Die Hard 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
milyen keveredés?

Synchronous
Lenne egyszer az életben egy olyan hozzászólásod, hogy nem idézed más szövegeit?? Van egyáltalán egy önálló gondolatod is? <#wilting><#wilting>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

nem rossz a "film noir" sem (LOL😊, de én ezen vigyorogtam: ". Rengeteg digi trükk, millió visual effect"

szerintem itt keveredés van.
"Az 1 teremtette meg a mostani akció filmek alapjait, de mindegy."

a régi akciófilmekét. a mostaniak már rég túlléptek rajta.
Synchronous
Igyál szépen egy pohár hideg vizet, és nyugodjál le.
Nem látod az idézõjeleket a szavak elõtt és után, te <#kocsog>?? Ha neked gondot okoz egy szó képletes értelemzése húzzál vissza az oviba. Tökéletesen tudom mit jelent a szó, szerintem te nem vagy tisztában vele.
Gratulálok, ismét sikerült leverned a lécet.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

REALista
Az életkorodra kiváncsi lennék...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Riddick21
""film noir" hangulat "
Die Hardban?????????
Normális vagy te? Tudod te egyáltalán, hogy mirõl beszélsz? Ez az egész fórum egy kurva nagy vicc, de kezd egyre jobban eldurvulni. Hogy lehet ilyen baromságokat firkálni?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Synchronous
Nagy általánosságban, hangsúlyozom, nagy általánosságban az 1. rész sosem a leggyengébb darabja egy sorozatnak.
A tendencia azt mutatja, hogy a rá következõ részek mindig gyengébbre sikerülnek. Kevés kivételtõl eltekintve ez a helyzet, és ezt Hollywoodban is tudják.
Igaz, sokan akik a 4. részben csalódtak, azt hitték, hogy úgy fognak kijönni a moziból, mintha megmártóztak volna a nirvánában. Magyarán túl sokat vártak a filmtõl.
Viszont akik csalódtak, többségben inkább azért, mert nem nagyon jön át az "film noir" hangulat és az atmoszféra, amit az 1-ben kaptunk.
A 4. rész olyan, mint az elsózott leves... Rengeteg digi trükk, millió visual effect, és épp emiatt az igazi íze eltûnt.

bertino
pontosan mire gondolsz ?
egész biztos volt elõtte más, hasonlo akcioju film a mûfajban
sztem oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shodan
Az 1 teremtette meg a mostani akció filmek alapjait, de mindegy.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Hát igen ez annál sokkal jobb lesz... Az 1. volt a sorozat leggyengébb darabja! Persze ezzel nem azt mondom hogy rossz volt mert legalább 5 ször megnéztem és jó szerintem! De a többi mégjobb!

Synchronous
Ha Die Hard 1 szintû lenne, attól még a látványt, CGI-t meg lehetne tartani. A kettõ nem zárja ki egymást. Csak az a baj, hogy ez nem Die Hard 1 szintû.

Shodan
szerintem qrva jó lenne! <#vigyor2>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

kill3r21
nemtudom papa én fannak érzem magam és végig élveztem a T3 mat is,nem volt vele semmi gondom,korrekt volt,ennyi de lehet igazam van és nem vagyok nagy fan....😊
Szerintem az emberrek 99%-a aki megnézi igenis örül hogy tele van nyomva CGI-al meg látvánnyal, ez a jó egy mai akciófilmben! Képzeld már el ha modnjuk Die Hard 1 szintû film lenne a 4. is...mindenki csalódna benne mert az gondolnéák hogy "még ma is csak ennyire képsesek a készítõk?"

Riddick:
Neked külön örülök hogy ismét magas intelligencia szinteddel gazdagitod a sorainkat😄

Synchronous
Ez egy racionális hozzáállás. Így kell. <#taps>

REALista
Már bocs de ha neked annyira tetszett akkor az éppen azért lehet mert nem vagy nagy fan...

REALista
Egyébként magyar elõzetesben nagyon átjött a Die Hard hangulat bár ez lehet hogy a jól összevágot képsorokak a zenének és Willis magyar hangjának köszönhetõ!Én csak attól félelk hogy olyan King-Kongos lesz az egész...a fõszereplõk össz-vissza zuhannak egy csomó lehetetlen helyzetbõl egy karcolás nélkül kerülnek ki...

kill3r21
Szépek vagytok!
😄
Ez pont olyan mint a terminátor esete...mindenki leszarozta a 3.részt...
én mivel nagy fan vagyok nagyon tetszett...ennyi 😊
REALista
Én még em láttam a filmet úgyhogy nem mondok véleményt szerintem neked is ezt kéne tenne mert ha jól tudom te is így vagy vele...
A legtöbb kritika szart sem ér egyébként is egy csomó helyen Istenítik a filmet máshol meg lehúzzák mint állat.

