Csontdaráló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
F/Jung Tru And King Jacob
2. "Hhorty Bounce" / Lil' Wayne 4.06
3. "Bounce Like This" / T.I. 4.48
4. "Let 'Em Fight" / Ali & Gipp 3.35
5. "Stomp" / Murphy Lee 4.25
F/King Jacob And Prentiss Church
6. "So Fly" / Akon F/Blewz 3.44
7. "U Should Know" / 216 4.10
8. "Whip Yo Ass" / W.C. F/Nelly 3.14
9. "Talking That Talk" 3.56
/Chamillionaire& David Banner
10. "Datz On My Mama" / Taylor Made 4.52
F/Nelly
11. "Infultrate" / Trillville 3.28
12. "My Ballz" / D12 F/Eminem 4.25
13. "Fly Away" / Nelly 4.14
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csontdarálo alapfilm nálam 😄
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Pici off: szeretem az Amerikai focit és van egy jó film, ami nem ilyen Csontdaráló féle, hanem normálisabb: Mindent a gyõzelemért! (Rudy). Csekkoljátok meg. Ez is nagyon jó<#eljen>#eljen>... tudna adni valaki torrent linket, hogy letöltsem?<#hehe>#hehe>. Mert sok helyen néztem már és sehol nincs, de megszeretném nézni... rohadt rég láttam. Nah off vége, aki tud segíteni az vagy itt, vagy privibe tegye és elõre is thanks!<#wave>#wave>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Iagzából semmit nem változtattak rajta a régihez képest.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BUDA > miskolc.
ReaL MaDRid x siempre
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Heló szia remélem hogy vagy
az életbe nem annyira vad... szociológia szakon egyetemet végzett..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amennyire én tom, nem kick-box-ol, viszont K1-ezni szokott..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Állati jó film volt. 😄D
Az a nagy böhöm állat teccet a legjobban. Elõszõr jött az a néger, aki szintén akkora volt, mint a ház (Bob Sapp), õt láttam kick-boxolni. Az a híres jelenet még mindig bennem van, mikor feláll a küzdõtérre és felemelve széttárja a két karját, majd leveti a köntösét, és nagyon brutál fejet vág. Tök poén, hogy amilyen vad valójában, annyira jól tudta játszani a filmben a szelíd Shrek-et (tényleg olyan feje van lol 😄). Aztán amikor ment Adam a másik böhöm állathoz, attól kész voltam. Ott pim-pong-ozott egy teremben. Vicces volt. 😄D Meg amikor a nagy böhöm állat lelépte a szintén nagy böhöm állat Bob-ot, na azon csak néztem. 😮 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A filmbeli futballcsapat tagjait olyan világklasszisok alakítják, mint a háromszoros Super Bowl-gyõztes Michael Irvin (Dallas Cowboys) és a négyszeres Super Bowl-gyõztes Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles és San Francisco 49ers), illetve a nemzeti bajnokság hírességei: Brian Bosworth (Seattle Seahawks) és Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins, St. Louis Rams). Bill Goldberg, Steve Austin és Kevin Nash világbajnok birkózók és Bob Sapp kick-box bajnok szintén a Csontdaráló szereplõgárdájának fényét emelik.
szereplõk:
Adam Sandler ... Paul 'Wrecking' Crewe
info