Meghalt Puskás Ferenc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép gesztus... <#eljen>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

9:59 - A Real Madrid állítólag ma fekete szerelésben fut ki a Bernabéu gyepére, a szokásos hazai mez helyett.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88
ásd el magad ember! de jó mélyre!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Benc16
Midenki vele lesz Öcsi bácsival kivéve 'Dying Soul' ! Ez már tulzás, ugy írkálj hogy bann lesz! És bocsánat Öcsi bácsi, de mi kiállunk érted. RIP ugyancsak...

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

gordon 24
????????????????????????????? Te is??????????????? Ne leyetek már ennyire tirpákok!!! Basszus!!

Downhill!!

gordon 24
Hát pár futamot kivéve mást nem. De igazából nem az Puskás Ferinek szól amit irtam. Szerintem méltánytalanul keveset foglalkoznak azokkal akik más sportban sikeresek. De ennek már nem ebbe a topikba helye.. Itt gyászolni kell!!!

Downhill!!

ha nem a legjobb ugye

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

[Walaki]D`Lair
Tökre egyetértek veled, bár most kivételesen Puskás Ferenc tényleg egy ikon a magyar népnek...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Azért Öcsi bácsi eredmény- és rekordlistáját láttad már? És ismertsége? Kijelenthetjük, hogy a legismertebb magyar. Talmácsi mit nyert még? Meg népszerûsége, ha mostantól minden versenyt nyer, akkor se éri el soha....

Sztem jogos a nemzeti gyásznap, teljes mértékben, megérdemli

gordon 24
Ez világos.. Nincs is ezzel gond..

Downhill!!

Talmácsit nem kéne Puskáshoz hasonlítani.
1. A motorozás messze nem olyan népszerû sport mint a foci.
2. Talmácsi még nem ért el olyan sikereket, mint Puskás, és szerintem nem is fog.
3. Puskás a létezõ összes top 10 vagy top 20 listán szerepel, ami minden idõk legjobb focistáiaval foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy a világon mindenhol elismerik, hogy a valaha élt 10 legjobb játékos közt a helye.

gordon 24
Lehet!! Nem is akarok vitázni ezen.. Most nem õ rajta a sor hálaistennek.. De én is sajnálom hogy az ilyen emberek meghalnak. És az a baj hogy nem látod a következõ ilyen embert. Magyarországon nincs még egy ilyen focista..

Downhill!!

mflex
Tiszteletem Talmácsi-nak,de ha majd õ is "letesz annyit az asztalra" ,mint "feribá" ,valszeg róla sem feledkeznek el,de megjegyzem ez egy nagyon rossz összehasonlítási alap volt...

What about the forests?

gordon 24
Hát mondjuk azért ez elég szarházi egy hsz.. Te minek élsz egyátalán?

Downhill!!

Ars3nal
szarházi paraszt-e vagy?

gordon 24
Én nem szeretem a focit!!! Sõtt!! De az biztos hogy õ egy nagy ember volt. Nyugodjon békében. És teljesen egyet értek veletek, de azért a Nemzeti gyásznap kicsit sok. Nem szeretném megélni és látni hogy mi lenne akkor ha pl a Talmácsi halna meg. Lenne-e nemzeti gyásznap? Szerintem nem.

De ezen felül tisztelem ezt az embert és tényleg nyugodjon békében!!!!

Downhill!!

Az, kis féreg! Legnagyobb futballista volt a világon, büszkék vagyunk rá, hogy nemzetünkben ilyen kiemelkedõ tehetségû ember volt. Az Õ halálát az egész világon gyászolják, Spanyolorszgágtól Brazíliáig. Igazi klasszis játékos volt, igazi magyar.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

mflex
Szánalmas kis féreg vagy!

ez a legenyhébb kifejezés a hszd-re!
----------------------------------------------
Tiszteletet ÖCSI BÁCSI-nak!<#worship><#eljen>

What about the forests?

ilyenkor is csak erre gondolni... rendes srác vagy mondhatom...

