192
Destination Treasure Island
-
Oszvaldo #112 Vágd fel a késse a banánt, majd keverd össze a rummal,add oda Pityunak, kapsz tőle piros toll.
Piros toll piros kagylóval balra, sárga toll jobbra, sárga virág középre... Tádáááám! -
Oszvaldo #111 Sziasztok!
Elakadtam :)
Ott járok, hogy felakasztottam a fára a tülös állat, alias kosfej koponyát, de nem tudom hogy juthatnék le a szakadékon, vagy mit kell csinálni, ha nem azt... Plíz segítsetek!!!
Előre is köszi, de nagyon!!! -
#110 Mit csináljak? -
#109 és akkor mi van? rajta van a banán a rumon... és? a tüzet meggyújtottam... és? nemtom mi van, csak megyek körbe-körbe.
-
#108 -
#107 hát én befosok... az elején annál ahol a papagáj mindíg azt mondja hogy még hiányzik valami.. ááá .nemértem. azt mondja.... nanasinrum.. beleteszem, de semmi. ja, és itt nektek honnan a genyából van piros toll? nekem egy kék van meg egy sárga. Help me. -
ldavid #106 ahhoz külön varró cucc kell, amit az erődnél ücsörgő két kalóztól tudsz megszerezni -
taki1979 #105 Sziasztok. A csapda hálóját szeretném megvarni de valahogy nem sikerül. A tűt mivel kell párosítani, hogy meg tudja varrni a csapdát, hogy a kalóz belemenjen. -
ldavid #104 az attól függ hol jársz -
kakuba #103 Köszönöm,de hogyan jutok el oda?
És hogyan kell felmászni arra a kiszáradt fára?Mert nekem nem dobja fel rá a kötelet,azzal,hogy túl magasan van. -
ldavid #102 OK, már nem téma.. :) -
ldavid #101 a bánya után az erődben. (pont itt akadtam el)
szóval megtudná mondani valaki hogy az erődben a horgászbottal mit kezdjek?
már szinte mindent próbáltam, kötöttem kötelet az ágyúra, összeraktam a könyv szerint a búvárkodáshoz használható erszényt, raktam puskaport az ágyúba, innen viszont teljes csőd..
ezt (#98) a végigjátszást használom én is de nem sokat segít, mert valami dohány zacskót ír a pecabothoz -
kakuba #100 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hol találom az ágyút?
Köszi előre is!
-
#99 Sikerült végigvinni nekem is, igaz a végén segített a végigjátszás, mert sosem jöttem volna rá egymagam... -
#98 http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcTt/TreasureIsland.htm
Egy minőségi angol végigjátszás, képekkel, leírásokkal :) -
#97 Hy!
Nemtudok visszamászni, mert fáradt a csávó, meg az X-el jelölt helyet sem tudom kiásni a csákánnyal.Teát hogy kell csinálni? -
#96 Hellboy!!Az Aura 2-ben neked is lassan mozog a cursor???? -
simmons #95 Megcsináltam a kőtáblásat,de most 3 golyócska van, meg ilyen negyed körök. Ott mit kell? :D -
hellboy2 #94 Már lejjebb le lett írva:#81,#89 hsz.
Olvass a sorok között.
Most kezdem az Aura 2-t.
-
hellboy2 #93 Már lejjebb le lett írva:#81,#89 hsz.
Olvass a sorok között.
-
simmons #92 Mit kell annál a köves vminél ahol 3an vagyunk és köveket kell nyomkodni? Azt hogy kell?
-
hellboy2 #91 Kint a csónaknál csengess,le jön a kosár tedd bele a rumot.
A demó után egy kalóz marad azt lődd le.
-
simmons #90 És ott mit kell abban a helységben ahol a lány van és a 3 kalóz?? -
hellboy2 #89 Igen
39-32-7
Minden kérdésben el kell jutni vmeik égtájról egy másikra(délről északra).
Állítsd be a nagy keréken a dél szimbólumot a kicsin a rajta lévő számot,nézd meg az észak jelét és számát és addig nyomkodd a gombot amig el nem jutsz az észak jeléig és számáig(FLINT 1)a pontos szám ami kell ott lesz felül (day).Mindegyik enigmánál így kell el járni(iránytű:baloldal- Észak,jobboldal-Dél.) -
#88 hellboy!!A 32 az biztos?? Olyat nem tudok.Segíts légyszi!!!!!!!!!!!!! -
simmons #87 Az öreg embernél ami a falon van, az íránytű fölött ott mit kell beállítani? Mit mire kell állítani? -
taki1979 #86 Köszönöm sikerült! -
#85 Rakj bele:2 Louis d'or, 2 Guineas, 1 Piaster and 2 Pistareen-t. -
taki1979 #84 sziasztok ott vagyok ahol 109 shillinget kell az edényre tenni de nem nyílik ki az ajtó ha többet teszek akkor is rögtön becsukódik Hogyan kell ezt a feladatot megoldani??????????? -
#83 Ügyes vagy!!!!!!!!! Az Aura 2-t próbáltad már???????? -
hellboy2 #82 RUM kell nekik
-
hellboy2 #81
VÉGIG JÁTSZVA
A kulcs a VÍZ alatt van a hajó roncsnál.
A tábla játéknál az első beállítás:39,a második:32,a harmadik:7.
Ez után a falon lévő képet kell be állítani ami szembe van a falon(jó nyomogatást).
Ha kész akkor a kígyót a tükörrel lehet el hajtani.
VÉGE[#taps -
#80 hellboy!!Kulcsod van a bilincshez? Az öreg aki lábon lövi magát megoperáltad?? -
taki1979 #79 sziasztok én a piros papagájnál tartok megvan a banán és a rum is de valamit még hiányol. tudna valaki segíteni előre is köszönöm -
Zol77 #78 na én is itt tartok pont. egyedül az ágyúgolyót tudtam felküldeni,de azt meg kidobták a tengerbe. -
hellboy2 #77 Nem.A csajos még a kalózoknál van nem tom hogy kell onnan el hozni csak én vagyok meg az öreg kalóz semmit nem tudok csinálni.
A víz + az iránytű a helyén de mást nem tudok csinálni.
-
#76 Az öreggel, meg a csajszival játszol azon a szerkentyün??? -
hellboy2 #75 Tovább tudja valaki hogy mit kell csinálni???
Én be csődöltem fogalmam sincs hogy mit kell csinálni a kalózoknál.
-
hellboy2 #74 KÖSZÖNÖM -
#73 Ez mit jelent???