A tehénsegg arcoda? nehéz lesz...

Riddick21
Tövig beveheted.

bertino
de azért te se vagy sokkal több a tehénsegg méretû arcoddal

Riddick21
Idióták. Az egész internet attól hangos, hogy mennyire fasza, hogy alig van CGI a filmben, Ti meg itt veritek a nyálatokat. Tanuljatok meg szórakozni és ne hívjátok magatokat Die Hard fannak, mert inkább vagytok a sorozat szégyenei.

Synchronous
Attól hogy változnak a trendek és fejlõdik a technika, még lehetett volna a rendezõben annyi flexibilitás, hogy a technikát ötvözze az eredeti D.H. hangulatával és akcióival. Semmilyen technikai fejlõdés nem ér meg annyit, hogy miatta majdcsak elvesszen mindaz, ami ezt a filmet annak idején naggyá tette. A film rajongói, meg akik szeretik ezt a mûfajt, azok Die Hard mozit akarnak látni, és nem Final Fantasy-t.
Nem lett annyira rossz a film, de ennél sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni.

Sziasztok!

Tegnap megnéztem, írom a véleményt:
Nem rossz, sokadik megnézésre is, mint a 3. rész ez is be fog jönni. McLane valóban nem alkoholista és nem dohányzik. De az elsõ két részben se ivott és itt miért is ne szokhatna le a bagóról??
Az alaptörténet nem egy nagy durranás, de minek kellene történnie, h azt mondhassuk rá??
Egyedül két részen mosolyogtam el magam:
- rendõrautó-helikopter üldözõs jelenetben a tûzcsapos rész
- kamion vs. F-35, ez leginkább egy mission impossible lehetne Tamással.

Végeredményben elég jó mozi, mindenképpen nézhetõ, azt kaptam, amit vártam. Igazán ütni szerintem majd csak DVD-n fog nálam.

Over
Shodan
Talán inkább a filmeseknek kéne a nézõkhöz alkalmazkodniuk, nem pedig mi hozzájuk.Ha ez az új trend hogy csináljuk meg minden film folytatását, remakjét és toljuk tele sok számítógépes effektel, akkor nálam a mozi meghalt.

Nállam az év filmje!! Veri az elõzõ részeket látványban meg mindenben!

Smuge
Észre kéne már venni hogy 2007-et írunk , változnak a trendek , igények , technika megállíthatatlanul fejlõdik ami a szórakoztatóiparban is jelen van , és használják is . Ennyi . Hiába sirtok emiatt , lezárult egy korszak , és egy ujjabb követi amit vagy megszoksz vagy nem . Más szemmel kell már nézni , felfogni a dolgokat . A die hard 4.0 pedig a maga mûfajában verhetetlen lett!

Gladiator
Héj! Szívek szállodáját nem bántani!😄

Én tegnap láttam,de nekem kurvára bejött! Tele van akcióval.Én tutkó megnézem mégegyszer moziban!A Legjobb die hard nállam!

Synchronous
Ez az alapvetõ gond a folytatásokkal, fõleg akkor, ha sok évvel az elõzõ rész után csinálják meg. Már nem ugyanaz. Sajnos ez a film is túlnyomórészt látványmozivá silányult.
Régen, míg nem volt fejlett CGI, meg digitális trükkök, sokkal izgalmasabb "izzadós" mozit gyúrtak nekünk a filmesek. Most, valamilyen láthatatlan kényszer hatására mindig telezsúfolják a filmeket speciális effektekkel, meg CGI-vel.
A régi Dájhárd-ból (gondolok itt pl. az 1. részre) nagyon kevés jön át.
Szó se róla Willis kitett magáért, de bizonyos szereplõk, inkább a Szívek szállodájába illenének bele, annyira harmatgyengék.

Na most volt szerencsém megnézni a negyedik részt.
Iszonyatosan POCSÉK !!!
Elsõ gondom a fõgonosz... hát ez valami szánalmas lett, nem is tudok mit hozzáfûzni, ez a kis gyökér görcs nagyon gyenge
2. a story jó indulattal B kategóriás, és ez az egész hacker szarakodás semmennyire sem illik bele a die hardba (tudom, tudom 2007et írunk, de én szeretnék látni néha kalsszikus akciót)
3. akció jelenetek... számítógépes trükk dögivel, vadászgéppel való harc a vicc kategóriába sorolható
4. A régi McLane néhol-néhol feltûnik, de a jó öreg cinizmusa oda, meg az alkoholizmus és a bagó is ami szerintem alap volt, a karakter megszeretésénél.

