Die Hard 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉS igen ott válaszolsz ahol akarsz rid DICK barátom csak ezt kúltúráltabb formában is meg lehet tenni!

Sztem meg kur**ra fogjátok be! És Gladiatornak igaza van RidDICK bácsi te kezdted a másik szidását...

Riddick21
Ott válaszolok, ahol akarok. Kivéve persze, ha te szartad ezt az oldalt, esetleg maga vagy a jóisten. De azért annyit hadd jegyezzek meg, hogy McClane és nem "McClain.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Igaz, veled vagyok <#eljen><#pias>

Húú már én is nagyon várom de én az eddigi részekre kicsit más pontokat adnék:

1. 7
2. 8.5
3. 9.5
4. Az elõzetes alapján 10++ 😄

Szerintem nagyon jó lesz a 4. ben hogy végig akció és ezért fogja megverni a többi részt de nagyon!

Gladiator
Csak elég lenézõen beszélsz azokkal, akik nem tudják másodperc pontosan mikor van a premier, vagy szó szerint a filmet. Úgy teszel, mintha te szartad volna McClaint. Mindenesetre flame off. Priviben, ha válaszolni akarsz.

Noninnyó
Én épp ma néztem meg az 1-et, és nagyon tetszett ismét 😊. Holnap a 2-t, majd a 3-at nézem. Felkészülök a 4-re <#worship>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

zaki
Imdb-n felfelé kerekítettem, adtam egy 9-est a filmnek... 😄

zaki
Rég láttam õket, ha most megnézném õket, lehet, hogy 10-est adnék az elsõ részre... xd

REALista
Nálam az elsõ rész simán 10/10-es, a msáodik 10/8, a harmadik pedig 10/9!A héten én is megnézem a négyet és nagyon remélem hogy én is fogok rá 8.5-öt adni rá...
Egyébként nagyon jó hogy leszinkronizálták mert Dörner György hangja nélkül nem lenne az igazi..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Na, megnéztem a haverral...

Röviden: qrva jó volt. Igaz, ez már nem az a McLaine, akit a szemetes alól húztak ki a Die Hard 3-ban a másnaposan, részegen, depisen, de így kopaszon, cigi, és pia nélkül is ok. A trikó még mindig csuron véres (azaz ing), a beszólások most is nagyon jók (nincs benne, csak 2-3 qrva szó, ahogy megmondták...), az akciójelenetek iszonyat látványosak (az alagutas jelenet az elején, vagy a végén a kamionos-vadászrepülõs-felüljárós), kevés az üresjárat, szóval én azt mondom ez a rész sem lóg ki a többi közül, sõt.
A film szinkronizált, természetesen Dörner György a hangja Brucenak, a többi szinkronnal sem volt.
A szerencsétlen, idiótát jól játszotta a fiatal hacker srác, mellékszereplõkkel sem volt gond (mondjuk a korábbi részek fõgonoszaihoz a mostani a nyomába sem ér).
Szóval nyugodtan menjetek el a moziba megnézni, mert szerintem nem fogtok csalódni.

Die Hard 1 9/10
Die Hard 2 8/10
Die Hard 3 9/10
Die Hard 4 8,5/10 😊

Macccy
Megakarooom néééézniii ...

A kritikák mindenhol - még a nagyon fikázó rottentomatoes.com -on is - nagyon kedvezõek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

alkess
Azért, mert nem számolok vissza remegve, és nem egy bemutató az életem központi témája, még érdekelhet a film!

Én holnap este 9 re mek megnézni! Már alig várom!

Riddick21
Érdeklõdve várom a beszámolódat, komolyan! Alig várom már én is, csak szégyenszemre az íreknél július 4-én mutatják be... 😞

Bokafix2
mr.CSÉ te már láttad, hogy megírtad ezt a tartalmas negatív kritikát?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Idióták voltak, vannak, lesznek. Rá se ránts.

Amúgy én igazat adok neked, akárki akármit mond, az eredeti szinkron a legjobb (angolul még nem láttam), ellentétben a retekklubos vacakkal. Hiába istenítik többhelyütt, én sajnálom azokat, akik evvel látják elõször, és el is fogadják. Az ugyancsak sajnálatos, hogy a dvd-re is ez került.
bertino
kabbe 😞 -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zaki
Ehh de mákker vagyok, most hívott fel a haver, hogy nyert 2 jegyet a premier elõtti vetítésre... Ma este 20:00-kor kezdõdik... Majd írok milyen volt... 😄

Riddick21
Egészen konkrétan mi a problémád?
Egy tévedésre szerettem volna rávilágítani, akinek szólt, már válaszolt is rá. Van valami gond?

