5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3993 "Egyáltalán nincs lewarezolva,hiszen már sok helyről letölthető,sorozatszámmal együtt."
Crack is letölthető sok oldalról, és mégis illegális (BTK 329/B. §).
"Ha meg nincs hozzá,akkor keresel.Nálam semilyen korlátozás"
Mivel a "Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok védelmét biztosító műszaki intézkedés"-t megkerülted.
"Bekopogtat majd a nem tudom ki?.... Ugye csak viccelsz? Több mint tiz év óta most fog bekopogtatni nem?"
Ha a város főterén nagy tömeg előtt kiabálod: "Be fogok törni a Kis Józsihoz, a zsernyákok nem fognak elkapni!", és Kiss Józsi lakása fel lesz törve, annak meg lesz a következménye. Éjszakai pillangót is a kuplerájban keresel megadnak.
"Amúgy meg a nerot használok legalább 90%-a nem tudja megvenni magának"
De ha vannak ingyenes alternatívák, akkor minek kellene megvenni? Vedd meg vagy lelőjük a kutyádat? Vagy nem vesznek fel a klubba, ha nincsen anyját megölető császárról elnevezett CD-író programod? -
#3992 Warez
És amit csinálsz, igenis beletartozik ebbe. Hogy jön ide, hogy mellékelve van hozzá, egy nem hozzád tartozó kód?!
Miért ne kopogtathatnának be? Az, hogy 10-20-100 évig nem mentek, nincs összefüggésben azzal, hogy holnap ne mehetnének.
A Nero már sehol sincs régi önmagához. Olyan hatalmasra hízott, hogy csak púp bármilyen gép hátán.
Faustus
Bármily meglepő van ingyenes Nero. -
#3991 Egyáltalán nincs lewarezolva,hiszen már sok helyről letölthető,sorozatszámmal együtt.Ha meg nincs hozzá,akkor keresel.Nálam semilyen korlátozás nincs,sőt felvan tuningolva,úgy hogy pl.:nincs olyan zenei formátum,amit ne konvertálna,ez csak egy a sok extra közül.
Bekopogtat majd a nem tudom ki?.... Ugye csak viccelsz? Több mint tiz év óta most fog bekopogtatni nem?Ugyan már!Amúgy meg a nerot használok legalább 90%-a nem tudja megvenni magának,úgy hogy marad az internet és az ingyenes letöltés,de nem is tudom miért is vitatkozok én ezen,hiszen ezt mindenki tudja!
Szia! -
#3990 "Apirate intézkedést nem értem!A sorozatszámról beszélsz,vagy miről?"
igen jól tudtad:) -
#3989 "Hiszen a nero is ingyenes!"
Kereskedelmi szoftver (Nero Burning ROM: 49,99 euro), ingyenes (Nero Burning ROM esetén: 15 napig némi korlátozással használható) demóval.
"Az,hogy neked esetleg nincs,az a te problémád!"
Megfordítva a helyzetet: hogy te lewarezolod valamilyen fájlmegosztó hálózatról és ne adj Isten bekopogtat majd a BSA, az a te problémád. -
#3988 Az,hogy neked esetleg nincs,az a te problémád!Ingyenes alternativa? Hiszen a nero is ingyenes! -
#3987 Az hogy "kell" az egy kicsit túlzás. Egyrészt nem létszükséglet (mint például egy meghajtóprogram, vagy egy böngésző), másrészt vannak ingyenes alternatívák, amivel helyettesíthető. -
#3986 Ja....,hogy akinek nincs fent! Az más,alapból fent kellene lenni egy gépen,hiszen sok mindent tud,nem véletlen akkora a mérete.Apirate intézkedést nem értem!A sorozatszámról beszélsz,vagy miről? -
#3985 persze a neroval még vacakolni kell a telepítése miatt(pl.: a telepítő csomag mérete miatt sokáig tart) meg a pirate intézkedések:) -
#3984 A Nero is tudja,én azt használom. -
#3983 Hm. Ez gyors volt. :) Te mire hasznalod az Audacity-t? -
#3982 Audacity - ingyenes hangszerkesztő program.
