347
  • John McClane
    Komolyabban kellene venni a jegypénztáraknál a korhatárkérdést...
  • Shiwo
    neked akkor lesz izgalmas 1 film, ha minél több robbanás van benne ?
  • zsozsizsá
    Sziasztok én tegnap néztem meg a moziba és áááá nagyon jó volt végik izgultad az egészet nem volt megállás. Jó volt pár alibi benne de ettől volt még jobb. Pl amikor simán visszahuzza a kormányt amikor a kamion hátsó része eldőlt volna. Kellet 1 kis izom oda:)
    Nem volt meg a hangulata baddenni miér? A Die Hard lényege a robbanás szerintem meg az izgalom. Az előző 3 is izgalmas volt csak kevesebb volt benne a robbanás, de azér akkor is oda tették, na mind1 szerintem eddig a 3 és a 4 volt a legjobb!!!
  • sigmavirus1
    Nekem kurvára bejött pedig nem vártam túl sokat tőle. Az repcsis résznél nem tudtam megálni röhögés nélkűl, mondjuk az addigi jelenetek se voltak semmit, de a túlzások ellenére is egy rohadt jó folytatás szerintem.
  • baddeni
    röviden : nem rossz a film DE ez nem Die Hard ......... :C :C :C nincs meg az a hangulata mint az előző 3nak ez van ennyi ......
  • Victor1103
    Ma néztem meg a moziba,de nem sokat vártam tőle.A végére azonban csak azt tudtam mondani hogy ez a film kiba..ott király volt.Abszolút csillagos 10 a 10-ből.Már csak a Transformers-re vagyok kíváncsi.Remélem az még jobb lesz.
  • CSOCSO
    talan a legnagyobb baromsag az volt mikor ugy felrobbant a tuzolto keszulek hogy az ember kirepult a hazbol.. lol
  • CSOCSO
    az jippi-ka-je es nem jippi ja ke
  • CSOCSO
    "régi részekben meklén egy szerencsétlen volt, aki 'ha már ott van, akkor rendet csinál" lol.. ez mennyire igaz
  • CSOCSO
    mer valszeg olcso volt a csavo.. a masik meg nem
  • CSOCSO
    lol tegnap neztem a filmet.. most raneztem a logora es rajotem hogy dehianyzika pofaja ennek az idiotanak:D
  • rvn
    nagyon jó film...a vadászpilótás rész azé elég hihetetlen volt:D mondjuk ismerjük már mclane-t minden szarból kihuzza magát:D:D....deazért a cigi a képéböl tényleg hiányzot :S
  • kill3r21
    megnéztem a filmet én is....
    15/10
    kritika Fuck...
    no comment...
  • kill3r21
    Magyar Felirat
  • Magoo
    Apropó, a film zenéjéből kiderül hogy Marco Beltrami még mindig nem tud zenét csinálni csak valami jó nagy rakás ****-t! Nem tudtok olyan Beltrami zenét mutatni ami hallgatható lenne önmagában! Bezzeg amit Michael Kamen tett le az első 3 résznél! NA AZ ZENE!
    Beltrami már a T3-at is úgy elbarmolta zeneileg ahogy csak lehetett. Ő nem zenél hanem hangszerekkel próbálja követni a film hangeffektjeit...illetve kiegészíteni azokat. (és még azt is bénán) Egyszerűen a zenéje nem áll össze egy teljes egésszé!
    Én ehhez tutira Alan Silvestrit kértem volna fel habozás nélkül! Az ő motívumai közel állnak Kamen-hez...nem értem a rendező miért nem látta ezt be... :(
  • alkess
    Ma megnéztem, és nagyon tetszett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak az F35-ös jelenet nem tetszett, meg amikor a karatés ribanccal verekedett, és a csajnak semmi baja sem volt. Más egy akkora ütéstől a képében menten megpusztult volna, ennek meg az orra sem törött. De a film nagyon király, már épp ideje volt a sok képregényfeldolgozás mellett egy igazi akciófilm.

Jöhet a folytatás...
  • zaki
    Kérjél anyutól pénzt.
  • REALista
  • lampard99
    kifizeted a jegy árát?
  • Magoo
    itt a segítség: MENNJÉ' MOZIBA!!!
  • lampard99
    Hello kelene a film magar felirata HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Shep
    Miért lenne durva? Mindenkinek más tetszik, neked pl. nagyon bejött az első rész (nekem is), de én jobban szeretem az olyan filmeket ahol több helyszín van összetettebb a történet, és pl a 3-4 pont ilyen, az első egy nagyon jó akciófilm első 20ban benne van, de számomra nem elég változatos, persze ötletes meg profi munka. Szóval ennyi, mindenkinek más jön be. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene akkor elég unalmas helyen élnénk.
  • Csaba007
    Nállam:
    Die hard 4
    Die Hard 1
    Die Hard 3
    Die Hard 2
  • zaki
    Ez azért durva kifejezés. De ízlések és pofonok... :)

Nálam a sorrend, ahogy már korábban is írtam:

Die Hard 1
    Die Hard 3
    Die Hard 4
    Die Hard 2
  • Shep
    Remélem ezzel nem rám céloztál, mert az igazán jó filmek CGI nélkül készültek, pl: Halál 50 órája.
  • Shep
    Szerintem meg pont úgy van, hogy minden résszel egyre jobb lett a sorozat.
  • midnite
    >>>Miért kellene nekem megindokolnom neked, hogy miért jobb szerintem mint a 3?