Gladiator
Te mi a faszomra vered itt magad?

Riddick21
Holnaptól vetítik, eddig csak sajtóvetítés volt tegnap délután és este.

Már megjelent a film?

Riddick21
866 szavazat után, akiknek a 85%-a valszeg nem látta a filmet. Ez a szám feltehetõleg csökkeni fog, ahogy a lámainvázió (ami az imdb topikjaiban megfigyelhetõ) eléri a mozikat. De ha 7 alá nem megy, akkor az bõven jelentheti azt is, hogy 10/10-es a film.
Imdb-t érdemes rugalmasan kezelni, de bíztatóak az elõjelek, még ha csak a hozzáállást bizonyítják is!

imdb
8.4-et kapott!

Riddick21
Csak abból gondoltam, mert ugye a legtöbbünkben megmaradt a "Jippijáé, te szarházi!" mondat, hisz' tényleg ez lett a sorozat szlogenje, tehát ha az általad preferált verzió hangzott volna el, akkor ugye benne sem lett volna. De mindegy, a lényeg, hogy tényleg nagyon tudom ajánlani mindenkinek az eredeti hang+felirat párosítást, az új szinkronnál mérföldekkel, a réginél csak egy picivel jobb!

Bokafix2
Honnan veszed, hogy fiatal vagyok? Bizony a 25-ön túl vagyok, tehát nem lehetek olyan fiatal.
Másrészt az ertéel-es szinkronnal egyetértek, hogy gagyi, de nem volt más. Meg nyilván, nem is emlékeztem pontosan az említett dialógusra. De mondjuk én nem a tévében láttam, hanem gépen néztem meg mindegyik részt.
Majd letöltöm eredeti nyelven is.

Riddick21
Micsoda?

Mr Csé
szar szégyene az 1 résznek pffff

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Riddick21
Ráadásul az említett résznél Hans még nem is tudja, hogy kedvenc rendõrünket (már akinek, nekem Szimat Szörény😄) McClane-nek hívják, ez csak Allis halála elõtt derül ki.

Riddick21
" Hans: - Azt hiszi, van esélye ellenünk Meklén?
Meklén: - De még mennyire hogy van, te sz**házi!"

Fiatal barátom, McClane bizony kurvára nem ezt mondja. Csak ugye nem RTL klubos gagyiszinkronnal kellene nézni a filmeket. Mert akkor bizony lemarad az ember a Die Hard sorozat szlogenjérõl, jelmondatáról és szerényen megfogalmazott filozófiájáról is, miszerint:

Hans: -Maga tényleg azt hiszi, hogy van esélye ellenünk, Mr. Cowboy?
McClane: -Jippijáé, te szarházi! (Yippie-ki-yay motherfucker!)

Mivel ez a verzió csak az öreg rókáknak lehet meg tv-bõl felvett változatban, így tessék megnézni mind3 részt eredti hanggal+magyar felirattal, a magyar szinkronnal ellentétben mindegyikben elhangzik a fenti mondat! Ahogy a 4. rész végén is, de ott már a szinkronban is bennehagyták "Jippijáé, te vadbarom!" címen.

"Ahogy olvastam, ez a rész a záróepizód"

Azt nyilatkozta, hogy ha ez sikeres lesz lehet h lesz 5. rész is

Egyébként eddig nekem is az 1. tetszik legjobban.

Bokafix2
Nekem az elsõ rész teccik. Fõleg az ottani egyik beszólása a fõgonosznak:

Hans: - Azt hiszi, van esélye ellenünk Meklén?
Meklén: - De még mennyire hogy van, te sz**házi! <#idiota>

A 4. rész is biztos, hogy jó lesz, bár elég sokat öregedett a terroristák réme, de egy utolsó ütközetre megteszi. (Ahogy olvastam, ez a rész a záróepizód)
Ja, és Dörner György magyarhangja kötelezõ...

REALista
"a jók és rosszak egyaránt elhullanak, és néhol elég kreatív módon (már ami a módszert illeti), de a vért mintha egy másik bolygóra számûzték volna..."

ez nem hangzik túl jól...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

bertino
na, hát ugy legyen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Riddick21
Kurvára érdekelhet téged... Nálam kb. 3 hónapja számol vissza a képernyõkímélõ. Magyar kritika itt.
Eddig a pozitív kritikák uralják a netet, legyen szó rajongókról vagy újságírókról, mindenki leírja nagyjából azt, hogy: a sorozat leglátványosabb része, megállás nélkül pörög az akció, Willis soha nem látott jó formában van, az egymondatos beszólásaival van tele a film és ez az utóbbi 12 év legfaszább akciófilmje.