Zajszűrés Audacityben:
1. Megnyitod a hangállományt (Fájl/Megnyitás)
2. Kijelölsz egy olyan részt ha hangból, ahol csak zaj van a felvételen, hasznos jel nincs.
3. Effekt/Zajszűrő
4. A megnyíló ablakban a Zajprofil készítése gombot lenyomod.
5. Kijelölöd az egész hangfelvételt (Szerkesztés/Kijelölés/Összes)
6. Újból Effekt/Zajszűrő menüpont
7. Az Előnézet gombbal megnézheted az eredményt, a 2. lépésben szereplő 3 csúszkával finomhangolhatod a beállításokat, az OK gombbal meg véglegesítheted.
8. Ha minden rendben: Fájl/Exportálás -
Orionk #3981 Sziasztok !
Diktafonnal felveszem az előadások anyagát, mármint az oktatót, ahogyan leadja az anyagrészt.
Viszont nem egy méregdrága diktafont vettem, ezért felveszi a sistergős háttérzajt is.
Tudnátok ajánlani valami szűrő programot, és ahhoz egykis leírást, amivel ezeket a háttérzajokat ki tudnám szűrni?, és akkor tisztán hallható lenne a gyakorlatvezető hangja.
Előre is köszönöm -
#3980 TightVNC
Linuxhoz: NX/2X, XDMCP
Windows esetén távoli asztal (Linux alól is elérhető rdesktop segítségével a Windowsos távoli asztali megosztás)
LogMeIn
TeamViewer -
#3979 Sziasztok! Olyasmi, lehetőleg ingyenes programot keresnék, mint a Radmin, elég lenne, ha egyszerre figyelni tudnék több hálózatra kötött gépet, h épp mi van a képernyőjükön. -
#3978 Mindegy már mivel a windowsal kerestem 1 új illesztőrprogramot a moncsihoz és mostmár engedi az 1400 x 1050 es felbontást :) mostmár szélességben és magsasságban is nagyobb 1280x960 nál :D de azért köszi a komikat -
#3977 Először is LCD és másodszor ez nem szoftver hanem a játékba van építve és csak ezzel lehet minőségi moviekat makelni -
#3976 A felbontast nemtom hogy allithatnad at, (eleve azt sem tudom CRT v LCD-e), viszont szerintem valaszthatnal egy jobb vid capture szoftvert. ;) -
#3975 Azért mert egy játékból cl_avidemo megoldással vágom ki a részleteket tehát 120 képkockát csinál másodpercenként és azt össze illesztem és ebből csinálok videókat.. de nem is ez a fontos hanem az hogy ha nem fullscrenen van akkor ez a cl_avidemo sokkal gyorsabb szám szerint 30x mert teljes képernyőn 1 fps el veszi nem teljesen meg 30 al...
Na és ez a cl_avidemo csak akkor csinál képeket fél méretben ha az asztal felbontása nagyobb és nekem muszáj 1280x 960 on felvennem mert az a szabvány és arra még sony vegasban 16:9 et is rakok
No de ez nem fontos csak hogy h lehet felbontani a képernyőm -
#3974 Miert kell ennyire speci felbontas? -
#3973 Sziasztok!
Még egy kérdés,ill kérés.
Létezik olyan program,amivel kitudom küszöbölni pl a megaupload-nál az un.prémium tagságot v accountot?
Mert rém idegesítő,mikor nézek egy filmet a neten amit hát miért ne,oda töltöttek fel,és az 58. percnél se kép se hang,csak egy szép kis figyelmeztető ablakocska hogy prémium nélkül innen bizony nincs tovább....
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Előre is köszönöm!
Sziasztok. -
#3972 Megnéztem és ha 2 különböző szélességet és magasságot össze tudnék párosítani amit a moncsi is támogat az 1360 x 1024 lenne és az tökéletes is lenne... csak hogy ilyen alap beállítás nincs :/ -
#3971 Sziasztok ! Egy olyan progit keresnék amivel a monitorom felbontását 1 rövid időre 1 általam meghatározott felbontásban élvezhetem... a lényeg az lenne hogy 1280x960 nál nagyobb legyen még az is tökéletes lenne ha 1281x961 lenne csak a lényeg h szélességben s hosszúságban is legalább 1 pixellel nagyobb legyen! az alap beállításoknál pont csak olyanok vannak ahol ha a szélesség megfelelő akkor a hosszúság nem yó...