A Nemzetközi Csillagászati Unió (IAU) apró égitestek elnevezésével foglalkozó bizottsága 2006. augusztus 8-án jelentette be, hogy a 82656-os sorszámú kisbolygó ezentúl Puskás Ferenc nevét viseli. Az égitestet a Spanyolországban található Calar Alto Obszervatórumban tett tanulmányút során, 2001. augusztus 10-én fedezték fel a Szegedi Tudományegyetemen és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanuló diákok. Sárneczky Krisztián, Szabó Gyula és Sziládi Katalin egy korábban talált kisbolygó követése közben bukkant rá a mindössze 21 magnitúdós égitestre. Mivel az IAU egy kisbolygónál maximum két felfedezõt ismer el, az újonnan talált aszteroidáknál felváltva adták meg a felfedezõ kilétét. A véletlen folytán ennél, a késõbb 2001 PQ13 ideiglenes jelöléssel ellátott égitestnél Sárneczky Krisztián és Szabó Gyula lett feltüntetve. A kisbolygót még három éjszakán tudták megfigyelni, majd szeptemberben több észak- és dél-amerikai obszervatóriumból is észlelték. Mivel a pontos pályaszámításhoz legalább négy különbözõ évben kell megfigyelni a kisbolygót, hosszú út vezetett a végleges katalogizáláshoz, majd az elnevezéshez. Ennek fontos lépése volt, hogy 2002 telén sikerült újra megfigyelni az aszteroidát, majd 1993-ban és 1997-ben készült archív felvételeken is a nyomára akadtak. A kevés megfigyelés miatt azonban csak az ötödik, 2004-es szembenállás után kapta meg a 82656-os sorszámot.

A 4-5 km átmérõjû kisbolygó a fõ kisbolygóöv külsõ részén, a népes Themis kisbolyócsalád tagjaként rója útját a Nap körül, amelyet 5,43 év alatt kerül meg. Átlagos naptávolsága 462 millió km (3,087 Cs.E.), pályahajlása 2,8 fok.

Miután az IAU sorszámmal lát el egy kisbolygót, a felfedezõk jogot kapnak arra, hogy elnevezzék az égitestet. A javaslat megtételében viszonylag nagy szabadságot kapnak a felfedezõk, csak a politikával és háborúkkal kapcsolatos elnevezéseket nem támogatja az a csillagászokból álló nemzetközi bizottság, amely véglegesíti a beérkezett javaslatokat. Az elmúlt nyolc évben majd' négyszáz kisbolygót fedeztek fel a Szegedi Tudományegyetem és az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati Kutatóintézete együttmûködésében folyó kutatások során, amelyek közül eddig 72 égitest kapott sorszámot. Ezek többségét a felfedezõk neves magyar emberekrõl és városokról nevezték el, amit a 2001 PQ13 esetében is követni szerettek volna, ám a spanyol kapcsolat miatt olyan személyt kerestek, aki mindkét országhoz köthetõ. Hisszük, hogy a Budapesti Honvéd és a Real Madrid legendás magyar csatáránál, Puskás Ferencnél keresve sem találhattak volna alkalmasabb személyt.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Jó, hogy kevés olyan ember van, mint te...ha már így gondolod - ami elég szomorú - akkor miért kellett ezt ide leírnod? Hogy fasza srác legyél? Sikerült öreg...Nagyon belevaló vagy, igazán.

: (

Zsolti9014
Nem muszáj ide jönnöd, ha nincs benned tisztelet. <#rinya><#shakehead>

Hajrá Magyarország!

Benc16
e miatt

Benc16
† Ég veled Öcsi bácsi, szerettünk, mint jó ember, mint jó focista! Nyugodj békében! † (1927-2006)

sz4bolcs
Azt tudtam, hogy bármelyik tájékozottabb külföldi Real szurkoló ismeri az érdemeit, azon viszont most meglepõdtem, hogy bárhol a világban egybõl vágják, ki volt Õ.

