Destination Treasure Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget, de odáig még nem tudok eljutni mert meg kell javítani a hajót amivel odamehetek!
az elsüllyedt hajónál keresd, egy csomagban van
Sziasztok!! Elakadtam a hajó szerelésénél, mert nem találom a fogót amivel kihúzhatnám a szöget a hajó melletti fából!!! Aki tudja hogy hol van a fogó és segítene azt nagyon megköszönném!!
a kiásott aranyból kell önteni a bányánál, a spanyol könyv szerint

kell a kincsesláda melletti homok, azt össze kell keverni vízzel, az így kapott anyagot berakod a baloldali tartóba és a két keretet megtöltesz vele

csak az egyiken dugaszold be a lyukat, majd mindkettõt tedd át a jobbra lévõ fehér kõlapra, itt a lyukast tedd a másik tetejére, a fujtatóval lobbantsd fel a tüzet, kell hozzá a csõ is (ha még lyukas meg kell varrni, tû + cérna), és rakd az aranyat az edénybe, ha kész megfogod a felakasztott fogóval és a lyukon át beleöntöd a formába és kész a golyó
hogy kell ágyugólyot késziteni?
Köszi a segítséget! Sikerült végigvinni a játékot.
visszamész a birkanyírós helyszínre és megjavítod a csapda hálóját, elmész a toronyba és beleüvöltöl a szobor szájába, erre az arra mászkáló kalóz megijed és elkezd futni a csapda felé, miután elkaptad csak el kell venni a kulcsot
Hol találom a bilincs kulcsát, mert a roncsnál sehol sem látom?
ok köszi közbe rájöttem és sikerült továbbjutni!
nem tudom hogy jutottatok egybõl a virágos-fás részre mert az elsõ helyszín a szigeten az ami az elsõ képen van

a trolit úgy lehet megcsinálni hogy a szintén az elsõ képen lévõ csigát szét kell szedni és abból kell mûködõt fabrikálni

szétszedni pedig mindent az eszköztárban lévõ csavarkulcs ikonra kattintva lehet (persze csak ami szétszedhetõ)

amúgy ajánlom a már említett angol végigjátszást és mellé a webforditas.hu oldalt ahol le is lehet fordítani

fricsi13: a kalózok mellett le kellene másznod a partra ahol rádlõnek a hajóról és aztán visszatérve az erõdbe ki kellene lõnöd a hajót
Hali
Már megkötöztem a kalózokat is és elvettem a cuccokat tõlük, ágyuban benne van az ágyugolyó, és felfújtam a zsákot de most nem tudom , hogy mit kelll csinálni!
doncarlos
Nem ártana egy magyarítás mi? mert amikor kihajózol kérdi a szerencsétlen hogy hova akarsz menni, de én se tudok angolul...

hogy kell szédszedni a rozsdás kést?
Hali!
Én sem tudok tovább menni egyik szigetrõl a másikra nem tudom, hogy kell összerakni a trollit hogy mûködjön.Én kétszer keztem elõrõl a játékot,és egyszer arra a szigetre vitt ahogl a barlang, van másodjára ahol a szobor van a papagájjal és mind a ketönnél a trollinál elakadok!
Légyszíves segítsetek!Köszi!
doncarlos
azokat a helyeket amikrõl képeket csináltál még sose láttam

doncarlos
de ezekre a helyekre hogy jutok? ott járok, hogy megérkeztem a szigetre, és annál a totemnél vagyok aminek a fején ül a papagáj... merre tovább? mindenfele zsákutca van. vagy mégsem? egyik irányba egy magas hegy van, amire nem tudok felmászni, másik irányba meg a csile amit le kellett szednem ,mert nem jó. gyújtottam tüzet, beraktam a totembe a tollakat, de piros nincs. kés sincs. barlang sincs.

mássz fel a fán a tetõre és a pecabottal szedd el a kalózok cuccait
Hali!
elakadtam! most ott tartok hogy betettem az ágyugólyót az ágyuba és felfújtam azt a zsákot , de most mit kell nem tudom !!!

bal oldalt rozsdás kés, ha felvetted szét kell szedni

ez itt a barlang

bent fegyél fel mindent, a pengét és a madzagot egyesíteni kell a rozsdás kés nyelével
doncarlos
köszi a segítséget, de se kés, se barlang... milyen barlang.. van egy kötél amin volt egy nem mûködõ csigaszerü valami, de nem mûködik, le is jött róla. Nem értem mi van.