Számomra a Die Hard marad egy trilógia, ez pedig egy 2007es gagyira sikerült, B kategóriás csilli-villi efektess "akciófilm".
Azért nézze meg az aki eddig szerette, lehet õ nem fog akkorát csalódni mint én!

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Shodan
Én épp a beszólásokat hiányoltam. Néhol vártam a csattanót de semmi.
Ami a legjobban idegesített , ez a számítógépes halandzsa baromság, ide-oda ugrál a kép ,püfölik a billentyûzetet, pörögnek a számok.
A díszletet kicsit olyan B-kategóriásnak éreztem. Több helyen kapcsolok, gépek, mint valami michael dudikof borzalomban.
A zenéhez örülök hogy nem nyúltak, ez már megadja az alaphangulatot.Akció jelenetek néhol eltúlozva( repülõs jelenet vége no comment, just cause feeling kapaszkodjunk a repülõ hátuljába.)a többi rendben van, sajnálom hogy több helyen cgi-vel oldottak meg bizonyos jeleneteket, ehhez a stílushoz ,filmhez nem illik <#szomoru1>
Összeségében nem rossz, én egyértelmûen rosszabra számítottam. De így is a sorozat leggyengéb darabja szerintem. Egy alternatív die-hard 3 hoz tudnám hasonlítani, minden megvan benne ami abba is volt:fõgonosz, annak harcos nõje, taxi, nagyváros , rendõrfõnök, társ. de valahogy mégsem az. nálam olyan 7,5/10. Ja és Dörner hangja se volt a toppon, néha oda tette magát, néhol pedig teljesen más volt a hangszín, de lehet hogy csak a mozi miatt hangzott így.

Smuge
Igen , ez igy van , az index-el nem szabad foglalkozni , amit csak tudnak leszolnak .

Most láttam a filmet, és azt kell mondanom igen jó lett . Más mint az elözõ filmek tény , de méltó a die hard címhez ami nem igen mondható el a mostani folytatásokrol . A régi filmek kultuszt teremtettek , amit a 4.0 továbbvisz, de immáron a nélkülözhetetlen cgi-vel ami még látványosabbá teszi John McClane cselekedeteit . Meg kell szokni. Bruce Willis semmit nem változott , hozza a szokásos formáját, beszólásai is maradtak a régiek 😊 Nem szaporitom tovább a szavakat: mindenki nézze meg! Élmény ez az film !

Indexen mindent lehúznak,nem kell vele foglalkozni.Amit én eddig a filmrõl hallottam,az nagyon biztató.😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Hát ez a kritikus nagyon lehúzza a filmet...de.....nem érdekel szerintem akkor is jó lesz!! Sokkal jobb mint az elõzõ részek!

Amúgy szerintem én sem fogok várni inkább valami reggeli/déli vetítésre megyek mert akkor még kevesebben vannak!

Igaz!! De én nemtudok várni! Nekem a 300-nál volt hogy 3 gyerek elõttem mindig dumált meg röhögcsélt.Aztán amikor elegem lett megdobtam õket üveggel meg elõrevágtam egy fél zacskó kukoricát(de csak mert rossz volt)!!

Már alig birom ki Die HArd 4 nélkül de nem akarok túl hamar Moziba menni mert tömve vannak a termek és mindenki csak mobilozik, dumál stb... és ez elég zavaró szokott lenni, az a jó amikor össz-vissz vagyunk a moziban vagy 10-en!

OFF:
Haggyátok rá! Másik fórumon is ezt csinálja... azt hiszi õ az überkritikus... Azt hallottam az ilyenekbe nem szabad belekötni mert idegbajt kapnak. (ez szakvélemény😄) Szal haggyátok, max nem reagáltok rá... Hagy élje a maga álomvilágát... Riddick21: (a világért se) sértõdj meg...
ON:
Én sajna csak pénteken jutok el a moziig, de a + kritikák mindenesetre biztatóak... A vadászgépes jelenetet elnézve a trailerbõl: sztem a régi lesz..😄

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Menj már innen, senki nem kíváncsi rád 😊

Riddick21
Filmrõl valamit?
Bohócok.

😊

Ha valaki idõközben látja a filmet nyugodtan irjon ide véleményt róla, nagyon kíváncsi vagyok rájuk! De mondjuk akkor is megnézem ha mindenki szidja😄

<#eljen>

bertino
mit képzelsz magadrol ?
a világ közepe nem te vagy

Látom könnyû téged felidegesiteni😄 De csakazért is itt maradok hogy veled ellentétben az értelmesek táborát gyarapitsam!

Riddick21
Ha a filmhez nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor MIÉRT NEM TAKARODSZ INNEN A JÓ KURVA ANYÁDBA???