192
Destination Treasure Island
-
Zol77 #72 ja, pontosan! -
hellboy2 #71 THX -
#70 a varrótűt megmágnesezed lenn a parton a nagy kövön (ahol a rozsdás kés volt) és összerakod a parafadugóval (rumosüveg). -
hellboy2 #69 zol77 Honnan van irány tűd???
-
Zol77 #68 na én is a kalózoknál járok már,de itt passz egyenlőre. Már van kulcs,öntöttem vizet abba lyukba, meg beleraktam az iránytűt , meg fölé a két tekerentyűt és heló. Na majd délután próbálkozok tovább,mert este már nem sokat foglalkoztam vele. -
hellboy2 #67 HOL?
Az ágyúnál az oszlopon lévő vasra tegyél a kanócból gyújtsd meg és tűz.
(ágyúba:ppor,tömd meg golyó)TŰZ
-
#66 Hellboy!Na itt vagyok! -
#65 Felállítottam teljesen az ágyút, megkötöztem az embereket, minden megvan csak nemtom h kell lőni az ágyúval!Most én járok igy!! -
hellboy2 #64 A fa házban rakd ossze a peca botot,menny a tetőre lopd el a dohány zacsit
töltsd meg puska porral uigy csempészd vissza.
A rövid kötéllel kötözd meg őket töltsd meg az ágyút (TŰZ),szereld össze a
tömlőt a fujtatóval töltsd meg levegővel majd búvárkodj a hajónál.
Szereld meg a csónakot a szerszámokkal a kanóccal+agyantával tömitsd és ott leszel a hol én is vagyok. -
#63 Mikór gyújt rá az a jó ember????????? -
#62 Hellboy kötyi!Már 2 napja szenvedek. -
hellboy2 #61 Nyisd ki a víz tartályt a kerékkel,tedd be a hajót a vízbe a másik oldalon vedd le róla az enigmát aztán jön a csajos.
A többi meg már megy magátol,én most a kalózok között vagyok itt nem tom a rejtvényeket sajna.
Ha tudok segitek.
-
#60 Háj!!!Én még csak a bányánál vagyok.Ott mit kell tovább? -
mariann84 #59 Szedd szét a csákányt és a bottal támaszd ki, vedd ki a ládikát de a botot is utána!
-
simmons #58 A víz alatt felszedtem a szivacsot a késsel, de a nagy kagylóval amiben a kincs van nemtom mit kell.
-
simmons #57 Felállítottam teljesen az ágyút, megkötöztem az embereket, minden megvan csak nemtom h kell lőni az ágyúval! -
#56 Most akkor Te segíts légyszi!!!!!!!!!!! -
simmons #55 Már megvan!! -
simmons #54 Megvan a golyó!! :D
Ezután mit kell?? :) -
#53 Háj!!Középen,a völgyben a kis szigeten van megrepedezve talaj!!azt kell hozzá kutyulni. -
simmons #52 Hali!
Hogy kell ágyúgolyót készíteni? Az aranyat felraktam olvadni, van homokom és vizem, de vmi még kell a homokhoz és a vízhez,de nemtom h mi. -
#51 Hellboy!!Jutottál valamire?Ott tartok én is ahol Te!Már síkidom vagyok.Segítsetek!!!!!!!!!!!!!! -
hellboy2 #50 Ha tudok akkor szivesen.
-
#49 Helló Hellboy nagyon kötyi.A 2 szobor már nálam volt.Majd még úgyis jövök. Segítesz majd? -
hellboy2 #48 A térképen a hajó középre a kardos fickó a kaktuszok alá a kampós a két tó
közé a falábu pedig az alá a vitorlát elég most forgatni vmerre pityu ugy is szol ha jó.
ÉN már a kincset is ki ástam kész a golyó is a teát meg ittam csajos meg mentve de el tünt.
MOST MIT???
lacica:a másik két szobrot hozd el a kopi barlangbol.
-
mariann84 #47 a versike írja melyik állványra kell tenni, nem mindegy! és az sem hogy a vitorlája merre áll, nyomkodni kell azt is. először állítsd be a figurákat, aztán próbálgasd a helyére a vitorlást. nem tudom fejből melyik helyre kellett már tenni. -
#46 Sziasztok!A hajóval mit a térképen??? -
mariann84 #45 Próbálj kincset ásni, ott ahova leesett az üvegszem, most már nekieshetsz a csákánnyal.A kiásott föld felvétele fontos! -
hellboy2 #44 A rongy is meg volt,térkép kész tea megvolt csaj kint a gödörből ágyúgolyó is kész.
MOST MIT TEGYEK??????
Hova kell a golyó,ugyanis nincs ágyúm. -
mariann84 #43 Meg hát :) -
#42 Echo megvolt??? -
mariann84 #41 Majd próbálok mindennap felnézni, mert én röpke másfél nap alatt végigvittem (tanulás helyett) annyira ráéreztem az ízére :D Ha tudtok mondjatok már hasonló kalandjátékokat, hátha van még olyan, amivel nem játszottam! -
mariann84 #40 Nah a kardosnál tényleg a bibliai idézet számai alapján kell beállítani a pengéket.Bocsi, hogy nem néztem fel korábban.Hellboy, a kampó meg az üvegszem mellett egy rongyot is kellett hogy kapj a csontinál! -
#39 Egészségedre!!Na meg kötyi!!! -
hellboy2 #38 Köszike.
Majd még biztos fogunk érdeklődni(olvasd sürün a fórumot).
-
Zol77 #37 a kardos kapunál azt hiszem 22:13-at kell beállítani ha jól emlékszem,de nézzétek meg a fekete foltot , ott ír 3 időpontot, a legelső az. Én most az ágyúgolyót öntöttem ki, meg a csajszlit húztam ki a gödörből, itt tartok. ja meg jól beteáztam :) -
hellboy2 #36 A csonti nekem egy kampót és egy üveg szemet adott. -
#35 Ja,én az órát akkor kaptam amikór leesett a csontváz. -
#34 Van egy mondóka az enigmában,hogy 1 nyúl,5 majom,13 kígyó.Valahogy a 4 kardot e szerint kellene baállítani és akkor kinyilna az a kapu.Várjuk Mariannt,hátha segít!Kérünk szépen. -
hellboy2 #33 Én is a kardoknál vagyok ott mit kell és meddig,a birkát már megnyirtam.
Az angol sajna nem az én asztalom.
Magyaritás kellene ehez a játékhoz(is).