Nyugodjék békében.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Benc16
Senki se ír Puskás Öcsi bácsinaka közelébe... És én is RIP! <#sir>

Matthew Prosac
ügye ezt te sem gondoltad komolyan?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Trunks
Egy legenda. Csak Pelé és Maradona érhet a közelébe, bár lehetetlen összehasonlítani.
REST IN PEACE

Amici di nessuno...

számomra õ volt a világ legjobb játékosa de ahogy elnézem nem lesz még egy ilyen magyar focista pontosítok a világ legjobb ballába ment el<#rinya> láttam az összes régi mecset egyszerûen leírhatatlan és ÖCSI bácsi fantasztikus focista volt nyugodjon békében a LEGENDA

Fyrex
Nyugodjon békében!<#rinya>

Avanti Crociati!

<#ejnye1><#ejnye1><#boxer><#boxer>

Risu Führer
heh bazki te ebbõl viccet csinálsz???egyáltalán magyar vagy?talán akkor az afrikaiaknak nem kéne annyit kurváskodniuk és akkor nem halna meg annyi ember ott aids-ban.ha magyar vagy akkor nem poénkodsz Puskás halálán.szánalmas vagy

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

biomage
😞 nyugodjon békében

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

DjDano
te nagyon idióta vagy... szégyeld magad

Dying Soul
Mennyi pénzt csinálnák ebbõl is. Ünnepnap is lesz. Remélem plüssfigura is a McDonaldsban. Mert akkor veszek, mint egy jó fogyasztó. Ezrek halnak meg Afrikában, õk le vannak szrva. Csak ez az egy ember számít. Gusztustalan. Egy halála tragédia, milliók halála statisztika. Okos emberek.

Risu Führer
Öcsi bácsi,Isten nyugosztaljon!
Ja és nézzétek vasárnap este a tévét mert a legendás 6:3-at leadják asziszem a m1-en!
és én még mindig nem hiszem el hogy elment<#rinya>
de most biztosan odafent focizik a többiekkel

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

uHs Gerzson
<#rinya>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Speed devil
Nyugodjon békében!

Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!

DjDano
Nyugodjon békében!

Sajnos betegsége miatt már évek óta élõhalott volt... talán jobb is igy neki 😞

banok
R.I.P.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CFCHungary
Nyugodj békében Öcsibácsi.

Õszínte részvétem a gyászoló családnak😞

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

FrezeR
Nyugodjon békében Öcsi bácsi! 😞 Fantasztikus sportember volt!

Nézte valaki az m1-en a híradó extrát? Mutattak részletek valami öreg fiúk meccsrõl. Még jókora pocakkal is 3 gólt lõtt, de nem is akármilyeneket. Ha a mai magyar focisták fele olyan jól tudnának játszani, mint a 60 körüli pocakos Puskás, akkor élvonalbeli válogatottunk lenne.

KryssHUN
Annyi mindent szeretne az ember ilyenkor mondani, de nem találja a megfelelõ szavakat....talán nem is kellenek. <#rinya>

soma22
egyetértek veled.
egy x-et kirakni semmit nem jelent, de amit irtál a pályán küzdeni megmutatni mit tudsz és mennyire kitarto vagy az valami. az talán méltó lenne Öcsi bá'-hoz.
Én nem azt irom, hogy nyugodjon békében, hanem Focizzon odafenn tovább, sose hagyja abba.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

VRSDM
csatlakozom elõttem szólókhoz...
de ez hogy messengeren tegyél ki X-et szerinetm inkább megalázás és szánalom mint tisztelgés, inkább menne le a pályára lõne pár gólt, és hagyna ott egy mécsest, mindenki értené hogy mi a helyzet, röhely hogyha valaki eltávozik, egybõl körlevél indul...
†Nyugodjon békében, az EGYETLEN MAGYAR VILÁGSZTÁR...† <#worship><#sir>

u dont have to listen anybody else but me

Gunnersboy
†Nyugodjon békében†

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

JaSoN HuNTeR
Legjobb magyar focista volt!Nyugodj békében, Öcsi bácsi.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0