89
-
#89 -
#88 állati jó film ez:) -
#87 jaja a film is jó :O -
Dexantreal #86 Jah, ok. Egész jó arány ez szerintem. -
#85 17235 Imd userből szavazat alapján 10ből 6,2 pontot kapot a film -
Dexantreal #84 Ez meg mi? -
#83 17,235 'IMDb users' have given a weighted average vote of 6.2 / 10 -
#82 jeha,láttam 2x,de még mais lesz 19:00kor a HBO-n,megném ujra ^^ -
#81 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!INNEN vmelyik :)http://rapidshare.com/files/23616554/The_Longest_Yard_owen_.rar pass: owen -
GOD24 #80 Naon állat film...!!! De valaki meg tudja mondani hogy mi annak a zenének a címe amikor részegen vezet Sandler..?? -
Dexantreal #79 Brucienak hívják. -
#78 Az egész film jó,azon a szerecsétlenen (nem tom már hogy hívják vmi buzi volt:DDD) mindig röhögtem, mikor benyomták videoba hogy megb***ta azt a buzit:DDD ááá meg ahogy játszott:DDDD Kurva nagy film, megnézem már mégegyszer. -
Dexantreal #77 Milyen Monica, mi van? :S Csomószor láttam ,de ez nem ugrik be így elsőre :S. -
Seten #76
Nekem az mikor "Monica" mutatja a cicijeit! :)
-
#75 jaja
melyik rész tetszett a legjobban? -
#74 Király film naon! -
Dexantreal #73 Nekem is egyik legkedvencebb filmjeim közé tartozik.. és sokadjára nézve is ugyan olyan jó, mint első alkalomkor.
Jajj, most így hírtelen eszembe jutott Brucie... a csávón sokat röhögtem, mikor mindig ott pattogott Adam Sandler körül, hogy miért nem lehet ő QB.... aztán Sandler csávó mondta mutassa meg mit tud és egy-két há, majd labdát levágta maga elé.... többiek is röhögtek. Aztán ilyet szól, hogy csúszik a keze a popconrtól, vagy mitől lol.
Egyébként szerintem angolul a legjobb megnézni. Én úgy néztem először is és késöbb is, meg mindig. -
noral #72 Vagy egy hónapja volt pár nap amikor arra készültem hogy halálra unom magam, megnéztem naponta kétszer is, és tizedszerre is úgy fetrengtem rajta mint mikor először láttam. Nálam TOP 3-as. -
winnie #71 az fff. -
Dexantreal #70 Mi? A Fura fickók a fedélzeten, vagy a Csontdaráló? Csontdaráló kötve hiszem:P. -
winnie #69 figyelemre méltó film volt, de majd két évtizede készül
IMDB-n minden idők negyedik legrosszabb filmje.
1.8/10 (3,098 votes) -
Dexantreal #68 Volt egy film hajnalban a tv2-n azt hiszem most, amiben Adam Sandler volt az egyik főszereplő.
Fura fickók a fedélzeten.
Végét láttam, de tetszett, csak nem tudom, hogy mikori film ez, de szerintem még jóval a Csontdaráló előtt lehetett. -
Dexantreal #67 Ja, nem lehet megunni. -
#66 Jaja nagyon kemény film!
Én legalább 8szor láttam! Isten az a film! -
winnie #65 és még mondja valaki, hogy a feldolgozásoknak nincs értelme. -
#64 én tegnap néztem emg megint, már előtte megnéztem, iszonyat jó -
Dexantreal #63 . Én meg ma vagy holnap megnézem dvd-n nosztalgiából szerintem. -
#62 lál tegnap este adták le HBO-n :)
3x láttam,cool movie á! -
C Ronaldo07 #61 de lehet -
#60 nme lehet -
Monoton #59 sztem ennél bővebben nem lehet -
C Ronaldo07 #58 bővebben leírnád? -
#57 Itt próbálkozz!:D -
C Ronaldo07 #56 *m -
C Ronaldo07 #55 jó fil nemtudja vki elküldeni a linket ahonan lelehet tölteni? -
#54 máskor ne offolj :) igen abból van :) -
Dexantreal #53 Figy, ez a nick kép nem a Mortal Kombat Deceptionből Scorpioné? Nem játszottam vele sajna, mivel konzolra jött csak ki, de neten nézegettem a játékról képeket anno és a te nick képed tökre hasonlít a MK Deceptionbe lévő Scorpionra... eddig agyaltam rajta, hogy tényleg az-e, de nem bírtam tovább magamba tartani, szal inkább megkérdeztem...
Tehát Scorpion, vagy nem Scorpion?
Jah és sry offért. -
Dexantreal #52 Maco 13-nak itt is ezer thanks a torrent linkért! Akit érdekel a film, az szóljon és tovább passzolhatom privibe. -
#51 okljs köszi :) -
Hajnalcat #50 Nehogy csinálj, pont írtam, hogy mennyire jól néz ki! :S