Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Esetleg: Xwindows dock / RK Launcher / ObjectDock / RocketDock / Y'Z Dock / MobyDock / Aqua Dock

gyorsindítás eszköztár - beépített win feature

qetuol
mi is aza program, amivel el lehet ejteni a az ikonokat az asztalon, és ha a képernyõ felsõ széléhez közelítem a kurzort, akkor egy sávban elõjönnek?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

de tompa vagyok :S ...
köszi! 😊

Dj Faustus
"ismertek-e olyan programot/szolgáltatást, ahol idõzítve tudnék mailt- küldeni."
Itt találhatsz
Vagy itt

ismertek-e olyan programot/szolgáltatást, ahol idõzítve tudnék mailt- küldeni. (nem spam...) a lényeg az lenne, hogy 1-2 héttel korábban beállítható legyen az adott napokon egy bizonyos címre küldjön el egy tetszõleges tartalmú mail-t (amit én elõre megírok).

uff.

Tetsuo
Neha, politikai adatok utan kutatva, pedofiliara hivatkozva, siman visszafejtik..
Az egyszeru formazas nem torli az adatokat, csak azok cimeit. Tobb olyan progi is van, amivel otthon is visszafejthetok.
Laboratoriumban (pl. a Kurt kft) egett/torott vinyokat is olvasnak..
Allitolag tobbszorosen felulirt adatok is visszanyerhetok, jo algoritmusokkal, nekem pl siman megerne a vizsgalat ara, ha utana zsarolhatnek vkit.. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sziasztok, olyan programot keresek amivel a DVD-film pontos méretét tudom lecsekkolni pixelben. remélem tud valaki ezügyben segíteni.

Köszi
bojti
Hali ! Most látom Your Uninstaller-ben is van ilyen funkció. Kössz a válaszokat !

Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakeresõ programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.Persze jöhet más típusú is.

Evin
De lehetséges. 😊 Összegrõl nem volt szó, csak hogy ne lehessen visszaállítani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Létezik megoldás: Digital Shredder

Itt pedig további alternatívákat találsz.

Mondanom sem kell, a formázásos <és ingyenes> eljárással szemben, ezek fizetõsek, de ne hidd, hogy a feltörésükre biztatlak... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én közel 1 éve, szinte minden hétköznap használom a 3 km-nyire lévõ gépem menedzseléséhez 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laboratóriumi körülmények között, több 10k összegért. 😊

Evin
Egyébként akárhányszor formázol is meg egy vinyót, az adatok részben visszaállíthatóak, csak technika kérdése. (állítólag valami maradvány sugárzás vagy mibõl vissza lehet olvasni ezt-azt).
De ha párszor formázod, meg pl törlöd a partíciót, mezei ember nem sok mindent tudna visszanyerni belõle.

Nem vagy kicsit paranoiás?
Amúgy formázd meg a vinyót párszor, és annyi.
Max csak file töredékeket tudnának visszaállítani, de azzal úgysem mennek semmire.

Tetsuo
Ird at tobbszor a teljes vinyot.

Lobsterman
Köszönöm a segítséget. Valszeg Logmein lesz. Kipróbáltam és tetszik. 😊

gergely1991
audacity

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bojti
Sziasztok !
El kell adnom az egyik gépem . Olyan format programot keresek , ami után nem lehetséges semmilyen adatot visszaállítani . Kössz a válaszokat .

JethroHUN
Csasztok, egy audio szerkesztõ/vágó progira lenne szükségem, mindenképpen netrõl letölthetõt, trialt, stb. Egyszeri alkalomra kéne még a héten.
mp3 ból vágnék ki részeket, és azt fáljba rakni. És ha tudna pl hangszínen, basszuson is változtatni akkor naon jó lenne.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
A legegyszerûbb a Logmein használata.

A klienst <10 MB> letöltöd és mindegyik gépen feltelepíted , felírod, vagy ismered a gépek azonosítóit, és szépen, a fõgépen a beregisztrálásnál odadobálod az összes PC-t a profilod alá.
S gyakorlatilag, internettel - a logmein.com segítségével - nézheted, ahogy dolgoznak a gépeken. Gyorsan, egyszerûen.

Egy bibi van. A Free változattal fájlmásolásos mûveleteket nem tudsz végrehajtani.
Ellenben, MINDEN billentyûzet kombinációd, egér mûveleted hatással van a nézett gépre - tehát, ha akarod, menet közben, valóban realtime, legyilkolsz egy általa nézett oldalt, és küldhetsz neki egy "ejnye-bejnye" üzenetet...
Stb. stb.