Csak érdekel. Komolyan.

Azt még el tudom hinni, hogy a film általánosságban tetszik valakinek. Végülis nem rossz.
    De azért az - számomra! - elég egyértelmű, hogy a négy film közül ez a legrosszabb...
  • REALista
    Kár ezen vitatkozni bár én is kicsit vicces nek tartom na de érthető hogy akik T3-on és King-Kong-on nőnek fel azok már nem tudnak értékelni egy CGI mentes Die Hard-ot...:(
  • Shep
    Miért kellene nekem megindokolnom neked, hogy miért jobb szerintem mint a 3? Ez teljesen szubjektív dolog. De tessék azért jobb mert mert kocsival elintéz egy helikoptert :DDDDDDDDD
  • midnite
    Eddig a legjobb filmnek a 3. részt tartottam, mostmár a 4. az :)

Miben jobb, mint a 3?
    És ami még fontosabb, miben jobb, mint az 1?

• Shep
    Most értem haza a moziból, annyit tudok mondani, hogy ÓRIÁSI VOLT!!!

Eddig a legjobb filmnek a 3. részt tartottam, mostmár a 4. az :)
  • zaki
    Jó, de eleinte csak a fanok, meg azok szavaznak, akik még nem is látták a filmet... :o

Ha 7 felett marad az már jó eredmény.
  • rvn
    honnan lehet feliratot letölteni???
  • Synchronous
    "A régi részekben meklén egy szerencsétlen volt..."

Háát, ahhoz képest jó sok terrorpistát hazaküldött....
  • knightbali
    az imdb-n 8.4-re van értékelve
  • spidey91
    Én tegnap néztem meg a haverokkal.

Nekem naon teccett kira film volt
  • midnite

Tegnap megnéztem.
    Nem rossz, de az az igazság, hogy meklén figurájának 'modernizálása' szvsz egyértelműen kiölte a Die Hard hangulatot a filmből.

Nem is a pia meg a cigi elhagyására gondolok (ha nem a reklámhadjárat része a dolog, valszeg fel se tűnik a filmben), hanem erre a hülye 'HŐS' dumára. A régi részekben meklén egy szerencsétlen volt, aki 'ha már ott van, akkor rendet csinál'. Most meg még szónokol is a hősiességről. Ez gáz.

Az akció része a mozinak ott van, bár a két főgonosz - a nőci meg egy másik - Jet Li féle ugrabugrálása engem zavart. Főleg az a francia kaszkadőr - a 'cirkuszi hörcsög' volt oltári idegesítő.
    (egyébként ez a modern akciófilm nincs köcsög-fu nélkül már a halálos fegyver 4-ben is szar volt)

Ami még nem tetszett az két dolog:
    - a vadászgépes jelenet. Annyire röhejes, hogy ez már egy Die Hard-ba se fér bele.
    - McLane gyakorlatilag nem gondolkodik, csak gyak. Mindenre a sidekick jön rá.

Ha ezeken túl teszem magam, azt mondom, hogy a Die Hard 4 (akkor se írom le, hogy .0) egy jó film. Tényleg. Nézhető, szórakoztató, fogyasztható.

Legyen 9/10. (a vadászgépes ökörség akkor is megbocsáthatatlan)

Ha úgy nézem, hogy a klasszikus Die Hard filmek folytatása, akkor már nem ilyen szép a dolog. Tény, hogy modernizálni kell (ilyen tortént a 2. és 3. részek között is), de a hangulatot nem kellett volna kiölni. Egyértelműen a 4 film leggyengébb darabja lett.
    Legyen 6/10.
  • Seten

Hát ilyen alapon: amit McClane az összes részben megcsinált, na azt sem. :)

• Sawyer2
    Addig rendbe van hogy amit az az F-35-ös csinált meg tudj csinálni, de amit McClane csinált, azt 1 ember nem tudja megcsinálni. De mondom sztem ez az 1etlen hibája (sőt nem is oylan hiba) a filmnek. örülök h visszahozták McClane-t.
  • Seten

Miért? Azt egy F-35 meg tudja csinálni.