Vagyis Holnap😄

Szerdán Premier!!!

alkess
A héten már a mozikban lesz? Nem is tudtam. De örülök!!! <#vigyor2>

ki ne várná?????
Shodan
kicsit elhalt a topic, holnap után premier, én várom azért...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Riddick21
"De most komolyan, ez a házban lövöldözést csak én untam?"

Úgy tûnik.

Kmarha
Nem, én csak direkte az elsõ 10 percrõl, no meg a 16-os karika körüli cécót ismerve, irtam amit. És mindegyik után irtam, hogy a film ettõl még lehet jobb.

De most komolyan, ez a házban lövöldözést csak én untam? 😄

A filmet persze csak moziba, de ott kötelezõen fogom megnézni én is. Aztán meg majd veszekszünk rajta, hogy jó film volt e vagy jó Die Hard film. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Riddick21
Hát ha nem láttál minden trailert, tv-spotot, teasert, részletet, akkor megértem, hogy csalódott vagy.
Én a kezdetektõl figyelek mindent, kétlem, hogy lenne nagyobb Die Hard fan nálam, még a sört is így iszom... szóval láttam minden képet, videót és a kezdetektõl egyre inkább bizakodó vagyok, pedig szigorú szemmel nézem!

Kmarha
Remélem is, megnézzük ezeket is. 😊 Akkor mégis van remény?!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Riddick21
Nem értem, mirõl beszélsz. Az elsõ jelenetben benn sincs, a másodikban pedig éppen érkezik, a korábban kiadott két részletben viszont csak úgy ontja a cinikus beszólásokat ("Circus in town?"; "Sound like a pretty scary guy!", stb.), nem beszélve a helikoptert-kocsival-leszedõs részrõl, ahol már amikor az autóba beszállva is nyomja ("All you gotta do is go pick up a kid in New Jersey, and drive him down to D.C. How hard can that be, huh?") és késõbb sem fukarkodik ("-Are you ok? -I'll let you know in a minute..."). Szóval John McClane-ebb már nem is lehetne.

Kmarha
Nem azt szidom. Ugy érzem túlzásba vették. Eddig inkább Bad Boys 2. És hiányoltam az igazi karaktert belõle, mert azért McClane nélkül nem Die Hard a Die Hard. És az említett ember morcos, mindenkinek beszól, nézésével embert lehet ölni, találékony, mindenkinél okosabb, és piszok jól megy neki az egyedül bujócska egy épületben, repülõben, váróteremben, miközben egy fél tucat terrorista kergeti õt.

De biztos jó lesz igy is, ahogy most áll a dolog.

Én direkt meg sem néztem az elsõ 10 percet! Had legyen meglepetés, és amikkel itt szidjátok a filmet, hogy semmi más csak tömény akció az nekem meg pont jót jelent, ez a jó egy Die Hard filmben!!! Szerintem ez már alapból biztosítja azt hogy fenomenális film lesz!
Nem kell mindenben a realitást keresni...ez a lényege a die hardnak is...egy ember egyedül néhány golyóval elintéz vagy 20 terroristát! Nem értem mit szidjátok azért meg szinte csak az akcióról szól! Lehet nem láttatok még die hard részt...

Kmarha
(másrészt már kicsit unalmas az, "Ez az ország megfizet a büneiért" szöveg, a katonaság éves lõszerfogyasztásának az eldurrogtatása, a fizika törvényeire majdnem hogy fittyet hányva rekpedõ, bukfencezõ kocsik, a házfalakon futkározó, látványos ugrásokat produkáló és még látványosabb bukásokban elhalálozó csunya gonosz bácsik kisebb hadserege.. nekem nem kell.

Vissza az ak-t szorongató, kis helyen összezárt terroristákat, akik szimpla lövésektõl, torokelvágástól meghalnak, akik mellé nem kell hatalmas kamion hogy áthajtva mindenen szétszorja a roncs kocsikat maga körül. Mert lehet izgalmas egy akciófilm anélkül, hogy 22 másodpercenként robbanna valami. De ezt már úgylátszik elfelejtették a film rendezõk)