Die Hard 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
szerintem itt keveredés van.
a régi akciófilmekét. a mostaniak már rég túlléptek rajta.
Nem látod az idézõjeleket a szavak elõtt és után, te <#kocsog>#kocsog>?? Ha neked gondot okoz egy szó képletes értelemzése húzzál vissza az oviba. Tökéletesen tudom mit jelent a szó, szerintem te nem vagy tisztában vele.
Gratulálok, ismét sikerült leverned a lécet.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Die Hardban?????????
Normális vagy te? Tudod te egyáltalán, hogy mirõl beszélsz? Ez az egész fórum egy kurva nagy vicc, de kezd egyre jobban eldurvulni. Hogy lehet ilyen baromságokat firkálni?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A tendencia azt mutatja, hogy a rá következõ részek mindig gyengébbre sikerülnek. Kevés kivételtõl eltekintve ez a helyzet, és ezt Hollywoodban is tudják.
Igaz, sokan akik a 4. részben csalódtak, azt hitték, hogy úgy fognak kijönni a moziból, mintha megmártóztak volna a nirvánában. Magyarán túl sokat vártak a filmtõl.
Viszont akik csalódtak, többségben inkább azért, mert nem nagyon jön át az "film noir" hangulat és az atmoszféra, amit az 1-ben kaptunk.
A 4. rész olyan, mint az elsózott leves... Rengeteg digi trükk, millió visual effect, és épp emiatt az igazi íze eltûnt.
egész biztos volt elõtte más, hasonlo akcioju film a mûfajban
sztem oO
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Riddick:
Neked külön örülök hogy ismét magas intelligencia szinteddel gazdagitod a sorainkat😄
😄
Ez pont olyan mint a terminátor esete...mindenki leszarozta a 3.részt...
én mivel nagy fan vagyok nagyon tetszett...ennyi 😊
A legtöbb kritika szart sem ér egyébként is egy csomó helyen Istenítik a filmet máshol meg lehúzzák mint állat.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem lett annyira rossz a film, de ennél sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni.
Tegnap megnéztem, írom a véleményt:
Nem rossz, sokadik megnézésre is, mint a 3. rész ez is be fog jönni. McLane valóban nem alkoholista és nem dohányzik. De az elsõ két részben se ivott és itt miért is ne szokhatna le a bagóról??
Az alaptörténet nem egy nagy durranás, de minek kellene történnie, h azt mondhassuk rá??
Egyedül két részen mosolyogtam el magam:
- rendõrautó-helikopter üldözõs jelenetben a tûzcsapos rész
- kamion vs. F-35, ez leginkább egy mission impossible lehetne Tamással.
Végeredményben elég jó mozi, mindenképpen nézhetõ, azt kaptam, amit vártam. Igazán ütni szerintem majd csak DVD-n fog nálam.
Over
Régen, míg nem volt fejlett CGI, meg digitális trükkök, sokkal izgalmasabb "izzadós" mozit gyúrtak nekünk a filmesek. Most, valamilyen láthatatlan kényszer hatására mindig telezsúfolják a filmeket speciális effektekkel, meg CGI-vel.
A régi Dájhárd-ból (gondolok itt pl. az 1. részre) nagyon kevés jön át.
Szó se róla Willis kitett magáért, de bizonyos szereplõk, inkább a Szívek szállodájába illenének bele, annyira harmatgyengék.
Iszonyatosan POCSÉK !!!
Elsõ gondom a fõgonosz... hát ez valami szánalmas lett, nem is tudok mit hozzáfûzni, ez a kis gyökér görcs nagyon gyenge
2. a story jó indulattal B kategóriás, és ez az egész hacker szarakodás semmennyire sem illik bele a die hardba (tudom, tudom 2007et írunk, de én szeretnék látni néha kalsszikus akciót)
3. akció jelenetek... számítógépes trükk dögivel, vadászgéppel való harc a vicc kategóriába sorolható
4. A régi McLane néhol-néhol feltûnik, de a jó öreg cinizmusa oda, meg az alkoholizmus és a bagó is ami szerintem alap volt, a karakter megszeretésénél.
Számomra a Die Hard marad egy trilógia, ez pedig egy 2007es gagyira sikerült, B kategóriás csilli-villi efektess "akciófilm".
Azért nézze meg az aki eddig szerette, lehet õ nem fog akkorát csalódni mint én!
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
Ami a legjobban idegesített , ez a számítógépes halandzsa baromság, ide-oda ugrál a kép ,püfölik a billentyûzetet, pörögnek a számok.
A díszletet kicsit olyan B-kategóriásnak éreztem. Több helyen kapcsolok, gépek, mint valami michael dudikof borzalomban.
A zenéhez örülök hogy nem nyúltak, ez már megadja az alaphangulatot.Akció jelenetek néhol eltúlozva( repülõs jelenet vége no comment, just cause feeling kapaszkodjunk a repülõ hátuljába.)a többi rendben van, sajnálom hogy több helyen cgi-vel oldottak meg bizonyos jeleneteket, ehhez a stílushoz ,filmhez nem illik <#szomoru1>#szomoru1>
Összeségében nem rossz, én egyértelmûen rosszabra számítottam. De így is a sorozat leggyengéb darabja szerintem. Egy alternatív die-hard 3 hoz tudnám hasonlítani, minden megvan benne ami abba is volt:fõgonosz, annak harcos nõje, taxi, nagyváros , rendõrfõnök, társ. de valahogy mégsem az. nálam olyan 7,5/10. Ja és Dörner hangja se volt a toppon, néha oda tette magát, néhol pedig teljesen más volt a hangszín, de lehet hogy csak a mozi miatt hangzott így.
Most láttam a filmet, és azt kell mondanom igen jó lett . Más mint az elözõ filmek tény , de méltó a die hard címhez ami nem igen mondható el a mostani folytatásokrol . A régi filmek kultuszt teremtettek , amit a 4.0 továbbvisz, de immáron a nélkülözhetetlen cgi-vel ami még látványosabbá teszi John McClane cselekedeteit . Meg kell szokni. Bruce Willis semmit nem változott , hozza a szokásos formáját, beszólásai is maradtak a régiek 😊 Nem szaporitom tovább a szavakat: mindenki nézze meg! Élmény ez az film !
http://videodrome.freeblog.hu/
Haggyátok rá! Másik fórumon is ezt csinálja... azt hiszi õ az überkritikus... Azt hallottam az ilyenekbe nem szabad belekötni mert idegbajt kapnak. (ez szakvélemény😄) Szal haggyátok, max nem reagáltok rá... Hagy élje a maga álomvilágát... Riddick21: (a világért se) sértõdj meg...
ON:
Én sajna csak pénteken jutok el a moziig, de a + kritikák mindenesetre biztatóak... A vadászgépes jelenetet elnézve a trailerbõl: sztem a régi lesz..😄
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
😊
a világ közepe nem te vagy