Csontdaráló

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem már régóta megvan és nagyon jó a film zenéi, csak úgy, mint a film<#eljen>. Bár nemrég néztem meg, de lehet, hogy megint elõveszem a napokban.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
itt a filmznene ha vkit érdkele : 1. "Errtime" /Nelly 4.09
F/Jung Tru And King Jacob
2. "Hhorty Bounce" / Lil' Wayne 4.06
3. "Bounce Like This" / T.I. 4.48
4. "Let 'Em Fight" / Ali & Gipp 3.35
5. "Stomp" / Murphy Lee 4.25
F/King Jacob And Prentiss Church
6. "So Fly" / Akon F/Blewz 3.44
7. "U Should Know" / 216 4.10
8. "Whip Yo Ass" / W.C. F/Nelly 3.14
9. "Talking That Talk" 3.56
/Chamillionaire& David Banner
10. "Datz On My Mama" / Taylor Made 4.52
F/Nelly
11. "Infultrate" / Trillville 3.28
12. "My Ballz" / D12 F/Eminem 4.25
13. "Fly Away" / Nelly 4.14

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Rég láttam a Mindent a gyõzelemért címû filmet, de szerintem Rudynak ott nem esett ki a szeme...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

amiben kiesik a szeme egy játékosnak az a minden héten háboru sztem...

Kinek esik ki a szeme hol? :S

Bucser
Gépállat SC szintén a 74-es The Longest Yard címû film alapján készült.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

abban a filmben amikor csávo szeme kiesik, lol

Csontdarálo alapfilm nálam 😄

REAL MADRID

Kaplan
Mint a Gépállat SC csak ez nem európai focival.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

FOXX supreme
Sasztok azt intro nagyon bejött, meg amúgy is szeretem az Adam Sandler filmeket...csak hát nemtom honnan letölteni....jó lehet !

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Király egy film<#eljen><#hehe><#hawaii>. Megvan és jó párszor már megnéztem és szerintem még a jöbõnen is nézegetni fogom.

Pici off: szeretem az Amerikai focit és van egy jó film, ami nem ilyen Csontdaráló féle, hanem normálisabb: Mindent a gyõzelemért! (Rudy). Csekkoljátok meg. Ez is nagyon jó<#eljen>... tudna adni valaki torrent linket, hogy letöltsem?<#hehe>. Mert sok helyen néztem már és sehol nincs, de megszeretném nézni... rohadt rég láttam. Nah off vége, aki tud segíteni az vagy itt, vagy privibe tegye és elõre is thanks!<#wave>

Sephi
Naon jo film volt valoban! Sokat rohogtem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

John Cena
"Meg kongatjuk még 1x a golyóit?😛"

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Bill Goldberg, Steve Austin és Kevin Nash Pedíg pankrátorok!! Steve Austin WWE-be pankrátor Goldberg TNA-s lessz!! Kevin Nash asszem õ is TNA-s!

John Cena
A legkirályabb film!!! szerintem!

Bucser
Még jó, hogy símán remake az egész méghozzá egy 1974-es film a The Longest Yard -é amely ugyanerrõl szólt Burt Reynolds fõszereplésével.

Iagzából semmit nem változtattak rajta a régihez képest.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hasít Meanmachine-ra nem gyengén

BUDA > miskolc.

hunbasser
ez túlzás,h a legjobban sikerült filmje,bõven akad ilyen szintû film,amiben õ játssza a fõszerepet

ReaL MaDRid x siempre

ez a film egyike adam sandler legjobbjainak, és irtóra bajött nekem fõleg mivel nfl fan vok 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Pheaper
még a zenék is faszák

Hegeace
Az az egyetlen baj a filmel szvsz h újraforgatás egyébként jó film. <#eljen>

Heló szia remélem hogy vagy

Pheaper
nem tom én is furcásltam

Shiwo
"Tök poén, hogy amilyen vad valójában"

az életbe nem annyira vad... szociológia szakon egyetemet végzett..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

fsgh
sztem nagyon jó film😊 meg kéne nézni vmikor ujra😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ja, tényleg!

ScarY MAN
Mondjuk nem mindenki K1 be kezd 😄

...

ScarY MAN
ez igy van<#vigyor5>

amugy tenyleg jo film...hh eddig nem volt topicja?

...

Shiwo
"Bob Sapp kick-box bajnok"

amennyire én tom, nem kick-box-ol, viszont K1-ezni szokott..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ScarY MAN
"Szeretem a kicsi Michael-t"<#idiota>

...

Pheaper
nem az k nélkül van 😉

Pheaper
hát peddig sztem adam sandlernek ez a legjobban sikerült filmje

szerintem nem is kell a "K"

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

nekem nagyon nem tetszett 😞

hunbasser
iszonyat jó film.

ReaL MaDRid x siempre

lpmaskmancick
Jah faxa film,de nem Csontdarálók?k-t kihagytad a végérõl,a Shrek ez odabax: "Összetörõdtem játékodt!"

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Pont mostanában néztem meg.
Állati jó film volt. 😄D
Az a nagy böhöm állat teccet a legjobban. Elõszõr jött az a néger, aki szintén akkora volt, mint a ház (Bob Sapp), õt láttam kick-boxolni. Az a híres jelenet még mindig bennem van, mikor feláll a küzdõtérre és felemelve széttárja a két karját, majd leveti a köntösét, és nagyon brutál fejet vág. Tök poén, hogy amilyen vad valójában, annyira jól tudta játszani a filmben a szelíd Shrek-et (tényleg olyan feje van lol 😄). Aztán amikor ment Adam a másik böhöm állathoz, attól kész voltam. Ott pim-pong-ozott egy teremben. Vicces volt. 😄D Meg amikor a nagy böhöm állat lelépte a szintén nagy böhöm állat Bob-ot, na azon csak néztem. 😮 😄

kuci06
szerintem is nagyon nagy film!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pheaper
nekem nagyon bejött a film !

Pheaper
A Nemzeti Futball Liga egykori játékosát, Paul Crewe-t (Adam Sandler) börtönbe csukják, ahol nehéz és nem kívánt feladatot kap: az igazgató arra kényszeríti õt, hogy a fegyencek gyülevész népségét ütõképes futballcsapattá kovácsolja. Eleinte elég valószínûtlennek tûnik, hogy az elítéltek fel tudnának állítani egy csapatot, ám amikor kiderül, hogy az õrök ellen kell játszaniuk, a közös ellenség meghozza a várt összefogást. A bosszúállás lehetõsége immár elég hajtóerõ Nate Scarborough (Burt Reynolds), Caretaker (Chris Rock) és Crewe fegyenccsapata számára, hogy belevessék magukat a csonttörõ mérkõzésbe. Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!
A filmbeli futballcsapat tagjait olyan világklasszisok alakítják, mint a háromszoros Super Bowl-gyõztes Michael Irvin (Dallas Cowboys) és a négyszeres Super Bowl-gyõztes Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles és San Francisco 49ers), illetve a nemzeti bajnokság hírességei: Brian Bosworth (Seattle Seahawks) és Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins, St. Louis Rams). Bill Goldberg, Steve Austin és Kevin Nash világbajnok birkózók és Bob Sapp kick-box bajnok szintén a Csontdaráló szereplõgárdájának fényét emelik.

szereplõk:
Adam Sandler ... Paul 'Wrecking' Crewe
info

← ElőzőOldal 2 / 2