TeamViewer, Remote Administrator
Lobsterman
Tudnátok valami olyan programot ajánlani amivel egy hálózatba kötött gépen a többi gép képernyõjére rá lehet nézni valahogy? Iskolában kellene tanári gépre de nem ismerek ilyen progit. Elõre is kösz.

hali!

vki vmi tökegyszerû mp3 splittert tudna ajálani?
tulajdonképpen youtubról töltök le zenét és néha van ami nem kéne oda így ezért keresek egy fain egyszerû progit.
elõre is köszönöm a segítséget!

szerk:
Mega MP3 Splitter 1.1
ezt találtam,vélemény róla? 😊
IMYke2.0.0.0
Hát, ha ezt akarja: "amivel lehet a processzor vagy más gépben levõ ventik fordulatszámát növelni", akkor - és bocsánat, ha rosszul hiszem - valószínûleg MÁS gépében akar matatni...

Tulajdonképpen mit is akarsz? Gyorsítani a ventijeidet? Ha 100%ra vannak állítva azt már nem gyorsíthatod, csak lassíthatod. Ha így is nagyon melegszik a hûteni kívánt eszköz, akkor gép kitakarítása, jobb ventilátor (nagyobb légszállítású) vétele, gép jobb szellõztetése ajánlott.
Evin
Ha a procid is új, és gyári hûtõje van, akkor passz.

De sajnos a SpeedFan-t próbáltam és semmi...

Az alaplapom viszont ASUS M3A78, szóval egy mai darab
Evin
Ha pl régebbi vagy butább az alaplapod, vagy a ventid, és csak 2 "drót" megy bele, akkor azon nem lehet fordulatszámot szabályozni. Arra az esetre, ha nem tapasztalnál változást, és hibát keresel.

Például ilyen a SpeedFan.
Tetsuo
LOL
Ez a jo topik. 😉

Sziasztok egy oylan programo(ka)t keresek amivel lehet a processzor vagy más gépben levõ ventik fordulatszámát növelni, köszi

ha rossz topikba írtam írja meg valaki a pontos topikot, THX
computerguru
Format Factory.

Nagyon jó,és ingyenes!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

okés megprobálom és köszi a segitséget!
IMYke2.0.0.0
VirtualDub + Codec csomag a gépeden.
1. file megnyit
2. Video fül: "Direct Stream Copy" (azaz: nem nyúl hozzá az eredeti képhez)
3. Audio fül: "Full processing mode" - majd ugyanitt "Compression" és megadod a lejátszód által támogatott MP3 tömörítési bitrátát.
4. File - Save as avi...
5. A kész anyagot USB-kulcsra, vagy DVD-re teszed, teszteled.
Ennyi.

sziasztok lenne egy kérdésem tudnátok nekem ajánlani valami konvertálos progit vagy codeket vagy valamit amivel az avit át tudom konverálni aviba 😊most lehet hogy néztek de ez van tényleg az lenne a történet hogy a gépen a videoban van hang de ha asztali dvd-ben nyomom le a fájlt akkor csak kép van hang egy szál sem és olyan progi kénne ami veszteség mentesen konvertál a néro 9-essel probáltam de nem igazán jó a dolog,volt hang meg minden csak a kép minöség nem olyan volt mint az eredeti videoban.
Evin
Ha már nem látod, egyértelmû, hogy nem akarják, hogy lásd. Nem sugároz SSID-t vagy ki van kapcsolva. Sõt, ha védett lett, csak a rendszergazdákon keresztül fogod tudni elérni. (ha a töréseket nem nézzük)

computerguru
A második kérdésedre:pl.: Xilisoft DVD to DivX Converter

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

gerge93
1. a suliba telón wifin keresztül tudtam netezni, de mostanába eltünt nem találja a teló, se laptop. van olyan progi amivel el lehet rejteni a wifit(és csak engedélyezett gépeknek enged fel) vagy van olyan progi ami látja a rejtett wifit?

2. dvd írón vettem fel filmet, de rendes dvd ként vette fel audio video mappa meg minden és azt hogy tudom divxre konvertálni, hogy 1 fájl legyen(minnél egyszerûbben)?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

nem próbáltam, de a .daa az õ szabványuk nagyméretû isok darabolására
legfeljebb ideiglenesen letörlöd a daemont

computerguru
Próbáld meg a neroval kiirni,én már csináltam ilyent.

Tetsuo
Az nem akad ossze a DaemonTools-szal?

A PowerISO kell neked.

Tetsuo
Letoltottem egy allitolagos DVD kepfajlt, de nem ismeri fel a DaemonTools.
Nemtom, mivel lehetne lejatszani, v kitomoriteni a .part01 es a .part02 fajlokat ami kb 2 x 2,1GB.
Nemtom hogy gondoltak a feltoltok.. nevezzem at a kiterjesztest v mi?
A 2 fajlt amugy egy-egy .daa fajlbol tomoritettem ki..

computerguru
Olyant nem igen találsz,de ez nem az a hely!!!

Tiszteletem mindenkinek!

Olyan programot keresnék, amely elõhívja a számítógépemen tárolt összes jelszót.

Elõre is köszönöm.!

A WinRez-hez nincs vmi manual?

computerguru
Bocs,ezt elnéztem,nem te kerested,hanem misi82.

computerguru
Te kérdezted,ugyanis a te listádban ez a progi nem szerepel,de te tudod!Szia!