Die Hard 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
1. 7
2. 8.5
3. 9.5
4. Az elõzetes alapján 10++ 😄
Szerintem nagyon jó lesz a 4. ben hogy végig akció és ezért fogja megverni a többi részt de nagyon!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Egyébként nagyon jó hogy leszinkronizálták mert Dörner György hangja nélkül nem lenne az igazi..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Röviden: qrva jó volt. Igaz, ez már nem az a McLaine, akit a szemetes alól húztak ki a Die Hard 3-ban a másnaposan, részegen, depisen, de így kopaszon, cigi, és pia nélkül is ok. A trikó még mindig csuron véres (azaz ing), a beszólások most is nagyon jók (nincs benne, csak 2-3 qrva szó, ahogy megmondták...), az akciójelenetek iszonyat látványosak (az alagutas jelenet az elején, vagy a végén a kamionos-vadászrepülõs-felüljárós), kevés az üresjárat, szóval én azt mondom ez a rész sem lóg ki a többi közül, sõt.
A film szinkronizált, természetesen Dörner György a hangja Brucenak, a többi szinkronnal sem volt.
A szerencsétlen, idiótát jól játszotta a fiatal hacker srác, mellékszereplõkkel sem volt gond (mondjuk a korábbi részek fõgonoszaihoz a mostani a nyomába sem ér).
Szóval nyugodtan menjetek el a moziba megnézni, mert szerintem nem fogtok csalódni.
Die Hard 1 9/10
Die Hard 2 8/10
Die Hard 3 9/10
Die Hard 4 8,5/10 😊
A kritikák mindenhol - még a nagyon fikázó rottentomatoes.com -on is - nagyon kedvezõek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amúgy én igazat adok neked, akárki akármit mond, az eredeti szinkron a legjobb (angolul még nem láttam), ellentétben a retekklubos vacakkal. Hiába istenítik többhelyütt, én sajnálom azokat, akik evvel látják elõször, és el is fogadják. Az ugyancsak sajnálatos, hogy a dvd-re is ez került.
Egy tévedésre szerettem volna rávilágítani, akinek szólt, már válaszolt is rá. Van valami gond?
Imdb-t érdemes rugalmasan kezelni, de bíztatóak az elõjelek, még ha csak a hozzáállást bizonyítják is!
Másrészt az ertéel-es szinkronnal egyetértek, hogy gagyi, de nem volt más. Meg nyilván, nem is emlékeztem pontosan az említett dialógusra. De mondjuk én nem a tévében láttam, hanem gépen néztem meg mindegyik részt.
Majd letöltöm eredeti nyelven is.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Meklén: - De még mennyire hogy van, te sz**házi!"
Fiatal barátom, McClane bizony kurvára nem ezt mondja. Csak ugye nem RTL klubos gagyiszinkronnal kellene nézni a filmeket. Mert akkor bizony lemarad az ember a Die Hard sorozat szlogenjérõl, jelmondatáról és szerényen megfogalmazott filozófiájáról is, miszerint:
Hans: -Maga tényleg azt hiszi, hogy van esélye ellenünk, Mr. Cowboy?
McClane: -Jippijáé, te szarházi! (Yippie-ki-yay motherfucker!)
Mivel ez a verzió csak az öreg rókáknak lehet meg tv-bõl felvett változatban, így tessék megnézni mind3 részt eredti hanggal+magyar felirattal, a magyar szinkronnal ellentétben mindegyikben elhangzik a fenti mondat! Ahogy a 4. rész végén is, de ott már a szinkronban is bennehagyták "Jippijáé, te vadbarom!" címen.
Azt nyilatkozta, hogy ha ez sikeres lesz lehet h lesz 5. rész is
Egyébként eddig nekem is az 1. tetszik legjobban.
Hans: - Azt hiszi, van esélye ellenünk Meklén?
Meklén: - De még mennyire hogy van, te sz**házi! <#idiota>#idiota>
A 4. rész is biztos, hogy jó lesz, bár elég sokat öregedett a terroristák réme, de egy utolsó ütközetre megteszi. (Ahogy olvastam, ez a rész a záróepizód)
Ja, és Dörner György magyarhangja kötelezõ...
ez nem hangzik túl jól...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Eddig a pozitív kritikák uralják a netet, legyen szó rajongókról vagy újságírókról, mindenki leírja nagyjából azt, hogy: a sorozat leglátványosabb része, megállás nélkül pörög az akció, Willis soha nem látott jó formában van, az egymondatos beszólásaival van tele a film és ez az utóbbi 12 év legfaszább akciófilmje.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Úgy tûnik.
De most komolyan, ez a házban lövöldözést csak én untam? 😄
A filmet persze csak moziba, de ott kötelezõen fogom megnézni én is. Aztán meg majd veszekszünk rajta, hogy jó film volt e vagy jó Die Hard film. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én a kezdetektõl figyelek mindent, kétlem, hogy lenne nagyobb Die Hard fan nálam, még a sört is így iszom... szóval láttam minden képet, videót és a kezdetektõl egyre inkább bizakodó vagyok, pedig szigorú szemmel nézem!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De biztos jó lesz igy is, ahogy most áll a dolog.
Nem kell mindenben a realitást keresni...ez a lényege a die hardnak is...egy ember egyedül néhány golyóval elintéz vagy 20 terroristát! Nem értem mit szidjátok azért meg szinte csak az akcióról szól! Lehet nem láttatok még die hard részt...
Vissza az ak-t szorongató, kis helyen összezárt terroristákat, akik szimpla lövésektõl, torokelvágástól meghalnak, akik mellé nem kell hatalmas kamion hogy áthajtva mindenen szétszorja a roncs kocsikat maga körül. Mert lehet izgalmas egy akciófilm anélkül, hogy 22 másodpercenként robbanna valami. De ezt már úgylátszik elfelejtették a film rendezõk)