szabi16
Légyszi írjátok meg hogy hol van az a ... kés!!!!!!!!!!<#wave><#conf>

olvass vissza (#112)
Sziasztok!
Kérlek segítsetek a szobornál a piros tollat nem tudom megszerezni!Hogy kell összekutyulni?Köszi elöre is.
szabi16
Köszönöm szépen!!!!<#wave>

a 98-asban van leírva egy angol nyelvû végigjátszás, más (magyar) tudtommal nincs, és magyarosítás sincs tervezve

doncarlos: a késhez kell a sziget elsõ színhelyén lévõ rozsdás kés, (szétszedni) majd össze kell rakni a barlangban lévõ pengével és rákötni a madzaggal
szabi16
Nagyon szépen kérnék mindenkit hogy aki tud segítsen a destination treasure island teljes leírásában,vagyis hol lehet megtalálni,letölteni.Vagy esetleg magyarítás vagy bármilyen segítséget elfogadnák.Köszönettel mindenkinek.Írhattok a címemre is :[email protected] Köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!<#wave><#wave>

doncarlos
help lécci, már minden kombinációt kipróbáltam, és nem birok rájönni... annyi cuccom van amit ott látsz. mi hiányzik? hogy rakjam össze?

Összekell rakni!
doncarlos
miféle kés? olyanom nekem nincs...

Továbbjutottam 😊
Vágd fel a késse a banánt, majd keverd össze a rummal,add oda Pityunak, kapsz tõle piros toll.
Piros toll piros kagylóval balra, sárga toll jobbra, sárga virág középre... Tádáááám! <#vigyor4>
Sziasztok!
Elakadtam 😊
Ott járok, hogy felakasztottam a fára a tülös állat, alias kosfej koponyát, de nem tudom hogy juthatnék le a szakadékon, vagy mit kell csinálni, ha nem azt... Plíz segítsetek!!!
Elõre is köszi, de nagyon!!! <#nemtudom>
doncarlos
Mit csináljak?

doncarlos
és akkor mi van? rajta van a banán a rumon... és? a tüzet meggyújtottam... és? nemtom mi van, csak megyek körbe-körbe.

doncarlos

doncarlos
hát én befosok... az elején annál ahol a papagáj mindíg azt mondja hogy még hiányzik valami.. ááá .nemértem. azt mondja.... nanasinrum.. beleteszem, de semmi. ja, és itt nektek honnan a genyából van piros toll? nekem egy kék van meg egy sárga. Help me.

ahhoz külön varró cucc kell, amit az erõdnél ücsörgõ két kalóztól tudsz megszerezni
Sziasztok. A csapda hálóját szeretném megvarni de valahogy nem sikerül. A tût mivel kell párosítani, hogy meg tudja varrni a csapdát, hogy a kalóz belemenjen.
az attól függ hol jársz
Köszönöm,de hogyan jutok el oda?
És hogyan kell felmászni arra a kiszáradt fára?Mert nekem nem dobja fel rá a kötelet,azzal,hogy túl magasan van.
OK, már nem téma.. 😊
a bánya után az erõdben. (pont itt akadtam el)

szóval megtudná mondani valaki hogy az erõdben a horgászbottal mit kezdjek?
már szinte mindent próbáltam, kötöttem kötelet az ágyúra, összeraktam a könyv szerint a búvárkodáshoz használható erszényt, raktam puskaport az ágyúba, innen viszont teljes csõd..

ezt (#98) a végigjátszást használom én is de nem sokat segít, mert valami dohány zacskót ír a pecabothoz
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hol találom az ágyút?
Köszi elõre is!
Eagle16
Sikerült végigvinni nekem is, igaz a végén segített a végigjátszás, mert sosem jöttem volna rá egymagam...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcTt/TreasureIsland.htm
Egy minõségi angol végigjátszás, képekkel, leírásokkal 😊

Eagle16
Hy!
Nemtudok visszamászni, mert fáradt a csávó, meg az X-el jelölt helyet sem tudom kiásni a csákánnyal.Teát hogy kell csinálni?

lacica
Hellboy!!Az Aura 2-ben neked is lassan mozog a cursor????

Megcsináltam a kõtáblásat,de most 3 golyócska van, meg ilyen negyed körök. Ott mit kell? 😄
Már lejjebb le lett írva:#81,#89 hsz.
Olvass a sorok között.
Most kezdem az Aura 2-t.
Már lejjebb le lett írva:#81,#89 hsz.
Olvass a sorok között.