegyetemen és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanuló diákok. Sárneczky Krisztián, Szabó Gyula és Sziládi Katalin egy korábban talált kisbolygó követése közben bukkant rá a mindössze 21 magnitúdós égitestre. Mivel az IAU egy kisbolygónál maximum két felfedezőt ismer el, az újonnan talált aszteroidáknál felváltva adták meg a felfedező kilétét. A véletlen folytán ennél, a később 2001 PQ13 ideiglenes jelöléssel ellátott égitestnél Sárneczky Krisztián és Szabó Gyula lett feltüntetve. A kisbolygót még három éjszakán tudták megfigyelni, majd szeptemberben több észak- és dél-amerikai obszervatóriumból is észlelték. Mivel a pontos pályaszámításhoz legalább négy különböző évben kell megfigyelni a kisbolygót, hosszú út vezetett a végleges katalogizáláshoz, majd az elnevezéshez. Ennek fontos lépése volt, hogy 2002 telén sikerült újra megfigyelni az aszteroidát, majd 1993-ban és 1997-ben készült archív felvételeken is a nyomára akadtak. A kevés megfigyelés miatt azonban csak az ötödik, 2004-es szembenállás után kapta meg a 82656-os sorszámot.

A 4-5 km átmérőjű kisbolygó a fő kisbolygóöv külső részén, a népes Themis kisbolyócsalád tagjaként rója útját a Nap körül, amelyet 5,43 év alatt kerül meg. Átlagos naptávolsága 462 millió km (3,087 Cs.E.), pályahajlása 2,8 fok.

Miután az IAU sorszámmal lát el egy kisbolygót, a felfedezők jogot kapnak arra, hogy elnevezzék az égitestet. A javaslat megtételében viszonylag nagy szabadságot kapnak a felfedezők, csak a politikával és háborúkkal kapcsolatos elnevezéseket nem támogatja az a csillagászokból álló nemzetközi bizottság, amely véglegesíti a beérkezett javaslatokat. Az elmúlt nyolc évben majd' négyszáz kisbolygót fedeztek fel a Szegedi Tudományegyetem és az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Kutatóintézete együttműködésében folyó kutatások során, amelyek közül eddig 72 égitest kapott sorszámot. Ezek többségét a felfedezők neves magyar emberekről és városokról nevezték el, amit a 2001 PQ13 esetében is követni szerettek volna, ám a spanyol kapcsolat miatt olyan személyt kerestek, aki mindkét országhoz köthető. Hisszük, hogy a Budapesti Honvéd és a Real Madrid legendás magyar csatáránál, Puskás Ferencnél keresve sem találhattak volna alkalmasabb személyt.

• JancsiPapa
    Jó, hogy kevés olyan ember van, mint te...ha már így gondolod - ami elég szomorú - akkor miért kellett ezt ide leírnod? Hogy fasza srác legyél? Sikerült öreg...Nagyon belevaló vagy, igazán.
  • JancsiPapa
    : (
  • Zsolti9014
    Nem muszáj ide jönnöd, ha nincs benned tisztelet.
  • Benc16
    e miatt
  • Benc16
    † Ég veled Öcsi bácsi, szerettünk, mint jó ember, mint jó focista! Nyugodj békében! † (1927-2006)
  • sz4bolcs
    Azt tudtam, hogy bármelyik tájékozottabb külföldi Real szurkoló ismeri az érdemeit, azon viszont most meglepődtem, hogy bárhol a világban egyből vágják, ki volt Ő.

Nyugodjék békében.
  • Benc16
    Senki se ír Puskás Öcsi bácsinaka közelébe... És én is RIP!
  • Matthew Prosac
    ügye ezt te sem gondoltad komolyan?
  • Trunks
    Egy legenda. Csak Pelé és Maradona érhet a közelébe, bár lehetetlen összehasonlítani.
    REST IN PEACE
  • Djemba
    számomra ő volt a világ legjobb játékosa de ahogy elnézem nem lesz még egy ilyen magyar focista pontosítok a világ legjobb ballába ment el láttam az összes régi mecset egyszerűen leírhatatlan és ÖCSI bácsi fantasztikus focista volt nyugodjon békében a LEGENDA
  • Fyrex
    Nyugodjon békében!
  • Jeff24
  • Risu Führer
    heh bazki te ebből viccet csinálsz???egyáltalán magyar vagy?talán akkor az afrikaiaknak nem kéne annyit kurváskodniuk és akkor nem halna meg annyi ember ott aids-ban.ha magyar vagy akkor nem poénkodsz Puskás halálán.szánalmas vagy
  • biomage
    :( nyugodjon békében
  • DjDano
    te nagyon idióta vagy... szégyeld magad
  • Dying Soul
    Mennyi pénzt csinálnák ebből is. Ünnepnap is lesz. Remélem plüssfigura is a McDonaldsban. Mert akkor veszek, mint egy jó fogyasztó. Ezrek halnak meg Afrikában, ők le vannak szrva. Csak ez az egy ember számít. Gusztustalan. Egy halála tragédia, milliók halála statisztika. Okos emberek.
  • Risu Führer
    Öcsi bácsi,Isten nyugosztaljon!
    Ja és nézzétek vasárnap este a tévét mert a legendás 6:3-at leadják asziszem a m1-en!
    és én még mindig nem hiszem el hogy elment
    de most biztosan odafent focizik a többiekkel
  • uHs Gerzson
  • Speed devil
    Nyugodjon békében!
  • DjDano
    Nyugodjon békében!

Sajnos betegsége miatt már évek óta élőhalott volt... talán jobb is igy neki :(
  • banok
    R.I.P.
  • CFCHungary
    Nyugodj békében Öcsibácsi.

Őszínte részvétem a gyászoló családnak:(
  • FrezeR
    Nyugodjon békében Öcsi bácsi! :( Fantasztikus sportember volt!
  • homeless
    Nézte valaki az m1-en a híradó extrát? Mutattak részletek valami öreg fiúk meccsről. Még jókora pocakkal is 3 gólt lőtt, de nem is akármilyeneket. Ha a mai magyar focisták fele olyan jól tudnának játszani, mint a 60 körüli pocakos Puskás, akkor élvonalbeli válogatottunk lenne.
  • KryssHUN
    Annyi mindent szeretne az ember ilyenkor mondani, de nem találja a megfelelő szavakat....talán nem is kellenek.
  • soma22
    egyetértek veled.
    egy x-et kirakni semmit nem jelent, de amit irtál a pályán küzdeni megmutatni mit tudsz és mennyire kitarto vagy az valami. az talán méltó lenne Öcsi bá'-hoz.
    Én nem azt irom, hogy nyugodjon békében, hanem Focizzon odafenn tovább, sose hagyja abba.
  • VRSDM
    csatlakozom előttem szólókhoz...
    de ez hogy messengeren tegyél ki X-et szerinetm inkább megalázás és szánalom mint tisztelgés, inkább menne le a pályára lőne pár gólt, és hagyna ott egy mécsest, mindenki értené hogy mi a helyzet, röhely hogyha valaki eltávozik, egyből körlevél indul...
    †Nyugodjon békében, az EGYETLEN MAGYAR VILÁGSZTÁR...†
  • Gunnersboy
    †Nyugodjon békében†
  • JaSoN HuNTeR #118
    Legjobb magyar focista volt!Nyugodj békében, Öcsi bácsi.