Ezek vannak alapból:
1440 x 900 (ezen van mindig a felbontás)
1400 x 1050 (ha erre rámegyek akkor át dob az alatta lévő 1360 x 768 as felbontásra)
1360 x 768
1280 x 1024
1280 x 960
1280 x 800
... innen lefele meg már túl kicsi lenne minden szempontból...
Szóval ezek közül egyik se jó mert a lényeg az lenne hogy a szélesség 1280 nál a magasság pedig 960 nál legyen akár 1 pixellel is nagyobb :D Amúgy a monitor : Samsung 21' colos
-
#3970 Rajottem, hogy a gyenge felbontasu videoknal van ez, talan mert nem tudja szepen elmosni a video kepen levo felirat-layert a felirat szelein. Kb. DVD felbontas alatt jelentkezik a problema.
Na mind1, ilyen filmeket nem is orzok meg. :S -
#3969 próbáld meg kmplayer-ben, ha ott is szar akkor nem tudom :D -
#3968 Hello, egy olyan programot v betutipust keresek, ami megoldja a problemamat.
A videolejatszas kozben a feliratok neha pixelesek ill vmi elmosodas van a szeluknel, ami azert eleg zavaro. A VLC lejatszot hasznalom, mert majdnem teljesen ok amugy.
Lehet, hogy csak vmi beaalitas, de nem hiszem, mindent kiprobaltam, meg olyat is, h YUVP renderer. :) Fingom sincs mit allitott.. -
#3967 Itt találhatsz párat -
#3966 Sziasztok!
Ami azt illeti,picit talán a 3965-ös(Atkatáska)kéréséhez hasonló problémám lenne,vmi ilyesmi ingyenes programot vagy webszerkesztőt keresek én is,amivel a saját fotóinkat,képeinket különböző"effektekkel" tudnánk ellátni,mint pl.:hullámzó kép,árnyékolás miegymás.Régen használtam ilyet neten,de sajna nem emlékszem az oldal címére.Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Előre is köszönöm!;)
Sziasztok! -
Atkatáska #3965 Helo ,valaki tudja hogy ilyen animációt melyik progival lehet összedobni?
http://i.imgur.com/x4GIy.gif -
#3964 Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani egy nagyon egyszerű programot amivel digitális kamerával felvett videót (H.264) azonnal DVD-be tudok konvertálni, minimális szerkesztési lehetőséggel.
Köszi -
kenyeresdaniel #3963 Üdv.
Tud vki olyan progit amivel 3d modelleket lehet konvertálni ?
Konkrétan nekem az kellene hogy c4d -> obj
Cinema 4d progit valamiért nem sikerül felrakni :S -
kenyeresdaniel #3962 Format Factory .
Kb mindent tud konvertálni. -
Alex2 #3961 Valaki tudna mondani egy nagyon jó konvertáló programot ami minőség romlás nélkül konvertál flv-ből és mkv-ből avi-ba. Ha lehet ingyenes legyen!
Köszi! -
polarka #3960 Linket tudsz adni rá? Kíváncsi vagyok, mert VCD nálam eddig mindig működött. -
#3959 iso is egy képfájl ami a daemon tud támogatni.
Csak ezért gondoltam.
esetleg a free változattal.....
Aszem a az egyik driver-jére nyavajog a AV-d -
#3958 winamp?
Playlist editor-nál: add>add url -
#3957 Hát a táblázatból a VLC jónak tűnik csak ne lenne ilyen but és randa program.
De elvileg a Kantaris is VLC alapon fekszik.
Szerintem megnézem azt.
Arról van szó,hogy van egy letöltőgépem (aminek van IPcíme..stb) és ,hogy bele tudjak nézni a filmekbe (ftp://xxx.xxx.xxx.xxx/download/filenév)
És ugye nem mindegyik program tuda úgy megnyitni,hogy ne húzza át a teljes állományt.
Nah erre kellene nekem vlami prg. -
#3956 Jatekok lejatszasarol van szo :S A DaemonTools szetq*ta a registryt meg a virusirtot is szopatja, a tobbi pedig telepites utani inditasnal: "Wrong Disc Inserted."
-
polarka #3955 VCD-vel sem megy? -
#3954 Attól függ milyen streamet, de itt egy összehasonlítás